En veckas jobb

Idag störtade ännu en gång Håkans helicopter. Hexacopter snarare bestämt.

Annars då? Själv har jag börjat jobba i hemtjänsten, det går bra och mycket är ju som förra året, vilket är väldigt skönt. Räknade ut att jag totalt på hela sommaren har sju dagar då jag jobbar från 7 - 16, resten är kvällar och korta dagar! Vilket passar mig utmärkt då jag verkligen inte är någon morgon människa och efter att ha börjat klockan sju är det rätt skönt att slippa eftermiddags passet. Förra sommaren hade jag typ en kväll och sen nästan bara 7 - 16 turer, var man trött eller?
Nej, sluta klockan ett eller två en solig dag är ju bästa tiden för att hinna ner till stranden eller träffa lite kompisar för en fika.
 
//Rebecca

Nörd

Jesper har gjort mig spelberoende. Allt jag gör nu när det regnar är att spela Fabel på xBoxen. Jag har även tagit mig igenom alla avsnitten av The big bang theory! Så jävla kul! Åh, en dag vill jag oxå ha en massa galna nördar som grannar och bli kompis med dem! Så jävla bäst alltså!
Eller så tänker jag själv bli en nörd. Känner mig som det när jag sitter med bulle på huvudet, mjukis och inte duschat på ett par dagar.

Me and my bro på studenten!

//Rebecca

One way or another

Här är det lika tyst som i kyrkan en tisdag kväll. Grejen är att det händer inte allt för mycket med mitt liv just nu.
Det har visserligen varit två studentfester, som var jävligt roliga!
  Ståendes på trottoaren, blickandes på alla glada studenter uppe på flaken, får en att längta tillbaka till den där dagen för tre år sedan.

Kvar står jag och trampar vid samma jävla vägskäl som för tre år sedan. Visserligen har jag kommit till en ny korsning, då jag tog vägen genom USA och folkhögsklan. Nu är det en ny korsning, där jag måste välja mellan att börja plugga, resa, jobba osv.
Men just nu har jag i alla fall bestämt mig för en sak, kommer jag inte in på Beckmans så ska jag nog inte börja plugga i år. De andra skolorna jag sökt kan jag lika gärna komma in på nästa höst. Beckmans är ju sjukt svårt, mina förväntningar är inte alls särskilt höga. Jag vill resa. Och jobba. Därför har jag tagit detta lilla beslut för att kunna bestämma mig.
Kanske.

//Rebecca

Grattis Jesper!

Idag är det Student som gäller! Grattis Lille Broder!

//Rebecca

Göteborg

Förra fredagen var vi uppe i Göteborg och firade min kusin som tog studenten! Lite sent inlägg kanske, men bör nämnas!
På fredag tar min lillebror studenten! Åh, så himla kul! Det var verkligen en sjukt rolig dag!

GRATITS Carl och Jesper till era studenter!


//Rebecca

Grattis Sverige

Idag är det minsan Nationaldagen! Jag älskar mitt land, trots det iskalla vädret, dyra skatterna och överdrivna väntandet på sjukvård ibland! Men jag antar att man automatiskt älskar sitt hemland, då man är född och uppvuxen där och har lärt sig att det landets regler och kultur är dom som gäller. Då Sverige är öppen för andra kulturer och människor så har jag lärt mig att vara öppen och inte kritisera människor från andra delar av världen för hårt. Kan inte hålla med om allt! Men accepterar folk för de dom är!
Hejja Sverige för att vara i topp av jämstäldhet, kulturell tolerans och månfald!

//Rebecca
RSS 2.0