PUSS PUSS

Jag och Carro sitter och fular oss på Borders bok cafe. Vi ska snart ut och spela biljard med Tony och Hans brorsa och sen käka middag.
//Rebecca

Sega jag!

Jag har nu skrivit 1 och en halv sida på min uppsats. Ooooh! Tänker ni och undrar om jag mår bra eller om jag bara är allmänt seg... Haha, aa jag är nog allmänt seg. Nej, men jag har haft fullt upp. Först fattade jag inte vad de var ute efter att jag skulle skriva, de har olika punkter, sen skulle jag komma på en bra börjarn och sen bra saker på varje punkt. Så nu är jag nästan halvvägs och jätte trött. Dessutom, så hade jag skrivet en bra bit när Ashley kom hem från skolan. Och då kunde väl inte jag sitta och skriva heller? Visst hade jag väl kunnat lite när hon spelade wii, men jag kan inte koncentrera mig och skriva bra när jag samtidigt ska hålla koll på henne. Sen när mina hp kom hem så hade jag en halvtimme på mig innan jag skulle köra till dansen, så den halvtimmen tillbingades i sängen med en powernap.
Och förresten! Dansen går så mycket bättre nu! Jag har nästan hela början, och resten av dansen kan jag godkänt bra. Dansläraren berömmer mig och säger att jag gör framsteg och klarar mig jätte bra, med tanke på att jag då missade de första gångerna. Haha, jag fick även höra vad vi kanske ska ha på oss till showen; En militär möstrad ballerinakjol... Haha what!? Men det är en ganska aggresiv dans och jag tror det kan bli rätt snyggt :)
Nej nu säger jag god natt, har en hel del att hinna göra imorgon! Min uppsats, min andra rapport, gymmet, kanske träffa Carro... Men jag kör Ashley till skolan 20 i åtta och hämtar henne 5, så jag har en lång dag till allting.
God natt


En jäkligt kall dag i DC. Här; På metrostationen i Fairfax. Man ser mina röda öronmuffar, bara för att min dumma mössa gömde sig någonstanns denna dag^^

//Rebecca

Det var nu jag skulle, öh, plugga?

Haha en helt onödig konversation om Marshmallows på bilddagboken, men jag gillar Lisbeths sista kommentarer, INNAN: 8 timmars dans, massa skolarbeten, NU: 2 timmars dans, gym när man orkar och bara lata dagar... BETYDER: Vi är två (snart) 20 åringar som har aldeles för mycket fritid och aldeles för mycket marchmallows xD

Det är Jesper, sen Anna Jag och Lisbeth ;)

(NU ska jag börja skriva min 5 sidor uppsats PLUS en journal om vad jag ätit under 3 veckor och jämföra med hur det var i Sverige xD.


//Rebecca

6 månader

Var på gymmet och tränade och hade skaffat mig en garanterad träningsvärk till imorgon när jag kom på en sak. Fan, jag har ju dans ikväll! Så nu kommer säkert inte att kunna gå imorgon... Dessutom kom ju smarta jag på att min uppsats på 5 sidor på engelska måste vara klar tills på fredag. Har jag börjat? Näe... Så jag tänkte börja lite nu i eftermiddag och sen efter dansen ska jag fortsätta och så får jag väl göra klart resten imorgon på dagen eller någonting. Man ska skriva om sig själv, sitt liv och varför man ville bli Au Pair osv. Inte så svårt egentligen, men lixom 5 sidor känns så mycket.

6 MÅNADER IDAG!

Bilderna: Mina två  nyaste ringar, gårdagens outfit, Jag och min nalle, American Eagle outfitters is the shit ;D
Tråkigt med Daisy innan läggdax


 

//Rebecca

Tjeeeena och GODNATT!

Idag var en lugn dag. Jag var så trött imorse så att jag gick och la mig i 2 timmar efter att Ashley åkt till skolan. Sen så tränade jag lite, tog en lång runda med Daisy och så duschade jag, käkade lunch och så skypade jag med mamma tills Ashley kom hem. Sen satt jag och Ashley och spelade Nitendo Wii och lekte nere i källaren tills Randy kom hem, så körde vi till Ruby Thusedays och käkade och sedan hämtade jag upp Mirka och körde hem till Tony i Woodbridge.
Haha usch, Carro skulle ner i köket och värma mat, och hon hade sett kackerlackor så jag hängde med ner. Väl i köket så hoppade vi på tårna och lyfte och öppnade saker med långa saker vi hittade... Usch, så rädda vi var för att de skulle komma en kackerlacka springandes xD! Dö äkliga små jäklar! Usch!

Haha ja sen skulle man ju köra hem från Tony. Usch, hatar att köra den vägen från Woodbridge. I alla fall när det är mörkt. Så långt och tråkig. Inga lampor och möte hela tiden så man kan ju inte bara köra på med heljuset. Men vi kom hem tillslut och gissa vad jag hittade? En låda TWINKIES! Haha, min kompis Per vill att jag köper såna till honom och skicker med mamma hem. Super goda, En gåva från gud sa Randy när jag nämnde det...

//Rebecca

Mitt blonda troll i Sverige!

Skolorna öppnade som vanligt idag, så det var upp tidigt imorse. Sen drog jag en sväng till gymmet, haha det var hur mycket folk som helst! Men jag tog en halvtimme på löparbanan runt basketplanerna. Sen så när jag kommit hem, duschat och allt sådant, så ringde jag LISBETH!
(Obs, sätt på denna!)
Vi snackade i 3 timmar, innan Ashi kom hem från skolan! Gud, det var längesedan man hörde henne! ÄNTLIGEN har hon skaffat skype och jag har fått snacka med mitt lilla bustroll igen!! Gillas när fler och fler av mina kompisar börjar skaffa mickar, webcameror och skype.
Hehe, FLUM OCH DUM IS BACK! Guuud som vi höll på :P Och nu har vi planerat de nästa 2 åren, som kommer bli grymma! Men pengar då? Äh, det löööser sig! Jobb är inplanerade ska ni veta, så vi kommer att ta den där blåa jordgloben som står på mitt skrivbord och vi kommer att ta över den! Som Lisbeth säger, de åren är fyllbokade av galenskaper! 
 Puss Hej!



PS. Bjuder på 2 fina printscream; Science fictions töntar


//Rebecca

East Cost

Hejsan :)
Väd hände i helgen? Jo jag, Mirka Carro, Lennie, Tony, Lolo och några andra drog till en nattklubb i Woodbridge. East cost hette den. Det är en latinamerikansk nattklubb och det var bara sydamerikaner där... Så när jag och Carro kommer dit, två vita blonda tjejer, med våra mörkaamerikanska vänner och vandrar in på nattklubben så kan ni ju gissa att precis alla glodde! Haha! Så skoj!
Dansgolvet var lagom stort och alla stod tjej och kille och dansade någon slags dans till tråkig latinmusik... Men Lennie försökte lära mig hur jag skulle dansa, hon var riktigt duktig! Haha även Lolo försökte, men han dansade mycket bättre med Mirka, som av någon anledning är hur grym hon med... Fast vi körde på och jag och Carro lyckades nästan helt få bort de fula krysssen på händerna xD. Haha.
Men när de i tio hela minuter satte på riktig klubbmusik, då jäääklar kunde man dansa ;)
//Rebecca

Begravningen

Vill säga Hejdå till Casper! Vila i frid och hoppas att du har det bra, var du än är! Hade jag inte varit halvvägs runt jorden så hade jag suttit där i den fyllda kyrkan, som alla säger var jättefint pyntad. Jag tänder ett ljus för dig här i Amerika... Kan fortfarande inte fatta. Vi har ju följts åt genom alla år, från förskolan till Studenten! Visserligen inte alltid i samma klass, men vi har ändå följts åt och det slutade med samma gymnasiumklass och tillsammans på studenttrappan. Vila i frid!
 

//Rebecca

inga Semlor

Änsålänge befinner sig inge semlor i min och Carolines framtid... Vi har varit i olika affärer, men mandelmassa existerar tydligen inte här i USA... Well, jag ska se om jag kan rota fram någon slags maskin i köket som kan vara bra att använda till hemmalagad mandelmassa, men jag vet inte vad...
Vi var i en affärer och blev överlyckliga för att vi hittade marzipan! Tänkte att det kan man ju bara blanda i lite mjölk lr ngt så blir väl det mjukt och bra? Men så kände jag på paketet... Misstänksamt hårt, Choklad! Fan! Men kan man inte ta och skala bort chokladen och ta marzipanen innuti och använda?
//Rebecca

Semlor?

Ska jag och Carro lyckas göra semlor idag? Det återstår att se, eftersom USA varken har rätt sorts bullar eller någonting som kallas marzipan eller mandelmassa... Hittade ett recept på mandelmassa. 200 g sötmandel och 200 g strösocker som man ska blanda ihop... Så nu ska googla och se ifall det finns sötmandel? Bullarna hittade jag ett enkelt recept på, så vi ska baka hela dagen verkar det som ;D

Men hur gått är det egentligen inte med semlor?! Åh! Florsocker måste vi ju oxå ha! Vad heter det? icing sugar? Ja men det ska dom väl ha?
//Rebecca

Aj!

Sådär :) Har precis skickat in mailet till Hope om vilka smycket jag vill ha. Jag tog bort ett "inte så snyggt" armband och hamnade på 326, så jag tog ett par örhängen för 14 dollar så jag kom på exakt 340 ^^ Behöver bara betala för skatt och frakt, men det hade inte ingått i priset ändå så spelr ingen roll.
Annars idag så fick jag köra Randy till doktorn, han skulle kolla ögonen och skulle ha svårt att se efteråt så han behövde mig att köra. Så medan han var inne hos doktorn låg jag ute i bilen och sov och led av mensvärk... Satan vad ont det gjorde! Och så säger folk att det gör 10 gånger ondare att föda barn! Fan, jag ska aldrig ha barn!
Nej, jag har skottat snö och får förmodligen ont i ryggen senare, blir väl till att börja dra sig till gymmet nu igen när skolorna öppnat.

//Rebecca

Dance

Så när Ashley kom hem efter skolan så sprang hon över till en kompis med resterna av kladdkaka som jag bakade igår. Så jag satte mig och letade efter smycken som jag ville ha i katalogen. Sa jag det? Att min hostmom hade smyckeparty och jag var där med, så jag fick bonusen! Jag får gratis smycken för 340 dollar! :D Jätte mycket, så jag har suttit och ringat in en massa som jag vill ha. Kom lite över $340 , så funderar på om jag ska ta bort något eller betala det extra smycket som blev över? Hm.. Ska kolla igenom igen, tog bort ett armband eftersom det inte var så speciellt fint ändå... Så ska ta och räkna om sen får jag väl skicka in allt till Hope :)
Sen kom Ash tillbaka och vi gick ut och åkte pulka och lekte i snön, tills mina HP kom hem och vi åkte och käkade kinesmat, jag tog sushi ;) Sen drog jag till dansen och Ash ville hänga med, så vi satt och sjöng för full hals till Mamma Mia soundtracket i min bil..
Och denna dans... Jag missade ju hela hösten och jag missade de tre första gångerna denna terminen, så jag har ju inte riktigt hängde med på början av dansen, men idag gick hon igenom den från början och jag missade bara på jätte småsaker, typ något steg som jag glömde bort i vilken ordning det skulle vara i... Läraren sa ju till mig förra gången att jag måste verkligen kämpa om jag vill vara kvar i denna gruppen, så såklart ska jag göra det! Och hon berömde mig faktiskt efter klassen idag ;D
Raderade precis ett stycke där jag skrev om min ångest över någonting. Men det har något med att sluta drick Coca och äta nyttigare ;) Innan jag börjar gå upp i vikt! Huh hemska tanke! Vilja! Jag måste vara VILJESTARK!

(Mamma! Köp INTE med dig en påse godis till mig när du kommer! Gör INTE det! Hur mycket jag än bönar och ber efter svenskt godis! om du inte redan köpt godis förstås ;) Eller, köp kanske liiiite, bara liiiiite... Så kan vi alla dela ;)

 
//Rebecca

Nya sommarskor :)

Idag så öppnades skolorna igen, efter 11 dagar stängd pga snö. De börjar visserligen 2 timmar senare hela veckan, eftersom vissa smågator i kvarteren fortfarande är dåliga, så att morgontrafiken hinner undan.
Så jag och Carro träffades idag och åkte runt i lite affärer. Jag köpte flre sidor till mitt fotoalbum, vilket jag behöver eftersom det finns bara tio sidor i ett album, och det är lite lite... Hörde om en Au Pair som tog hem 14 sådana scrapsbooks album på ett år!! Det tänker INTE jag göra! I så fall ska jag sätta i fler sidor... Och får framkalla uterst lite bilder :)
Fick även hem ett paket med ett par skor som jag beställde förra veckan. Såg skorna på Kenzas blogg och tyckte att de var hur söta som helst, så jag beställde dem :) Måste ju faktiskt ha sommarskor, och min mamma vet hur bra det går för mig att handla skor i slutet av våren... Haha.

 
//Rebecca

Bye Andrew

Jaha nu h ar Andrew åkt iväg till Georgia... Stackars Mirka, hon är jätte ledsen... Men vi har pratat om att åka ner och hälsa på honom i vår, så jag hoppas att vi komer iväg :) Georgia verkar jätte fint. Sen ska han bara vara där i 4 månader, sen ska han se vart han blir placerad, han hoppas på Afganistan... Usch så läskigt! Han har ju pratat om att han snackat med sin mamma om vad som kommer hände om han inte kommer hem igen... Ni vet, blir dödad...Nej usch! Han kommer inte dö!
Nu är det iaf vi tjejer kvar :) Eller ja, Carro har ju pojkvän oxå nu ;) Hehe. Men jag ska inte ha någon! Orka det lixom... Jag vill kunna bestämma själv vad jag ska göra utan att bekymmra mig över en pojkvän, iaf nu när jag är här i USA ;)


//Rebecca

Glad alla hjärtans dag

Happy V-day! Har bara gått runt och varit glad idag över att inte ha någon pojkvän att köpa en massa presenter till xD. Haha jag är för snål! Spenderar hellre de få pengar jag har till mig själv och resor och sånt :)
Åkte ju till malen idag för att byta mina skor :) Åkte dit med Belinda, och jag blev hur trött och seg som helst. Så när vi typ shoppat klart, jag böt mest skorna och köpte typ en topp, så skulle hon leta efter presenter till sin familj, eftersom de köpt åt henne... Så där sprang jag efter henne i en och en halv timme! Först för att hitta rätt affär, sen rätt sak. Sen skulle hon ha kort, och sen skulle hon ha en giftbag att lägga presenterna i...! Åh, och jag var ju hur trött som helst, så jag ville ju bara hem och lägga mig i sängen och sova typ. Så kom väl därifrån runt halvfem tiden... Sen körde jag hem Belina och sen hem till mig. Och så kör jag äntligen in på min gata och vem ringer inte då? Randy och frågar om jag vill komma och äta middag med dem. Självklart ville jag ju det :) Så jag körde till restaurangen som de var på och satt där i en och en halv timme och käkade god mat :) Jamie och hans familj var oxå där och de hade en massa erbjudanden för alla hjärtans dag och ballonger och grejer. Mysigt faktiskt, bortsett från att jag var lite trött. Sen fick jag ett gulligt kort med snobben :)

//Rebecca

Helgen

Fredags: Carro, Belina, Tony och jag var ute och käkade middag. Efter det så bowlade vi. Belinda hade aldrig bowlat förut i hela sitt liv, ändå slog hon mig! Jag, som alla redan vet, suger ju sjukt mkt på bowling! Men ändå! Hon har aldrig bowlat förr! Haha var ju lite kul xD. Nu får jag väl ta och skärpa mig?
Sen igår, lördags, Så var jag med Sandi på hennes smyckeshow som hennes kompis hade hos Sandis mammas boende. Jätte kul boende, det är inte ett älderboende utan det är ett stort lägenhetshus där man kan bo 50 +, inga barn. Så när man blir äldre kan man bo där, ha sällskap om man vill i sällskapsrummen som finns, eller om man vill vara själv så går man in i sina lägenheter, som är jättefina. Har vi sånt i Sverige? Jag tänker tex på de gamla som sitter själva i sina lägenheter i Hammenhög, radlägenheter, själva hela dagarna och väntar på besök.... Hade man satt dem i ett lägenhetshus så kan de ju välja att gå och umgås med folk? Kan ska öppna ett sånt ställe i Sverige? Med ett gym, hårsalong och allt sånt, som de oxå har.
Jag fick föresten bonusen för smycke showen, gratis smycken för 340 dollar ;) Höhö nu ska jag skaffa mig en massa fina saker :P
Sen på kvällen åkte vi till Hooter i Woodbridge, Andrews favorit ställe xD För att ha avskedsmiddag, eftersom han åker till typ lumpen på tisdag i 4 månader sen ska han vidare till Afganistan. Så det var jag, Carro, Mirka Andrew och andrew kompisar Tony och Lorence.
Nej, nu ska jag duscha och sen köra och byta mina skor, de var lite för stor.

//Rebecca

Skrattanfall!

Suck. Kom precis hem från bion och sitter just nu och asgarvar åt en massa komiker på youtube. Carro dumpade av mig hemma och körde hem för att duscha. Så jag väntar på henne. Vi åkte med hennes unge och såg filmen Percy jackson & the olympians - the lightning thief.

Nej, nu ska jag åka och byta mina rosa converse. De är lite stora :)

//Rebecca

Dear John

Igår var jag hemma och jobbade igen, snödag hela veckan, så skolorna är stängda. Jag och Ashley försökte att skotta decket, men det gick inget vidare... Stort är det och en halvmeter snö, haha!
Sen på kvällen så frågade Carro om jag ville med och se Dear John, så vi åkte óch såg den, Carro jag och Mirka och Andrew. Tyckte förstås att det var helt fel film för Mirka och Andrew att se just nu, med tanke på att Andrew åker till North Carolina på militär träning i 4 månader och sedan vidare till Afganistan på tisdag...:S Var en väldigt sorglig movie och man hörde snyftningar överallt, Carrolin började grina redan efter 5 minuter... Men jag som till och med gråter till Lejonkungen grät inget alls..:S Var väl kanske inte tillräckligt sorglig?
Handlade om en kille som var hemma från militären i 2 veckor, träffar en tjej och de blir jätte kära, sen åker han tillbaka och hon börjar skolan. De lovar att skriva till varandra och hålla kontakten, eftersom det bara är ett år som han ska vara borta. Men när hans år nästan är slut så händer 11 september, så han bestämmer sig för att stanna... Och så blir det inte riktigt som de tänkt sig.

Haha och efter filmen så åkte vi till affären för att Mirka skulle köpa en sak. Och jag vet inte varför, men Andrew skojar om någonting och pekar på en ask för svampinfektion, och så ska Carro förklara vad vi kallar det i Sverige, Muchrom! HAHA Fattaer ni? Muchrom... Jag började asgarva! Ni kanske inte fattar, men det lät så jäkla kul! Det heter lixom jeastinfektion här, så de såg så roliga ut när hon sa muchroms! Och jag kunde fan inte sluta skratta xD Höhö!

Såhär såg jag ut, bilden är sämst och man ser inte alls vilken färg mitt hår har xD.



Fick även en ny favorit komiker igår :P Jeff Dunham, ni vet buktalaren till Achmed, den döda teoristen. Han har ju olika dockor :) Kolla in denna, Peanut, skit kul :P Kolla sen in Achmed

//Rebecca

Jag ser det snöar

 Suck... Här sitter jag halvt insnöad med kliande ben fulla av utslag..:/ Bah! Jäkla snö! Orkar inte vara hemma hela dagarna... Alltså, vill kunna åka iväg på kvällarna, men det går inte. Kommer det 4 inches mer inatt/imorogn så är det rekord mycket snö som kommit på en vinter här sen alltid. Brukar väl komma 1 dm max per vinter? Vi har mer snö än Boston, som ligger 13 timmar norrut med buss. Ingen aning om avstånd, men som från Skåne till norra dalarna kanske?
Ska vi skylla på... Säg växthuseffekten?




Känns som jag ibland ^^
//Rebecca

No school!

Skolorna är säkert stängda hela veckan p.g.a. snön. Så idag sitter jag hemma. Spelar något onlinespel som jag inte fattar någonting av med Ash, och så ska jag såklart tvätta xD. Nej men hoppar väl snabbt in i duschen snart och så hoppas jag på att man kommer iväg till gymmet ikv. Ska dessutom betala för mina weekendklasser. Skulle gått på college, men det var för få som ansökt till kursen, så den blev inställd. Rätt skönt faktiskt, för när jag hade betalat och allt sådant och det närmade sig "Börja skolan dagen", så började jag såklart ångra mig... Palla tillbringa alla fredagar i ett klassrum med en tråkig kurs.. Nej, två helger sen är det gjort :) Ska säkert bli kul!
Kramar
//Rebecca

Helgen

Haha denna helgen har faktiskt varit helt kanon, fastän det snöade!
Började i fredags, skolorna var inställda p.g.a. snö, så jag var hemma och jobbade. Carro var ledig, så hon gick de 4 km hem till mig, så gjorde vi chokladbollar, åt två dagar gammal suchi och kollade på tv medan Ashley var ute och lekte i snön med kompisarna. Sen kom Randy och Sandi hem, och eftersom Carro är glten, kunde hon inte äta köttfärslimpan vi skulle ha, så hon och jag lagade pizza. Amerikaneran skakade på huvudet och undrade vad vi är för konstigt folk när vi satte in våra pizzor med kykling, lök, tomater, bananer och ost i ugnen... men goda blev dom! Sen så packade jag mina saker och så kvart i nio lr ngt begav vi oss ut i snöyran för att gå hem till Carro. In snabbt på Safeway, 5 min innan de stängde för att köpa hårfärg och jucie. Och denna gången kommer faktiskt han killen fram och pratar med mig! Vi kmmer in helt snöiga och skrattar som två bananer och så när vi betalar kommer han fram till oss. Så vi snackar lite. Nästa gång måste jag fråga om nr fan!
Sen fortsätter vi hem tilL Carro, hehe. Alla trodde väl vi var efterblivna som var ute och gick "mitt i natten" i snön, käkade snö och skrattade gjorde vi oxå hela vägen ^^
Hem, färga håret,(blont) kolla film, käka resten av pizzan, popcorn och what ever. Sova. Carro har en stor mysig säng! Haha! Sov väl rätt länge, kollade på mer film, ut och skotta snö på hennes familjs driveway, uppfart heter det kanske? Sen ringde Mirka, så vi åkte hem till henne på kvällen och var där med Andrew, Tony och så vi tre tjejer. Flum och, roligheter och safftkalas.
Sen idag kommer jag hem vid sju och så är där en lapp på bordet, "Rebecca, vi är på fest hos grannen. Kom gärna över när du kommer hem". Så jag byter om och drar dit. Då är nästan hela gatan där på "Super bowl" fest. Super bowl, jag tror det är typ sista matchen för säsongen för Amerikansk fotboll, så de hade en massa mat och goda saker och massa barn som sprang runder och lekte. Rätt kul faktiskt! Storbildstv, lr det var en sån vit duk med projektor. Så ja, min helg.
Btw, den där 2 dagar gamla suchin resulterade i gaser och andra tråkigheter med magen. Så både jag och Carro sprang på toa stup i kvarten hela helgen. Idag blev det faktiskt lite bättre på eftermiddagen...

//Rebecca

Shoppaholic

Idag åkte jag och Carro till Potomac Mills och shoppade lite. Jag köpte en fejkskin jacka på HM, en rosa BH och ett par rosa converse. Visste ni att conversen här kostar i svenska pengar ca 280 kr? Rätt billigt, va? Så jag har några par och fler kommer det att bli. Shit, jag vet inte hur mkt skor jag kommer att ha när det är dax att åka hem..:S Haha!
Dock skulle jag viljat ha i lite mörkare rosa. Men jag har tid till att köpa det med ;) Nästa gång jag köper converse ska det vara vita, sen röda, vinröda/lila färg, blåa kanske? Jag vet inte! Får se :P Hehe
//Rebecca

Dryyygt

Fick sms av Carro... Ska snöa ikv. Men jag orkar inte! Ingen mera snö! Dessutom så betyder det säkert att skolorna lär bli inställda, vilket betyder att Ashley kommer att vara hemma vilket betyder att jag inte kan åka in till DC och träffa Nina som är på besök med sin mamma imorgon :(

//Rebecca

Upp och ner

Idag gick väl sådär... Ashley var ledig hela dagen och jag var helt off. Som tur var så kom hennes pappa med sin frus barn, eftersom han skulle till skolan. Så jag hade hand om alla tre. Tur det, så slapp Ashley lida av att jag var nere. Självklart lekte jag med dem och fixade mat och så, men jag lät dem mest leka själva nere i källaren medan jag var uppe och skötte tvätten och kollade på en film. Gick ner och kollade till dem lite då och då. Sen satte jag mig vid datorn och läste ett mail från Aischat. Började grina igen och gick och satte mig i köket och bara grät. Då kommer såklart Jamie för att hämta hans barn och får trösta mig.
Fan... Jag tänker på Morgan, hans bästa kompis... Aischat hade träffat honom och jag förstår att han är helt förstörd! Förlora sin bästa kompis sådär! Och sen hans familj. Nej, detta är så fruktansvärt... Jag ska åka till en kyrka imorogn och tända ett ljus. Idag hade jag verkligen hemlängtan... Jag är ju evigheters långt borta just nu från alla mina nära och kära, alla kompisar som jag saknar så fruktansvärt just nu. Men jag kommer träffa dem igen, snart nog...

Och så en liten roligare sak. Jag skypade med mamma ikv, lr natt för henne. Jag har fixat så jag kan sova i deras rum i NY, ska bli så kul! Sen ska vi gå och se på Lejonkungen på Brodway, och jag har sett reklam för den på Disney Channel... En av tidernas mest framgångsrika musikaler! Och jag älskar den filmen, så jag kommer säkert sitta och böla när vi ser den! För sån är jag, jag gråter för allt! Även när någonting är så fruktansvärt bra! :D



//Rebecca

Livet och döden, som går hand i hand

Hej. Idag åkte jag med Mirka och hennes kompis till DC. Det var svinkallt och blåsigt och snöigt... Sen åkte jag med Carro och käkade middag, blev nachos med ost och en cola.. Orkade inte bry mig om någon vikt idag...
Jag har tänkt en hel del... på livet, på döden... Hur en olycka så snabbt kan inträffa, hur man plötsligt blir plågsamt medveten om hur en person plötsligt kan vara borta för alltid... Man tror ju att alla alltid ska vara här, så en plötslig död och så är där ett kantigt, gapande hål som inte går att fylla. En försvunnen vän, en saknad bror, en förlorad son, kusin, barnbarn. Men det är som Caroline säger, en sån sak, det kan hända vem som helst! När som helst...
Hur många gånger har man inte själv halkat, snubblat, trampat fel eller sprungit för snabbt i en trappa? Och ramlat och slagit i ett ben eller någonting sådant? Man tänker inte längre än "Faan, jävla trappa!"
Det var på vägen hem från DC, när vi hamnade i en bilkö och såg en massa blåljus längre fram som jag verkligen blev rädd... Vi körde långsamt förbi olyckan... En söndermosad bil under en långtradare.... Under mitten av släpet. Hur fan lyckas man med något sådant? Har bilen legat i lastbilens "döda vinkel" och så har lastbilen svängt in i bilen, har de svängt in i samma fil på samma gång? Har någon av dem fått sladd? En till dödsolycka, som bara händer... Nej. Jag ska ta vara på det jag har, vara glad för det jag har och sluta klaga över det jag inte har!
//Rebecca
RSS 2.0