Röda converse

Älskar mina nya, röda converse! :D Mina första converse i typ 8:an eller ngt var just röda. Har velat ha ett par nu ett bra tag, så köpte äntligen ett par. Och nu till mig själv: "SLUTA köpa converse!!!"

//Rebecca

If facebook existed Years Ago

Haha! Spana in denna som Julia länkade på FB! As kul ju ;) Hehe.





//Rebecca

Uppdaterar

Om man ominstallerar datorn så försvinner tydligen alla uppdateringar.
Såhär såg det ut igår när jag stängde av datorn:



Roligt va? Ja jag erkänner, jag har tråkigt! Hittade percis en skitkul sak på FB! kommer snart ;)
//Rebecca

I wont get married for a while...

Tänkte be om ursäkt för typ ingen uppdatering idag/igår! Jag var trött... Sov efter att Ash drog, åkte till gymmet och träffade Sarah, 40 minuter senare körde vi hem igen, för trötta. Sov igen tills Ashley kom hem. Tänkte att jag var för trött för energishoot och gissade på att jag nog skulle crasha ännu mer av en!
Ikväll kom Marina och Natalina över. Filmkväll! Fast mer urkass film! haha! "Our family wedding" eller ngt hette filmen. Skulle vara en komedi, men den var bara seeeeeg! Har kommit på att jag hatar kärleksfilmer! Nej, nästa gång blir det skräck och kodei!
Sen tänkte jag snabbt välkommna regnet till VA! Nu kanske de kan stänga av alla sprinklers som vartannat hus har, (gissa hur kul det ser ut en torr sommar ;) )

Oh, btw! Hörde att det ska komma en kill au pair! Och att han är snygg! Hm, detta gillas! Vi ska nog sätta klorna i honom och få in han i vårat galna gäng! Haha!

3 of my sweethearts!


Marina and some Swizz chocolate

POINT! To Katya, the new girrrl


Hand star with our converse


Mm... Swizz chocolate


First, sorry for bad update today. I was tierd... Sleept after Ash left, went to the gym and met Sarah, 40 minutes later we went home cause we were so tierd. Sleept again till Ash got home. Though I was to tierd for an energi shoot and guessed that I would crash more if I took one!
Tonight Marina and Natalina came over. Movienight! But the movie sucked. "Our family wedding" or something. Supposed to be a comedy, but it was so sloooow! I rememberd that I hate comedies. Next time it will be scary movies and real comedy.
And I also want to welcome the rain to VA! Now people maybe can turn off there springklers that evry second house got, (guess how fun that looks like during a dry summer ;)  )

Oh btw! Heard that there will coma a male au pair to our group! And that he will be hot! Hm, this we like! We will for shure get are claws into him and bring him to our crazy gang! Haha!
//Rebecca

Chickendance

We have nothing better to do!

//Rebecca

SKOJAR

Hejsan.
Hur har dagen varit? Själv blev jag uppring, och erbjuden att gå på modell, reklam och film adution. Fast jag var först tvungen att betal 75 dollar för att öppna en profil, och jag var tvungen att betala idag! Eftersom erbjudanten går ut imorgon. Sjäääälvklart gav jag glatt ut mitt kortnummer till denna främmande direktor från ett bolag jag aldrig hört talas om! Så nu ska han som ringde skicka en massa bussnies kort på folk och sen ska han ringa upp mig igen!

Titta här! Nu är jag seriös och pluggar! :D




Hello.
How was your day this far? I got called by someone that said I can come to a comorsal, modell and movie adution for a bigg argenture this weekend. But first I had to pay 75 dollar to open a profile, and I had to pay today! Since the offer was expiering tomorrow. Of cooooooourse I said yes and gave this stranger my creditcard nr, a director from a industri I never heard of bedore! So now will the guy who called me send me some card to a lot of people and later he will call med agaon.

And look here! Now I´m serious and studdying! :D (the picure)
//Rebecca

Hejsan regn!

Vaknade till ett jäkla oväder inatt.. Åska, spöreg och blåst. Mysig mysigt, hösten är väl här nu!
Övrigt är min dator helt kaputt... Frågade en kompis om han kan fixa den, annars får jag väl lämna in den till Best Buy för total återinstallation och betala 130 dollar! Jäkla mög!

Woke up from the storm tonight. Thuder, rain and wind. Nice nice, belive the fall is here now!
And my computer is kaputt... Asked a friend if he can fix it, othervise I guess I have to turn it in to Best Buy for total re-installation and pay 130 dollar! Damn shit!
//Rebecca

Skoluppgift

För er som inte vet så pluggar jag distans på Hermods. En av uppgifterna som jag ska göra är en personbeskrivning av mig själv, som man bland annat ska publicera på en blogg. Så, texten nedan är mest gjort för min läxa, men även för er som inte känner mig kan det kanske vara kul att läsa lite om hur jag är som person ;)



Jag är 20 år, normal lång och har blont hår. Oftast är jag en rätt glad person, men precis som (nästan) alla andra har även jag mina dåliga sidor och dagar. Jag är för det mesta rätt social och jag tycker om att träffa nya mäniskor.
  En del berättar för mig att jag är en smart tjej, som vet vad jag vill. Jag tycker själv att jag är rätt smart och jag älskar att lära mig nya saker. Ibland när jag har tråkigt kan jag sitta vid datorn och googla runder på allt möjligt, bara för att lära mig lite nytt. Mina vänner tycker det är jätte roligt att umgås med mig. Jag frågade dem lite hur jag är som person, och de svarade att jag oftast är glad, har rolig humor och alltid skojar, och även att jag är rätt fjantig av mig. Men jag antar att det är väl så man ska vara med sina kompisar? Man ska vara sig själv och ha roligt. Självklart skojar jag inte alltid runt. Att diskutera seriösa frågor är en annan sak som jag tycker väldigt mycket om att göra. Och om en kompis behöver prata, så är jag där och lyssnar och stöttar. Personlig tycker jag att jag är en bra kompis, men jag menar, mina vänner har aldrig klagat! Jag har en del olika intressen. Mitt största intresse är musik, och jag har spelar fiol i snart tio år. Att lära mig spela guitar är någonting som jag vill göra, så jag sitter iblad och spelar och lär mig olika accord från en bok. Att resa och uppleva nya saker är även ett stort intresse. En av anledningarna till att jag valde att åka till USA var just för att resa och se Amerika lite grann. Jag har redan varit runt på en del olika ställen, så som New York, Miami, Bahamas, Kansas och lite andra ställen. Och snart ska jag även få se Chicago.


//Rebecca

Pocketful of Sunshine

Efter Easy A så har nog denna varit på allas huvud av någon anledning.
Nu drar jag till gymmet! See yah!

//Rebecca

The Globe

How to move a globe that weight 12 000 pounds (5443 kg)

//Rebecca

Söndag

Idag umgicks jag med Sara och Marina. Vi drog till Manassas malen och röjde HM! Efter det drog vi till UNO:s för att käka! Yum yum! Vi drog dit bara för att Marina hade kuponger... Men vad tror vi att vi upptäcker när vi träffar de andra lite senare på starbucks? Kupongerna ligger fortfarande i hennes väska!

Today I was hanging out with Sara and Marina. We went to the Manassas mal and took over HM. After that we went for some dinner at UNO:s, just becaus Marina had som kupongs... But what do you think we found in Marinas bag whewn we later meet the others at Starbuck?! THe cupongs! 





//Rebecca

Söndag

Igår bokade vi flygblijetterna och hotell i Chicago! :D Jippi! Nu ska vi snart åka dit! Ska bli kul, alla snackar ju om hur fint det är där, så vi ska verkligen planera att hinna med och se så mkt som möjligt.
Sen var vi på Tysons Corner och shoppade. Eller, jag shoppade typ en varm mössa, eftersom det verkliger inte fanns någonting som jag tyckte var värt att köpa! Svart, grått och enkelt och tråkigt. Visserligen har jag väl mest dom färgerna, men kläderna i sig var väldigt tråkiga. Jaja, lika bra det! Sparar man dom pengarna ;) Hehe
Vi drog även till Sheishabaren, eftersom varken Marina, Sofia, Sara eller Florensia hade varit på den. Och sen hem till en fest.
Idag var tanken att vi skulle kört till Anapolis, men klockan 9 imorse så hade det regnat ute, så jag får ett sms av alla att ska vi verkligen åka etc. Grejen var att himlen var vit, så det klarnade upp, Nu är det bara mulet ute, men dom vill inte alls åka! Eller, hälften ville och hälften inte :( Nåja, vi får väl dra dit en annan helg då! Så nu sitter jag hemma och tråkar och ska väl träffa Sara och Marina snart. :)

//Rebecca

Halloween

Så hur ska nu denna lördagen spenderas då? Ja först tror jag att vi ska boka den där flygbiljetten till Chicago, och efter det ska vi dra till Tysons Corner och leta Halloween kostymer. Jag kommer dock inte att köpa någon kostym, eftersom jag inte vet om jag kommer att få fira Halloween, pga att pappa och dom kommer då!
Igår såg vi btw "You again", den var trevlig. Easy A var ju dock mycket roligare! Men denna var bra och lite småkul emellanåt :) Typiskt förutsägbar film, hehe.

Ha en bra lördag!









So How will I spend this Saturday? Well, first we will book tha flighticket to Chicago, and after that I guess we are going to Tysons Corner to look for Halloween costymes. I will not buy anyone, tho, since I have no idea how my halloween will look like, since my dad will be here then.
Yesterday we went to se "You again", and it was good, but Easy A was so much more fun! But this one was good and had its funny moments. :)

Have a nice saturday!
//Rebecca

Filmkamera?

Fick en ide om att köpa en filmkamera. Gillar ju att filma så mkt och har några roliga ideer på småfilmer. Men det är ju väldig skillnad på preiserna!
Här är iaf 2 olika kameror som jag funderar på

Den ena kostar 500 kr och den andra 22 000 kr. Hmm vilken? :P

//Rebecca

Jag pluggar

Sitter och funderar över uppsattsen som jag ska skriva. En uppsatts om mig själv... Jag har alltid tyckt att sånt här är svårt. Ska jag beskriva mig sjäv som den töntigt, barnsliga 20 åringen som inte tar någonting seriöst, eller ska jag beskriva mig själv som en smart, glad tjej som tycker om att ha roligt, eller hon som pratar alldeles för mycket strunt, skojar om precis allt och som alltid är sen!
Eller ska jag kanske beskriva mig som en amerikans wannabe, både till sättet och snart midjemått? Haha näe, det sista är inte sant! SÅ tjockis har jag inte blivit, notera, ÄN!;)

ENGLISH
I´m sitting and thinking about the essay I have to write. About myself... I always think this is hard. Should I write about myself as a goofy, childish 20-yearold that doesnt take anything seriously, or should I write myself as the smart, happy girl that loves to have fun, or the one that talkes to much and joking about everything and that always beeing late?
Or should I describe myself as an american wannabe, both in my acting and pants size? Haha, nooo, the last thing is not true! I´m not fat, note, YET! ;)


Läsk som vi kallar XXL i Sverige kallas Medium i USA


Och portioner som vi kallar För Två, det tycker dom att en person ska lyckas klämma i sig!
//Rebecca

Easy A

Såg filmen Easy A igår. Den var hur rolig som helst! GÅ och se den!
Frukost och gymmet nu! Förresten, jag har räknat ut hur jag kommer ha pengar till Chicago och när pappa kommer! Sa jag det? Min pappa kommer med Kattis Yasmin och Anna! :D Yey!
Fast jag kommer att få snåla så in i helvete! Nåja, får planera vad vi ska göra i Chicago så jag vet hur mkt jag faktiskt behöver!

Easy A. För er som undrar så handlar det om en tjej som låtsas ha sex etc med killar, för att killarna vill ha upp sin status i skolan.
Det börjar med ett missförstånd, när hon ljuger att hon ska på dejt över helgen, för sin kompis eftersom hon inte vill med hennes familj och campa. Efter helgen tror kompisen att de haft sex och Olive, huvdpersonen,´förnekar inte lögnen och fel person råkar höra, och så är ryktet igång!

Vi skrattade en hel del! Och alla dessa bra skådespelare var med! Emma Stone, Penn Badgley (Gossip Girl), Amanda Bynes, Alyson Michalka m.fl. :) 



We wathed Easy A yesterday. So funny movie! Go and se it!
Now I will have som breakfast and go to the gym. Btw, I figured out how I will spend my money to have enough for Chicago and when my dad gets here! Did I tell you that? My dad is coming with Kattis, Yasmin and AnnA! :D Yey!
But I have to be as cheap as possible! Well, we have to plan what we are gonna do in Chicago, so I know how much I accually need.

//Rebecca

5-hour energy shot

Jag har tagit en "drog" för första gången i mitt liv! Kan vi säga. Haha! Nej men igår vad jag så sjukt trött, ni vet när man börjar få ont i huvudet och må dåligt och inte orkar någonting... Så när Ashley kom hem och bad om att få åka till Subway och käka, och jag kämpade mot trötthet och plugg, så bestämde jag mig för att samtidigt dra in till affären och köpa en 5-hour Energi shoot. Den är på 60 ml, och jag svepte i mig hela. Och jäääklar så hyper jag blev efter det! Haha! Nu längar jag nästan till nästa gång jag crashar, så att jag kan ta en! Tröttheten var som bortblåst, jag kände mig bara glad, hyper, kände mig lite "berusad" och sådär... :)
  Jag ska ju verkligen inte ta den ofta! Risk är ju att man blir beroende, eftersom coffeihalten är så hög. Men någon gång är det väl okey? Sandi skrattade lite åt mig när jag sprang runder i huset med ett leende och fick flera kapitel plugg gjort!

OBS! Jag rekomenderar ingen att ta den efter 4! Tog min 5, hade lite svårt att somna... fast det brukar jag ju förstås ha...


I have been taking my first "drog"! Haha no but yesterday I was so tierd, you know when you start to get a headeck and feeling notches and beraly have energy for anything... So when Ashley got home from school and asked if we could go to Subway to eat and I was stryggeling from tierness and studdyin, I decided to go in to the store and try one of this 5-hour energy shoot. It´s about 60 ml, and I drunk it all. And shiiiiit so Hyper I got! Haha Now I can´t wait till next time I will crash, so I can take one. I wasn´t tierd at all anymore, I feelt happy, hyper and a little bit tippsy and so on...:)
  I will absolutly not take it to often! The risk is that I will get adictred or something, because of the high coffein level. But sometimes would be ok, right? Sandi was laughing a little bit at me when I was running aroun in the house smiling and got a hole lot of studying done!

And I recomend no one to take it after 4! Took mine 5, and I had trubbel to fall a slepp.. But I always have hard to fall a sleep...
//Rebecca

Sjuuuut miiiiig!

Fuck fucking shit! Jag hatar detta. Ska köra och köpa en lott och hoppas på att jag vinner en halv förmögenhet. Sjukhusräkning på 750 dollar (=5.625 Kr) eftersom försäkringsbolaget inte svarar , gymmet ringde idag. Jag var medlem där från September 09 till mars 10 (vintern) och skulle betala 40 dollar i månaden. Tydligen hade deras nya system fuckat upp sig, så det drogs bara den fösta månaden. Så nu när jag signade upp igen igår upptäckte dom felet, ringer mig idag. Visst det är deras fel att de inte upptäckte det, men jag var rätt aktiv så jag tänkte inte tjafsa om att inte betala, så jag frågade snällt om jag kan dela upp betalningen, så nu ska jag betala 50 dollar varje månad, plus de 40 dollar för mitt nya memberchip. Samtidigt ska jag köpa flygbiljett i helgen till CHICAGO och sen har vi snackat om Las Vegas, NY och lite andra ställen, jag villspara till min resemånad plus att jag behöver, ja jag BEHÖVER (mamma) en höst/vinterjacka plus ett par varmare skor för hösten vintern!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ah kill me! Nu ska jag gräva ett hål och gömma mig där för resten av mitt liv....

Så om någon känner för det får dom jätte gärna skänka lite pengar till stackars mig! :)



Fuck fucking shit! I hate this! I gonna win the lottery! Got a hostpitolbill for 750 dollar, since the incurenscompany doesnt anser them! My gym called today and told me that when I was a member last time, september to march, the new system did something wrong so the monthly charge didnt get throug. I was supost to pay 40 dollar a month. So now, when I joind them again, the notis the wrong and called me. It´s there foult, but Im not gonna bithc abut it, since I was a verry activ member, so I asked nicely if I could splitt up the payment so now I have to pay 50 dollar for 4 month. Plus the 40 dollar for the new membership. And I still have to buy the stypid flighticket to CHICAGO and we are talkling about going to Las Vegas, NY and other places, I want to save for my travelmonth plus that I really need a winter jacket and some shoes for the fall, winter.
KILL ME! Gonna digg a hole and live ther for ever....
//Rebecca

Hey there

Igår kom Sofia hem till mig. Vi mötte upp Natalina vid nagelsalongen och sen fixade jag mina naglar, haha dyrt! Men det blev fint.
Sen mötte vi upp lite folk utanför starbucks. Tror nog att de som jobbar där inne undrar om vi inte har något bättre för oss än att hängda vid starbucks varje kväll!
Haha i alla fall så hade Sofia med sig sin lilla datorm så vi kunde sitta och leta efter flygbiljett mot nordväst ;) Hittade flyg och boende för 470 dollar, så nu kommer jag vara pank i helgen! Nåja, lite pengar kommer jag väl förhoppningsvis att ha kvar!

English in the bottom!









Yesterday Sofia came home to my place. We went to meet Natalina at US nails and we fixed our nails, expensive haha! But it looks nice!
After that did we go to starbucks to meet some friends. I wondering if the people that is working there think if we doent have anything better to do than hang outside starbucks every night!
Haha anyway so did Sofia bring her computer, so that we could sit and look for flight ticket for when we`re going northwest ;) Guess were! We found a flight and living for 470 dollars, so I guess I will we a little bit broke now. Oh well, if Im lucky I will have some money left!

//Rebecca

Old computer

Since my computer is getting fixed, I have to use another computer in the house that works slow and stop working sometimes... :(
//Rebecca

My crew

Tänkte att ni kunde få träffa några av mina vänner, de introducerar sig själva i videon! :D

Thought you could meet some of my friends, they introduce themself in this video! :D

//Rebecca

Onsdaaag!

M min onsdag är bra hittils! Lite gym, en massa sol och nu lite plugg. Hoppas att ni har en bra dag!
Nu ska jag kika efter flygbiljetter ;) Vart ska jag nu då? Hehe, Lite norrut och lite wetsrut! Ja, nordväst då! Och så lite i mitten av landet! Några gissningar?



//Rebecca

En gång i tiden...

Vissa alltså! Suck blir så lack! HAHA!
Jag vet inte om jag berättat, men kan ju ta det lite nu eftersom att jag inte bryr mig mer än att vissa beter sig barslingt. I alla fall så var jag ju först vän med några au pairer i min grupp. De var ok, men vi umgicks väl mest för att vi var just Au pairer, i brist på andra att vara med. Slutligen blev det bråk, jag orkade inte med dem och kontaktede en annan LCC och träffade nya vänner i en annan au pair grupp. Efter det har jag haft så sjukt kul!
Det var 4 tjejer, och både Natalina och Elke träffade dom först, och båda sa efter att träffat mig och mina kompisar att de var glada att slippa den här andra gruppen och träffat oss i stället. Jag menar inte att desa 4 tjejer är dumma i huvudet etc, jag säger mer att personkemin mellan alla människor inte fungerar. Dessa var just såna som jag nog inte hade umgåts med i vanliga fall. Snälla, visst! Men inte min typ. Jag kunde tex bara: Åh, kan vi inte dra dit i helgen?... sådär lite random.. Som man gör i vår ålder när man är i usa! Nepp, då skulle det genast planeras, alla skulle kunna vara med, även om någon var på semester i Mexico! Problem med bilar, folk vågade inte fråga om de kunde stanna ute längre etc etc... SUCK! Jag frågar om jag kan vara ute längre ibland, alla andra frågar! Det blir oftast ett JA eftersom vi inte frågar varje dag! ååh...
I alla fall... Nina, en av dessa 4 tjejer, är då den enda som är kvar. Hon kom till Starbucks igår med Theresa, som är ny, och hon sa inte ens hej. Textade i sin mobil och tog en stol och satte sig utan en blick mot varken mig eller Natalina eller någon annan.. Moget? Jag bara Hey?! Shure, vi gillar inte varandra, men uppföra sig som mogna människor kan man väl för fan göra?
Idag likadant! Natalina stod och snackade med Ninas kompis. Nina kommer och bara KOM hit! Vi ska gå någon annanstanns. Avundsjuk? Ja jag tror det. Jag träffade en massa nya roliga människor, festade och började faktiskt göra grejer mer än att hänga på Panera varje helg. Vardagarna är väl lite samma samma, men helgerna försöker vi i alla fall att göra saker!
Peace out! Good natt


Jag tänker inte förneka att vi hade kul, att vi gjorde saker osv. De är trevliga tjejer, men det hände lite saker i slutet, det skärde sig helt enkelt!

//Rebecca

Gymmet

Idag har varit en slö dag. Vi körde på gymmet! Haha! Fett nice! Imorgon kommer jag att ha träningsvärk som tusan! Hoppas jag :) Vi ska i alla fall köra kickboxning eller ngt annat imorgon. Funderar även på att ta en före och efterbild. En bild nu, så kan man ju jämför hur det gått efter att mitt 6 månaders  medlemskap går ut :)

//Rebecca

Rödljus!

Det roligaste igår var nog när en bil bestämde sig för att köra mot rött. Inte bara fortsätta köra när det blev gult, utan det var redan rött när han kom och passerade... I högra filen längst fram stod det dock en vit "undercover" polisbil. Så när han passerade rött och den vita bilen slåt på blåljusen dör vi av skratt!!! :D:D



THe best thing from yesterday was when a car decided to go throuh red light. Not just keep going when the light turned yellow, no, it already was red when he keept going... In the right lane in the front, was there a white "undercover" police care. So when the car driving trhough red light and the white car turn the bluelight in, I think we almost died of laugh!!! :D:D:D
//Rebecca

Hälsa?

Hej. Jag säger i alla fall alltid hej när jag träffar folk.. nåja.
Var på starbucks ikv. Sömning som tusan! Jag och Sara vart ju på gymmet, och detta var första gången som jag inte gått och lagt mig igen när Ash gått till skolan! Halleluja! :D
Nu ska jag sova! God natt.



Hey. At least I´m always saying Hi when I meet people... Oh well.
Went to Starbucks tonight. Sleepy as crazy! Me and Sara, like I said, to the gym today, and this was the first time when I didnt go back to sleep after Ashley left for school! Halleluja! :D
Now I´m going to sleep! Good night.
//Rebecca

Lite för alla...

Jag är lite halvt besviken. Jag läste DENNA bloggen, där hon skriver om hur Natzi Tyskland började litegrann. Läs texten, jag tycker den är så klockren och bra.
Nazister i riksdagen. Ja, vad ska man säga? Valet gick som det gick och det är väl inte så mycket man kan göra åt det!
Denna bilden är klockren! Hittade den på Den Här sidan. Ni minns väl Skogsturken?

English
Alright! Something happend in Sweden yesterday. It was the election and we got natzis in to the goverment! Its comlicated, but we have different parties or whatever, and one of them are called Swedish demokrates, and they are kinda saying that we should make it worse for the immigrants and better for the "real" Swedish people, lite the retierd ones... And now they are in our parliamentary...  Wasn´t this how Hitler started it all for 70 years ago...?

This picures are from today, when people are demonstrate in Stockholm, against this result. The sign is saying "Who was it that fucking votet!?", and it´s funny because there is a youtube when someone is thouing a freezbe and accidently hit someone that thays "Who was it that fucking through!?" I know, it´s just funny in Sweden ^^  
//Rebecca

Träning!

Imorse, efter att Ashley hade gått till skolan, såg jag att Francie hade skrivit till mig på Facebook och undrade om jag kunde köra henne och hennes kompisar till shoppingmalet. Hon var en au pair på min gata och åkte hem precis innan jag kom förra året, det var hon som väckte mig häromdag när hon ringde på dörren.
Så jag körde dem till malen. Jätte schysta tjejer! Synd att dom åkte hem när jag kom.
Efter det så mötte jag Sarah på gymmet. WORKOUT! Haha! Vi tränaden satan! Och snart så ska jag åka igen och hämta upp Francie och hennes kompisar´vid malet.
Ha en bra dag!


I´m done with the burgers!


This morning, when Ashley went of to school, I saw that Francie had written to me on Facebook. She asked if I could take her and her friends to the shoppingmall. Francie left right before I came last year and are here visiting right now, the one who was ringing the doorbell the other morning.
So I drow them to the mall. Really nice girls! To bad They wasnt here when I came!
After that I meet up Sarah at the gym! WORKOUT! Haha! We did good! And soon I will leave again to pick Francie up at the mall.
Have a nice day!
//Rebecca

Öh hjälp?

Någon måste förklara vad som hände egentligen! En massa tjafs, upprördheter och diskussioner om valet på facebook, och jag har typ nollkoll på vad som hände. Moderaterna vann, SD kom in i riksdagen etc? Vad händer nu?
//Rebecca

Bildregn!

Här kommer helgen i  bilder!
Igår snackade jag med min kompis Lisbeth, som är i Spanien och jobbar som entertainmer. Jag förklarade för Marina vad hon gör, så nu har vi båda bestämt att vi ska bli entertaners på antingen ett Caribiskt kryssningsfartyg eller på Mallorca, där Lisbeth är, sommaren efter vi har åkt hem! :D

Herea are some picures from the weekend!
Yesterday I talked to my friend Lisbeth, who´s in Spain and working for the summer as an entertener. I told my friend Marina this, so now we both decided to become enterteiners on a Cruse line in the Carrabien or Mallorca, where Lisbeth are. The summer after we gets home from US! :D


Elke´s suitcase. Tejpt, so it wont fall apart!


We are sad that she has to go!


Re-packing some stuff that we had to move from the bigg suitcase... 2 kg to much!


BYE! :,(


Ian´s consert










Ending the Friday with Burger King, and later ihop xD But We 2 didnt eat there!


















Okey. This is like some "handsigns" for different things. From left, Florencia do LA, Dunken does Alaska, I do VA and Pilvi does Michigan. Dont ask me why they looks like this, but yeah...



Think Lloyd is doing DC and Marina VA :)

//Rebecca

Höst

Det börjar bli höst nu. Det är mörkr redan innan åtta, träden ändrar färg och det börjar bli kallt. Nu under dagarna är det runt 25 - 30 grader, stället för 30+...
Men det börjar även att bli vackert ute! Ah, hösten är nice!
Lägger snart upp lite bilder från igår, mitt kamerabatteri dog typ när jag skulle göra det, hehe, så fick ladda det lite ;)

//Rebecca

Ians band

Ians band från igår

//Rebecca

God natt

Klockan är väl sådär kvart i elva i Sverige? Här är den snart fem... Trött. Slut. Ska sova nu! Hörs senare! Jag uppdaterar lite mer då!
Vi var i alla fall på en av våra kompisars konsert ikväll. Han och hans rockband spelade. Okey de är inte stora eller så, men de spelar i alla fall på någon bar, så det var kul!
Ha en bra dag!
//Rebecca

Svar på kommentar

Någon undrade om det lönade sig att jag pluggar upp mina betyg, eftersom man kommer i en annan prioriteringsgrupp när man söker till högskola.
Ja alltså det är sant att man hamnar i en andrahands grupp, så att det blir svårare att komma in på det program som man vill plugga. Men samtidigt gick jag omvårdnadsprogrammet, och saknar därför vissa betyg och kurser för att komma in där jag vill. Nu är inte jag helt 100 på vad jag vill plugga, men lika bra att höja betygen och plugga in det som saknas till det jag vill just nu, eller hur? Och i "värsta" fall får jag  väll söka utomlands, där dom inte har dessa dumma nya regler ;)
England eller Österrike hade varit kul!
Så till alla er som fortfarande går på gymnasiet, satsa på höga betyg! Jag velar fortfarande över vad jag ska plugga på college, så hade ju varit bäst om jag fick mvg från början ;)

//Rebecca

Bye Elke

Sådär, ännu en hejdå kväll på starbucks! Hoppas att detta är den sista på lääänge! Elke flyger ju hem imorgon. Men vi ska mötas på ihop allihopa och käka frukost, eller frulle som Carro brukade säga. :)
Nu sitter jag här med Absolut Torr under armarna, och det kliar som faaaaaaaaaaaaan!!! Låt bli, låt bli låt bli att klia tillbaka! Aaahhh inte najs!
Nåja i alla fall osv.. God natt!

There, another Good bye night at starbucks. Hope this will be the last one for a looong time! Elke is going back home tomorrw. But first we are all meeting for breakfast at ihop for breakfast. :)
Now Im sitting with some stuff under my arms, and it itching like craaaazy!!! Don´t scratch back, dont scratch back! Aaaah not so nice!
Oh well any way etc... Good night! :)






//Rebecca

Sleepyhead!

Imorse gick jag och somnade om när Ashley gått till skolan... Var så jäkla trött. Halv nio är det någon som ringer på dörren!!! JAg bara ¨åååh orka... Vi hade ingen som planerad att komma, så jag tänkte skita i det! Men personen står fan i fem minuter och ringer!!! Först ringer dom på klockan, väntar, knackar lite, väntar, knackar och ringer igen. Sen står dem och trycker in knappen så att det bara ringer... Fatta! Ingen är hemma xD Haha!
Kikar ut genom fönstret, ingen bil ingenting. Är det en granne kan dom väl komma tillbaka? Så ser jag att det är någon tjej med en bebis som går tillslut. Hm, tror det var en au pair som var och hälsade på! Obsi! Aja, R och S är ju inte hemma i vilket fall som helst, och jag ville sova :P
Nu funderar jag på om jag ska dra till gymmet eller helt enkelt bara plugga hela dagen? Fan... Måste verklgien starta med gymmet! Så ska nog dra dit!

What y`all saying about our friend bear? :P


This morning, after Ashley went to school, I went back to sleep! So tierd. But 8.30 there was somebody knocking on the door!!! I was just like aaah! I dont want to get up... They havnt told me that anyone was expected, so I thought is must be some neighboor, so whatever it might be, they wernt home anyway and I wasnt in a mood to get up and help.
I thought the person was gonna leave after ringing on the bell 3 times, but nope! The person is standing there for 5 minutes or something and constantly ringing on the bell! Get the idea, I thougt, no ones home!
After I while Im looking out throug the windom and se some girl with a baby that are leaving. Shit! Must have been the au pair whos here to visit! Well, R and S are still not home, so she can come back later, I wanted to sleep :P
Now Im thinking about if I should go to the gym or simply just start study for the hole day? Shit... Really have to start up with the gym!  Maybe Im going there at last!
//Rebecca

Vampier suck

Inatt sover Elke hos Natalina. Jag ville inte fråga om hon kunde stanna en natt till. Eller, jag hade kunnat fråga men Natalinas hostföräldrar hade redan sagt att det var lugnt, så like bra det. Känns så dumt att fråga om såna saker liksom.
Annars har det varit en rätt slö dag med massa chinesmat. Först lunch med Natalina och Elke, suchi, sen hämtade jag Ash vid skolan och tog henne till tandläkaren, sen hem och när jag slutade jobba käkade vi kinamat till middag och sen drog jag till Natalina och så såg vi på Vampier Suck. Like bra/dålig som alla andra parodifilmer, men den hade sina små stunder och jag tyckte att Edward i denna filmen ser mycket bättre ut! 



Tonight Elke will stay at Natalinas house. I could have asked if she could have stayed another night, but I didnt, since Natalinas hostparents already told her that she could stay at theres house. But that is good anyway :) Think they got a guestroom.
Othervise I had a really slow day, with some chinesfood. First I had lunch with Elke and Natalina, suchi, after that I picked up Ashley and took her to the dentist. And after work we had more chines food for dinner.
Then I went to Natalina to watch Vampier Suck. As same good/bad as all the other parody movies, but it had its moments and I thought that this Edward looks so much better!

//Rebecca

God morgon

Nu har vi käkat frukost och ska duscha. Eller, Elke duschar och jag vänar på den. Hon har precis ringt till Cultural Care, men personen som hon skulle prata med var upptagen, så de ska ringa tillbaka.
Undrar om hennes familj kommer att få en ny au pair! För tydligen har de andra au apirerna inte gillat dom så mycket heller, och den förra au pairen hade visst haft kameror i huset!
Det är verkligen synd om alla au pairer som hamnar i såna konstiga familjer och tvingas att åka hem!



We just eat breakfast and took a shower. Or, Elke is taking a shower and I´m waiting for it. She just called cultural care, but the person she had to speak with was not avalible right now, so they are going to call back.
I wonering if her hostfamily is getting a new au pair! Becasue all the other au pairs didn´t really like this family so much eatiher. And the au pair before Elke had have cameras in the house!
It is really sorry for the au pairs that gets to this vierd familys and have to go home
!
//Rebecca

Utkastad

Ikväll var det action! Haha nej det var det kanske inte ;) men ändå. Elke, som har bott i sin familj nu i snart 2 månader blev utkastad. Deras hundar hade rymt, och så skyllde dom på henne. Varför inte? Jag menar hon var ändå i rematch och ska flyga hem på fredag... Galna familj!
Jag hämtar upp henne rung halvåtta för att dra och käka och sen möta alla vis Starbucks, så kör vi runt lite och kikar efter hundarna och hon klagar över sin familj och jag frågar om hon vill dra. Så hon skickar ett sms till sin hostmom, som svarar att hon kan lämna nycklar och mobil och packa sina saker. Så vi kör tillbaka och packar ut allt i bilen, for som tusan för att vi inte ville möta hennes familj om de kom tillbaka med hundarna.
Så ja, nu har jag en inneboende på golvet! Hon vägrade sova i sängen, vill inte vara till besvär och ta upp min plats! Jag bryr mig inte, har sovit 2 där många gånger!



Tonight we got some action! Haha no not really ;) but still. Elke, whos been living with her family for almost 2 month got kicked out tonight. There dog had run awayd, and of course they blamed it on her. Why not? I mean, she is in rematch and are flying home on friday anyway...
I picked her up around 7.30 pm to go  and eat and later go to starbucks. We were driving around in the neigberhood and looking for the dogs, and she´s complaining overher hostfamily. So I asked her if she wanted to leave them, and she texted her hostmom, that answered that she could leave her keeys and phone and pack her stuff. So we went back, packed all her stuff out to the car, really quick, since we didnt wanna meet her hostfamily if they got back after finding the dogs.
So, now I got a sleepover on my floor!


//Rebecca

lite korst sådär bara

Fick plötsligt lite smått panik! Tänk om jag inte klarar av distanskursen! Tänk om jag bara skickar in saker på G nivå?! Kan man sänka sitt VG till G? Fan hoppas inte! Men jag vet att jag klarar det! Jag ska ha det där MVG:t i svenska och alla andra betyg som jag bara fick vg i!
Typiskt huh? När jag väl börjar komma underfund med vad jag verklign vill arbeta med, ja då har man slutat gymnasiet med lite får låga betyg! Skulle satsat på alla MVG från början xD
//Rebecca

Tisdag

Imorse efter att Ashley åkt till skolan så blev det frukost med några kompisar på starbucks.
Sen körde jag och Elke till Ashleys doktor för att lämna lite papper. Och nu har jag precis snackat med Maria, som åkte hem till Tyskland i slutet av Juli. Det var trevligt att prata med henne igen!
Nu måste jag käka lite och sen ska jag plugga!!! huuh!

This morning, after Ashley went to school, did I meet my friends at Starbucks for some breakfast.
After that, me and Elke drow to Ashleys doctor to drop of some paperworks. Now I just talked to Maria, who went back to Germany  in the end of July. It was nice to talk to her again!
Now I have to eat and then I will star with my schoolwork!



Me and Maria when we went to American Idol this summer

//Rebecca

Just Dance

Nu tänker jag varna alla lite gran om det här Wii! Det är farligt! Spela det inte! Du blir uttröttad, får ont i magen av skratt och slår nästan ihjäl varandra!
Denna video tog jag idag, när vi spleade Just dance... Jag har en massa videos, men just denna var så rolig! För Lucia och Natalina spelar då detta farliga spel, med oanade konsekvenser... och nej, Natalina åkte inte till sjukhuset! Men lyssna efter smällen!

Now I going to warn you a little for the video game Wii. Dont play it! You get exosted, your stomach hurt after all laugh and you almost kill eatchother!
This video did I take today, when we played Just Dance... I got a lot of videis, but this is so funny! Because Lucia and Natalina are playing this dangerous game, with incalculable consequences... and no, Natalina is not at the hospitol. But listen after the smack!

//Rebecca

Tha weekend

Blev en lite lugnare helg. Kände att vi behövde spara lite pegnar!
Så igår kväll drog vi till hookabaren igen och rökte lite vattenpipa, sen så drog vi och träffade våra komisar på en annan bar, där en av dem är Dj. Baren stängde 2, så vi skulle hem till Rob, men vi var sjukt trötta, så vi körde hem till Cristina och sov.
Och idag har vi typ varit hos Cristina hela dagen och spelat Wii, Just dance! Jäklar vilken träning! Vi svettades och skrattade och hade jätte roligt! :)

It was a good weekend! And we saved some money!
We went to the Hooka bar yestarday for some hookas, and after that we went to see some of our friends at another bar. When the bar closed at 2 we decided to go home to Rob, but on our way we got so tierd so we went home to Cristina to sleep insteadn.
And today we stayed at Cristinas house the hole day and played Wii, Just dance! Damn, so good exercising! We was swetting, laughing and had an awseome time :)




Ehm? We played Emos!


And Cristina playes neard!


Show me some teeth, she said... So we did! Or, some of us...

//Rebecca

September 11

Gissa vad som har varit på tv hela dagen? Flygplan? Skyskrapor? Stora rökmoln? Drama? Kanske alla fyra?
Vi får inte glömma att det är 11 september idag!
Annars så har jag fått mina skolböcker :) Jag pluggar svenska a, psykologi och naturkunskap a på distans... Nu sitter ni säkert och undrar hur jag lyckats få ig i dessa kurser, men näe. Jag har faktistk VG i dessa! Jag pluggar upp betygen till MVG så att jag lättare kan välja vart och vad jag vill plugga senare.

Men titta! Det var vegetarianfestival, så vi fick utdelade lappar :)

//Rebecca

Ambassaden

Nu har jag, Sofia oc Sofias kompis varit och röstat på ambasaden. Jag röstade för både riksdagen, komunen och landstinget.
Och shit vilken fin ambasad vi har! Och så ligger den precis bredvid vattnet, så det var hur vacker som helst runt om! Det roliga var att det bara var att vandra rakt in! När jag skulle till Amerikanska ambasaden i Sverige så gick man igenom värsta säkerhetskontrollen och grejer, här gick vi bara rakt in, tog kuverten och de vi ville rösta på och stälde oss i kön, lämnade röstsakerna med passet som id så klart!
Efteråt gick vi runt lite i Georgetown och käkade lite. Nu tänkte jag sova lite, eftersom jag bara sov 4 timmar inatt! Sen vet jag inte vad vi gör ikv!
Lite roligt att se alla de andra svenskarna som var där. Några i vår ålder, säkert au pairer eller studenter, men sen var det i alla åldrar och vi bara, undrar vad alla gör här liksom! Varför bor dom i USA? Hmm. Kul att fundera på ju. :)





Nån slags phootoshoot



//Rebecca

Biokväll

Vi såg Resident Evil 4 igår. Den var väl okey, lite coola actionscener etc. Bra musik i alla fall, men inte överdrivet bra. Det var tydligen iMax 3D, ni vet den stooora skärmen! Och jag hoppade till en gång och skrek så att Natalina började skrika med xD haha! Sen skrattade vi bara.
Efteråt så moviehoppade vi! Killarna tyckte att vi kunde smita in på The last exorsism, eftersom den började om typ fem minuter. Och jag är så glad att jag inte behövde betala för den filmen! Den var lite creapu emellanåt, visst, men den var filmad som en dokumentär... Fast den var ändå lite bra på något vis pga det... men nej, jag tyckte inte filmen var sådär överdrivet bra!
Efter filmen drog vi alla hem till Lloyd. Jag kom väl hem sådär runt fyra, sov till åtta och nu gör jag mig i ordning att dra till Svenska ambassaden! Huuuh vad ska jag göra där? ;)


//Rebecca

Movienight

Ian blev räddaren i nöden när vi texdade ikapp om vad vi skulle göra ikväll. Ingen visste, sitta uanför starbucks och glo? Gå på bio, filmkväll? Vissa ska jobba imorgon och måste vara hemma 11... Så skcikar Ian ett sms om vi vill dra till Tysons och se Resident Evil 4. Så nu ska vi som inte har utegångsförbud dra till Tysons snart! Ska försöka hitta några jäkla skor med! Känner att förutom sneakers, partyskor och sommarskor så har jag inte så mycket mer att ta på fötterna!
Wish me lyck!

På tal om lite håraccesoare ;) Har en hel del!

//Rebecca

Hat!

Titta! Jag har köpt en mössa!
Körde till AShleys doktor för att få någa papper ifyllda, sen körde jag till DMW för att kolla på skorna jag provat. Bestämde mig för att dom inte passade som jag tänkt, var på väg ut näg jag stannade till vid hattarna. Har ju börjat envisas med att bära hattar och mössor, och så såg jag denna. 17 dollar, men så hade jag en 10 dollar off cupong, så 7 dollar! Bra va? :)



Look! I bought a hat!
Drioved to Ash´s doctor to drop of some papers, and then I drove to DMW to look for the shoes I been thinking of yo buy. Decided to not buy them and was on my way out when I stoped by at the hats. I have start to wear hats, and I found this one. 17 dollar, but I had an 10 dollar of cupong, so I just payd 7 dollars! Good, huh? :)
//Rebecca

Fredaaaag!

God morgon.
Jag tog en sovmorgin idag! Eller ja, när Ashley gick till skolan halv åtta gick jag och la mig igen. Skönt! Sen ringde pappa och snackad om när de ska komma. Nu lät tydligen NY okey igen. Men de kommer över Halloween helgen, hade ju varit kul om de kunde se hur det ser ut liksom. Så de kanske borde dra till NY mitt i veckan? Fast då kan inte jag hänga på. Dumma pappa! Stanna över två helger vet ja! Får mer ut av det ;)

Sen tycker jag att Elke kan stanna och att Malin kan komma. Nu har hon fått en match en timme från mig, då hade hon ju kunnat hänga på oss på helgerne, träffa våra roliga kompisar och festa i DC och på Sheisha barer och annat :P haha

Kunde vänja mig vid detta ;) Men bara detta och inget annat! HÖHÖ


Good morning.
I sleept in to day. Or, when Ashley went to school at 7.30 I went back to bed. Sweet! My dad called and talked about when they are coming. Now he was thinking about NY. But they are coming over the Halloween weekend, would be fun of course If they could se that. So they should maybe go to NY in the middle of the week? But then I can´t go. Stupid dad! Stay over 2 weekend. You get more out of taht! ;)

Then I think Elke could stay and that Malin can decide to come. Now she got a match in Maryland, like one hour from me. Then she could be with me on the weekends, meet my funny friends and party in DC and go to Sheisha bars and other fun stuff :P haha

//Rebecca

Igår, imorse, idag

Avskedsfrukost på Ihop. Blev ett tårögs faväl innan vi alla körde hem efter några timmar. Och igår fick Julia sin avskedspresent, en scrapbook med massa bilder från sommaren. Vi firade även Lucias födelsedag :)

Good bye breakfast at ihop. A tearful farewell after some hours, before everybody was driving home. And yesterday Julia got her good bye gift, wish was a scrapbook with lots of picures from this summer.
We celebrated Lucias birthday to :)


















//Rebecca

Att ta farväl av en kompis suger!

Att säga hejdå är något av det värsta som finns! Jag tror inte det finns något värre än att säga farväl till någon... Speciellt när man inte vet när och om man kommer att ses igen.

Visst har jag sagt hejdå många gånger; Till mormor och morfar och alla kusinerna i Göteborg, varje gång vi åker tillbaka till Skåne efter att ha hälsat på, sagt hejdå till kompisar som har flyttat iväg... Jag har till och med tagit farväl av alla mina kompisar och familj i Sverige, för att åka till USA för ett, eller två år. Det var inte lätt! Men det var ändå inte så jobbigt, för jag vet att jag kommer hem igen. Jag vet att jag kommer att träffa (nästan) alla igen.
   Idag sa vi hejdå till Julia. Hon flyger till Österrike ikväll. Och även fast vi säger att vi ska hälsa på varandra, att alla au pairer borde träffas någonstanns i Europa nästa sommar... Så vet vi inte om vi någonsin kommer att ses igen. Självklart vill hon hälsa på här igen, självklart vill vi alla hälsa på varandra. Men inse, man kan inte hälsa på 20 vänner i olika länder. Tid och pengar är väl den största orsaken! Hur mycket kostar det inte att flyga till Mexico och Brasilien tex? Fan, jag ska bli billionär! Bara ta nästa flyg och dra när jag känner för det.
   Det är rätt jobbigt! Här träffar man så många fina kompisar! Vi har gjort och upplevt så mycket och blivit så bra kompisar, så snabbt! Självklart kan man inte vara kompisar med alla. Jag menar, personkemin fungerar inte mellan alla personer, man kan inte vara kompisar med alla, tro mig! Det har jag fått uppleva!

Så Hejdå Julia! Och lycka till i Österrike på Colleget! Vi kommer att sakna dig så mycket!



To say godbye to somebody is something of the worst thing there is! I don´t think that there is something harder than saying goodbye to anyone... Especially when you don´t know when or if you ever will meet again.

Shure, I been taking good byes many times before; to my grandparents and cousins after visiting them in Gothenburg, every time we going back to out home 4 hours away, Said good bye ti friends that has been moving away... I even said good bye to all my friends and family back home in Sweden, to go to US for a year or to. It wasn´t easy, but still not so hard, because I know I will come back again. I know that I will mett (almost) everyone again.
  Today we took farewell to Julia. She´s flying back to Austria tonight. And event though we saying that we will visit etch other, that all the au pairs should come together next summer... we don´t know if that ever will happend. Of course she wants to come back and visit again, and of course we all want to visit eatch other. But realise, I don´t think that we can visit 20 friends in different countrys. Time and money is the biggest problem! How much isnt it to fly to Mexico or Brasil for exampel? Fuck, I going to be a billionair! Just take the next flight and go wherever I want to, when I want to.
   It is hard. Here we meet so many beautiful friends! We done so much and experienced so much and became so good frineds, so fast! Then, you can´t be friends with everybody. I mean, the personal chemistry doesnt fit between everyone, we can´t be friends with everyone! And belive me, I experienced that!

So GOOD BYE JULIA! Good luck at the college and we will miss you like crazy!
//Rebecca

Mexican mat, mums!

Var och käkade lunch idag med några kompisar. Mysigt. Vi gick till en mexicansk restaurang. Natalina och Julia hade med sig sina småbarn, eftersom de inte går i skolan som alla andras ;) Gud, Natalinas baby är bara för söt! Jag tog nästan med henne hem!
Sen kom jag hem och skypade med mamma och Anna. Är så glad! Pappa ska komma hit och hälsa på! Och då tar han med sig Anna och Yasmin! Anna kommer hit för andra gången då ;)
Nej nu ska jag avsluta mitt lilla project som jag har hållit på med. Eller, inte bara jag, några andra oxå ;) Men det är en hemlis, så det får ni se sen vad det är!


Det är förresten Lucias födelsesag!!! GRATTIS LUCIA!!!







We went to lunch today, me and some friends. We went to an mexican restaurant and Natalina and Julia brought there hostkids, since they are not in school like the rest of our kids are ;) And Natalinas baby is to cute! I almost took her home with me!
Then I went home and talk to my mom and sister Anna at skype. I´m so happy! My dad is coming to visit, and he´s bringing Anna and Yasmin! So Anna will come for the second time here ;)
Well, time to go and finish my little project. Or, not just mine project, OUR project ;) But it´s a secret, so I will show you later!
//Rebecca

Take a dirty picures of me!

Jag är så himla lycklig just nu! Ni annar inte hur bra jag mår! Allting flyter på! Allting är bra! Jag vill bara skratta och hoppa runt! Jag har mina underbara vänner! Jag älskar dom! Vi har så sjukt kul tsm! Varför kan det bara inte alltid få vara såhär?
Varje gång vi säger hejdå på kvällarna, får jag den där känslan i magen... Detta kommer ta slut... Allt för snart kommer vi att skiljs åt! Shit, Julia åker på torsdag! Och Elke vet inte om hon pallar byta familj eller åka hem... Vilket jag inte försår, när hon är med oss så har hon så sjukt roligt!
Jag kommer att gråta! Jag kommer att gråta som fan imorgon, när vi säger hejdå till Julia! Och jag kommer att gråta floder flera veckor innan jag ska hem. Jag vill inte! Jag vill stanna tiden som är nu, med killarna, au pairerna och amerika. Låt min lilla bubbla få vara ospräkct för alltid!















I´m so freaking happy right now! You can´t emagane how good I feel! Everything is working. I just want to laugh out loud and jump around! I have sucha wonderful frineds and I really love them! We have so fun toghether. Why can`t it just always be like this?
Everytime we say good bye in the evenings, I got this felling in my stomack... that this will end... way to soon will we split up! Shit, Julia is leaving on thursday! And Elke doesnt know if she want to change family or go home... Which I can`t understand, becasue she has sucha great time when shes with us!
´Cause I will cry! I will cry like crazy tomorrow, when we say goodbye to Julia! And I will cry rivers the weeks before it´s my turn to leave. I don´t want to! I wich I could stop the time that is right now, with the guys, the au pairs and America. Let my bubbel stay unbreakebel for ever!

//Rebecca

Skola igen!

Svar på kommentaren ang amerikanska skolor: jag skrev ingenting om att de firar påsk eller jul i amerikanska skolor... Och det jag menar var att det låter som att Sverige ändrar detta pga av att göra invandrarna glada. Men jag som växt upp med detta tycker kanske att det är en fin tradition att äta julmat i skolan, ha jultävlingar och äta pepparkakor i klassrummet med tända ljus? Och ha ett luciatåg dagen efter Lussevakan...
Och visst kan förändring vara bra, men ändå? Vad är det för fel på nationalsången? Mer än att den är gammal och tråkig?

Nog om det! Nackdelar och fördelar finns det i alla länder! USA är ett roligt land, sålänge man har pengar! Fattiga skiter dom nog helt i...
Och imorgon är ääääntligen sommarlovet slut! Så jag ska upp kvart över sex, Zzz...



//Rebecca

Don´t take it serious!

Hm okey. Förra inlägget blev väl kanske lite väl häftigt, jag menar såklart inte fuck you till Sverige. Men just nu så bor jag ju i USA, och vi vet ju alla att Sverige är en liten fis bredvid stormakten USA. Här är folk så glada över att få bo, så de klagar inte över sånger eller kristna högtider...
   De skiter i vilket och regeringer ser till så att alla jobbar övertid, knappt har tid att träffa sina barn och spenderar timmar framför tv:n för att se ett program fullsmäckat med reklampauser... Nej fan, ska jag inte ta och flytta hit kanske? Inget föräldra ledigt, 2 veckors semester på hela året. Är det inte ett kilo socker i maten så tycker man inte om den, grönsaker vet dom inte vad det är och lämnar man barnen ute på gatan utan uppsikt i fem minuter så blir dom kidnappade... Och om man ska shoppa får man leta i timmar om man ska hitta kläder i stolekarna S M OCH L.
Och får jag sen en son kommer han förmodligen att dö i Afghanistan vid 18 års ålder, innan han fått bli lagligt full i sitt hemland!

So English will be in the bottom ;)



Take a dirty picure of me! You know, the song? ;)


So we have a selection in Sweden. And I got upset over sometrhing, like we can´t celebreate christmas in the schools anymore, because thats not nice to the muslim and judish people. And I was like, what the fuck? Why not? Seriously? They could get the day of if they don`t wanna partisipait in the celebration, but why should we who are Swedish and belongs to the Christians belief stop celebrate because we got some non christan people in our country?! That´s just soooo fucked up! Excuse me for my choose of words, but there is a lot more and I don`t feel like explaining how the holw Swedish goverment works... ;)
//Rebecca

Fuck u Sweden!

SKÄMS! Fy fan! Detta kommer att vara ett jävla argt inlägg!!! OM vad?! Jo vad fan tror ni? Fucking SVERIGE!!! Snackar med min kompis, som berättar en massa saker. Detta är min syn, och tänk på att jag har bott i USA, ett annat land, i ett år!!!

Det jag fick höra var att de inte firar bland annat påsk eller jul i skolorna. Man får inte sjunga nationalsången(?) Det diskuteras om att ändra flaggan, man får inte ha skolavslutninarna i kyrkan längre etc. Nu kommer jag säga min åsikt om detta! 

Sverige är ett rövslickar land!
Men helt ärligt!? Sverige är Svenskt, "invandrarna" kommer till vårat land. Vi är snälla och bygger kyrkor åt dem och låter dom bo i vårat land. Jag tror helt ärligt inte att ens 20 procent bryr sig om ifall vi firar påsk eller jul i skolan! Alla elver slipper ju lektionerna!

I USA får man x antal semester dagar för Jul och x antal över, hm? Påsk eller 4 july eller vad det nu var. Sen får man x antal semesterdagar utöver dessa helgdagar och 2 veckors semesterveckor, som man kan änvända när man vill. Om man vill Fira Hanucka eller någon annan icke kristen högtid.
 
På basebollmatcher, fotbollsmatcher etc blir det alltid en paus, där hela publiken ställer sig upp, tar av sig eventuella hattar, lägger handen mot bröstet och sjunger USA national The Star-Spangled Banner, som skrevs 1814. Hur många Asiater, turkar och mexikanare tror ni bodde här då?

Så för att inte göra detta FÖR långt, ska jag bara säga en liiiiten sak. Låt Sverige vara svenskt! Men samtidigt välkommna alla asylsökande och låta dem fira sina traditioner, samtidigt som vi tillåter oss själva att fira våra!

Och nej, jag är inte rasist, nassist, feminist etcetc. Älskar kulturer, folk med annat bakgrund, men att Sverige ska lägga sig på knä och slicka röv för att invandrarna ska ha det så bäst som möjligt, den skiten tänker fan inte jag ta! Vilka klagar mest, svenskar eller invandrarna!?




//Rebecca

Trasig dator

Sa jag att min dator är trasig? Allt är borta. Jag vet inte vad jag gjorde, men varje gång jag startar datorn loggas jag in på Desktop, istället för på min inloggning. Allt är borta. Och laddar jag ner Skype igen, tex, så är det inte kvar nästa gång jag startar datorn igen. Någon som vet vad problemet är? Inte jag i alla fall. Så nu tänkte jag ta och packa ihop allting och dra till Best buy och se ifall de kan hjälpa mig. Annars får jag väl ta och ominstallera skiten och hoppas på att det löser sig.
Håll tummarna för att Best buy är öppet, det är nämligen Laybor Day idag, så alla är lediga, typ.



Did I tell you that my computer are broken? Everything is gone. I have no idea what I did, but everytime I start the computer and log on, the computer log me on to the desktop. Everything is gone, and if I download for example Skype again, so is it gone the next time I start the computer. Anyone who now the probelm? Not me for shure. So now I was thinking to take everything to Best buy and see if they can help me. Othervise I guess I have to reinstall the stupid thing, and hope that will solve the problem.
Hold you thumbs that Best buy is open today, since it´s Labor Day and everything.
//Rebecca

Tha weekend!

Igår kväll så åkte vi och kolla på när Ian och hans band spelade, efter det drog vi till en annan bar där vi dansade i några timmar. Sen när baren stängde runt 3 så drog vi till iHop, som har öppet 24/7. Vi kom väl hem sådär runt 5.30 imorse och en timme senare hade vi snackat färdigt, avsminkat oss och hittat platser runt om på golvet för att sova.
Och idag, efter att ha sovit till halv tre, har jag mest funderat på om mina ömmande ben beror på paintbollen eller dansandet, eller möjligen bådeoch?

We went last night to watch Ians band play, and after that we went to another bar, were we danced for a couple of hourse. When the bar closed at 3 am, we went to iHop, whos open 24/7. We got home like 5.30 this morning and an hour later, after finish talking, remove makeup and found sleeping space on the floor, it was time to sleep!
And today, after waking up at 2.30 pm, have I wondered if my sore muscles depends on the painball or the dancing, or possibly bouth?


Gissa vad vi har i flaskan förrutom apelsin juce!


Bara för att Marina hade en fin frisyr och för att hennes spegelbild var glad


Elke som röker Sheisha i ciggaretform. Mums mums! ;D


En full Lucia, som försöker få mig att dansa salsa! Hey, I´m not from Mexico! :P


Kusinerna Martin och Lloys


Christina i sina syper snygga skor!


Rob och Elke blev kära i en gammal gubbstaty


Ehm?


Sådär runt halv sex imorse. Trött? Nääe då inte alls ;)

//Rebecca

Pilipinesiska

Medan jag gör mig iordning för utgång så tänkte jag lägga upp en video från igår. Anton säger något på Philipinesiska ;)

//Rebecca

Paintball!

Mina ben gör ont, mina armar gör ont och dessutom har jag ett par snygga blämärken lite överallt. Men oh my gosh så kul det var! Vi kom dit 1, sen spelade vi till fyra. Det var "walk in" så när spelet började så delades alla som var där upp i lag, så vi var kanske 40 pers i två lag, så 20 mot 20! Haha först var det eleminerings spel, träffad och du är ute! Sen skulle man ta en jäkla flagga och springa med den till motståndarna av ngåon anledning. Då räckte det att man gick tillbaka till "boet" om man blev träffas och så kunde man börja om igen.
Och till alla som undrar, ja det gjorde ont när man blev träffad... i fem sekunder, som man kanske satt och fan satans jävla... men sen kom adrenalinet och tog över och om det hade gjort överdrivet ont hade jag nog inte fortsatt spelat ;) Och jag blev träffad jätte många gånger utan att dom small, så det gjorde bara ont och ingen färg! Haha!

English in the bottom!





This is after!


My legs hurts, my arms hurts and on top of that I got some really nice brushes all over my body. But oh my gosh so fun we had! We got there at 1, then we playd to 4. It was "walk on" so when the game started we got in to teams. There was like 40 people maybe at our playarea, so we ended up with 20 in each team. First we did eliminations games, your hit, your out! After that it was a game that we had to grab a stupid flag in the middle and take it to the other teams side! And to everyone thats wondering, yes it hurts when you get hit... for like five seconds, that you maybe spending like shit, got damet, blody hell... but then the adrenaline takes the pain away or something. And if it have hurt crazy to much, then we woulndt have keept playing! ;) And I got hit so many times without the ball braking, it just hurted a little bit and no paint! Haha!
//Rebecca

PAINTBALL!

Bye! Now I´m gonna go and shoot some au pairs! :D



YES! It is my shoes on that door! I didn´t have enough room on the floor anymore!!!
//Rebecca

God morgon!

Uuuh... Fan vad trött jag är... Tur jag ställde ringklockan på 10, annars hade jag nog lätt sovit till 11 eller något, och det hade inte varit bra!
Nu ska jag käka frukost, sen blir det som sagt KRIG! :D Mer om det senare ;) höhö. FUnderar på om det verkligen är lönt att ta en dusch innan, men mitt hår ser inget bra ut.



Uhh... I´m so tierd... Lucky I put my alarmclock on 10, othervise I would have been sleepin to 11 or something, and that woulnd be good!
I going to eat breakfast now, and after that WAR! :D More about that later ;) hehe. Thinking if I really should take a shower before, but my hair doesn´t look good.

//Rebecca

Freeeedags blod!

Eller, ja snarare tiiiidigt lördags blod ;) Klockan är sent och jag är trött och luktar vatten pipa. Vad hände ikväll egentlign? Jo vi drog till en Sheisha bar i Sterling! Ni vet, vattenpipa. As kul och typ alla var där! Eller, inte riktigt alla ;) Vi, några från au pair gänget alltså, våra amerikanska kompisar plus några festkompisr. Hur kul? (förresten? Kan jag kalla dom amerikanska kompisar? Jag menar, dom har amreikanskt medborgarskap men dom är från Filipinerna, Indien, Rysslan etc... hm, I guess I can!)  
Självklart fick vi äran att bära dessa jäkla kryss på händerna. Men kul hade vi! Och vattenpipa rökte vi och dansades gjordes det!
Och imorgon, ja då blir det KRIG!!!!! :D (Ni får jätte gärna gissa vad detta krig innebär! ;) )

English in the bottom!

Jag är aldrig den som får dom bästa bilderna , haha! Och självklart satt vi på uteserveringen ;)











It´s late and I´m tierd and I smells like a whaterpipe! So what happend tonight then? Well, we went to a Sheisha bar in Sterling. You know, waterpipe. So fun and everyone was there! Or, almost everyone ;) We, some of us au pairs, our amerikan firends and some party friends. Fun right? (Btw, Kan I call them for american friends? I mean, they got there sitizent ship but they are all from Philipines, India, Ryssa etc... hm, I guess I can!) And of course did we get the honor of wearing the stupid X-mark on out hands. But we had fun! And we smoked waterpipe and we even danced! And tomorrow, well, let´s just say WAR!!!! :D (Your free to guess what this war meand! ;) )
//Rebecca

This internet

Okey. Efter några jobbiga dagar utan internet pustar jag ut igen. Äntligen kan jag kolla mailen, logga in på min distankurs skola, logga in på facebook och blogga igen. Och skriva ut kör direktioner! Gosh, man är ju helt beroende av internet! Panik igår, när jag var tvungen att handla en sak fast att jag viste att det skulle bli minus på kontot, och när jag kommer hem för att föra över pengarna upptäcker att internetet fortfarande inte fungerar!!!
Lyckligvis var det fortfarande minus idag, när vi löste problemet, så jag kunde föra över pengarna utan att få böta!



Okey. After some hard days without internet, I feel like I can breath again! Finally can I check my email, look at my school, go on facbook and write in my blogg again. And print drivers directions! Gosch, so adicted to the internet! I got panik yesterday, when I bouth somethinh and know I was gonna get an owerdraft, and when I realized when I got home and was supost to tranfer my money, that the internet still didnt work! Luckely, it was still minus today, when we figured out the problem, so I could transfer the money without any charge money...
//Rebecca

Sanning!

haha...that´s awesome and soo true!! :):):)

I  marked my favorits ;)

You know you're an Au Pair in the USA when...

...you always introduce yourself with : 'Hi! my name is (your name), I'm from (country) and I have (amount of children you are taking care of) children!!'

...everybody is greeting you with a 'Hi.How are you!' and you can't respond fast enough, so you say it first!

...the worst thing is, when the dad is working from home

...you know what a S'MORE is. (For u who doesnt know: Its marsmellow, choklad and a cracker togethere like a sandwish)

...you spent all your money at the MALL and you still have nothing to wear

...you hate Dora, The Wiggles and Thomas

...you say silly instead of stupid

...you go to PLAYDATES

...you've seen more movies in one month than in your whole life at home

...you drive over 30 minutes to a friend and you think it's not far

...you only have other Au Pairs as your friends

...you can make bacon

...you say 'like' and 'totally' every three words

...someone has asked you stupid questions like: 'do you have cars in your country?' - 'You don't have Valentine's day?' - 'Where is your country?'

...you don't think it's wrong to have cake AND ice cream.

...you park as close to the store as possible so you don't have to walk even one yard too far

...you cherish moments of silence more than ever before

...you notice yourself saying 'GOOD JOB' a hundred times a day

...you wonder why you slept the whole night long so uncomfortable and you notice the next morning, you slept on a barbie, a lollypop, sandtoys etc.

... you need to be creative to find new punishments because a time-out doesn't work anymore ;-)

... you have to admit to mistakes you never did or put the blame on you day for day

...you're sure you don't want own kids within the next 100 years

...you know now exactly how difficult it was for your parents to have little kids and you feel like saying thanks for all you've done to your mum and dad every day

...you're ready to drink anytime of the day

...you start to love disney movies again and can copy every passage of them

...you've learned what it means to be patient

...you know what a LCC is

...you know that you should never SHAKE A BABY!!!

...you take a nap, after you dropped of the kids at school (after being up for just 2h :-D)

...you are DRIVING to the busstop to pick up your kids, which is only 200 meters from your house.

...the kids call you mum cause you spend too much time with them

..... you think $160 every weekend just for shopping and coffee are not that much

... one cup of coffee doesn`t make you awake anymore, it just makes you alive.

..you or your friends are KELLERKINDER!!!!

...you miss the good ol' days when you were able to go to the bakery and get real bread w/ real butter ( not that American shit called bread..haha)

...you don't walk into the bank, you use the drive inn to get your money

...you use Purell instead of washing your hands

...instead of singing song from the radio your singing childrens songs
//Rebecca

What´s the point?

Funderade på att gå och lägga mig med sminket och kläderna på igår. Jag menar, vad är meningen med att ta av sminket och kläderna när man ändå nästa morogn ska klä på sig igen och sätta på nytt smink? Helt onödigt tycker jag! Så från och med nu kanske jag bara borde gå och lägga mig? ;)

I was thinking about just go to bed with my makeup on last night. I mean, what´s the point with taking the makup and the clothes of, when I next morning have to put it back on and get dressed again? Totally unnecessary, if you ask me! So from now on, I might just go to bed? ;)


//Rebecca

1 september

Oh wow! Nu är det redan September igen! Tiden bara FLYGER iväg!!! Okey alla nya au pairer som tror ni har ett helt år på er... Tro mig, ett år är, pfft? Ingenting?? Spara pengar, åk den där resan du ville från början och bara ha kul! För snart sitter ni där, fortare än ni tror, på flygplanet hem till Sverige, eller vart ni nu är från... Jag är så sjukt glad att jag stannade ett år till!! Speciellt nu när jag fått så många nya schysta kompisar! :D
I alla fall... Här kommer ett bildregn från September förra året! Första månaden hos nya familje, nya landet nya allt etc!

English, look in the end ;)

Vi åkte till Alexandria



Jag köpte en ny kamera som jag och Ash provade



Jag var på Kings Dominion med min HF och gjorde någon slags bungy jump




Jag träffade Caroline för första gången!


Och jag prövade min allra första frozen yougurt! Med jordgubbar, mums såklart ;)


Jag provade även starbucks för första gången! Med Kathi


Jag var i Washington DC för första gången (Mistförstå mig rätt!) Och såg alla dessa jääkla monument! Som då var så coola att se! Nu funderar jag bara på att dumpa av nästa besökare/ny au pair vid tunnelbana, säga åt dom att hoppa av vid Smithsonian och den köra hem igen... Pust, 3 km mellan the copitol och Lincoln memorial!

(snyft... Där sitter jag, ny i amerika och 10 kg smalare! MINST! Ja, jag kan bjuda på den ;) )





Jag träffade lite presidenter!


Detta är verkligen utanför vita huset! Jag lovar! :D



Oh wow! It´s already September again! The time is just flying by!!! Okey, all you new au pairs that thing you got one hole year to do everything you want to do... Trust me, one year.. Pfft.? Nothing! Save your money, go for that trip you wanted to do in the begining and just have fun! Becasue soon you will sit there, faster then you thing, on the airplan back to Sweden, or werever you are from... I´m so happy that I decided to stay for a second year! Especially when I got so many new awsome friends! :D
Anyway... Here are som pictures from September last year! The first month with the new family, new country and new just anything!
//Rebecca

Coolaid

Det blev lite action på eftermiddagen. Jag och Morgans barnvakt tog våra ungar och mixade ihop saft och drog mot lekplatsen/poolen. Där dumpade vi ungarna utanför entren där de ville sitta och sälja saften. Själva satt vi med Morgans lillebror vid lekplatsen och svettades ihjäl!!! Tusan vad varmt det var idag alltså!
Och självklart när vi körde hem vid 6 tiden ville Ashley hem och byta om och tillbaka till poolen... Nej, sa jag! Hon tyckte jag var själviskt när jag förklarade att jag inte ville till poolen kl 6, eftersom vi snart skulle äta och efter det vill jag ut och träffa mina kompisar! Hon tyckte att vi kunde stanna till 7, men jag vet lika mycket som hon att det inte skulle hålla. ;) Så jag lovade att vi kör till poolen imorgon!



I got some action on the afternoon today. Me and Morgans babysitter made some coolaid with our kids and whent to the park/pool area. Ash and Morgan sat outside the entrence to sell some coolaid, and me and the babysiter and Morgans little brother whent to the playground. And oh my gosh! It was so hot that I though I could die! Freaking hot today!
And of course did Ashley want to go back to the pool again, when we went home at 6 pm. I said no, I´m not taking her to the pool at 6 pm. She thought I was selfish, when I explained that we were about to have dinner soon and that I want to go out and meet my frends right after that! She said we could leave at 7, but she knows as much as me that that ain´t gonna happend! ;) So I promised her that we are going to the pool tomorrow istead!
//Rebecca
RSS 2.0