Waterpark and rollercousters, here I come!

Nu åker vi till Kings Dominion (igen, suck...) Haha nej skojade bara ;) Men jag har inte dirket någon lust. Men det blir väl kul får jag hoppas :)

//Rebecca

Dagen i bilder

Dagen i bilder. Kan även meddela att jag kör på solskyddsfaktor 50 imorgon. Kanske till och med 100!? Vi ska nämligen till Kings Dominion, igen...

Pool, (Lekte haj med Ash och hennes kompisar i 2 timmar) sen Starbucks med kompisarna.





//Rebecca

Harry Potter and the Deathly Hallows

Såg precis trailern för den sista Harry Potter filmen. Eller, de ska ju göra den i två delar. Jag själv tycker att det är jätte bra! Tror att de båda filmerna blir så mycket mer lika böckerna på det viset, och det händer så sjukt mycket i sista boken! Dock blev jag lite sur när jag såg att del ett kommer i november! Och del två i July (eller var det juni?) näst år! Bah, ska man behöva vänta så länge ;) Hehe.

Är nog någon reklam i början...

//Rebecca

Baka liten kaka

Klockan 1 idag var jag klar med tvätten, hunnit städa lite, lagat frukost åt Ashley och gjort en kaka. Eftersom kokos inte är någonting som man äter i USA så fick halva bli med strössel och något annat mojs. En stor kaka bara för att jag var sugen på en liten bit.

Dessutom har jag funnit mitt happyplace! Hemma hos Julia låg jag och Lisa och bredde ut oss ikväll. Så mysigt, ute på deras terrass med tak. Herre gud, jag tycker att mitt nuvarande hus känns litet. Hur kommer det kännas att komma tillbaka till pyttelilla Sverige hus? Nej, jag ska ha ett stoooort hus om några år! Socialism eller inte!

//Rebecca

Dessa försäkringar...

Jäkla försäkrings mög! Jag var hos doktorn den 7 december!!! Och det var lugnt med försäkringen etc. Skulle bara kolla mina öron, som var infekterade lr ngt. Men så frågar doktorn ifall jag vill ta lab test, just in case. Ja, svarar jag, dumt ovetande om att det inte är på läkarmottagningens bekostnad/försäkring what ever! Utan någon vecka senare får jag en räkning på 333.32 dollar! Jaha, tänker jag och Randy säger att det är nog fel, det ska jag inte betala. Så jag skiter i det, tills jag får ytterligare en räkning i februari om att betala. Hm, så jag kopierar alla papper och skickar upp till mitt försäkringsbolag, eftersom det står klart och tydligt att de betalar för det. Men jag fortsätter att få räkningar... Jag tänker, de har säkert bara inte fått pengarna!
Men nu! Så fick jag för en vecka sedan en varning! Att om jag inte betalar inom 14 dagar så går det till "kronofogden" eller jag vet inte... mitt credit påverkas iaf! Så jag ringer mitt jäkla försäkringsbolag och frågar varför i helvete de inte har betalat för! "Nej men vi skickade ut en check den 16 juni, så den borde komma snart! Jaha, så fortsätter jag att kolla om de fått den där jäkla checken... Ingenting! Ringde idag och fortfarande ingen check! Jag blir galen! Ska jag inte få hyra hus i framtiden bara för att mitt försäkrings fi## bolag är sega?

//Rebecca

Bakar

Stolt över mig själv! Åkte till Tysons Corner, typ the DC areas största shopping mal, igår för att träffa Daniella, som jag inte träffar så ofta. Vad köper jag? Hunden Dug från Up, ett gosedjur typ, för 5 dollar till Ashley i Disney affären. Det var allt! Spenderade inte ett enda öre mer! Glad!

Nu ska jag göra mockarutor/Kärleksmums/Snoddas. Funderar på om denna kaka har fler namn, och att dom i så fall bara inte fick plats på papperet?

//Rebecca

Ride on!

Welcome back Ladies And Gentlemen! How was that RIIIDE!? Have a nice continued day at Kings Dominion and RIDE OOON!!

Dagen har spenderats med skjutsning av vänner till Metron, besök hos doktorn och avslutad på Kings Dominion i några timmar! :D
Hade något konstigt utslag på halsen och nedåt, som kom igår. Randy tvingade mig till doktorn idag, eftersom jag vanligtvis brukar försöka undvika doktorbesök! (Även om öronen sprängs och gör så ont att jag knappt kan äta), pga skyhöga priser! Men jag betalade inte ett skit! Schyst försäkring jag har! :D I alla fall kom doktorn fram till att utslagen på halsen var en allergiskt reaktion eller något liknande mot en solskyddsfaktor jag blev tvungen att låna i torsdags, den som skyddar, men samtidigt drar åt sig solen så man blir brun. Utslagen lite längre ner var pga blöta, fuktiga bikinitoppar, och var något helt annat. Så där blev det två olika recept på två helt olika salvor... Sen migränen skulle försvinna av allergitabletterna jag fick, om den fortfarande var kvar skulle jag komma tillbaka och kanske åka till en huvuddoktor... :S Hur läskigt låter inte det? Rönta hjärnan!?!?!! Hyperkondikern i mig skriker HJÄRNTUMÖR!!!! Medan den mer realistiska mig säger att migänen orsakas av det icke nordiska klimatet jag annars brukade leva i....

Intiminator 305! Med ett drop från 95 meter i 85 graders vinkel, rakt in i en kurva på jag vet inte hur många km/h, i alla fall tillräckligt många för att det ska svartna för ögonen...



Finsk dialekt! Detta är Pilvi, från Finland! Och soooory! För den heelkassa bilden ^^ moahaha
//Rebecca

Midsommar igår?

Sådär, då var det lördag igen då :) Jobbat hela veckan, nästan. Igår åkte vi till Sandis vän Hope, som hade smycke/bak/sminkparty. Rätt trevligt. Massa mat och så badade vi i deras pool, jag Jamie och barnen.
Fick något mot ackne av Sandi, från Mary Kay, som ska vara jätte bra! Jag skojar inte när jag säger att jag aldrig haft så mycket finnar som när jag kom hit! Mat påverkar jätte mycket! Spelar ingen roll vad dom säger! JAG fick problem när jag kom till Amerika och ändrade kosten! Läsk är oxå en stor bov! Dricker inte mycket läsk, men förr var det kanske lite läsk varje fredag...
Nej, upptäckte något skumt utslag på halsen och nedåt igår, så nu ska Randy ta mig till doktorn, igen... Suck! Allergisk reaktion?

//Rebecca

Hm, what went wrong here?

Haha! Shit, jag läste denna hos Denise, och ja de har en massa skumma lagar i detta landet! En som inte är med i listan är att i Virginia får man bara ha sex i vanlig ställning, där tjejen ligger underst!

Kolla vad som är lagligt och inte lagligt i detta landet HA!!!

I Nevada är det förbjudet att ha sex utan kondom.

I staten Washington är det förbjudet enligt lag, under alla omständigheter, att ha sex med en oskuld - även på bröllopsnatten.

I Cleveland, Ohio är det förbjudet för kvinnor att ha lackskor.

I Florida är det förbjudet enligt lag att ha sex med ett piggsvin.

I Norfolk, Virginia är det förbjudet för kvinnor att vistas offentligt utan korsett.

I Kingsville, Texas finns det en lag som förbjuder grisar att ha sex på stadens flygplatsområde.

I Connorsville, Wisconsin får en man inte skjuta med ett vapen samtidigt som hans kvinnliga partner får orgasm.

Namnet på bergskedjan Grand Teton i Wyoming betyder bokstavligen "stora pattar".

Det finns en lag i Illinois som förbjuder en hel rad saker. En är att få erektion offentligt, en annan är att dansa naken.

Enligt lag i Alexandra, Minnesota får en man inte älska med sin fru om han luktar vitlök, sardiner eller lök. Om hans fru så önskar, kräver lagen att han måste borsta tänderna.

I Indiana är det förbjudet att ha mustasch om man "tenderar att vanemässigt kyssa andra människor". 

I Horny, en liten stad i North Carolina, har man förbjudit alla massageinstitut. 

I staten Utah räknas sex med djur, så länge det inte är i vinstsyfte, inte som sodomi och är därför inte olagligt. 

I Romboch, Virginia är det förbjudet att vara involverad i en sexuell aktivitet om ljuset är tänt. 

I Minnesota är det olagligt för en man att ha sex med en levande fisk (hurvida det är okej för kvinnor framgår inte).

Par som hånglar så kraftigt i bilen att tutan går på av misstag, kan få fängelse enligt lag i Liberty Corner, New Jersey.

//Rebecca

Pooldag

Jag döööör! Så varmt här är! Folk i Sverige säger åt mig att inte klaga! Men vad fan ska jag göra? Det är nästan 40 grader varmt! Idag låg vi vid poolen och stekte i fyra timmar. Kul, speciellt när jag känner att hosta, feber och förkylning är på väg! Annars var det helt bra :) Avslutade kvällen på starbucks med mina två kompisar Julia och Lisa, plus Donken och hans hund. Donken är han serietecknaren jag tror jag nämnt tidigare :)
I alla fall var det en varm dag!

//Rebecca

Planer

Aaah.... Åkte hem till Pilvi igår, eftersom vi båda var lediga. Vi käkade pepperonipizza och låg och slöade i deras hot tub! :D Seriöst, 40 grader i hottuben och 35 i luften xD, man låg ju inte överdrivet länge i hottuben. Funderade ett tag på  om jag var blöt i ansiktet, eller om jag svettades. Men i vinter lär ju detta vara hur asskönt som helst! :D
Sen snacakde jag även med mamma, som rememberd me om varför jag åkte hit från början, och vad jag gör istället för att göra det!
"Du sitter ju bara fast i Virginia och kommer ingenstanns eftersom du bara shoppar upp alla pengar! Du ville ju se lite av USA medan du var där!"

Tankeställare... SANT! Usch, känns så bad! Så jag drog en tumme ur röven och började planera en massa saker. Bland annat en tur till Niagarafallen. Resan kommer förmodligen bli hemsk, men wtf?! Spelar väl ingen roll? Dessutom ringde jag Cultural Care, jag får bara se fallen från USAs sida, eftersom jag inte kommer kunna krossa Canada gränsen... (De två sista månaderna på visumet ska man helst inte lämna landet, och detta är en månad innan så. Risk att man nekas att komma in igen!)

//Rebecca

Plugga engelska, kanske?

Idag har jag mer eller mindre kört upp min bensin, så som jag flängt runt mellan hemma och colleget! Jag åkte dit imorse för att göra ett placement test, så de ser vilken nivå jag ligger på, om jag kan ta vanlig engelska eller måste ta engelska som andra språk eller om jag måste ta CEU. Jag hoppas ju på att jag får ta vanlig engelska, hade varit roligt! Dock kostar det för EN kurs ca 12 000 svenska kronor, så jag har mailat csn och hoppas på studielån! Aldrig i livet att jag tänker plugga en hel utbildning i USA! Fan, inte konstigt större delen av befolkningen saknar college degree! LÄNGE LEVE SVERIGE med fria universitet! Eller, den lilla summan man nu får betala ;)

//Rebecca

Leeedig!!

Nu har jag två lediga dagar. Ashley åkte till sin mamma igårkväll, så idag och imorgon är jag ledig. Givetvis så jobbar alla andra, så jag sov till 12 och har ingen aning om vad jag ska spendera dagen med... Kanske drar jag till poolen och blir brun en stund?
//Rebecca

Stupid monday!

Första dagen av sommarlovet för Ashley. Behöver inte gå upp tidigt för att åka till skolan! Så vi tänkte sova lite längre idag. Klockan åtta kommer det någon och knackar på dörren, som ska hämta en check. Inga problem, bara att gå och lägga sig igen. En halvtimme senare knackar det på dörren igen. Två mexikanare står utanför och säger att de ska laga taket. Okey okey... Tänker att jag kan fortfarande gå och lägga mig igen. Men vart ska taket fixas? Ovanför mitt rum!! BANK BANK BANK! Bah, stod ut i 20 minuter, sen gick jag upp! Börjat med tvätten, kanske lika bra ;) Ashley kommer förmodligen vilja gå till polen, inga problem när det är 28 grader halv tio på morgonen ;D

//Rebecca

Wolftrap

Ännu en gång ska jag till denna varg fälla. Idag åker jag med min host familj och vi ska se Cats. Jag hade köpt en jätte söt vit klänning, som jag tänkte att DEN kan jag ju inviga idag! Men vad tror ni händer när jag sätter på mig den? Den är genomkinlig!!? Wtf!? Vad är vitsen med en klänning som man kan se rakt igenon? Eller de kanskew tycker att det är snygg när man kan se trosorna på folk? Så den får vänta tills jag har hunnit köpa en underkjol. Får bli min röda istället ^^
Låg förresten vid poolen i 3 timmar idag. 34 grader varmt, så jag låg mer eller midra i vattenen ;)

Ser ni myggen?! Det är alla vita jäkla prickar överallt!
//Rebecca

På väg mot "Tandpetaren"

Att ha filmer som minne när man åker hem är jäkligt kul! Det lärde jag mig av Denise, så nu tar jag inte bara en miljon foton, jag filmar som en hattifnatt oxå! :D
//Rebecca

DC by night!

Vilken härlig dag jag hade igår. Först sov jag till 12, eftersom jag var trött efter fredagens fest, sen så träffad jag Lisa och Alicia för lunch. Vi åkte sen till poolen och låg där och svettades i aldeles för varmt väder! Sen på kvällen blev det middag på UNO:s med Lisa, Alicia, Maria och Elsa, en ny au pair. Riktigt mysigt :) Och vi envisades med att sitta utomhus, trots hettan! Sen bestämde vi oss för att visa Elsa DC, och vi konstaterade att dagstid var för varmt, så vi drog in och såg DC by night! Det hade förmodligen inte spelat någon roll om vi varit där på dagen eller inte, okey solen så, för det  var kvavt som sjutton och 28 greder varmt! SVETTIG när vi tillslut kom ner till Lincoln Memorial! Haha! Men kul hade vi i alla fall! :D










Och såhär ser papperskorgarna ut runt om Smithsonian efter en heeet dag!
//Rebecca

Har dom gift sig nu?

Herre gud! Noll koll på kungliga bröllop och vad som egentligen going on i Sverige! Det finns ju en sida som heter Aftonbladet.se, Dagensnyheter etc, jag borde kanske kolla in dem lite oftare? Eller, jag borde kanske kolla in dem någongång! Men som sagt, man får ju reda på allt via Facebook, så att de ska gifa sig har jag ju i alla fall fattat. Vad skönt det har varit att slippa allla löpsedlar angående bröllop hit och dit!
Eller dom kanske gifter sig idag? :S
Som sagt, noll koll!

//Rebecca

Vattenkris!

AAAAAHHHH! (Skriker högt!) VATTNET är avstängt!! Inte nog med att AC:n är av, jag kan inte duscha heller! Gah panik! Så jag bestämde mig för att göra ingenting och sov till kl 12! Nu har jag gått och konstanterat att vattnet fortfarande är borta, så jag kränger tuggumin och funderar över om jorden verkligen går under om jag lämnar huset oduschad för en stund... Well, jorden ska ju gå under 2012, så jag tror nog att jag tar chansen och drar ut en sväng! Jag menar, visst vill jag bara ligga och lata mig i sängen när det är 26 grader varmt och sol ute, men någon motta får det ju vara ;)

//Rebecca

Bion igår

Obs! Visst glömde jag skriva vilken film vi såg igår? Ni kan få gissa! Den handlar om en prins (som btw är super het!) Som blir anklagad för att ha dödat sin far. Han lyckas fly från sin stad, tillsammans med en vacker prinsessa och en dolk, som kan göra att man åker bakåt i tiden. Han är nu jagad av sina börder och andra rövare och flyr tillsammans med prinsessan, som är med honom endast för att sno tillbaka dolken, som hon är beskyddare av.
Mycket action och coola stunts! Jätte bra film, och det var inte förrenst i mitten av sistan halvan av filmen som man började fatta hur den faktiskt skulle sluta, annars var den helt oförutsägbar! :D
Om ni inte redan sett den, gå och se den!

Prince of Persia

//Rebecca

Bio

Vad gör man när AC:n i huset inte fungerar och det är över 30 grader varmt ute? Jo, man går på bio!
Igår hade min lilla Ash avslutning. Och av någon anledning så går hon ändå i skolan till på fredag?
Och imorse kom det några män in i huset. Jag såg såklart ut som en överkörd pungråtta som vanligt, öppnar dörren och där står en som ska spruta mot kackerlackor, och några som ska byta ut våran AC i huset. Naaajs! Gissa vad det är för väder ute? 30 grader och SOL! :D Jag kommer de närmaste två dagarna att bosätta mig i bilen! Där ac:n faktiskt fungerar. Jag tror till och med att jag ska övernatta där i natt, annars lär jag väl få skaffa en snorkel så jag inte drunknar i natt när jag ska sova?
Nej, dax att klä på sig! Jag ska träffa Pilvi och se bio om en timme :D

//Rebecca

Szzzovmorgon!

Jag har en hund som är lika lat som mig! Det enda vi göra om dagarna är sover, äter och bajsar. Skillnaden mellan oss är väl att jag är skotokig och köper alldeles för mycket skor! Och kläder... Men det är så orättvisdt! Hunden har ju en mjuk päls som klär i alla väder, och tassarna matrchar ju henne aldeles utmärkt! Jag måste matcha både skor och kläder! 
Nej, nu när jag har ätit, sovit och bajsat tänkte jag dra ut och röra lite på mig! Ha en bra dag!

Edit! Det är inte min skohög på bilden! Haha ska kanske ta en bild på MIN hög nästa gång ;)


 

//Rebecca

En grön te!

Så vad gjorde jag ikväll egentligen? Tillbringade ännu en kväll med mina tyska, (obs!) ÖSTERrikiska och mexikanska kompisar ;) Lika trevligt som vanligt! Och ikväll köpte jag till och med en grön te! EN grön te, säger man så? Hm... en kopp grönt te kanske? Nåja skit samma! Jag märker att min svengelska blir bättre och bättre! Till exempel, när jag var i New York med mamma och syrran, jag utbrister "Elmo!" Anna "Var?" Jag "Över där". fattar ni? På engelska säger man "over there", på svenska säger man där borta. Look over there, do you see thouse birds? Titta där borta, ser du fåglarna? Jag säger ungefär: Ser du fåglarna över där?
Så på tal om absolut ingenting vettiga alls!
GOD NATT!

Nya converse! Low tops, will by black once to! And I know, pretty bad pic, but! It was a quick one in my protest to go early to bed! (Early means: Before 12!)

//Rebecca

Skotokig?

Sverige är ett jäkligt konstigt land... Eller är det USA som är konstigt? Eller har det helt enkelt med skatter att göra, att kläder, skor och allting är så mycket billigare här? Ett par converse tex... I Sverige kostar de säkert över 700 svenska kronor! Vad betalar jag för dom här? 250 kr, ca! Hallå? Vad hände där egentligen? Jobbar vi för högre lön i Sverige eller betalar vi helt enkelt för mycket skatt för skor?
För vad kan det egentligen kosta att chippa över ett lager skor från USA till Sverige, då skorna är gjorde i Asien? Hm, kanske betalar vi helt enkelt för frakten som går från Asien till USA och sen från USA till Sverige?


//Rebecca

Äntligen är helgen slut, så man kan vila igen! ;D

Kände mig jätte trött igår, så orkade inte skriva. Helgen var helt knasig! Först punkan i fredags/lördags morgon. Sen på lördagen så åkte jag och träffade Lisa, vi satt på UNOs och käkade lunch i några timmar, typ 2 till halv sex. Vi var super trötta och satt bara där och snackade. Efter det körde vi hem, sov lite etc. Sen klockan nio kom Julia och Lisa och hämtade mig, vi skulle åka till en fest igen, men så fick vi inte komma, eftersom det tydligen var syrran till deras kompisar som hade festen, så vi körde till Apple bees för att käka, och när vi sitter där med världens segaste servitris så ringer dom och säger att det var okey att vi kom ändå, att de hade snackat med syrran. Så vi kör dit, är där vid 12 kanske. Tio minuter senare blir vi utkastade för att det har kommit för mycket folk. Så där står vi, 15 pers på en gata utanför ett hus och funderar på vart fan vi ska ta vägen. Då kommer Julia på att hennes hostparents har ett hus i Leeburg, 30 minuter därifrån, som vi kan åka till! Så då körde vi till Leesburg sådär mitt i natten! Så helt plötsligt blev festen Julias fest :D Och vi hade jätte kul i några timmar, innan vi bestämde oss för att köra hem!
Klockna 5 kom jag hem, sov til tio, gick upp och dushcade och gjorde mig i ording, för jag skulle med Sandi och Randy till IKEA vid 12 tiden. När vi kom hem från IKEA gick jag och la mig för att sova i några timmar!!! Behövdes! Haha, sen trött som fan åker jag ändå till Starbucks på kvällen för att träffa mina kompiar :P
Så både igår och idag har jag gått och lagt mig igen efter att Ash gått till skolan, så SKÖNT att ligga och dra sig i sängen! :D

//Rebecca

Natten fredagen den 11

Vilken natt! Drog iväg till Au pair mötet, och såg en cirkus teater show, som var riktigt bra! Efter det så åkte vi till en fest i Chantilly, typ 30 minuter från där vi bor. Helt okey, samma roliga människor som innan ;). Givetvis skulle jag drabbas av en rejäl migrän! Mådde illa och huvudet kändes som att det skulle sprängas, och detta kom såklart gradvis! Så jag tänkte att jag ville ju inte säga att jag ville hem, vi var 5 tjejer tsm i en bil, så jag la mig i soffan en stund. Men de andra sa att var ok att dra hem, så vi drog väl sådär lite efter tre.
Kör en bit, sen hör vi hur Alicia, som kör, skriker fuck, oh no oh no och hela bilen dunsar och hoppar. Då har hon kört på en sånb där kant, ni vet när de delar vägen i mitten, med gräs ellern något och så är där en kant. Då har hon kört igenom trafikljuset, missat att vägen svänger lite och kört rakt på denna kanten! Hon stannar bilden och bara skakar och är riktigt chockad! Hon bara, tror ni den är skadad? Kan jag köra? Jag bara, nej! Du har punka, och rusar ut. Ett halv däck kvar på bilen! Mitt ute i nåhon highway halv fyra på natten! Som tur var så hade Yuri och Loy inte druckit så mkt, så de kom ut för att hjälpa oss. Men någon bult var trasig när de skulle sätta på reservdäcket lr ngt, så det gick trögt. Sen kom en polisbil och stannade för att hjälpa oss. Det gick inte att byta däcket, så det slutade med att en bärgningsbil kom för att hämta upp bilen. Så Loy  körde hem mig, sen de andra. Vi skulle egentligen följa efter bärgningsbilen hem till Alicia för att hämta upp Yuri, men den bilen fick motorproblem halvvägs hem, så de sa att de körde hem mig och sen skulle de möta upp dem, eftersom jag inte mådde så jätte bra pga av migränen :( Så sex imorse kom jag hem xD Usch, haha! Vilken jääkla natt!


PS! Ni som undrar, jag håller ingen öl i min hand på någon bild! Alltså är det inget som säger om jag drack eller inte ;) Vilket jag inte gjorde, eftersom jag inte dricker vodka och inte tycker om öl ;D Haha!



//Rebecca

Möte

Hejhej! Här sitter jag och väntar på Alicia, vi ska nämligen dra till Starbucks och träffa tjejerna, för sen ska vi köra tsm till vårat Au pair möte. Vi ska åka till Wolf Trap, som är ett konsert/teater ställer. Vi ska se Cirque dreams. Tror att det har något med circus att göra, ingen aning. Men alla säger att det ska vara jätte bra och jätte fint. Och som fattiga au pairer har vi Lawn (gräs) platser ^^ höhö. Festingar?



//Rebecca

Nightinighti

Nu har jag bytt min header. Tycks? Samma som jag la upp för några veckor sedan, men jag är fortfarande inte nöjd, vill ha lite roligare bilder, men jag får aldrig tummarna ur röven att åka in till DC och ta fina bilder :/ Men snart lär det väl bli av, höhö!
Kvällen tillbringades på Starbucks igen, men jag köpte ingenting! Måste börja hålla i slantarna nu!
Och så är jag lite pissed of över att jag inte har fått svar från komvux och syon i Sverige, om ifall jag kan plugga på distans eller inte i höst. Hade ju varit jäkligt bra om jag kan det, så sparar jag in ett år på att höja betygen!
Nej, nu ska jag sova! God natt, god morgon!

GRATTIS TILL ALLA STUDENTER! Önskar att jag kunde stå vid trappan och krama om er! Men tyvärr så är det en Atlant för mycket emellan, så JAG SÄNDER EN VIRTUELL KRAM istället!!
 Håller tummarna för bättre väder än vad vi hade, tyvärr ser det rätt mörkt ut! MEN HA KUL ÄNDÅ! :D :D :D
//Rebecca

Kareoke

Igår var en lång dag! Började med att jag och Alicia drog downtown DC. Vi gick tll H&M och Zara. Planen med att åka till DC var ju för att gå på Zara, som jag inte har hittat någon annan stanns i något mal! Men de hade inte så mkt, inte så mkt som de brukar ha i Malmö när jag shoppade där, men jag hittade en snygg topp med en snygg rygg.
Sen när jag slutade jobba så mötte jag Lisa på Starbucks och sen när Julia kom efter jobbet så drog vi mot en kareokebar ca 30 minuter från oss. Jag har ju "utegångsförbud" 11, men jag fårgade om det var okey om jag kom hem lite senare, och det var det :) Så snälla dom är! :D
Så där var vi och umgicks med folket från festen i fredags, och herre gud! Jag sjöng! Först sjöng Lisa och Julia en sång, sen sjöng jag och Julia "Tik Tok" av Keisha! Haha gud, vi skrattade mest xD. Men det var en jätte rolig dag i alla fall :)
Och så lekte vi kurragömma i huset, jag Ashley och hennes två kompisar Keyla och Morgan :)







//Rebecca

18 för att dö, 21 för en öl...

Som en kille sa på festen i fredags:
Citerat: "Jag kan köra bil när jag är 16, jag kan rösta när jag är 18, jag kan för mitt land när jag är 18, men jag kan inte drickan en öl förrenst jag är 21?!"

Så jäkla klockren!
Men det är ju faktiskt sant, de kan dö för sitt land när de är 18, men att dricka en öl, det är olagligt? Vill ni veta varför de höjde åldersgränsen på drickandet? För mycket "Drink and drive". Många kör fulla, speciellt dom mellan 18 och 21, eftersom de är yngre och tänker inte lika mycket innan, tycker regeringen. Alkoholrelaterade bilolyckor minskade faktistk efter den nya lagen, för många år sedan, eftersom de räknar på hela stora USA. Så det kanske är en bra sak ändå? Eller varför inte bara sänka gränsen på hur mycket man får drickan innan man kör. Här går de ut och tar en, två drinkar och kör hem. Vad händer i Sverige om vi gör samma sak och polisen tar oss?


//Rebecca

Starbucks again!

Hade en jätte kul kväll ikväll! :D Jag drog till Starbucks och träffade Julia, Maria, Maria och Liza igen. Och det kom en kille som de tydligenb brukar träffa på SB som satte sig med oss. Jätte skön snubbe! Han är typ konstnär, och så ritar han serier, inte proffisionellt, men han hade tydligen skickat in och gjort åt vissa tidningar. Just nu så höll han på med en lång serie, om typ rävar som förvandlas till människor och så var det en jätte lång histora, som jag inte tänker ta upp här, dels pga längden och dels pga att man vet aldrig vem som läser bloggen ;) Men själva storyn lät rätt häftig och jag skulle absolut läsa serien om den kom ut!
Så ja, där satt vi utanför SB från 8 till 11, tills en man i gummistövlar och gummibyxor kom med en lång högtryckssprutande vattenslang och körde bort oss.. Haha nej, han sa att han kunde tvätta gatan på andra sidan först, men vi skulle ändå dra så ;)
Och just det ja! Jag köpte äntligen en sak jag önskat idag! En sån där sak man har i bilen, där "ciggaret tänderen" eller det uttaget sitter. Ni vet en sån som man sätter in och så kopplar man den till sin mp3 och så går den via radiokanalerna och man kan lyssna på sin mp3 i bilen! :D Äntligen slipper jag lyssna om och om igen på samma gammla skivor och slippa beskymra mig om att bränna nya, nu kan jag ha min mp3 istället ;)

"When you're old, you don't want to think about the things you didn't do. Instead, you want to think of all the things you DID do!"

//Rebecca

8 juni

Shiet vad tiden bara flyger iväg! Det är ju juni! Haha eller det har det ju förstås varit nu i en vecka. Solen skiner ute och de säger att det kommer vara 26 plus idag, härligt! Så jag sitter och funderar över min dag. Alicia och jag vill bada, men poolen öppnar inte förrens tre! Och då måste jag ändå vänta på Ashley i en timme. Hon kommer ju såklart att vilja dra till poolen med en gång, hoppas hon inte har några läxor bara!
Men det är väl dax att klä på sig och dra iväg mot banken och fixa kontot och lite så kanske?

//Rebecca

Badvakter! ;D

Vi åkte till poolen idag igen, efter skolan. Och gissa vad det är för några som står och checkar poolpassen när vi kommer? Två super HETA badvakter! Shit, denna sommaren kommer att bli tuff! Hehe, men de snackade jätte mkt med mig. Vet inte varför, men de började fråga om jag gillade något lag i basketboll, något lag i fotboll och sen så frågade om jag gillade The Capitals, och då sa jag ja, eftersom det är ishockey och det är rätt kul. Så sa jag att en av deras bästa spelare är ju fatiskt svensk. De bara, åh! Är ni från Sverige? Hehe, nej bara jag, inte ungarna ;) Snackade lite till, sen blev Ash otolig och drog med mig ut till poolen. Så medan hon och hennes kompis badade så låg jag i en solstol och spanade på solbrända hetingar ;) Hihi!

//Rebecca

I got a goal!

Suuuuuck! Detta med att veta vad man vill med sitt liv... Och att de sen dessutom ändrar alla jäkla regler för att kompletera sina betyg!!
Okey, nu ska ni få höra vad jag har spenderat min morgon åt! Jag har funderat, och funderat, och för att göra det hela lite roligare! Så har jag funderat lite till...! På vad? Jo! På vad jag vill bli när jag blir stor! Just nu behöver jag inte oroa mig! Eller borde jag det?
Jag är rätt säker på att jag vill bli arkitekt och designer nu :) Låter jätte kul och precis någonting som skulle passa mig utmärkt! Men... För att komma in på arkitekt utbildningen på antingen Chalmers teckniska högskola (Göteborg), Lunds teckniska högskola eller skolan i Stockholm, så måste man ha ett betygsnitt på 19,5 någonting... Vilket betyder MVG i stort sett alla ämnen. Vilket jag då såklart inte har! Så nu har jag spenderat förmiddagen med att ringa komvux i Ystad, fått reda på att jag kan läsa upp betygen på distans under mitt andra år i USA, jag ringde min mamma och bad henne kontakta SYON på min förra skola om att göra prov på de betyg som komvux inte erbjuder kurser på, jag ringde min bror och fick alla de betyg som jag inte har MVG i, jag kollade in hermods.se för att se vilka av mina kurser som de erbjuder (på distans då) och jag ringde tillbaka till komvux, skickade ett mail till henne som jag pratade med kurserna jag behöver höja... Så nu sitter jag och väntar på svar, håller tummarna för att jag kan höja alla mina betyg till MVG. De betyg jag saknar för att komma in är matte C, fysik och kemi A, vilket det står kan ersättas av naturkunskap B, som jag med automatik fått genom omvårdnadsprogrammet! Så jag behöver ju i stort sett bara plugga matte C och höja hälften av mina betyg till mvg xD Haha, omg! Jaja, detta ska jag klara! Jag har ett mål nu! Sen vill jag ta någon kurs på college i höst med. Men det är någoniting som jag inte behöver fundera på just nu, eftersom kurskatalogen inte kommit ut än! Är ju bara CSN lån som jag behöver oroa mig för då, om jag inte väljer att ta bara 6 kredits och betala för det själv :) Nåja, jag uppdaterar mer när jag får lite mer klarhet i allting! Men som jag tänker, varför ta allt på ett år när jag kommer hem, om jag lika gärna kan läsa upp en del ämnen under dagarna här i usa?

MÅL: Höja mina betyg! När jag kommer hem, läsa in matte C, om jag inte orkar göra det på distans det med. Sen, hålla tummarna för att jag blir antagen med tanke på de nya jääääävla intagningsreglerna. VEM FAN VET VAD MAN VILL BLI NÄR MAN ÄR 16 år??!! Jag har ju precis listat ut det, kanske!

//Rebecca

Måndag

In action! Haha, blev taggad i denna coola bilden från våran dansshow! Älskar outfitten! :D Ni ser t-shirten? Det var en vanlig t-shirt som vi fick friheten att riva sönder och klippa hur vi ville :P Hålig och trasig skulle den vara, hehe så jag gick lös med saxen hemma!
Just det ja! Vi invigde poolen igår! Min kompis som jag skulle träffa behövde jobba, och jag var trött så jag tog med Ashley till poolen. Rätt skönt faktiskt! Låg jag och solade medan hon och hennes kompisar lekte i vattnet. Sen blev det mulet och började regna och åska, så poolen stängdes och vi åkte hem. 

 
//Rebecca

Söta delfiner

//Rebecca

Dansshow!

Det gick jätte bra ikväll! :D Jag var med i två danser, den första gick väl sådär, dels för att dansläraren lärde sig dansen samtidigt som han lärde oss den, och dels för att han knappt var där i slutet! Jaja, vi tyckte att vi gjorde bra ifrån oss, även om alla var i helt olika takter och virrade bort oss så fortsatte vi att le och dansade på!
Den andra dansen däremot... Alla stegen hörde ihop, ett steg ledde smidigt in i nästa, inte som hiphopen där man gjorde ett steg och sen skulle man göra ett annat som var helt oilkt.. svårt att förklara. I alla fall, alla sa att Jazz dansen var hur cool som helst! De frågade när de såg oss vilken dans vi var, hur bra vi var och sen sa mina hostparents och Jamie och hans date att min Jazz var den bästa i hela showen :D Kul att höra! Men vi var gryyyma!

Jag tycker att jag ser ut som en mupp på bilden! Haha. Så, här är våra toutous, svarta linnen, söndertrashade t.shirts, och håliga leggins! Haha super coolt! Jag vet vad jag ska ha på Halloween i år! :D 



Haha, såhär såg jag ut efter allt uppsatt hår och hårspray xD Borstade ut det värsta och fick väl bort det mesta av sminket innan vi åkte ut och käkade på Japanekst steakhouse...
//Rebecca

House party

Lite bilder från igår :) Och nej! Jag drack inte. Hade ju en dansshow idag, så man vill ju inte vara bakis ;) Dock kom jag ju hem typ vid fyra och gick upp elva, så jag var ju lite halvslö ändå :) Men jag hade kul ändå utan alkohol ;)







//Rebecca

Musik tönten

Musiktööönt! Ja det är JAG! Jag älskar musik, i alla dess former! Mitt huvud instrument är fiol! Japp, jag spelar fiol! Haha! Jag var väl typ 10 år och skulle in till musikskolan och välja ett instrument som jag ville lära mig spela, såg en Rednex musikvideo på tv, där de spelar fiol och bara "DET vill jag spela!" Och så blev det. Nu, tio år senare sitter jag i USA, vi har lånefioler nere i källaren, inga noter och det kliar lite i fingrarna... Så jag lyckas klicka mig in på en notsida och hittar en mängd med roliga noter! Så beställde hem Pirates of the Carribean.
Jag sitter även och försöker självlära mig piano, jag plinkar på gitaurrerna och kan en hel del acord, ska låna en DVD som lär en fingerspel, och jag spelade dessutom bas under högstadietiden. Lite tråkigt att jag inte kommer ihåg så mycket av det bara :/

//Rebecca

Dans och fest

Hade en jätte bra dag igår! Efter att Ashley kom hem, åkte vi till Woodbridge för genrepet med våra danse (Jag har dansat hiphop och Jazz sen i januari ifall någon har missat det) Tog oss en evighet att komma dit bara.
Haha först så tyckte jag att det var en sjukt stor scene, så var lite förvirrad först, men sen gick det jätte bra. Våran jazz dans med tutus, (typ ballerina kjol) var lätt grymmast!
Efter det så körde vi hem, jag bytte om och gjorde mig klar, sen kom Julia och hämtade upp mig och så åkte hon, jag och Maria till en fest hos några killar som hon kände. Haha det var fan hur kul som helst! Det var seriöst en blandning av hela världen där... Killarna som bor där är från Philipinerna, sen var där någon thailändsk tjej, någon från Indien, Ryssland etc. Och så vanliga amerikaner och amerikaner som har rötter någon annanstanns. Så det blev livliga diskussioner om vad som var bättre än vad och hit och dit och hur bra det var med blandade kulturer etc. Alltså alla skrattade och umgicks och det var jätte roligt!
Kom väl hem sådär kl 4 imorse, dötrött, hehe. Nu ska jag hoppa in i duschen, vi ska fixa våra poolpass idag så att vi äntligen kan åka till poolen och sen bär det av till WB igen för Danschown idag :) Wish me lyck!


Hehe Alicia provar min toutou ;P

//Rebecca

Sola och inte bada med starbucks choklada

Åååh vilken underbaaaar daaag! Sjunger högt med jättefalsk röst! :D Haha! Det är lite moln ibland, annars 30 grader! Bara för att göra er avundsjuka ;) Hehe nej men idag skulle jag träffa en ny au pairkompis runt 12. Alicia skulle med med, så hon skulle hem till mig innan. Aja, hon kmr väl vid 11 tyckte jag och gick och lade mig igen efter att Ash gått till skolan. Halv tio får jag ett sms "Heej jag är hos dig om 45 minuter, är det ok?" Shit! Rusar in i duschen, slänger på mig lite kläder, på med lite solpuder och mascara och halvfärdigt fixat hår när det ringer på dörren. Hehe, nåja, jag var i alla fall klädd och näästan helt färdig ;) dessutom, vi skulle ju ingenstanns på nån timme. Inte som i vintras då jag försov mig på Svarta Fredagen, då Nina, jag och Katti skulle till malen klockan 6, haha!
Sen drog vi mot starbucks klockan 12, och träffade Natalia, en sjukt kul tjej från Polen. Jätte kul, hon frågar vart Alicia kommer från, svarar från Polen och så börjar de snacka polska xD. Hehe, nej men bara lite. Är ju mest tyska, österrikiska och zweichiska au pairer, så när man träffar ngn från sitt hemland är det ju alltid trevligt :) Jag har ju en till svensk i min grupp, men vi umgås ju inte så mkt och Carro bor så långt borta, så jag snackar sällan svenska jag med. Men det är ju bara bra! Engelskan blir så sjuukt mkt bättre! :D Fast snart så kommer det ju en  ny svensk tjej, höhö ;) Det knäppa är att hon bor typ 10 minuter från mig i Sverige! Och nu ska vi bo nära varandra i USA. Håll tummarna att hon är jätte snäll ;)

//Rebecca

Back on track!

Lyckan vänder för den som vägrar ge sig! Jag gav mig inte och ikväll hade jag en skit kul kväll! Jag åkte till starbucks, där jag skulle träffa Liza, en österikisk au pair. Kommer dit och det står en blond tjej framför mig i kön. Medan vi väntar på våra drickor så frågar jag henne lite försiktig om hon bor här. Nej säger hon, jag är en au pair, typ en nanny. Jag bara, åh! Jag med! Sen frågar hon mig om jag ska möta någon här och jag bara aa, Liza. Det skulle hon med. Så vi gick ut och satte oss och väntade på de andra tjejerna, som då kom. Två från Österike och en från Mexico! Jätte roliga tjejer och vi satt i några timmar utanför Starbacks och diskuterade, snackade och skratttade och hade de askul! :D Så roligt!
Så nu har jag ett nytt motto: Turen vänder för den som vägrar ge sig! Jag gav mig inte, och detta verkar lovande ;)



 Borde kanske nämna orsaken? Jo såhär är det, att ibland passar vissa människor inte ihop så bra, ni vet det här med personkemi? Personerna kan vara hur härliga och snälla som helst, men det är någonting där som inte känns helt rätt, så man drar sig undan och börjar söka efter andra att hänga med. Som Au pair hamnar man i en grupp, (LCC grupp, på ca 10 - 20 pers) och man är ensam och utlämnad och man börjar umgås med de andra au pairerna i samma grupp, eftersom att man inte har någon annan. Säger INTE att de andra au pairerna är dumma lr så!! Utan att ibland så är personkemin inte helt rätt. Ni vet va? Kan vara hur schysta människor som helst, men ändå... Detta hände mig, tydligen, (Fel personkemi) så jag sökte upp andra att börja umgås med, och jag tror det kommer bli bra :)
//Rebecca

Tvätta bilarna

Hehe det var så roligt igår! Ashley kom hem från skola, och klagade på att hon var varm... Hon ville åka till poolen, men eftersom vi inte fått våra poolpass, (som vi behöver till privat poolen i vårat kvarter) så gick inte det, och att åka till innomhuspoolen sa jag nej till! Att åka till en kvav, varm, klorin förgiftad lokal och sitta där, nej det pallade inte jag! Jag sa åt henna att hon kunde tvätta bilarna, vilket hon tyckte var jätte kul, eftersom hon får leka med vattenslangen. Så hon bytte om till badkläder och gick ut, sen frågade hon om jag ville hjälpa henne, så jag bytte med om till bikini och ett linne över och gick ut. Haha, VATTENKRIG! Hennes kompis kom oxå och där sprang vi runt på gatan och öste vatten över varandra, medan alla andra barn som inte har roliga föräldrar stod och såg på. Nåja, efter en ner splashad au pair och två genomvåta barn så blev bilarna tillsluuuut tvättade, haha!

//Rebecca

Onsdag 2 juni :)

Det var mer problem med att komma ut ur landet än vad det var att komma in igen! När vi kom tillbaka från båten så kollade dom bara passet, inga visum papper, utan endast passet. Så Inga förhör, inga papper om måste fyllas in och skickas iväg. Gissa om jag och Nina var glada! Eller mest Nina då ;)
Gissa vad jag gjorde igår då? :P Jag beställde en notbok! Har inte spelat på jätte länge, så nu har jag fått tummarna ut röven och beställt hem lite noter så att jag kan börja spela igen! Sen tänkte jag lära mig gittar lite bättre, hehe.
Nej, ut och springa, sola och göra kanellbullar idag kanske?

//Rebecca

Dag 3

Ja, vi tillbringade som sagt dagen på hotell, uåp tidigt som fan igen för att dra ner mot båten ännu en gång, fast idag har vi imigrationsvärket på vår sida! Reservplan ifall vi inte kommer med: Dra till miami och the Keys.
Vi går in, de kollar igenom och säger att det tyvärr inte går! Men de ringer imigrationsvärket som säger åt dem att släppa ombord oss!
Så de förklarar att när vi ska tillbaka så kommer  de stoppa Nina, ta hennes visa och så kommer hon att ha 30 dagar på sig att fylla i papper, skicka in till Cultural care och få påskrift etc och de kommer att ta in henne på förhör. Vi ringer CC och de säger åt oss att åka och ha kul, vi fixar allt när vi kommer tillbaka! Nina tvekar jätte mycket, men tillslut går vi på båten och åker.
KRYSSNING med gratis drinkar, dans, musik, casino och massa trevliga människor! Och vi är på väg  mot BAHAMAS!
Kommer fram och åker taxi, vänstertrafik! Trodde först hon var full, men så såg jag att alla körde på fel sida och fattade ;) Sen hade vi ett par jätte härliga dagar på Bahams, men dyra restauranger, markandsplats, snorkling, delfiner, stranden, havet och hela köret. Lite synd att vi missade en dag där faktiskt :( men vi kom iväg i alla fall! :D













//Rebecca

Dag 1 och 2

okey, nu hade jag tänkt berätta vad som egentligen hände på semestern! Ska försöka korta ner det jätte mycket!
Dag ett, fredag: Vi möts på flygplatsen, åker till vårat hostel, där kontoret inte öppnar förenst 5, så vi får sitta där i 2 timmar i stekheta solen och vänta. Sen kommer då värden, och det tar oss ca en timme att checka in, eftersom han är hög som ett hus. Sen äntligen får vi vårt rum, som vi delar med en annan tjej.
Letar upp buss, åker till stranden och badar och ser oss omkring.

Dag 2: Vi går upp halv sex, åker taxi till hamnen och går in där vi ska checka in till båten. Allting går bra tills vi kommer till pass och dokument kontrollen för ikke amerikaner. Jag får allting tillbaka men Ninas tant säger att hon inte får åka eftersom hon saknar en påskrift på sitt visum!!! Så vi ringer typ 700 samtal under två timmar, till våra värdföräldrar, till Cultural Care, till Svenska ambassaden etc, för vi förlorar ju jätte mkt på att inte åka! Tillslut ger vi upp och går ut, men innan vi går ut frågar någon vakt vart vi ska, så vi förklarar. Han säger åt oss att åka till imigrationsverket som ligger 15 minute bort. Vi går ut, letar upp en taxi, som vi för övrigt får dela med en man som hoppar av utanför ett jätte stort kryssningsfartyg till Caribien. Han är från Norge, och vi frågar vad en sådan kryssning kostar? Ingen aning, jag är kapten, säger han glatt :) jätte trevlig man!
I alla fall, vi åker till imigrationsverket, som bekräfrtar att det är inga som helst fel på Ninas papper! Jaha, så vi tänker prova nästa dag, eftersom båten bara går en gång om dagen.
Tar taxi till strandhotellen, åker till det som ser minst dyrast ut och ckeckar in på ett jättefint hotell över natten, äter frukost och badar i poolen hela dagen. Kändes lite bättre efter en eftermiddag i solen!
Fortsättning kommer!









//Rebecca
RSS 2.0