Bilder

Nu är det bevisat, folk är dumma i huvudet... Nåja, inget att göra åt det! Jag tänkte i alla fall slänga upp lite bilder från min resa, blev en jäkla massa bilder, men några stycken kan jag i alla fall lägga upp :)
Kommer nog fler senare. Hehe.






//Rebecca

Hemma igen

Hade en jätte bra semester vecka med Nina! Bahamas och Florida! :D Super härligt! Lägger upp fler bilder senare.

//Rebecca

Florida

Suck, da har vi bara en och en halv dag kvar! Idag gick vi ner till stranden och steekte i nagra timmar, nu ar det dax att dra utat!Solbrand och brun ;D Ha det bast!

//Rebecca

Lycka

Ville bara säga att jag sitter i paradiset just nu :D Bahamas är frukansvärt vackert! Delfiner, snorkling, beachen, ALLT! Imorgn hoppas vi på noll probem vid gränsen.,.
God natt

//Rebecca

Bahamas eller inte, jag är på semester!

Vill ni höra om min skitdag? Som började klockan 6 imorse, då vi gick upp. ´Vi hade ju tänkt att åka till Bahamas idag... Så klockan sju är vi nere vid hamnen och släpps in i byggnaden, går igenom säkerhetskontrollerna, fyller i en massa papper och går fram til disken för "ikke amerikanska medborgare". Pass och visumkontroll, går hur bra som helst, för mig... Nina bredvid saknar en signatut på sitt VISA så hon släpps inte ombord på båten! Så vi ringer typ 200 samtal de kommande 2 timmarna, Cultural Care, som vi ringde 5 gånger och frågade om vi behövde undersriften (Jag skickade upp den även fast dom sa nej) Våra hostföräldrar, Svenska ambassaden och gud vet vad. Alla säger att det ska gå, men f¨¨orna bara nej, vi kan inte släppa in dig i Bahamas. Tillslut ger vi upp, går ut och tar en taxi till imigrationsverket, som kollar igenom VISAT och konstaterar att dom var dumma i huvudet på båten, att det var inget fel alls! Ger oss ett nr till dom som vi kan ringa om vi skulle försöka åka imorgon. Vi tar en taxi, säger stranden! Åker till ett strandhotell som vi checkar in på. Klockan 10.30... Kommer på att vi inte har ätit på hela dagen så vi rusa till frukostbuffen som de precis skulle böja ta bort, sen har vi legat vid poolen och på stranden hela dagen.
I morgon ska vi försöka åka igen till Bahamas, med imigrationsverket bakom oss... Om inte, ja då drar vi till Miami och kanske Key West.... Pank lär man ju bli, eftersom vi förlorar ca 3000 på hotelet i Bahamas plus att vi ska betala för tre extra nätter här... Så jag hoppas mamma och pappa kan hjälpa mig lite, eftersom vi redan andra dagen har betalat jag vet inteh ur mkt... Nej men ingen fara ;) HÅLL tummarna för att den släpper på oss imorgon! Nu har vi en rätt mkt bevis på att åka!

//Rebecca

Florida

IDAG flög jag till Florida! Gud vad härligt! Det var 35 grader när vi landade. Vi tog en taxi till hostlet, klockan var väl 2. En äldre dam sitter och käkar och säger att kontoret inte öppnar förrens 5! Så där står vi med resväskor och vet inte vart vi ska ta vägen. Varmt var det och jag hade såklart jeans på mig. Men vi bötom till bikini och la oss vid poolen och solade, gick till donken och käkade lite och satt där inne i en timme, sen gick vi tillbaka och solade. sen kom där en good looking guy och öppnade kontoret, sa att han var manager och att vi kunde checka in. Så vi går väl in och jäklar vilken tid han tar på sig. Jätte snäll, jätte pratglad, jätte snurrig, sludrig emellanåt och fumlar runt. tar inte lång tid innan vi fattar vad felet är... Pårökt? Men vi blir incheckade, drar ut på stan, snurrar runder i getto områden i en evighet innan vi lyckas hitta en buss som tar oss til stranden. Vi åker och ääääntligen ser vi beachen! Palmerna, stranden oh HAVET!! Ren lycka rusar vi ner och badar fötterna! Jätte varmt! sådär halv åtta på kvällen. Kläderna flyger av och vi dyker såklart i! Bus hem och nu sitter vi här nyduschade och ska ner på barbecu. Imorgon, BAHAMAS! :D
(Sorgligt nog glömde jag min kamera sladd... menmen, Nina kan säkert låna ut lite bilder ;) )
//Rebecca

SEMESTER

HEJDÅ! Nu sticker jag på semester! Får se ifall jag har tid och tillgång att uppdatera under semestern, men Nina har med sig sin lilla dator, så lite kommer jag nog att skriva :) annars så är jag tillbaka nästa söndag igen!
Ha det så bra!

//Rebecca

Filmande

Jag har suttit och kollat igenom alla videos som jag har gjort sen jag kom hit. En del var riktigt roliga! Ska lätt fortsättta med att filma! Kommer säkert filmas en hel del i Bahamas och Florida med, hehe. Men såklart kan man inte lägga upp alla i bloggen. Klippa ihop till en liten kul film bara där ni kan se hur fint det kommer vara, förhoppningsvis, om det nu inte ska åska 24/7 ;)

Här är ialla fall när vi väntar på Metron (halloween) hem och sjunger för Lou som fyllde år 

//Rebecca

En dag kvar!

Tack Elias, som hjälpte mig lite i photoshop idag! Nu kan jag göra en rund bild xD, haha! Ialla fall så sitter jag och snackar med Elias och Bettina på skype och käkar jordgubbar! Mums! Dax att packa idag! Hehe.
Klarblå himmel och sol! Passa på att sola lite kanske till imorgon? Om jag hinner ;)
Ha en bra dag! Det åskar tydligen i Växjö hos kompisarna.

//Rebecca

Godnatt

Idag åkte Denise vidare mot Baltimore och vi sa hejdå! Vi kommer helt klart att ses igen, hon bor ju typ 10 minuter från stranden, så jag hälsar på henne uppe i Ocean City i sommar ;D
Annars idag har jag väl inte gjort så mkt. Jag snackade med Elias och Bettina på skype och så krängde jag en massa jordgubbar! Det är jordgubbssässong nu i USA, och jag ääälsskar det!
Imorgon, Busssy bussy! Massa saker att fixa, bland annat hoppas jag att cp banen fixas! Kommer ju inte in på min svenska bank eftersom f****** sparbanken håller på att klydda! Mamma lovar att få dem att ringa till mig, så att jag får pengarna jag fick. Sen ska jag pack packa packa!!! :D För jag ska till Flooorida och Bahaaaamas! Jeeej! Mina vita ben ska få fäärg :P
Kollade väderprognos, men alla säger: Det kanske kommer åska på kvällarna. Tummar hålls!

//Rebecca

En till video

Vi sitter och käkar på IKEA. :)

//Rebecca

Denise going home

Godmorgon! Idag gick jag upp och skulle köra Ashley tidigare till skolan, eftersom hon har kör. Men så kom grannen och tog henne med sig, så jag behövde inte köra. Så jag la mig på soffan och somnade om. Nu håller vi på och duschar etc,in mot DC för Denise ska ta buss till Baltimore idag.
Sen ska jag försöka hitta tubtoppsklänningar och packa och fixa med pengarna så att jag har tillräckligt på banken när vi åker. Hm, eller så försöker jag hitta klänningar imorgon, när jag har mer tid åt det? Well, det löööser sig! Kom ju på att det är snålt med klännigar här, haha!
Ha en bra da, tjao!



//Rebecca

Skånebesök

Hejhej
Idag har det hänt en hel del. Jag och Denise var och käkade frukost på iHop, sen så körde vi till Woodbridge och IKEA, eftersom Denise har jätte långt till IKEA, sen så gjorde vi pedikyr och manikyr. Och sen så åkte vi til IKEA igen och käkade Svenska köttbullar med potatismos och lingonsylt. Vi filmade oxå en hel del, kommer upp på bloggarna snart ;) Sen var det dax att åka hem, jobba lite, sen så kom Randy hem och så åkte vi ut och käkade på Logans steakhouse. Sen försökte vi hitta frisör till Denise och sen åkte vi på bio. Nu sitter vi här och ska snart sova.
 

Psssst! I Virginia kör vi med vänstertrafik ;)





//Rebecca

God morgon

Sitter och väntar på duschen. Ute bara regnar det och är kallt, vad hände med värmen liksom? Och så har datorn börjat kludda... Startar den idag och så är det massa konstiga saker som händer? Skumt, men orkar inte fixa dert just nu.
Ha en bra dag alla! Själv ska vi ut och hitta på lite saker ;)
//Rebecca

Denise på besök! :D

hejsan.
Åkte som sagt in till DC idag och mötte upp min kompis Denise, dom är och hälsar på i några dagar :) Vi gick gymnasiet tillsammans och tog studenten ihop förra året! Jätte kul att träffa henne igen, alltid kul med kända ansikten.
Nu ligger hon och snarkar i min säng, hon åkte typ buss hela dagen och har tydligen inte sovit på några dagar. Får se vad som händer imorogn, beros ju som sagt på vädret ;)

Snor en bild från hennes FB  ;) GOD NATT!
//Rebecca

Läääängtar!

Ska snart åka in mot DC och hämta upp en kompis som kommer på besök nu två nätter ;). Vem är detta? Ja ni, det är en hemlighet, höhö!
Just nu sitter jag i bara handduken och ska ringa och bekräfta bokningarna i Florida, sen drar jag. Regnar, givetvist... Nåja, soliga Florida på freeeeedag! :D:D:D

//Rebecca

Solar

Det är jag, min mp3, mina solbrillor och solen! Jag ligger ute och schteeeker i värmen! :D så härligt det är idag! Inte kvavt, som det varit de andra dagarna, inte för varmt, det är bara typ 25 grader och så blåser det lite fläktande :) Jätte härligt! :D Behöver kanske inte vara kritvit när man kommer ner till Florida, hehe 

Bara för att jag saknar havet! Som jag inte sett sen jag åkte till USA!!! Shit, på fredag möts vi igen! :D Beachen, have och värmen i 10 dagar!
//Rebecca

Fredag

Haha denna bil är tagen för typ 2 veckor sedan... Gissa om jag känner mig lång när jag går bredvid mina små vänner... Colombia, Colombia och Polen. Men vi har kul tsm!
Nej, nu ska jag åka till Best Buy med datorn, den har börjar kludda... Dessutom köpta jag ju ett virusprogram, för WINDOWS VISTA!!!! Jag som jag Windos 7! Så när jag installerade det så hängde hela datorn upp sig... Suck! Ska försöka få tillbaka pengarna, fick liksom ett annat virus program av Randy...
Windows Vista programet fick jag med, eftersom killen som hjälpte mig undrade om jag ville köpa med ett virusprogram, så han gav mig fel!

//Rebecca

Aporna på dc zoo

Aporna på DC :D från vänster: Morgan, Ashley, Anna och Mamma

//Rebecca

Ny kamera och ny hårfärg

Hejsan.
Hade tråkigt idag, så samtridigt som jag snackade med Elias och Bettina på skype så färgade jag håret brunt igen. Fattar inte varför jag envisas med att emellanåt blondera mig, vet ju att jag passar bäst i brunt ändå ;) Fast blont är ändå fint :)
Sen så har jag köpt en undervattens kamrea för typ jättebilliga 25 dollar! Inför Bahamas och Florida, då alla säger att det är ett måste.

Vad tycks?


//Rebecca

Natt inlägg

Nina ringde ikväll! Och vi satt bra länge och snackade om Florida och Bahamas! Shit lääängtar! :D Så sjukt, nästa fredag åker vi! Och vi kommer att ha med oss en jäkla massa pengar och vi ska verkligen inte snåla! Jag menar, okey, vi ska inte käka lyxmiddag etc men ser vi något kul att göra så kommer vi göra det. Typ träsk och krokodilsafari, delfiner, vattenscooter, snorkling, Miami, turista, beachen, shopping, sola, slappa...What else can we do?! Nej men detta kommer att bli bra! Så taggad nu alltså! :D och så hoppas vi på att mammas paket kommer snart, med lite svenskt godis.

Förresten, en kul sak som hände ikväll! Jag orkade inte gå ut ikv, så jag var hemma. Sitter på mitt rum och Ashley vill att jag ska följa med henne ner, eftersom det är mörks och släckt, så jag bara okey. Så är jag med henne de 30 minuterna innan hon måste lägga sig, jag tar bl.a en av hennes gamla födelsedagsballonoger och suger i mig helium, alltså de var nästan tomma, och det tyckte hon var askul! :D haha. Ialla fall så säger hon såhär:
- You know what, I thought you were gonna be a pain in the neck when you first got here, but your actylla really cool!
och så sa hon att hon gillad mig och jag blev så glad! Kul att höra faktiskt! Ska tänka på det varje gång hon är morgon trött eller skoltrött eller har för roligt hos kompisar när det är dax att gå hem.
Peace!
Sov gott!

//Rebecca

Saknar...

Har precis suttit och snackat en lång stund med min lillebror! Jätte kul, var ett tag sedan! Och jag behövde prata med honom. Vi har alltid varit väldigt nära varandra och det känns som att vi kan snacka om allt! Saknar honom sjukt mycket! Såklart saknar jag min lilla syster oxå, men hon var ju här för några veckor sedan ;)
Ska helt seriöst börja plugga i höst, har ju inte alldeles för mycket att göra om dagarna, så jag är rastlös och uttråkad... Och nu när Alicjia är utan sin telefon och bil ett tag, så blir det svårare att träffa henne med under dagarna...  :/ Nåja, det vänder väl :)
Kram på er

Saknar:
Gamla bilder från kreta - 07 :)

Brossan!

Sysstrar!

Kattis och pappa

Mamma och familj

Kompisar, sorry att jag missar folk, blev en lite snabb bild bara :P

//Rebecca

Dansar mot bröstcancer

Haha, fick en sån härligt youtubelänk skickad av Sandra :P
Sjukvårdspersonal som dansar i rosa handskar mot bröstcancer. om 1 miljon kollar på den så skulle det visst skönkas pengar, nu är dom uppe i över 9 miljoner ;)

//Rebecca

Varför ska måndagar vara så sjukt sega för?

Såg en så jäkla bra film igår. Fan alltså, varför bor man inte i NY? Född och uppväxt där, hade varit så himla kul! Och nu sitter jag här, med massor av saker som jag vill göra! men kan inte! Tristess? ah hjälp, varför måste Alicja vara utan telefon just nu! Dumma hennes Hostmamma! Grr, man kan ju inte leva utan mobil, fattar hon inte det? Tur jag slipper knäppa människor i allmänhet!
Nej, nu ska jag fortsätta fördriva denna "Händelselösa" måndag med tvätt och träning. Ska försöka köra stenhård träning nu! Men shiiiet! Jag saknar gymmet :(
Kanske ska skaffa sig en hobby? Sysselsättning under dagarna?

//Rebecca

Blablabla dont talking that!

Var med Carro och Tony igår. Vi var hemma hos några hela dagen, eftersom de städade hans bil i typ 5 timmar... Men det var kul, de hade två söta hunder, en chiwaowa, (stavning?) och en anna valp. Haha. Sen åkte vi och käkade på en mumsig restaurang! Mexicansk såklart! Har vi en massa mexicanska restauranger i Sverige? Som fungerar som McDonalds, billigt, snabbt och enkelt? :P Hoppas det!
Innan vi skulle åka hem så dansade vi "Små grodorna" på parkeringsplatsen och vek oss av skratt,
Peacce!!


Tycker att Malin kan komma nu!!
//Rebecca

LCC Möte

Fredagen tillbringades med LCC möte. Fick åka till en skola där de firade 100 års jubileum, lr nått. Så vi skulle hjälpa till. Jag hamnade borta vid någon poppulär sak. Stod oich tog betalt från en massa ungar, 5 dollar för 3 bollar, som man kastar och prickar man så åker en person som sitter på en planka ner i vattnet, vet ni vad jag menar? I alla fall så var det lärarna som turades om att sitta som offer för det iiiskalla vattnet! Så såklart ville alla barn prova just den här saken. Speciellt när rektorn skulle sitta i en halvtimme! Haha. Nåja, jag stod i 2 och en halv timme och tog betalt och beskodad alla dessa galna, skrattande ungar som sprang runt precis överallt. Så nu har jag ont i fötterna!
Blir vampyr tittande och sova! Upp tidigt imorgon! :D God natt

//Rebecca

14 dagar kvar!

Idag är det exakt 2 vecor tills jag åker med Nina till Florida :D Längtar. Nu blir det LCC möte, en fredag... xD
Haré bra!
//Rebecca

Poolparty snart kanske?

Åkte hem till några polare ikv. De fixade sin pool inför ett poolpary som de ska ha nästa lördag. Såklart, jag måste superbanta! Springa, springa varje dag nu i två timmar och svältas! Haha nej men skojade bara ;) De säger att 100 pers ska komma, minst. Nåja, får väl se hur det blir med den saken, kanske bara dyker upp 10 pers? Då kanske jag kan slänga av min t-shirten?
Nej nu har jag liksom sett ikapp hela The vamier diaries säsongen, så får vänta i en vecka som alla andra på nästa avsnitt, men jag lider ingen nöd! För True Blood sägs oxå vara grymt bra! Så nu ska jag krypa ner i min säng och ge den serien en chans!
Natti!

//Rebecca

Soliga dagar

Lite solbränd lite här och där. Gick med Daisy i 2 timmar idag i solen, varmt var det! Solade lite och snackade med pappa i telefon. Satt även och funderade över det här med college, jag menar, varför inte? Börja lite smått med skola? Nåja, nu ska jag glo på film. Jag hade ett intressant erbjudande ikv, men jag tackade nej. Kanske en annan gång? :)

Ett snakprov ur Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann

- Stanna, Allan! utbrast Benny.
- Ja, stanna gubbjävel, annars skjuter jag, sa Hinken.
Men Allan fortsatte med sin hasande gång. Hinken tog ett steg bakåt, sträckte ut handen med revolvern än mer hotfullt mot Allan, och så... gjorde han det! Han gjorde det som Allan hoppats att han skulle göra. Han tog i all stress ytterliggare ett steg bakåt...
   Den som någon gång har satt ner sin fot i den kletiga gegga som alldeles färskt elefantbajs utgör, vet att det är hart när omöjligt att stå stadigt kvar. Hinken visste inte, men han lärde sig snabbt. Bakre foten halkade bakåt, Hinken parerade med armarna, tog ett raskt steg bakåt också med den främre foten och nu befann sig hela Hinken i smeten. Han föll hjälplöst baklänges och landade mjukt på rygg.
- Sitt, Sonja, sitt, sa Allan som sista del i sin långsökta plan.
- Nej för fan, Sonja, sitt inte, skrek Den sköna som plötsligt förstod vad som var på väg att hända.
- Fy för helvete, sa Hinken där han låg på rygg i elefantens avföring.
Sonja, som ju stod med ryggen mot alltihopa, hade klart och tydligt hört Allans kommando. Och den gamle var ju som sagt snäll, så honom gjorde hon gärna till lags. Dessutom tyckte Sonja att matmor bekräftat ordern.
 "Inte" ingick inte i Sonjas ordförråd.
Alltså satte sig Sonja ner. Rumpan landade både mjukt och varmt, till ett dovt krasande ljud och något som lät som ett kort pip,  innan det blev alldeles tyst.


//Rebecca

Heeeta dagar och sömnlösa nätter

Denna dagen har varit så mysig och härlig! Först blev det en lång jogging runda med medsläpad hund, i ca 23 grader kl 9 imorse. Efter det drog jag och mötte upp Alicia, vi käkade lunch och skulle på bio. Eftersom servitrisen var så otroligt seg med notan, så blev vi 15 minuter sena till bion, och sparade därför 10 dollar och åkte hem till mig istället. Släpade med stackars hunden på ännu en lång runga, denna gången i vandringstakt, i ca 29 grader sol. Efter ett tags vandrand bestämde vi oss för att solen var för varm, så vi slog oss ner ute på decket under ett parrasoll med några liter is och vatten och pratade och njöt i skuggan. Sen så kollade vi upp konserter. Green Day kommer till min lycka att spela typ 10 minuter ifrån mitt hus! Besvikelse när jag upptäcker att det är exakt samma dag som jag åker med familjen på semester.. Bah! Kunde de inte kunnat spela en dag tidigare? Nåja, Backstreet Boys och Iron Maiden kommer att spela i sommar, bland annat(!) så jag har en hel del konserter att gå på! :D
Sen blev det grillning ute på altanen och så satt vi där och snackade hela kvällen, i värmen! Kjol och t.shirt till nio, då jag gick in och läste och somnade på soffan. ¨
God natt på er

Saknar havet med svalkande vindar som gör luftfuktigheten så mycket lägre...

//Rebecca

Pirates of the Caribbean 4 On Stranger Tides

Läste precis en artikel om att de i sommar kommer att jobba med fjärde filmen för Pirates of the Caribbean, On stranger Tides. Filmen kommer att handla om Jack Sparrow och Barbosa som kommer att leta efter ungdommens källa. Orlando Bloom och Kiera Nightly kommer inte att vara med i filmen, men de har tydligen tagit in en fransk skådespelare som ska spela sjöjungfru, eftersom äventyret kommer att utspelas även under utan.
Lite tåkigt att Orlando och Kiera inte kommer att vara med, men eftersom Johny Depp kommer vara med i även denna filmen så kommer jag såklart att gå och se den! Fast sommaren 2011, då måste jag stå ut med en texdad film!!

//Rebecca

Jag lever

och mår bra! Jag har spenderat hela helgen på skola och är numera klar med mina 6 credits. Träffat en massa nya kompisar, och gamla Philly kompisar med för den delan. Ätit aldeles för mycket god mat och glass och sovit lite för lite. Men härligt är det att vara klar! Så glad att jag valde att ta 2 helger, orkar inte skola. Men samtidigt så funderar jag på i höst ta någon kurs, fast inte någon engelska som andra språkskurs, utan en riktigt kurs... Synd bara att de är så sjukt dyra... Tror ni att man kan få studielån från Sverige?
Nej, nu ska jag sova. Svin trött! God natt

Lägger upp en kul film frå youtube. Eller ja, kul och kul... Mer om hur internet har utvecklats och påverkar ALLT och ALLA!
//Rebecca
RSS 2.0