En helt vanlig lördag

Det har varit ett par glada, soliga och roliga dagar! Mina vänner och jag har hängt på stranden och luffat runder i de små hamnstäderna här nere på Österlen.
Sarah var helt förtjust över hur nära havet jag bor och hur fina stränderna är. Jag insåg även själv att jag faktiskt bor i ett paradis! Kusten, landet, gamla städer. Det är verkligen fantastiskt vackert här nere på Österlen! Det är hit alla vill, det är här jag bor. Eller, ibland i alla fall.

//Rebecca

Fenrisulven

Då jobbar jag på en ny design till en annan ny blogg! Och funderar vidare över huruvida framtiden ska se ut. Jag är bara 22 intalar jag mig själv.

Idag på Grafiska lektionen lekte vi dagis och gjorde linoleum tryck! Om det nu är så det stavas, har haft en jädrans slit med att uttala ordet. Men vi skärde iaf ut ett tryck på en golvmatte bit och tryckte.

Ja, jag hade kanske inte värdlens bästa baktanke bakom mitt tryck. Först tänkte jag Nationalpark, Varg safari och sedan fick det bli en restaurant. Kanske en restaurant i en viltpark där de har Vargsafari? Sjukt kul var det i alla fall att sitta och karva ut.
//Rebecca

The Riddle

Min mamma är bäst! Så är det bara! Kanske bara bäst för mig, då andras mammor är bäst för sina barn, men min mamma är ändå bäst!

Nu står jag inför två val. Nu när jag börjar halvblogga igen har en del läsare hittat tillbaka, eller så är det nya? I alla fall. Antingen fortsätter jag att blogga här, och byter ut designen lite. Eller så gör jag en ny blogg och har denna som min "Au pair" blogg? Mest för mig själv. Men arkivet kommer ju såklart alltid att vara kvar!

Hjälp mig lite! En liten gullig kommentar om huruvida jag ska göra? Kanske lika bra att bara byta headern och lite bilder och ha kvar denna?


En katt som softar i snön. Kelgrisen! Hoppas han inte suckar för mycket över att våren är här!
//Rebecca

And the day has come when we meet again!

Spontanitet, vad skulle vi göra utan den? Jag lever på den! Jag älskar den och suger ut varje liten droppe av den!
För några dagar sedan skrev en kompis från mitt USA liv och undrade om det var någon som ville träffas nästa vecka. Jag svarade ja, och nu är resa bokad och hon kommer på tisdag. Samtidigt kommer en annan tjej från Sverige ner till Skåne för att vara med i vår lilla reunion. Dessa två tjejer har jag inte sett sen jag åkte hem i juni förra året, så glädjen bara bubblar inom mig! Sofia bor ju redan tio minuter från mig, så vi blir ju faktiskt fyra tjejer från den gamla goda tiden som får umgås i ett par dagar!

Just nu sitter jag och pluggar röven av mig, eftersom jag har sett in i spåkulan och ser att jag kommer vara magsjuk hela nästa vecka, med undantag av måndagen. Eftersom vi har börjat med nya kurser missar jag inte så mycket!

Nu ska jag dyka ner i matteboken igen och samla ihop det avslitna håret som ligger på golvet. Kanske laga lite kvällsmat oxå på det?

//Rebecca

En tjej är på bra humör

Just nu sitter jag och korridors hänger med mina grannar. Det är roligt! Det har sin charm att bo i korridor, samtidigt som Mont Everest av disk bara blir högre och högre i vasken!
Under sängen bebos av damråttor och spindlar för tillfället, varje gång jag öppnar fönstret om mornarna för att vädra, så slinker det in en ny liten spindel till gemenskapen. Ibland virrar de sig in i duschen och då möter de sitt öde i avloppen medan jag står och hoppar på tårna med duschen i handen...

Nej, nu ska jag arbeta med ett visst DVD omslag med folder som ska skickas till tryck förhoppningsvis imorogn. Omslaget är klart, folder med nästan! Ska bara avsluta lite saker i det sen skare nog vara klart! Både Hedvig och jag är måttligt trötta på detta omslag nu!

Tjao tjaoo


Enjoy me and the Tour dé Eiffel!
//Rebecca

Nu är jag här igen!

Våren är här! Den är fin, väldigt fin. Och härlig med för den delen.

Jag måste medge att jag faktiskt saknar bloggandet lite. För tillfället har jag inte alldeles för mycket att blogga om, eller så har jag det? Jag skulle förstås kunna blogga om min ångest över vad jag ska göra efter denna sommaren. Söka en utbildning till en Designerskola? Varför vill jag bli Designer? Like mycket som varför vill jag bli sjuksköterska eller djurvårdare eller jobba inom FN? Svaret är lite enklare på vissa frågor, för att hjälpa folk! Kan man göra det inom Design? Det är ju ett brett område och klart att man kan designa saker som får folk att tänka efter, förstå och frukta för verkligheten?
 .... När jag skrev det så lät det som en riktigt rolig utmaning! Kanske kan jag klara av det? Men hur vet man?

 

//Rebecca
RSS 2.0