Livets berg och dalbana

Jag har kommit fram till att jag nog befinner mig i någon slags livskris just nu. Det faktum att jag inte vet vad jag vill plugga vidare med eller göra med mitt liv, river i mig som en svulten tiger.
Jag drabbas av panik attacker emellanåt, för att jag känner mig så hopplöst missnöjd med tillvaron. Allting är skit just nu.
   En klok kompis sa till mig en gång, att jag behöver utmanas och borde jobba med något som kräver tankeverksamhet. Vad nu det betyder... Uppenbarligen har jag ett läshuvud, då jag lyckades med att få bara ett G betyg på gymnasiet, och då alla andra kräks över mattematik, tycker jag att det är hur kul som helst. Till och med mattematik C. Och om jag inte hade varit så post-USA depprimerad, att jag i stort sett drog mig igenom matte C lektionerna i vintras, hade jag förmodligen kunnat få ett MVG även i den matte kursen.
  Men jag tror att jag vet ungefär vad jag ska göra i ett år framåt för att lista ut något lämpligt yrkesliv till migsjälv, och det är minsan inte att skaffa en sambo och ett barn. Nej, jag tänker i större banor och vill åter igen ut och resa. När jag reser mår jag bra! Har jag jobb i vinter så vill jag dra iväg i vår igen. Jobba, resa eller båda dera. Vill bara inte fastna i ett jobb och bli bekväm med det där med fast inkomst och fast jobb. Det kan få vänta tills jag vuxnat till mig.
 
Nej, dax för mindre deppande och mera levande! 
Ni som undrar över hur det gick med det grafiska och det kreativa, så sysslar jag fortfarande med det. Men om det är en yrkessatsning eller en hobby får tiden utvisa.
 
 
//Rebecca

Hard life

Ikväll har jag minsan jobbat igen. Med Amanda och Linda. Det roligaste var nog när jag bemöttes med en choklad pudding spya på första besöket. Höjdpunkten var förmodligen, när jag ett par timmar senare, kom ner till en annan som hade spytt ner hela sängen.
  Förutom analblödningar, så är spyor verkligen det värsta jag vet inom vården! Lukten, konsistensen, och hur det, oavsett hur mycket man än gnuggar och skurar, lyckas sätta sig precis på alla de trånga ställena i en rullstol och bestämma sig för att stanna där!
  Imorgon börjar vi alla tre klockan sju på morgonen. Alltid lika roligt när man har en 14 - 22 tur och dagen efter jobbar 7-16. Men eftersom det inte alltid är så ska man väl inte klaga! Nej, många av mina kompisar har ju inte ens ett jobb att klaga över.
Min hund Grynet har verkligen inget jobb att klaga över!

 

//Rebecca

Växa upp?

Jag får ibland frågan om när jag hade tänkt skaffa mig en pojkvän och när jag hade tänkt att flytta hemmifrån. För det är väl minsan på tiden nu när man är 22 år och allt?
  Det är väldigt intressant att fundera över hur de här människorna tänker, då man tydligen måste ha både egen bostad och pojkvän i min ålder. Att vara Sambo är högt prioriterat.  
   Att jag sen faktiskt har flyttat hemmifrån två gåner redan, är det aldrig någon som tänker på. Dessa två flytter har visserligen båda varit tidsbegränsade och tillfälliga, men likaså har de varit en flytt. Dessutom är jag inte särkislt intresserad av att sätta mig i en etta i någon byhåla när jag lika gärna kan bo hemma med både middagssällskap och fri TV. Flytta kommer jag att göra när jag listat ut vad jag vill göra med mig själv.
   Sen har vi det där med att man måste ha en pojkvän. Det är nog aldrig någon som funderar över om huruvida  jag vill binda mig till någon annan, eller om jag faktiskt trivs med att bara vara jag? Singel. Jag är faktiskt singel och jag stormtrivs med det! Känslan av att kunna planera min egen vardag, utan att överväga hur någon annan tycker om dessa planer, är en stor frihet som jag prioriterar väldigt mycket just nu. Jag är helt ärligt inte mogen för ett förhållande. Blir jag sen kär är det en helt annan femma. Och i så fall vill jag ha en pojkvän, som om jag säger att jag vill ut och Back Packa i Australien, ska säga "Fan vad kul! Jag hänger på!", inte "Öh, du ska bara dit för att knulla runder..." 
  Jag letar inte efter ett förhållande med vem som helst. Jag letar efter ett synt förhållande till mig själv.
 
   Många frågar mig och jag inte borde flytta hemmifrån och skaffa en pojkvän. Jag svarar dem med att jag är 22 år. Jag har ett helt liv på mig till att binda mig och skaffa fast bostad. Men idag tänker jag vara 22 and fabulous!
 
 Fina bilden som Amandis tog på mig Lördag i Helsingborg innan utgång.
 
//Rebecca

Helsingborg

Jag är i Helsingborg och hänger med Amanda over the weekend! Ikväll ska vi ut och festa! Ska nog bli aaawsome! Humöret är på topp, naglarna är schnygga, klänningarna sitter och cidern börjar verka! Snart bär det av till tivolit!

Ha en bra lördag!

//Rebecca
RSS 2.0