Wiieeeooo

Denna dagen har verkligen gott upp och ner som en bergochdalbana... Tack Nina och Caroline för stööd!
Åkte hem till Nina iallafall i förmiddags och sen åkte vi iväg. Åkte bla till hennes bank, där de hade gott godis :)
Sen blev det posten, någon kommer att få en läskig presen ;D Haha nej skojade bara, ett test bara :)
Sen åkte vi och åt en jätte good mexicanks lunch... Kommer sakna den mexicanska maten så sjukt mkt när jag kommer hem igen!
Och Nina gav mig ett jätte bra tips! :D Hon skriver en lista på vad hon behöver köpa, och så delar hon upp det på varje vecka! Så det ska jag med göra, plus att jag ska skriva upp övrigt til varje vecka, som betyder bio, lunch etc... Sen så sparar jag ju oxå :)

//Rebecca

Baaah!

Hejsan
Jag har tråkigt. Så jag tänkte skriva några rader. Om vad vet jag inte. Jag vill ha godis, så ska skriva en önskelista till mamma så kan hon skicka till mig. Sen ska jag måla naglarna. Bet av de andra naglarna som jag hade, de var på väg att lossna ändå, men nu är mina naglar helt förstörda. Så jag de är ju fina där de har växt ut, men de som var under mina fejknaglar är fula.
Jaja babbel babbel. Jag är på dåligt humör, ska kanske göra något så jag har något kul att skriva om? Vill åka till Montreal, men då måste jag fixa mitt visum...



Min groda är borta! :(
//Rebecca

Övertröttedagen

Jag provade på spinning idag. Lou och Eveline var tvynga att jobba idag, så jag fick åka själv till gymmet. Så därför bestämde jag mig för att hoppa kickboxningen och prova spinning! Haha trodde jag skulle dö! Så sjukt jobbig... Hehe nej aldrig mer! Gillar mer när man jobbar med hela kroppen stående på ett golv.
Sen var jag på banken idag och satte in 250 dollar. Nej, allt är inte mina! Det är pengar från två kompisar som ska med till NYC och så pengar från Bettina, eftersom jag ska köpa en sak åt henne. Var billigare för henne om jag fick pengarna och köper + skickar över till Sverige, än om hon skulle beställa hem det över internet.
Ikväll var vi på starbucks, Nina, Carro, Kathi och nya tjejen Mirka. Haha stackars Mirka, alla vi andra var på super flumm humor och bara babblade i munnen på varandra och tramsade. Kathi jag och Nina satt och slafsade med vispgrädde och Carro och Mirka bara, öh okey!? Haha jaja är man trött och flummig så är man.
Imorogn ska vi iaf leta efter Halloween kostymer! Jag hoppas att jag hittar något roligt, för att göra en egen är nog lite sent just nu. Men vill inte heller spendera allt för mycket. VI får se :)
//Rebecca

Se upp för dårarna...

Se upp för bildårarna! Haha ville bara påpeka att när jag väl kommer tillbaka till Sverige så kommer jag köra som en dåre! Jag kommer att göra U-svängar i varenda vägkorsning, eftersom jag kommer köra fel! Sen kommer jag svänga höger på rödljus och jag kommer att köra om på höger sida. Jag kommer även att speeda lite grann, eftersom polisen här i USA, till skillnad från polisen i Sverige, inte bryr sig så mycket om ifall bilisterna kör lite för fort, utan de bryr sig mer om de riktiga brottslingarna! Tillskillnad från Sverige där de tar en för minsta lilla. Men sen så ser jag nästan polisbilar överallt när jag är ute och kör, men de tar inte en om man inte kör mer än 10 miles för fort, och jag speedar inte så mkt ;)
Men i alla fall! Haha det är så annorlunda att köra här. Kanske för att jag är lantisen som kom till storstan eller något sådant? Usch. Varför tänker jag så mycket på hur allt kommer vara när jag kommer hem? Litet, tråkigt, ingenting att göra, långt till allting och dyrt! Kompisar som inte har tid eller pengar... Okey det var kanske taskigt sagt...? Jag menar bara att just nu får alla mina kompisar 200 dollar i veckan och vi vill alla göra så mycket som möjligt, så när jag väl kommer hem till verkligheten så kommer jag nog ligga och deppa på mitt rum i några månader! Haha men i alla fall! DET ÄR LÅNGT KVAR! :D
Hej då, nu ska jag sova så jag orkar med morgondagen! Ikväll var jag och Nina hos Katti och babblade och tittade på Twilihgt! Förresten, Nina och jag bestämde oss i lördags för att säga hejdå till Svenskan och bara prata engelska, eftersom det är så mycket bätter för oss och dessutom roligare. Vi kom ju hit för att bland annat bli bättre på engelska, och det blir man ju inte om man bara snackar svenska hela tiden! Och det går bra! Lite konstigt i början, men vi vänjer oss och snart tänker vi inte på det mer :) Haha när vi är själva i bilen känns det skumt... Men som sagt, idag var bättre än i lördags!
GOD NATT



Yass och jag i Halmstad i sommras! Haha
//Rebecca

God morgon

God morgon allihopa!
Klockan är snart nio och jag ska köra till gymmet snart. Sen är det min vanliga tvätt dag xP.
I en hel vecka nu så kommer det bara vara 5 timmars skillnad mellan mig och alla i Sverige! Lite enklare att Skypa då kanske? Eftersom de inte ändrar till vinteritd förrens nästa helg, tror jag iaf!
Igår tog jag faktiskt en lugn dag, bara för mig själv. Jag körde till Mickaels och köpte lite saker, och eftersom jag hade en kupong på 40 procent så betalade jag bara 20 dollar istället för 28, så sparade lite där ;) Och på tal om sparande! Eftersom jag sa att jag inte ville slösa pengar i helgen, har vi inte gjort någonting som kostar i helgen! Okey vi har ätit och bion, men det blev inte så mkt :)
Randy och Sandi var borta i helgen på ett jubileum, så jag fick köra och hämta Ashley igår. Körde 15 miles på 66:an, körde efter mapquest! Haha trodde jag kört fel först xD. Mapquest är google kartor, man skriver in adressen man kör från och adressen man ska till och så får man karta + vägbeskrivning. Jätte bra då jag varken har eller har lust att köpa någon GPS.
Nej nu måste jag byta om och dra, hade tänk springa lite innan Yogan.
//Rebecca

Vampire´s assistant

Var på bio igår och såg The vampiress assistant. Var väl helt okey, slutet var lite konstigt, tänkte att det borde komma en fortsättning. Och i tidningen idag stod det The Vapire assistans Saga, och jag frågade Randy vad Saga betyder, eftersom det står Twiligt saga och saga på flera olika filmer. Saga betyder att det är forsättning, mer än en. Så alla böcker och filmer som det kommer fler av är en Saga. Och så förklarade jag att saga i sverige betyder något annat.
I alla fall tänkte jag reccencera filmen (stavas det så?)
Handling:
Darren, 13 år, lever ett vanligt liv med fotboll, läxor och kompisar. En dag kommer han över biljetter till Cirque du Freak - skräckens cirkus. Där träffar Darren mannen som påstås vara en vampyr, mr Crepsley, och hans dödliga spindel Madame Octa. Sedan den natten är inget sig likt i Darrens liv. Svettig skräck, mörka hemligheter och oväntade vändningar. Samtidigt en historia om vänskap, lojalitet och att växa
genom att övervinna sina innersta rädslor.

Vad tyckte jag då om filmen... Den var bra. En hel del humor emellanåt, vilket gillas. Men den var inte riktigt som jag förväntat mig. Dessutom såg vi den mitt i natten, så var jäkligt trött. Nej men jag tyckte den var bra. Gillar ju konstiga filmer, hehe.
Betyg:
5 stjärnor för konstigheter och 4 för handlingen.

(Lisbet och Anna skulle nog gilla den ;)




OBS. Handlingen är kopierad och bilderna hittade jag på google. Källhänvisa gör jag inte, eftersom det är så lätt att bara googla och jag är inte i skolan längre :)
//Rebecca

I´m not a girl

Jag brukade tänka att jag hade svaret på allting, men nu vet jag att allting inte blir som man tänkt sig. Det känns som jag är fast mitt emellan, och det är då som jag förstår, jag är ingen flicka, inte ännu en kvinna. Allt jag behöver är tid, en stund som är min, medan jag är mitt emellan. Jag är ingen flicka. Jag behöver inte skyddas längre, det är dax att jag lär mig klara mig på egen hand. Jag har sett så mycket mer än du tror, så säg inte åt mig att blunda. Jag är ingen liten flicka längre, men om du tittar noga så ser du det i mina ögon, den här tjejen kommar alltid att hitta sin väg. Jag är ingen flicka, så säg inte åt mig vad jag ska tro. Jag är inte ännu en kvinna, jag försöker ännu att hitta kvinnan i mig. Allt jag behöver är tid, jag behöver en stund som är min egen, medan jag är mitt emellan.

- Britney Spears


//Rebecca

Våga vara pinsam!

Våga vara pinsam! Det är ett av mina motton! Det andra är "Push it to the limit" som jag oftast tänker på när jag tränar ;)
Igår så hade vi LCC möte och vi skulle titta på en Homecoming game med americansk football. Det var ju hur kul som helst! Precis som i filmerna med cheerleaders, folk, skolband och ja allt... Haha sen kom det en mascot gående och Lou bara, Ah vi tar en bild med maskoten! Så vi alla sprang ner till maskoten haha! Eller ja fem av oss... Tänk er, fem 20 åringa tjejer som ställer sig och posar med en maskot xD. Våran LCC tar fotot och jag hör en tjej som bara Ah, it´s so Disney! Och jag bara haha vafan våga vara pinsam! Men sen när Dee, våran LCC, tar upp ännu en kamera kan jag inte hålla mig längre utan börjar gapflabba och går iväg! Haha, hur kul ser det inte ut? Hon har liksom X antal kameror hängandes runt handleden! haha. Ja vi var ju de ända som fotade hit och dit...
Sen efter två timmar började det regna och vi körade vidare. Halv tio kommer vi till Hamburger in Paradise, där vi ska äta mat. När vi kliver in innanför dörren frågar en man oss vem som är över 21...? Haha alla vänder sig mot Katta. Vi vet inte varför han frågade, han jobbade liksom inte där?
Sen Sätter vi oss och ska äta, jag beställer en Buffalo Chickensallad med Blåost. JÄTTE GOD! :D
Jag, Lou och Eveline går till toaletten och så spelar de en sån sjukt bra låt, så vi börjar dansa runder inne på toan, haha! Men det var kul. Vårat dansande fortsatte senare i bilen hem, hehe. Men det var en kul fredagkväll :)




Katta och Nina som fångade två bollar de kastade till publiken. Eveline och Lou

Här kommer rektorn ridandes på en häst. Och så har de ju en dans, så här är några av kandidaterna till Drottning och Kung som eskorteras av föräldrarna :)


Min mat. Jag och Nina. Haha som vanligt fastnar jag inte på foto


Efterrätten som vi delade på. Det är söta nacos med choklad, jordgubbar, strössel och glass. MUMS! :D


//Rebecca

Kött och kanelbullar

Igår överträffade jag mig själv och lagade köttbullar och kanelbullar! :D Haha
Först knackade Carro på hemma hos mig halv nio!! Hehe sen körde vi och handlade alla ingredienser, fick åka till IKEA för att köpa pärlsocker och vanlijsocker. Sen kom vi hem och började med bulldegen, eller degerna.
Hehe vi hittade ingen maskin, så vi rörde för hand... Sen gjorde vi köttbulldegen när bulldegen jäste... Och så rullade vi bullarna och jag stekte dem i olivolja. SJUKT GODA! :D haha jag gjorde klart kanelbullarna, som oxå blev jätte goda, och sen gjorde jag potatismos och gräddsås. Sen hade vi en Svensk middag. Sandi, Randy, mina vänner Kathi Carro och Nina. Ashley gillar bara en liten del mat, så hon ville inte ha. Men det struntade jag i det var ju jätte gott! :D haha ääääntligen! Hemmalagade köttbullar med potatismos, gräddsås och lingonsylt is the shit! Gräddsås och lingonslylt är köpt på IKEA :)

Obs, bilderna från IKEA är från när jag var där förra helgen med Kathi och Nina


Nina och Carro rullar bollar. Mina blev för stora, tyckte dom, så jag fick steka :)


Massa gul lök hade vi i! Mums :D
Och Randy, Sandi och Kathi tyckte det var jätte gott :)

//Rebecca

Torsdag morgon

God morgon
Haha, idag ska jag alltså baka kanelbullar och köttbullar... en massa bullar idag ;D. Får se hur det blir... Ugnen är ju i Farenheit så jag måste ha kolla på bullarna, och så ska jag inte glömma att ha svag värme på köttbullarna, lite bra tips från mamma. Har ju stekt köttbullar förr på för hög värme, inte bra haha!
Jag uppdaterar senare hur det blev ;)

Haha detta klippet är lite flum, iaf från min sida... Kathi konsentrerar sig så mycket på att komma ihåg hur hon ska prata :P ÄR HON INTE BRA?! :D

//Rebecca

Mitt underbart skugga ansikte...

Sitter ute i solen med skuggor i hela ansiktet och kisar som en gris. Bara för att ni ska få höra min lilla röst ;)
Inget smink och så har jag precis duschat ;D

//Rebecca

Onsdag

Hejsan och sorry för att jag glömt bort att skriva, haft så mkt för mig.
Satt hemma igår för att Ashley var sjuk. Vi lekte typ med Barbie och lite anndra saker och jag blev trött...? Haha.
Sen skulle jag ha Daisy på mitt rum i natt... Tror ni inte jag vaknar typ halv fyra och bara kännder hur det stinker i hela rummet? Halv fem går jag upp och tar bort skiten, och sprayar hela rummet på sån doftagott spray... usch! Randy skrattade när jag ringde och frågade hur jag skulle ta bort det, eftersom en del var fast och resten var lös... så det lösa la jag bara papper över... Jag tar det när jag kommer hem, sa han. Så svårt, eftersom de har en tjock heltäckningsmatta! Äckelhund!
//Rebecca

Ultrabar

Hej :)
Igår var en lång dag. Började med att jag gick upp sju, sen var det träning, byta klännig och en massa saker. Jobbade såklart oxå ;) Ashley åkte till sin mamma fyra, så då var jag ledig. Åkte iväg och åt middag med Nina och Kathi och sen var det hem, packa grejorna och åka till Daniella i Fairfax. Var väl hos henne nio, böt om och gjorde oss i ordning sen körde vi och hennes kompisar till Metron. På metron kom resen av hennes kompias, så där står jag, ensam svensk med 9 tyskar! Haha aa några var ju snälla och snackade på engelska så jag förstod iaf! Skit samma vi åkte in till DC och gick (notera! Det är svin kallt och ösregnar HELA natten!) till Ultrabar från Metro Center. Ultrabar är då en nattklubb i DC. Första gången som jag var ute på klubb här.
Daniella kännde en som jobbade där, så vi fick gå i VIP kön och betalade 5 dollar mindre än alla andra. Så kommer vi in då... Okey, Bar á bar, gå och dränk dig någonstanns!!! FYRA våningar, alla fullproppade med människor i alla åldrar! Hög musik och lasrar överallt... Och jag kan ju säga att vi var underbemannade... Alla var svarta eller mexikanare, nästan. INGET FEL MED DET! Bara säger det! Och vi var på ett dansgolv där det stod en man och en kvinna i 40 årsåldern och ja... hrm trodde inte jag skulle få se 40 åringar "dansa" sådär...
Och ja, när vi visade våra lägg fick vi två stora, fina kryss på handen! UNDERÅRIG! Och en annan fin stämpel på handleden där det stod Ultrabar eller nått. Sånt som man kommer in igen på.
Ni vet nitskorna jag köpte? Jag hade på mig dem hela kvällen och dansade så gott jag kunde i dem. När vi gick tillbaka till Metron kunde jag och en annan med likadana klackar knappt gå! Frysen och blöt och invalid i fötterna sätter man sig på Metron helt utmattad...
Tar väl 40 minuter sen går man av, klockan är efter tre så våra kort gäller inte så vi hoppar väl över och skitar i att det sitter en vakt och går ut till parkeringen, bara för att upptäcka att det regnar lite extra mycket när bilen är långt borta. Alla springer såklart, utom jag och två till med de extra höga klackarna... Hinner precis få upp värmen när vi stannar vid en restaurang och ska käka. Kommer vi in, 9 uppklädda tjejer i en lite restaurang där det sitter folk vanligt klädda. Tror minst 5 killar kom fram till bordet och började snacka om jag vet inte vad... och de kom en i taget och de kände inte varandra... en del är knasiga ^^ haha vi bara, PALLA!!!
Tillslut, efter en cheesburgare, amerikanska pankakor och avlämning av tyskar smyger vi in i Daniellas hus kvart över fem... Sätter på värmefilten, tar bort smink och byter om. Pratar lite och kryper ner i sängen och somnar klockan 6.




Bara för att jag ser helt mongo ut på den bilden! Trött, dålig belysning, två tyskar som plattar till mitt hår... Jag skyller på det :)
Sen nästa är Daniella och en av hennes tyska kompisar.
OBS! Bilderna är från Ultrabars bildgalleri, jag pallade inte släpa med kameran ;)
//Rebecca

Regn, regn och ännu mera regn

Ville bara säga att det har varit så sjukt kallt de senaste dagarna. 7 grader idag och det har verkligen ösregnat hela dagen! Jag körde Ash till skolan klockan sju, efterso alla femteklassare skulle iväg hela dagen på utflykt, sen körde jag hem och sov till tio. Klockan elva hätade jag Carro och så körde vi till Malen. Gick runder där och jag var helt off idag! Kanske vädret? Sen körde vi och käkade lunch, Grekisk sallad med grillad kyckling i och  vitlöksbröd! Mums! Guuud, jag har inte ätit varken oliver eller fetaost sen jag kom hit! Det var så sjukt gott!
Sen kom jag hem och traskade ut med hunden igen i ösregnet, sen satt jag i källaren och höll på med mitt Art&Craft tills jag skulle hämta Ash. Sen ikv var Kathi jag och Carro på Starbucks och sen SuperTarget. Och imorogn kväll ska vi ha ett LCC möte. 7 - 9, en fredagkväll! Gah! Min fredag blir så komplicerad! Nu måste jag åka lite i Metron själv! Nåja det löser sig... Förresten, märke ni ändringen från rosa till grå? Tyckt det passade lite bättre nu i hösten. Ska även installera photoshop, och göra en ny Header... Ska bara komma på lite kul bilder först ;)

GOD NATT!
//Rebecca

Jag är så kass!

Jag är så kass på engelska, ahahaha! Nej skojade bara :) Jag är rätt så bra på det, om man bortser från min film här... Kathi bara, gör en hälsning på engelska till Sverige, och jag bara hahaha ja okey! Visste inte vad jag skulle säga, bablar med munnen full av annanas och läspar... hehe mina uttal är faktiskt bättre ;) Tisching xD wichhit haha ja särskilt bra är det ju inte xD

//Rebecca

Älskade höst!

Tränade kickboxing igår med Lou och Eveline. Sen efter träningen dushade vi och åkte för att äta lunch. Så ringde Nina, eftersom hon hade slutat, så jag beskrev hur hon kom till ett ställe i Manassas och så mötte vi upp henne där och körde ut till "The Battelfield", slagfältet där nord och sydstaterna slogs under inbördeskriget. Är ju precis här där vi bor. Så vi gick runt lite i naturen som börjar bli höst och snackade. Sen körde vi hem och när Ash kom hem skulle vi baka negerbollar, men jag hade lyckats få tag i ett resept för en dubbelsats, så havren tog slut.... och så var smeten väldigt mörk... mörkchokad kakao hade jag lyckats få tag i! Nåja, Ash gillade smeten men vi slängde den... En annan gång, hehe. Ash hade kul iaf när hon blandade ihop allt med händerna! Hon bara, får jag verkligen blanda med mina hände? :D
Sen gjorde vi pumpor när Randy kom hem... Haha det var kladdigt och roligt. Jag gjorde en fladdermus, ble rätt bra faktiskt. Sen kom Nina och Caroline och vi gick ute i kylan lite. Mössa, vantar och sjal hade jag, ingen jacka, men tjocktröja fungerade bra :)


Mitt fina Panorama foto. Med Lou, Eveline och Nina


Eveline och Nina. Och så något hus som vi gick in i...


Lou, Eveline och Nina. Ni vet att folk kom ändå från Washinton DC ut hit för att kolla på kriget. De stor längst kanterna och glodde!


Ashley skulle göra en vampyr som biter en kvinna... Den är på fel håll, lägg huvudet på sned åt väsnster. Min är fladdermusen och jag tycker de blev rätt bra :D

//Rebecca

Smöntutan

Brr, Det är riktigt kallt här idag. Nu har Ash vandrat iväg till skolbussen i kylan och jag ska krypa ner i sängen igen. Tror det kanske blir varmare senare idag, för det ser klart ut på himlen. Vädret hoppar riktigt mycket mellan sjukt varmt och sjukt kallt....
Igår hände inte så mycket iaf. Jag tättade och pratade med mamma och pappa på Skype. Sen åt hen en vääääldigt sen lunch med Nina och Katta på något mackställe, innan Ash kom hem från skolan. Det var typ Columbusday igår, så en del barn var lediga. Inte Ash iaf. Sen hade vi lite filmkväll här, Kathi, Nina och Katta kom över och vi såg Inkheart. Väldigt bra faktiskt... Nej, måste fan vila så jag blir pigg igen. Var helt slut igår fortfarande!





För att alla har pyntat så fint inför Halloween :)
Är jätte fint överallt! Synd bara att jag tar bildera lite snabbt när jag kör förbi. (jag stannar såklart och fotar)
//Rebecca

Höstfestival

Åkte med familjen till en höst festival där de hade en massa pumpor. Riktigt kul, hösten och Halloween är en stor sak här! Varmt och skönt var det oxå. Vi gick bl.a. in i ett majsvält, där de hade en massa saker... Haha det var en rolig dag och Äppelcide smakade jag oxå. Alltså, inte svensk med bubblor och sånt, utan cider här är typ som must tror jag... hm ja jag vet inte. Gott var det och cider hette det!
Sen var jag ute och körde i mörkret på roth 66, den fyrafiliga motorvägen. Trött som fan, haha xD.
Här är lite bilder.
Inte så jätte mkt bilder, men lite iaf. Enyoj



//Rebecca

SaturdayNight

Aoootch! Min rumpa kommer att kännas imorogn...
Dagen började väl med att jag vaknade med ångest över min ekonomi, och tanken på att jag skulle belata 120 dollar för att gå på klubb i DC gjorde mig gråtfärdig, när jag insåg att jag ännu en vecka skulle vara totalpank! Så jag åt flingor och en muffins till frukost och körde till Kathi. Vi pratade lite om det och hon ville ju, som jag, verkligen åka, men hon förstod mig så det kändes bra. Jag menar, vi har en hel del helger kvar och vi sa att Halloween kanske vi kan försöka, om vi lyckas ta oss dit :D
Sen ville hon shoppa så vi körde till Manassas malen och vandrade runder där och pratade. Lunchade på Mcdonkan (höhö) och lite sånt. Jag gick med skygglappar för ögonen, så mycket saker och jag SKA inte shoppa varenda jäkla helg! Kathi hittade såklart en massa saker och jag vetifan hur hon lyckas ha så mycket pengar hela tiden när hon varit här en vecka mindre än mig och shoppar som en tok hon med! Hehe, nåja vi hade kul! Sen körde vi till SuperTarget och köpte varsin stor spargris! Som jag proppade i en del pengar i när vi kom hem. Bland annat alla överblivna mynt som jag inte fattar åkte i där plus 60 dollar av veckans lön.
A sen snabbduch och hämtade upp Katta, sen åkte vi till Manassas igen för att åka Rullskridskor, ni vet såna där hjulen sitter i en fyrkant och inte på rad! I början ramlade jag runt som en tok och lyckades skrapa upp knät... Men tillslut hittade jag balansen någonstanns mellan mina flaxande armar och staplande ben och flöt fram över golvet i tre timmar. Så sjukt kul! Gratis pizzabuffe och läsk var det oxå... Så särskilt nyttig har man ju inte varit idag!
Slutade med att jag och Katta hittade två spelmynt när vi tagit av skorna och spelade flipper. Så nu sitter jag här med skavsår i fötterna och träningsvärk i baken och chattar med Alexandra angående NY resan.
//Rebecca

Videoblogg

30 grader varmt och jätte härligt idag! :D Haha vi var och shoppade, köpte min klänning jag ska ha imorgon. Sen provade jag videoblogga, hehe vet inte om det blev så bra ;) Provade iallafall! Första gången, nästa gång blir lite roligare, höhö! Håret ser förjävligt ut, men skit samma :) Enjoy!
Nu ska jag ut och fortsätta sola! :D

//Rebecca

God morgon



God morgon.
Sitter och lyssnar på musik på datorn och ska snart käka frukost innan jag drar till gymmet. Är lite trött och hade velat sova, men jag vill träna och ha det gjort. Men får skylla mig själv som låg uppe sent igår och läste Twilight! Jätte bra bok! Längtar tills den kommer på bio :D
Måste bara säga att jag såg ett djur igår! När jag lämnat av Carro och vi körde vidare så kom en stor råtta ut på vägen! Haha en pungråtta! Aldrig sett en innan och den var jätte stor! Hehe.
Sen satt jag och kikade runt på saker som man kan göra i Orlando. Ska seriöst börja spara nu. Och någon vecka får man väl kanske spara lite mer än 100 dollar? Nåja, jag slapp böta 58 dollar till banken, så hla lönen denna veckan får jag :D Spara 100 eller något och så ska jag ut imorogn så blir väl pank igen nästa vecka. Men gör ingenting :) Spenderar nog inte 100 dollar i helgen xD
Ha en bra fredag :)

 
//Rebecca

Börjar spara

Det löste sig med pengarna. Det med 58 minus var böter för att jag haft minus, så när jag fick plus igen drog de bötern... men jag förklarade att jag inte var van vid det och eftersom det var försa gången så drog de bort det.
Sen idag orkade jag inte åka till gymmet, uten somnade om efter att Ashley åkt till skolan till halv elva, sen masade jag mig upp och gick en runda med Grynet och sen kom frisören och gjorde Daisy jätte fin :D Började även på min scrapbook idag :P Var rätt kul, hehe. Så nu vet jag vad jag ska sysselsätta mig med nrä jag inte har ngt att göra.
Ikväll så åkte Nina, Carro jag och Kathi till Starbucks. Körde först vilse när jag skulle hämta Nina för jag har bara kört dit en gång och då följde jag efter Eveline. Men hittade tillslut.
Haha sen på Starbucks så satt det tre tjejer utanför när vi kom. Den ena tittade på mig och när vi gick förbi dem så sa hon hej och att hon kände igen mig. Vi hade gått i skolan tillsammans, trodde hon. Jag bara, Va? Jag har itne gått i skola här! Hon undrade om jag kom den 24 augusti och om jag var Au Pair, så jag bara jaha ja! Så vi hade gått i samma klass på Au Pair skolan :D Var ju lite kul. Synd vi inte gick och satte oss där efter vi beställt, men känns lite konstigt. En anna gång om vi träffar dem igen?
Sen gick vi till Super Target och Kathi handlade som vanligt en massa saker där xD Haha.
Men ska snart dra till sängen.
God natt på er, (eller god morgon)
//Rebecca

Galen dag

Okey. Som vanligt kmmer jag sent till Caroline (tio minuter) och sen kör jag till min bank för att sätta in pengar så jag inte har minus. Sätter in nio dollar så jag har lite plus. Sen ska vi då till Manassas Malen och Carro har skrivit ut vägbeskrivningen på mapquest. Tror ni att vi hittar eller? Neeej vi kör såklart vilse haha och efter en hel del U-svängar lyckas vi äntligen komma fram till malen. Jag hittar en jätte fin klänning som jag ska köpa på fredag när jag får min lön. Inte så dyr heller ;)
Så är vi där i några timmar och sen hem då. Jag sätter på min Netflexfilm, Underworld, som är tredje filmen, men typ handlar om hur kriget mellan Vampyrerna och Lycans startar. Rätt bra :) Sen kommer Ashley hem.
Efter att jag slutar så skulle jag hämta Carro klockan sex för att dra till gymmet. Men jag börjar prata om helgen med mina hostparents och sen tycker jag att jag liak gärna kan äta eftersom maten är klar.
Så klockan sju kommer jag till Carro (sen IGEN! Dålig ovana jag börjat med) Sen åker vi och tränar och efter det ska vi mot McDonalds för att käka glass, men jag måste tanka och så kör vi fel igen, så efter ytterligare en massa U-svängar svänger jag äntligen in på macken och ska tanka för 10 dollar. Haha sen får vi inte av tanklocket och tankar för mkt... Jaja vi kommer till McDonals och jag tror jag har 4 dollar på kontot, men för säkerhetsskull ringer jag telefonbanken för att kolla. "Ditt konto är övertrakaserat med 58 dollar och 70 cent!" Jag bara VA!? Åh! Jag är ju inte van vid VISA kort så såklart drar en del jävla affärer pengarna några dagar senare..! Så när jag glatt gick runt i Malen i söndags och shoppade och kollade kontot regelbundet slog det mig inte att en del affärer inte tagit sina pengar, så jag har handlat för 65 dollar samanlagt över vad jag hade... Jaha. Ska höra med dom imorogn om ma betalar avgift efter x antal dagar man har minus, eller om jag kan betala med nästa lön, så jag har råd att köpa klänningen och gå ut i helgen! För ut vill jag!
Nej nu ska jag sura för mig själv med glass, våffla och chokladsås och en halvkass Disneyfilm i soffan... :'(

//Rebecca

God morgon

Jag ska snaaaart installera photoshop så att jag kan göra en ny header och ändra utseende på bloggen :) Inte för att det är något fel på denna, men jag gillar att ändra lite saker emellanåt. :)
Nej nu har Ash stuckit till skolan och jag är sjukt trött... Så ska sova en timme nu sen ska jag åka till banken och fixa minuset sen drar vi till Manassas eller nått :)

//Rebecca

Snark

Okey ett jätte snabbt inlägg innan jag drar till sängen!
Idag åkte jag med Caroline till Tysons corner där vi kollade efter Halloween dräkter. Vi träffade Carros kompisar Ellen och Sara som vi var med hela dagen. Jag var pank, så kunde inte handla något, trodde jag hade 4 dollar på kontot, men när jag kollade var det minus 5 dollar. Så ska köra med 5 dollar till banken imorogn och fråga hur det blev så! Aja, de köpte alla varsin dräkt, och jag tror jag hittade en jag vill ha. Carro och jag ska kolla lite imorogn med :)
Sen så åkte vi då hem. Jag kollade på Andra avenyn sen kom Ashley hem och jag körde till frisören för att få hennes lugg klippt sen ville hon ut och gå med Daisy. Och frågade om jag ville med. Jag bara ja okey. Hm, ska jag ta nya conversen eller gamla gympa skorna? Gamla gympa skorna, och tur var väl det för vi gick typ över floden och följde efter den sjukt långt. Kom ju inte över någonstanns! Så vi vandrade runt tills vi kom hem igen. Alltså vi gick typ i en cirkel, fast inte en cirkel.. ja skit samma vi kom upp bakom affären och hem igen efter en timmes vandrin i skogen. Sen ringde Nina och vi pratade lite om Floridaresan vi vill göra, sen åt vi kvällsmat och jag körde och hämtade Caroline och vi drog till gymmet. Så ja det var väl min dag så nu är jag sjukt trött... God natt! (eller godmorgon, hehe)
//Rebecca

Outletshopping mall

Randy väckte mig imorse och undrade om jag ville till en stor Outlet shoppingmall. Självklart så vile jag det! Så jag ringde Katti och sa att det blev av och så körde vi dit. En timme ungefär tog det sen var vi där! Och vad låg bredvid om inte IKEA! :D
I alla fall så var detta shoppingmal hur stort som helst, jag och Katti han inte ens gå igenom halva! Det var alla kläd och sko affärer som man kan tänkte sig! Plus lite till tror jag. Och allting vad sånt som var överblivet från fabrikerna när de skickar till affärerna, så det var mycket billigare :) Vi hittade en del kläder och skor! Jag köpte två par. Ett par svarta pumps och ett par converse! :D Love <3
Ja sen kom Randy och hämtade oss igen och vi åkte långt iväg upp i bergen för att hämta Ashley från sin mamma. Upp i bergen är kanske lite överdrivet, men det är lite berg och högre upp än där vi bor. Sen åt vi en massa god mat och åkte hem. Lång dag så nu ska jag sova. Blir gym två timmar MINST imorgon plus tvätt... usch ja men har en film att se undertiden och lite Scrapbooks att pyssla med :)
Ha det Bäst!
//Rebecca

Awsome day with my girls!

Hallå alla i Sverige! Har förstått att det är höst och kallt hos er. Här börjar det bli kallare, 27 grader var det idag. Men det var ju rätt varmt ändå :)
Måste faktiskt erkänna att jag saknar hösten. Man kan klä sig snyggt med halsdukar och jackor och olika skor... Regnet, kylan, blåsten och kunna krypa ner i soffan med varmchoklad och glo på film medan vinden tjuter utanför.

Nog om det! Höst blir det här med tillslut! Idag kom Lou, Katti och Eveline hem till mig. Sen körde vi till Katta och gick över till Nina, som kom igår. Hon är från Sverige. Vi åkte till Manassas höstfestival och vandrade runder. Kändes så kosntigt när man såg höstfestivalen, hur de pyntade med Halloween pumpor och allt som har med hösten att göra medan man gick och svettades i shorts och t-shirt! Haha men det var mysigt. Sen drog vi och käkade Cold Stone. (glass för er som inte vet) Och sen åkte jag och Katti hem till mig och gick en lång promenad med Daisy och snackade. Åkte med Randy och handlade mat sen lagade vi hamburgare som vi grillade och åt. Katta och Eveline kom oxå och hjälpte till med maten och åt med oss sen höll vi till nere i Källaren hela kvällen och hade biljardturnering, kollade på film, sjöng och dansade och krängde en massa söta popcorn med smör på. Riktigt roligt hade vi iallafall! :D


Kathi och Nina och så hade de en "Såga en figur"- tävling.


Jag får ju med vara med på lite bilder, även om "sträcka ut armen och ta en lagom fult vinkladbild" är lösningen haha!



Min Cold Stone. Jordgubbar, bananer och en massa annat gott. Sen så Lou och Kathi som kränger ^^)

Nej nu måste jag dra och sova. Hoppas vi kommer iväg imorgon! Puss&kram
//Rebecca

Bowling

Hejsan. Igår drog några ur Aupair maffian till Bowlinghallen i Manassas. Det var rätt kul och jag blev såklart medveten om varför man inte Bowlar med långa naglar xD Haha. Men det gick bra och inte för att skryta så van jag båda rundorna ;D Hehe. Kanske ska fortsätta bowla med naglar...
Nej nu ska jag byta kläder, varm idag, sen ska vi hälsa på nya tjejen Nina som kom igår.
Ha det bra :D



Tur jag inte tog längre naglar. Men det gick bra.




//Rebecca

Fixat naglarna

Idag åkte jag och Carro till Tokyo Nails och fixade naglarna. Blev såna där de sätter på något som gör naglarna starkare och tjockare oc fransk manikyr. Har aldrig gjort förut så det var kul :) Sen åkte vi och käkade nacos och snackade och så tills vi behövde vara hemma igen. Skickade även mobilen till mamma idag.
Shit vad det är svårt att skriva sms och på datorn med dessa nya naglarna!! Ahhaahaha :P
Sen försökte jag även göra en film till er, men det funkar inte att spela upp på datorn eller lägga in på youtube. Måste man kunna spela upp i datorn för att lägga upp på youtube? Och hur gör man annars för att få ett klipp till sin blogg?
Ja Ashley kom hem kvart i fyra, klockan fyra blev hon hämtad och ska till sin mamma. Så jag ska ringa Kathi nu så får vi hitta på något. Planerar att åka till Outletmall imorogn hehe, jag som har så mkt pengar, not!!



Mina hyrfilmer kom igår. Futurama - Benders game (tredjefilmen) Och så Underworld, (tredjefilme) Haha! Och mina foton! Nu ska här göras scrapbooks! Och så lekte vi lite ute igår, jag och Ash.


Börjar bli bättre på hularingen! Och nej, den är inte på marken! Och så dagens outfit ;)



Kläderna från min nya favvo affär Garage, hehe och så mina nyfixade naglar. Ska prova längre nästa gång, eftersom detta var första ;)


Gos med Daisy



Nu vet jag vrf serien heter så ;)
//Rebecca

Fredag!

Hejsan! Då var det äntligen fredag! Just nu är klockan halv nio och Ash har åkt ivåg med skolbussen, så jag tänkte ta och sova en stund innan jag ska hämta upp Carro Halv elva.
Igår var jag och tränade i två timmar, sen jobbade jag till åtta. Så hände inte så mycket. Kollade på Greys Anatomy. Ni vet, de hade fem reklampauser under den timmen! I Sverige har vi ju bara två! Jaja jag står ut! Lite drygt bara :S
Hehe sen läste jag en sak, FAME har premiär i Sverige 9 oktober! Jag har ju redan sett den ;D Hihi det betyder att jag kan se en del filmer innan er. Vet inte varför jag bryr mig om det, jag har lite tråkigt bara!
//Rebecca

Foton och ny frisyr

Svar till Lisbet: Ja alltså Fame var bra, men de skulle ha tre år skoltid på två timmar, så den hade ingen handling direkt. Och snälla, förklara lite mer vad du menar med cencurerat? Vad skulle de cencurera? 

I alla fall HEJ ALLA! Jag har klippt mig! Kommer en före och en efter bild! Jag gjorde även en videoblogg, men ser för jävlig ut så den tänker jag inte lägga upp ;) Haha! Dessutom blev det i fel format så det går inte :) 
Ikväll blir det filmkväll här hemma, Carro och Kathi kommer. Vi ska väl spela biljard och se på film om vi har någon som alla vill se :) Trevligt! Imorogn ska jag på klass, Volontär utbildning så jag kan hänga med på utflykter och annat som har med Ashleys skola att göra! 

Och lite bilder från nya kameran! Har inte lärt mig allt än, men den är jätte bra!


Konstig groda som bollade upp sig och lät. Och så en katt som vägrade stå still. Kelgris!


Nya skorna och gamla frisyren! Ursäkta icke smilet hehe 



Och ursäkta IGEN att hon på bilden inte LER!! Jag lyckades inte få någon bra bild på nya frisyren. Carro och Kathi hjälper mig säkert ikv :) (Vet inte om jag gillar det gamla eller nya bäst....)





Ja som vanligt är då Daisy min modell. Lite svårt eftersom jag håller i kopplet samtidigt osm jag ska fota. Sen så har jag äran att fota migsjälv lite ego där ja!



Sköldpadda!

 
//Rebecca
RSS 2.0