Berg&Dalanor

Sveriges största berg&dalbana är Balder. Kanonen är kanske den "häftigaste". Nedanför ser ni först ett klipp på Balder. Sen ett klipp på The intiminator 305, som är rankad som 6 högsta i världen och 5 på högsta drop. Sen kunde jag lägga upp videos från Vulcano, Dominator etc. Men jag vet inte om ni orkar se dem? I alla fall... Håll med om att Sverige är lame med berg&dalbanor! Förresten, jag lägger ut Vulkanen. Den är ändå min favorit ;)



//Rebecca

Ekorrarna i DC

Titta här vilken liten gullsnutt vi såg i DC i förrgår! Ekkorrar överallt! Storstads brats? Ja faktiskt! De springer nästan upp på ens ben och tigger efter mat!



//Rebecca

Mitt rum!

Titta! Tre tjejer som bor i mitt rum... Ja, det funkar väl bra, tycker ni inte?


//Rebecca

Kings Dominion

Idag så drog vi till Kings Dominon. Jag trodde ju att i oktober så skulle det vara lite folk, men det var sista helgen innan det stängs för säsongen, så det var väldigt mycket folk där idag. Dessutom har de Halloween tema efter klockan 6, vilket betyder att de har en hel del olika spökhus, en stor del av personalen var utklädda till olika läskiga saker och sprang runt bland folket och skrämdes... Så det lockade väl oxå en hel del folk... Vi gissade på att hela Skånska befolkningen var där idag! Lyckligtvis så var köerna inte så långa! Jag menar, parken är sjukt stor! Och en del köer blev längre efter att vi redan stått i dem i 10 minuter, så där hade vi tur!
Dessutom konstaterade vi allihopa att Sveriges Gröna Lund och Lisseberg kan slänga sig i väggen med sina 3 berg&dalbanor...





//Rebecca

Whaaat?

Yasmin förväxlar Niagarafallen med ett monument...

//Rebecca

DC

Det blev DC igår. Och vi överlevde! Det har varit ett terror hot mot tunnelbanan, men FBI har tagit in en misstänkt person, och de är rätt säkra på att det är han. Nåja, nu ska jag inte behöva åka tunnelbana på ett tag ändå, så.
Snart så ska vi åka till Kings Dominion och åka karuseller och berg och dalbanor! Det är svinkallt ute, men vi får väl klä oss varmt ;)


//Rebecca

Torsdag

Hallå! Idag så var vi och shoppade i Fair Oaks malen! Vi var lite smarta och lät pappa shoppa först på Macys. Han hittade två par Levis jeans för 30 dollar styck, plus lite tröjor, samanlagt 90 dollar! (640 kr) Det hade man aldrig fått i Sverige!
Sen käkade vi på Taco Bell och shoppade lite mer. Och eftersom pappa redan hade fått så mkt, så klagade han inte så mkt när vi sprang runt i de andra "tjej" affärerna ;) Hehe, man måste vara lite smart ibland! Mer shopping kommer det såklart att bli!
Ikväll så var vi ute och åt middag på Kina restaurangen. Randy var och sköt, så vi frågade Sandi och Ashley ifall de ville åka dit, så det gjorde vi. Vi beställde in olika sushi, friterade räkor i god sås, friterat ris osv. Mums! Jätte gott!
Efter det så åkte vi och köpte Ninis jäkla kex, plus lite billigt märkes smink.

Nu ska Yasmin, jag och Anna ha lite myskväll med te och film och sen sova. Blir ju DC imorgon ;)
Kram på er






//Rebecca

SHopping

Ute och visar dem runt där jag bor. Så fint med alla höstfärger! Och det roligaste är väl ändå att de tycker att det är så varmt här! Men ja, just nu är det 20 grader ;) Hehe. Aja men vi hörs väl senare, kommer bilder då med, I promise! Var ju inte särskilt roligt att fota på flygpltsen... Eller jo, jag kunde ju fota alla burkor som kom ut från flygplatsen ;) Hehe. Och alla gråtande mammor med små barn som kramade om sina män som kom tillbaka från Irak. Eller Ashley som satt och surade för att hon var hungrig och trött... Eller mig själv som stod och halvsov lutandes mot en stolpe... Ja, där var nog en hel del att fota andå! Dag it!

//Rebecca

God morgon

Iväg och möte familjen för frukost :)
Hörs sen!
//Rebecca

Familjebesök!

Jag och Ashley var på flygpltsen klockan 3, och planet landade i tid. Tydligen hade ett plan från Irak landat precis innan, så det var en massa muslimer som skulle in i landet. Och de flesta hade burkor. När man ska in i USA så tar de en bild av en, så det var tydligen en massa problem om att lyfta på dessa brukor hos kvinnorna.... Nåja, efter en och en halv timmes väntande på flygplatsen så kom dom äntligen! Massa kramar, hihi. Sen körde vi för att hämta dersa hyrbil och sen körde vi till hotellet. Tog väl en timme till pga rusningstrafiken.
Sen körde vi hem till mig och käkade middag med min värdfamilj och sen somnade nästan alla, så jag körde dem tillbaka till hotellet. Lucia ringde mig och frågade om jag kom till Starbucks, så jag släpade med stackars Anna dit i en timme ^^) Måste ju träffa mina kompisar lite med ju!
Nu ligger Anna och sover i min säng och jag ska med gå och sova snart. Vi ska möta de andra på hotellet halv nio och käka frukost! Jag hoppas på pankakor! :D
GOd natt

Blir man inte glad?! :D Hm, missade tydligen lite choklad ;)

//Rebecca

The airport

Nu sitter jag på Dullas Airport och väntar på pappa och co. Ash sitter förmodligen bredvid mig och spelar på sitt gameboy eller tjatar om att hon är hungrig eller något annat.
Snart kommer dom! Höhö
Det har även regnat och åskat innan idag. "Welcome to a rainy amreica" kommer jag nog att säga!

//Rebecca

Snart!

Nu är det en och en halv timme tills de landar :D Så exited! Om en halvtimme så ska jag köra och hämta Ashley på hennes skola, sen ska vi köra mot flygplatsen. Jag har även bränt en ny cd, men vissa av låtarna kanske inte är sårkilt barnvänliga ^^ höööhööö!
Sen måste jag erkänna att jag har tre Justin Bieber låtar på min dator just nu... Men det tycker jag är okey, eftersom jag lovade Ash att bränna en cd skiva! Förresten, den är bränd! No need to keep the songs! "Delete"

//Rebecca

Regn

Det regnar ute. Usch! Men det är i alla fall varmt! Och om några timmar kommer ju mitt godis! Och såklart familjen med ;)
Ha det bra, nu ska jag städa upp lite på rummet.

//Rebecca

Ny au pair

Igår kväll så träffade jag Sarah, Sarah, Marina och Natalina på starbucks. Vi träffade även den nya au pairen, Fabian, som kommer från Tyskland. Haha, Natalina tyckte att han var typisk tysk! Men han var trevlig. Om vi inte srkämde bort han så tror jag att vi skulle kunan bli bra kompisar, han verkar vara en kul typ. :)
Ah! Snart kommer pappa och dom! :D Jippie! Fast, jag sover ju fortfarande, hehe, så när jag gått upp och Ash är iväg så ska jag städa upp i mitt rum, plugga lite, luncha med Lucia och sen hämta upp Ashley och dra till flygplatsen! :D yey!

Systrarna Höwing. Snart har jag bilder på pappa, Kattis och Yasmin i staterna oxå ;)

//Rebecca

Klippte mig idag

Ni vet när man går och klipper sig? Vet ni den känslan när man sitter i den där förbaskade frisörstolen med blött hår uppsatt på något roligt vis och ett tält runt axlarna. Ni vet oxå de speciella lamporna och speglarna som de har, så att frisören ska se bättre? Ja... Är det bara jag som tycker att man är sjukt ful när man sitter i den där jäkla stolen!? Jag hatar att klippa håret! Ser jämt så dum ut! Likblek i ansiktet och svart, konstigt sminkning runt ögonen. Sen när de fönar håret och inte stajlar det... Usch! Om någon undrar varför jag har ett kilo hårspray i håret så är det för att hålla det borta från ansiktet...

Ja, jag klippte mig idag. Och smart som jag var hade jag med mig kam, borste och hårspray i väskan, så när jag var klar gick jag ut och satte mig i bilen och fixade håret som jag ville ha det :) Fast hon hade haft i något jäkla glansmedel, så det blev ändå lite konstigt...
//Rebecca

Imorgon kommer

Imorgon kommer pappa, Anna, Yasmin och Kattis hit! Tänk, jag har inte träffat dem på över ett år!! Eller nja, Anna har jag ju träffat, men inte pappa! Sen så har jag ju en dum bror som inte ville hänga med! Så han kommer jag ju inte få se förrens till sommaren :( Nåja, vi skypar ibland. Länge leve internet! Liksom, skicka brev som tar typ flera år på sig att komma fram! Näe... Så glad att man bara kan skriva ett snabbt medelande så får man svar efter något tag.

//Rebecca

Tränat

Jag, Natalina och Marina var så dutkiga idag. Vi körde till gymmet och tränade i två timmar. Och jag kände hur jag orkade att springa längre på löpbandet idag än vad jag gjorde förra veckan. Konditonen börjar komma tillbaka! Dessutom sa Natalina att hon kollat på mina bilder från min första vecka här i USA, och påpekade hur mkt smalare jag var då. TACK! Jag vet ;)
Och efter gymmet så körde vi inte till McDonals och köpta cheasburgare och McFlurries!

//Rebecca

Germs

Alla vet vad Tyskland heter på engelska? Germany. Alla har väl oxå hört att tyskar är dom som är "konstigast" hos au pairer. (nu stämmer inte alltid det ;) ) 
Men vi måste ju såklart skämta med våra tyska kompisar!

- Stupis Germs, we don´t like them!
- No! You just get sick off them!

Någon som fattar skämtet? ;)

//Rebecca

My girls!

Jag vet inte hur många såna här som jag kommer att ta hem, men några stycken iaf! Måste bara älska fotoautomater ;)
Natalina, Jag, Marina och Elisa (Sweitch, Sverige, Österrike och Tyskland)
//Rebecca

Hej

En av våra kompisar har över 2000 bilder på sig själv på facebook... eller, hon är taggad på över 2000! Tror nästan det är snart 3000. I alla fall så taggar hon bara sig själv, och ingen annan. Natalina la tex upp bilder från en kväll, dagen efter hade 69 bilder taggats av denna kompis, och ingen annan hade blivit taggad. Vi tycker detta är lite roligt ;) Eftersom vi andra brukar tagga typ alla andra på bilden oxå! Sen en sak till, hon ser likadan ut på varje bild, samma pose liksom. Så vi tog bilder där vi posar likadant ;)
Okey, skitsnack? Näe, hon var med när vi skojade om detta! Så det är lugnt ;)





//Rebecca

Tidsinställt

God morgon på er! Jag är så glad! Blogg.se har äntligen skaffat tidsinstälde inlägg! Så nu kan jag skriva inlägg natten innan, och så kan ni få läsa dem även om jag inte hunnit vakna än! Eller om jag skulle vara ute en hel dag, så kan det fortfarande komma upp nya inlägg! Bra va? :D Jag är överlycklig i alla fall!
Så detta inlägget skriver jag inte klockan 10 på morgonen er tid ( 4 för mig) utan helt enkelt 23.12 min tid (5.12 er) :)
Nåja, med det sagt så ska jag sova vidare! JAG kommer att gå upp om två timmar ;)

//Rebecca

Random mig

Random Rebecca. Japp! Bexbex är i farten igen! ;) Vi ska ju få en kille i våran grupp ;) tänkte väl att han kommer väl denna helgen eller nästa, så vad gör jag? Jo jag textar nummret som Elke (au pairen han ersätter) och fårgar "Hallå? Någong där?". Tja, jag fick svar ;) Fabian, kommer från Berlin, min nyaste vän på facebook. Verkar vara rolig. Får väl se när man träffas och så! Höhö. I alla fall, vi har våra filipiner och andra killkompisar, så det skulle ju inte vara hela världen om han umgås med resten av våran au pair grupp! Ja, det är typ jag Natalina och Marina från min grupp som umgås. Sara är från en annan organisation och resten är från andra LCC grupper :) Förstår ni? Aja skit samma! Hehe, poängen var väl att det kanske är lite skumt att bara få ett text lite sådär random mitt i natten (kvällen) från en okänd person!
God natt


//Rebecca

Hoppbild

Jag tycker att denna bilden är så härlig! Jag och Sofia som hoppar i "Lake Michigan"
Behöver jag säga hur iiiisklat det var i vattnet? Nej, jag tänkte väl det ;)


Bild: Sofia Blohm
//Rebecca

Tysons Corner

Hej
Just nu är jag med Marina och Natalina på Tysons Corner. Natalina har en bröllopskurs, så hon frågade om vi ville åka med henne till någon bröllopsaffär idag. Jag hoppas att vi ska prova tårtor, men jag tror mer det är att kolla på inbjudningskort, porslin osv. Efter det blir det väl lite shoppong. Nåja, för deras del, inte för mig. Jag ska nog bara fönstershoppa lite, spara pengarna. Shoppa ska jag väl göra när pappa, Kattis, Yasmin och Anna kommer. ;) Äsch förresten! jag kan väl shoppa lite nu med!

Kolla in min superlånga kompis! Lill Fart!
//Rebecca

Utegångsförbud

Någon undrade om utegångsförbud. Ja, bilen måste vara hemma klockan ett på helgerna. Fråga mig inte varför! Så om ingen pallar att köra med mig hem i sin bil,  hämta upp mig och sen dra iväg igen, så får ju jag stanna hemma jag med klockan ett. Det bruakr lösa sig med att jag aldrig kör, hehe. Men de gånger som jag måste köra är väldigt dryga! Jag menar, "Hej jag är 20 och har utegånsförbud!". Men vad kan jag säga? Jag äger inte bilen... Och det är bara väääldigt sällan som jag måste köra, så det får väl gå. Men som jag sa... Jag är 20!
Igår var det väldigt jobbigt att köra. Vi festade lite hemma hos Anton och jag var tvungen att dra halv ett. Alla bara, "Näää ska du dra? Varför då?" osv. Nej, saknar min bil i Sverige... Saknar att jag själv kunde bestämma hur länge jag ville vara ute, kunde till och med bestämma mig för att sova över om jag ville och köra hem dagen efter...
//Rebecca

Haunted skog

Det var inte tillåtet natt ha kamera med sig in i skogen. Men liksom, det var ju inte direkt som på filmen de hade! Haha! Här trodde vi att de skulle köra ut oss låååångt ut i skogen ;) Men nejdå, de körde ner oss en bit, och så gick vi i skogen. Man gick typ på en stig, och så var det typ skjul där man skulle gå in och det var där det läskiga var. Inga som sprang runt och gömde sig i skogen etc... Hm, vi kanske åkte till fel skog?
Vi hade iaf jävligt roligt innan! De hade en stor brasa och disco medan man väntade. Och efteråt körde vi hem till Anton och efterfestade. Men eftersom att jag körde var jag tvungen att lämna runt halv ett, eftersom att jag har mitt jäkla cerfew! :(


//Rebecca

Städar

Vi storstädar huset nu. Alla skåp rensas ut, fönster tvättas... Hur mkt glass och korv har vi hittat i frysen nu då? Minst ett ton...
Skräckfilms upplevelsen kommer allt närmare... Solen skiner ute, för tillfället... Det är 6 timmar kvar tills vi ska dra till skogen!! Usch.
//Rebecca

Jag kommer att dö!

Detta är vad jag ska göra ikväll! Jag tror att jag kommer att bajsa på mig! Vi har ju redan varit i ett spökhus, och DET var läskigt! Nu ska vi ut i skogen och springa runt! Pilvi och Marina bangar, de såg trailern och sa nej direkt! Haha jag ska fan inte banga! Ballar av stål! Eller, tills ikväll då jag kommer att stå där ute i skogen... De får nämligen röra en. Men jag tror dock att trailerna är liiite överdriven ;) tror inte att man "släpas" iväg dirket, höhö!

HÄR är hemsidan, om ni undrar.

//Rebecca

Hellå Fredag

Jag är trött. Som vanligt då alltså. Vad är nytt? Mormor har visst skaffat sig facebook, men jag kunde inte sätta henne som mormor... Dumma facebook, jag kan sätta min mamma som relationsstatus mamma och syskon och så vidare, men mor och far föräldrar har de visst inte... Jaha ja.
Men lite annat? Jag dödade mig själv på gymmet idag, kom hem och envisades med att gå ut och spring med hunden. Resluterade i att jag sov i två timmar innan Ash kom hem, eftersom jag körde slut på mig själv... Hehe, skoja ;) Jag kollade på en film bara!
Nu ska jag snart iväg till Lucia. Filmkväll igen, eftersom att alla typ jobbar sent och vi vill alla spara pengar. Och imorogn ska vi ut och springa i en skog!!! En hemsökt skog!!!! Det ni! Kommer mer om det imorgon ;) Kommer förmodligen att dö då med!

Förresten, på min bild om vart alla kommer ifrån:

1 Mexico
2 Österrike
3 Sverige
4 Argentina
5. Tyskland
6. Österrike
7. Columbia
8. Filipinerna
9. Österrike
10. Finland
11. Tjeckien
12. Tjeckien

Jag vet inte om jag är allmänt konstig, men vinäger och strips är faktiskt gott! Plus ketchup ibland ;) Alltså samtidigt då!

//Rebecca

Five guys

Maria var på besök i VA igen! Det var henne som jag käkade vinäger och strips med ;) Hehe. Nej men det är ett jätta gott hamburgerställe som heter five guys. Jag ska ta syster, pappa Kattis och Yasmin dit. Så får dom smaka lite vinäger och pomes oxå ;) Många ställen som vi ska käka på, bara för att liksom... Fan vad tråkigt Sverige kommer vara sen! Har vi Tacobell i Sverige?


//Rebecca

God natt

Mums!
I lathet på att lägga upp andra bilder från kameran ikv.
Sarah, Marina och Natalina kom över ikv. Vi hade of course tjej kväll och sackade en massa och kollade på en film :) Alltid lika kul med tjejerna! :)



To lazy to put picures from my camera tonight ;)
Sarah, Marina and Natalina came over tonight. We had of course a girl night, talked a lot and watched a movie :) Always fun with my girls! :)
//Rebecca

Maria is back!

Drar och träffar Maria nu. Vi ska käka lunch. Hon åker ju hem på fredag! :( Hon åkte ju hem i Juli, men nu så har hon kommit tillbaka och hälsar på :) Ja, hon kom ju förra veckan, men det var så rörigt. Hon skulle vara med sin värdfamilj, sen drog jag till Chicago och sen hade jag lite andra planer. Så vi träffades igår och så snart nu då :)



Detta är förresten Marina. Natalina var hemms hos mig en dag och så väntade vi på Sofia. Så vi ringde Marina, som visade oss alla roliga effekter som hon har på sin webbcam!
//Rebecca

Gissa var

Okey, jag och Natalina var på gymmet. Efter ett tag kom det fram en man och undrade vart vi kom ifrån, eftersom vi hade en annan dialekt. Han gissade på Norden och Tyskland. Natalinas mamma sa även att jag såg typiskt svensk ut. Så nu har jag funderat lite... Hur ser en "typisk" ut? Jag har gjort lite bilder, ni kan ju gissa vilka som kommer från var! Först tänkte jag bara lägga upp bilderna, sen tänkte jag lägga upp bilderna med alla länder under, men sen kom jag på att det verkade jätte jobbigt, så varje bild har länderna under. Hade varit jätte kul om ni kunde kommentera erat svar ;) Iaf från någon bild eller om någon ser "typiskt" ut. Tycker ni tex att "Åh! 5 ser Japansk ut," ja kommentera då det ;)

ENGLISH in the bottom!








A. Finland
B. Philipinerna
C. Tyskland
D. Österrike
E. Mexico
F. Argentina      Vilken "siffra" tillhör rätt bokstav? :)
G. Tjeckien
H. Tjeckien
I. Colombia
J. Österrike
K. Tyskland
L. Sverige

OKEY jag vet ;) Bilderna kunde ju inte vara mera uppenbara, höhö! Men ändå ;)



ENGLISH!

GUESS whos from were ;) Coment you answere. But hey, some of you already know almost everyone! :P

A. Finland
B. Philippines
C. Germany
D. Austria
E. Mexico
C. Argentina
G. Czech
H. Czech Republic
I. Colombia
J. Austria
K. Germany
L. Sweden


//Rebecca

Souverniers

Jag har fått ännu ett shot glas till min samling! Jag samlar ju på shotglas, och helst Hard Rock. Självklart så måste det ju inte vara från Hardrock, på Bahamas och i South Carolina så hittade jag inget Hard rock, eller nja... Myrtle Beach i SC hade ju inga såna speciella samlingsglas. Så det fick bli ett annat typ av glas där :) Iaf, såhär ser glaset ut! Och tornet, det är Sears Tower. Min hostmamma ville ha ett, och jag tyckte det var coolt så jag köpte ett till mig med ;)


//Rebecca

Chicago, dag 3

Okey, sista dagen nu då, sen slipper ni tjatet om Chicago ;)
Hehe nej men vi skulle ju med flyget, så vi planerade in att bara dra till aqvariumet tills det var dax att dra. Vi tänkte att om vi tar en taxi eller letar upp en tunnelbanestation runt tre, så har vi ju gått om tid på oss att ta oss till flygplatsen. Haha men neeej då! Gissa vad som händer klockan tre när vi lämnar aqvariumet? En amerikansk fotbollsmatch slutade precis bredvid! Chicago bears vs någon annan, såklart förlorade Chicago (det gör dom alltid enligt mina hostföräldrar) så det var ju ingen fast på människorna! Mitt i folkmassa kommer vi, 4 tjejer med varsin resväska efter oss. Jag får fullständigt panik efter ett tag! Hur ska vi få tag i taxi!? Var fan ligger tågstationen etc! Och varför i helvete kan inte folket röra sig lite fortare!? Tur var väl att någon kille frågade Sofia varför hon hade en resväska, hon förklarade och han visade oss vägen till tåget. Jag var super stressad, och för er som inte vet så blir jag jätte sur och irriterad. Väl på flygplatsen (sa jag en av de största) så kan man gå åt två håll, och vi skulle med Unitied,  men det fanns även United Airlines, vilket är två helt olika flyg, och givetsvis var de på varsit håll! Jag sa att vi ska till United, men mina kompisar trodde det andra hållet och tillslut gick om och frågade. Jag fräste och svor som jag vet inte vad, flyget skulle ju gå om en timme! Och vi ska checka in och igenom security först! xD Haha! Usch, vad hemsk jag msåte varit! Jag var så förbannad, och jag vet inte på vad egentligen! Stresstålig? Nja, inte när jag ska passa flyg iaf! Men det var lugnt, checka in var bara att dra till datorn, security tog 20 minuter och sen hade vi 10 minuter över att köpa fika på starbucks! Puh, haha!
Så FÖRLÅT till alla som fick höra mitt fräsande (jag gick över till att svära på svenska,) Men jag hade verkligen ingen lust att betala 500 dollar för en ny biljett, plus mer för eventuellt hotell och dessutom var jag jävligt tött! haha, aja. När vi kom till security hade jag lugnat ner mig och jag gick på avstånd från mina kompisar så jag inte skulle börja skrika på dem! Jag menar, det var ju ingens fel ;)









//Rebecca

GRATTIS MAMMA!

Idag fyller min mamma år! Säg grattis! :D Jag, Marina och Natalina ringde hennes mobile från Skype igårkväll, (natt för henne) Var väl kanske tur att hon hade glömt sin mobil, höhö. Hon fick iad en fin sång inspelad på sin svarare :)

//Rebecca

Chicago, dag 2

Dagen efter var vi väldigt trötta... Inte så konstigt kanske, med tanke på att vi blev väckta mitt i natten och var lite upprörda för att somna om!
I alla fall så tog vi en båttur i kanalen och ut på sjön. Blåste gjorde det, men det var jätte fint.
Efter det så drog vi runt i Downtown Chicago igen och så gick vi och kikade på The Backingham fountain, käkade pizza och gick till stranden och doppade fötterna, bara för att liksom!
På kvällen käkade vi på House of Blues, men jag tyckte inte att det var någonting speciellt med det stället. Jag menar, de hade en rolig inredning och livemusik, men själva maten var väl normal, bara lite dyrare... Ungefär som Hard Rock Cafe, man får en dyr hamburgare liksom.












//Rebecca

Barnledighet

Jag och några kompisar träffades igår på Buffalo wild wings. Vi kom bland annat fram till att de var lite avundsjuka på mig och oss i Sverige! Varför? Jo för att vi får föräldraledigt i ett helt år! Det är tydligen inte bara USA som har sjukt lite hemma tid med sina bebisar, Switserland (kommer fan inte på vad det heter på svenska xD ) har tre månader, Österrike har tre månader, Argentina och Panama har en och en halv månad. Jaha, och här har jag gått och trott att det bara är USA som är lite smådumma mot sina nyblivna föräldrar ;)

//Rebecca

Chicago

Måste även berätta om hur fantastiskt vackert hela Chicago är! Skyskrapor överallt! Snygg arkitetyr (stavning?) Och alla människor var super trevliga! Dessutom hade vi väldigt tur med vädret! Klar himmel och sol hela helgen. Eller nja, det var lite mulet när vi landade, men det blev bara härligare och härligare :) Chicago är defenetivt en stad som jag skulle kunna bo i!

Hm, liiite bilder på skraporna måste man ju ta ;) Sånt har vi ju inte i Europa förstår ni ;) Inte i Sverige iaf.









//Rebecca

Chicago natten

FULL TJEJ KISSAR NER SÄNG!

Jag måste bara berätta vad som hände första natten! Det var askul! Eller, nä haha! Nu efteråt är det i alla fall jätte kul!
Sara har en kompis som bor i Chincinati, Ohio, som hade en kompis på besök från Tyskland. Så de skulle till Chicago denna helgen och frågade om de kunde bo på vårat hostel. Klart att de kunde! Vi hade ju bokat ett privatrum med 6 sängar, så det blev ju bara billigare för oss ju ;)
De körde bil, och pga trafiken kom de in rätt sent. Så vi träffade inte dem förrens de kom tillbaka på fredagkvällen, notera; Rätt fulla, efter att ha varit ute på någon krog. Klockan var väl 12 eller 1 och vi hade varit tillbaka en stund och skulle sova. Saras kompis däckar i sängen, kräker på kudden och somnar sedan. Hon ligger i sängen över Sofia. Aja, vi alla somnar väl efter mycket snack och skratt, och byte av örngott.
Ca fyra på morgonen vacknar vi alla av något konstigt ljud. Först låter det som vatten som rinner någonstanns, sen fattar vi att det är från hennes säng! Spyr hon, undrade Marina. Jag bara, nä! Det låter mer som att hon kissar på sig! HAha! Sofia flyger ur sängen! Springer och tänder lampan och både hon och jag stirrar på kompisens nakna rumpa i sängen! Alltså, hon har alltså vaknat och dragit ner byxorna så att hon kan kissa, men hon lyckades inte ta sig ur sängen och sprnga till toaletten?!
Sofia är skitförbannad. Står och skriker på henne att hon får fan ta och lämna rummet, etcetc. (Jag håller med! Här låter vi dom sova i vårat rum, så kommer de tillbaka skitfulla och spyr och har sig!)
Det slutar med att den andra kompisen och Sofia byter säng och hon som kissade på sig får ligga kvar i sin nerkissade säng. Tror inte att hon var särkilt vaken faktiskt... Men dagen efter, på eftermiddagen någon gång, så har vi bara skrattat hysteriskt åt hela situationen!!


//Rebecca

Chicago, dag 1

Vi gick väl upp sådär halv fem på morgonen, blev upphämtade av Sara och Marina halv sex och körde mot flygplatsen. När vi väl körde kom vi underfund med att det är ju fan rusningstrafiks tid snart! Men tur för oss så körde vi tydligen i rätt tid! En halvtimme senare och vi hade krypit fram!
I alla fall så han vi med flyget, Landade på O´Hare, en av världens största flygplatser ( ja jag var tvungen att skriva det ;) ) Tar tunnelbanan in mot hostlet, och vi checkar in 11! Hur bra är inte det? Okey, nu ska jag bara klaga lite på hostlet! Rummet var helt ok, 3 våningssängar, hår kvar på golvet, (det överlevde vi!) Men toaletterna! Som förmodligen de flesta vet sparar man så sjukt mkt pengar på att bo på hostel, och som student/aupair ska man bara sova och duscha typ, så varför betala för ett snuskigt dyrt hotell om man kan lägga dom 300 dollarna på att göra någonting annat? I alla fall så var toaletten en delad toallet. På andra hotel har toaletten varit ett rum, där man går in och stänger dörren och är för sig själv med dusch och allt. Nej, detta var ett rum med två båstoaletter, där man knappt kunde sitta för att det var så trånkt med dörren, två duschar med drapperi som var fullt av chinesiskt svart hår! USCH! Haha well, två nätter kan man ju överleva?

Okey så detta är vad vi gjorde; Sears Tower, (USAs högsta byggnad) Millenium Park och The Bean, Downtown Chicago, Hard Rock Café, och så såg vi en musikal, Rocky Horror eller vad den hette. Hehe, Den var asbra! Transvestiter etc och aliens. Var faktiskt rikttigt kul


Vi hittade Sverige på airporten




SÅ många Obamas högt!



Detta var lite läskigt! haha!


Vi kunde inte ta med hårspray i handbagaget, så vi fick köpa nytt där ;)






//Rebecca

Chicago

Vilken jäkla helg alltså! Klockan är 11 på kvällen och jag kom precis hem! Jätte trött! Var en lång, men väldigt rolig helg! Jag berättar mer imorgon! Nu vill jag typ bara krypa ner i min egna säng och sova!
Här kommer i alla fall några bilder från helgen ;) Sears Tower, The Bean, Någon Skyline utsikt från någon ramp, ett awsome bordsparasoll vi hittade och så såklart utanför Hard Rock.
God natt!

Such an awsome weekend! Its 11 pm and I just got homw! So tierd! It was a long, but a really funny weekend! I tell you more about it tomorrow! Now I just want to go to sleep in my own bed.
Here are some picure ;) Seards Tower, The bean, some skyline wy from some ramp, an awsome parasol, and of course outside Hard Rock.
Good Night





//Rebecca

Vi som åker

Detta är kanske sista inlägget innan CHicago! Jag är jätte taggad! :D Vi har planerat att göra så himla mycket! Sears Tower, Millenium Park, Blues klubar kanske och mycket mer.
 Snart kommer Sofia, hon ska sova över här inatt, eftersom vi ska åka dö tidigt imorgon bitti och hon bor en bit bort. Tror även att Natalina kommer förbi en sväng. Vi ska till Target och inhandla lite flygvänliga saker :) Eller, jag har väl allt jag behöver ;)
Om jag inte uppdaterar igen så hörs vi på söndag! :)

Vi som åker: Sarah, Jag, Sofia och Marina



//Rebecca

CHICAGO IMORGON

Snart färdigpackad inför Chicago. Tror jag packar tandborsten imorogn, men är så lätt att glömma den då ju, så jag packade smink och allt redan nu. Lika bra det, så kan man bara ta fram nessesären imorgn bitti och ta på smink och borsta tänderna och packa ner det igen. Halv sex tror jag att vi kommer att åka. Åtta flyger vi från Washington och klockan 9 så landar vi i Chicago. Tror flygresan tar två timmar, så ipoden åker med så jag kan försöka att sova lite ;) Eregyshots ar såklart oxå med!

Utifall att liksom...
//Rebecca

Regn

Jag älskar vindruvor. Jag äter vindruvor nästan varje dag, eftersom de bara köper nya hela tiden. Och vi alla vet väll vad som händer när man äter för många vindruvor? ;) Jag råkade äta lite för många igår... :P

Och idag så regnar det!

//Rebecca

Vänner

Vänner är personer som man träffar vart man än kommer. Ibland har man tur och träffar riktigt roliga människor! Jag har just nu väldigt underbara människor i mitt liv! Jag vet inte hur jag ska klara av att säga farväl en dag till dem... Jag vet att det är långt tills det är dax, men jag tänker på det nästan varje dag! Om jag inte räknar oktober, så har jag 7 månader kvar. Det är inte alls mycket! Hur ska jag klara av att säga hejdå till kompissar som man har kommit så nära, som man har gjort så mycket roligt med? Som man dansar Kyklingdansen med på gatan utanför Starbucks medans folk stirrar och tror att vi är helt dumma i huvudet? Usch. Jag måste sluta tänka på det... Men vi har planer! Och jag, Marina och Natalina kommer att åka efter varandra. Först Natalina, veckan efter Marina och sen jag. Så jag kommer dra en vecka tidigare, Natalina stannar en vecka och vi kommer resa våran sista månad tillsammans :) Kommer bli kanon!



Friends are persons we meet werever we decide to go. Sometimes we are lucky to meet some reall fun people! Right now I got such wonderfull people in my life! I have no idea how I will handle the goodbyes that finaly will come... I know it is a long time to go, but I´m thinking about it almost everyday. If I dosnt count October, I have 7 more month. It´s not much at all! How will I handle saying bye to frineds that I´m geting so close to, that I have been doing so much fun with? Friends that I´m dancing the chickendance with on the street outside Starbucks, while peple are staring and think we are crazy? I have to stop thinking about it! But we have plans! And me, Marina and Natalina will leave after eachother. First Natalina, the week after Marina and the week after me. So I will try to leave one week earlyer, Natalina will stary some extra days and we will do our last month together  :) Will be awsome!

//Rebecca

Bortskämda amerikaner

Det är inte bara de amerikanska barnen som är bortskämda! Utan de amricanska vuxna är mist lika bortskämde! Kanske helt enkelt för att dessa barn växer upp!
Går man ut på restaurang, och de råkar ha kokat potatisen 1 minut för länge, ja då vill man ha en ny portion mat med rätt potatis! Har de ändrar favorit rätten med lite kryddor, så att det inte smakar precis som innan, ja då vill man genast ha en annan maträtt, på huset! Eftersom de inte hade en stor fet skylt på sidan som talade om detta!
Möbelerar man om i mataffären, så allting hamnar på nya platsder, ja då klagar man som tusan på det! Hm, vad mer? Ja jag skulle kunna göra en låååång lista! Kids vs Adults, kanske? Ska nog börja göra det.
Visste ni förresten att man kan stämma vad som helst här? Någon uttråkad snubbe i ett fängelse som stämmer allt och alla bara för att. Han stämde tex Walt Disney för att han inte gillade Musse Pigg. Halkar man på ett golv i en mataffär, och det inte är någon varningskylt uppe, ja då kan man stämma dem och få en massa pengar! Eller, om man u råkar skada sig vill säga ;)

//Rebecca

Sarah 22

Hej
Ikväll så firade vi Sarahs 22-års dag på T.G.I Friday. Var jätte kul! Hon hade typ köpt ett sanning eller konka spel! Så det satt vi och spelade på restaurangen! Vi fick även servitrisen till att stå på ett ben i 2 minuter på en stol. Och stackars Dunken som kom lite senare fick ett konka kort på en gång och fick göra 10 armhävningar! Ja, i restaurangen!! :P Haha! Jag fick bland annat isbitar nerkörda i ryggen, under tröjan! IiiiH!

Hey
Tonight did we celebrate Sarahs 22 birthday at T.G.I Fridays. So much fun! She had bouth a truth or dare game. So we were sitting at the restaurant and playing. We even got the veitris to stand on one legg on a shear for 2 minutes. And poor Dunken, who got there a littlebit later, got dare and got to do 10 push ups! Yes, in the restaurang!! :P Haha! I got for exapmle ice under the shirt in my back! IiiH!




//Rebecca

Deposit

Drar till banken för att sätta in lite pengar :)

//Rebecca

Jag friskar mig själv

Jag bestämmde mig för att sova länge idag. Det är ok att göra det när man är förkyld! Gymmet orkade jag inte heller. Min ursäkt är att jag ska till Chicago på fredag och ska leva på McDonald ochenergidhots... Då måste jag vara frisk!

I decided to sleep in today. It is ok to do that when your sick! And I didnt go to the gym either. My exuse are that I´m going to Chicago on friday and will live on McDonals and energyshots... Then I need to be good again!


THe tourist guy som "råkade" vara i WTC 11 september ;) Hehe nej skojade bara. Men det var väl med denna bild som hela photoshop hysterin började?

The tourist guy who "happend" to be in WTC September 11th ;) Hehe no just kidding. But I think this was the picure who got the hole photoshop hysteria to begin?
//Rebecca

Jomenvisst!

Jag gillar Bon Jovis sång "It´s my life". Ibland när jag är lite nere, eller känner att jag är tråkigt eftersom jag måste sitta hemma och spara pengar, så brukar jag spela den. För det är mitt liv, det är nu det gäller och vi kommer inte att leva för evigt! Jag vill inte sitta när jag är 75 och ångra att jag inte gjorde det eller det. Tyvärr känns det just nu som att man måste hinna med allt innan man är 30. Man ska ha rest runt innan man är 30, man ska ha gått färdigt college innan man är 30, man ska ha gift sig och skaffat barn innan man är 30... Eller, helst innan man är 28. Men tänk om man vill lite allting? Se världen, plugga och ha familj? Är det sent att börja en utbildnig när man är 24? Och varför är det fel att ha barn när man är i slutet av 20-års åldern? Och vad sjutton är problemet med att inte börja plugga direkt efter gymnasiet?
En massa åsikter som en del människor jag mött har.
Ni ser, problem problem. Men jag antar att resande kommer att begränsas rejält när man väl skaffar barn... Jobbet kan man ju alltid hoppa i några månader, men att ge en unge till sin mamma i 6 månader kanske inte är så uppskattat? Nej, så det är lite därför jag reser nu. Därför jag vill flytta till england över vintern och tågluffa Europa nästa sommar. Sen college. Eller, jag vet inte. Vi får se hur det blir! Kan ju alltid resa efter pluggandet med ;)

//Rebecca

Amerikaska hus

Vi kör mot Cristinas nya hus långt utanför ingenstanns... Kolla vid  1 minut och 15 sekunder, då vi "hittar civilisation" i form av ett Gästhus. Sen kommer då Cristinas hus. Tyvär stängde jag av kameran precis när vyn bakom huset kommer upp, det är då ni hör mina kompisar skriva OMG! Så jag lägger upp bilden igen istället ;)




//Rebecca

Foton

Först och främst, vad är ocoolt med coolt? Häfitigt då!
Haha i alla fall så börjar jag nog bli lite bloggskadad! UPS bilen kom med mina foton, och det första jag tänker på är att fota fotona! 250 st, någon som tycker att jag ska scrapbooka lite? Två veckor, sen kommer pappa... På två veckor ska jag hinna med att få in iaf en tredjedel av alla dessa bilder i albumet! Från maj till nu... Eller i alla fall första helgen i oktober :P



I think I got a little bit damage from blogging! The UPS car got here with my picures, and the first thing I do is to take a photo of my photos! 250 picures, someone who think I need to do some scrapbooking?  2 weeks, then my dad will be here... On two weeks I have to put at least one third of all this photos in my scrapbook! This is from May till now... Or, atleast the first weekend of October :P

//Rebecca

Igår

Lite bilder från igår. De sista bilderna är några där Cristina bor. Hon bor i ett jättehus med värsta utsikten! Hennes familj flyttade ut, låååångt ut! Så vi var där första gången igår. Tyckte vi körde ut i ingenstanns och vidare! :P haha







//Rebecca

10/10/10

Igår skulle jag ju ha skrivit att det var den 10/10/10. Och att jag tycker att jag är cool som får uppleva 1/1/1 till 12/12/12 :) Dessutom är denna månaden speciell på ett annat sätt... Har ni tänkt på att det är 5 fredagar, 5 lördagar och 5 söndagar denna månaden? 5 hela helger. Coolt? Detta hämnder tydligen bara vart 823 år. Se där, nu åker vi ännu högre upp i coolhetesgraden!

//Rebecca

God natt

Usch! Det suger att vara pank! Och det suger att ha helger då ingentig händer. Oh well, vi hade en bra helg ändå, tyckte jag :) Jag menar, vi har umgås och gjort lite saker i alla fall :) Sen nästa helg blir det Chicago för fulla muggar! Jag kommer vara DÖD när jag kommer hem! Så mycket vi har planerat att göra och "så lite tid" som vi har... Nästan tre hela dagar, haha.

Tyvärr dog mitt kamerabatteri, så här är en bild från i fredags, kanske håret ser lit bättre ut? :)

//Rebecca

The cornfield

Titta vart vi ska idag. På någon höstfestivals grej och vandra i ett majsfält, höhö. Jag planerar på att gå vilse ;)
Nej, dax för frukost, klä på sig och slänge på lite smink. Och tyvärr lite förkylningsmedicin!! Bah! Men hellre nu än till nästa helg ;) CHICAGO!



Look were we are going today! Some fallfestival thing and hicke around in a cornfield, hehe. I´m planing to get lost! ;)
Nope, time to eat breakfast, get dressed and put some makeup on. And sadly some coldmedicin!! Bah! But better to be sick now then next weekend! CHICAGO!
//Rebecca

Fairfax

Idag så åkte vi på en liten marknads grej i Fairfax. Och efter det så drog vi hem till Sofia för att planera inför Chicago, eftersom nästa helg kommer vi att springa runt som galningar och turista sönder Chicago! :P 
Efter planerandet så visste vi inte vad vi skulle göra, så vi hyrde en film och hängde hemma hos henne resten av kvällen :)

Ps, det har verkligen varit supervarmt idag! Bara så att ni vet det ;) Och dessutom så har alla mina snygga solbrillor gått sönder, så fick nöja mig med de vita!






//Rebecca

Zaaza

Vi var på Hookabaren igår. Natalinas föräldrar och lillebror är på besök, så ville hon att vi skulle gå ut någonstanns med dem :) "Åh vad bra," tänkte jag. "Då kan ju jag ta med pappa och dem när de kommer!" Haha, synd bara att Anna är 16 ;) 

Och så har jag precis Skypat med mamma och mormor och morfar. Saknar dem! Usch, jag har en hel del att göra när jag kommer hem! Alla som jag måste åka och hälsa på etc! Höhö! Sen måste jag komma ihåg att söka sommarjobb! Och komma på skola jag vill gå... Inte lätt... Så avundsjuk på folk som verkligen vet vad de vill plugga :(

 


//Rebecca

Bad Romance

HAHA! OMG you havec to look at this one! :P De gör Lady Gaga, riktigt grymt! Såna här filmer gillar jag ;) Varför kommer aldrig jag på såna här ideér?
Fast jag undrar lite om detta skulle kunna vara en manskör eller någonting, eftersom alla har rätt bra röster och så :)

//Rebecca

My hair

Sitter och surar lite... Jag har inte office programmet! Ni vet, det man har och skriver med? Ah! Men mamma lovade att skicka med hennes med mina böcker som hon beställde åt mig. I min svenska kurs så ska jag nämligen läsa två romaner, så jag valde "Mio min Mio" som ungdomsroman och, ehm, en annan som vuxen roman. Först ville jag ta en bok som heter "Musselstranden", men den var slut så då tog jag en bok av Selma Lagerlöf istället, kommer tyvärr inte ihåg namnet på boken bara.
Sen igår så kollade jag på "The last airbender", och ja jag hade rätt! Den var inte alls bra... En snabbrepis av serien, lite som I förra avsnittet av The last airbender. Så jag rekomenderar er faktiskt att se serien. Jag vet att jag är 20, men tecknat kan väl vara bra för det!? Hur många kollar helt seriöst på The family guy, Simpsons etc? :P

Kolla så icke rött håret ser ut i webbkameran! :P

//Rebecca

Hej SB

Jag beställde 225 bilder idag. Hur ska jag hinna få in alla dem på tre veckor? Plus säkert en del från Chicago oxå! Aja, får jag inte plats med alla så ska faktistk Bettina komma hit över jul! :D
Här är lite bilder från starbucks. VI har ju inte varit där på ett tag, eftersom det varit så jäkla kallt! Så idag var det över 25 grader igen, på dagen, så vi satt och frös utanför SB ändå. Ps, kolla in bilden på mig! Imorgon ska jag lägga upp bilder på mig som blond, normal brun och denna rödbruna. Kanske ni kan säga vilken som är snyggast eller om denna är ok! Fått lite blandade kommentarer bland kompisar mfl.




//Rebecca

Iiih!

Jag har typ rött hår nu. Bara så ni vet lixom...

Skulle vara brunt, men torkade och blev rött!!
//Rebecca

Avatar - The last airbender

Läste precis på msn:s hemsida att man kan vinna biobiljetter till "The last airbender" som kommer ut den 15 october. Jaha? Den har redan kommit ut på DVD här! Jag har inte sett den än, jag såg den tecknade serien, som var hur bra som helst! Och filmen fick sådan dålig kritik, så jag har inte velat "förstöra" serien. Men tror att jag ska ta och se på den iaf snart :) Jamie sa att andra gången så var den bra.

//Rebecca

Tenessie

Jag stod och trampade på en maskin och funderade på att ge upp efter 5 minuter. Så jobbigt! Men så plötsligt kom det en kvinna och stälde sig på löpbandet framför mig. Hon hade en rumpa lika stor som Tennessie! Verkligen motiverande! Så jag trampade på i 30 minuter. Gymmet varje dag och plugg liksom!



I was  working on my maskine and was thinking about giving up after 5 minutes. So hard! But sudenly a women went on the maskin in front of me. She had an as bigg as Tenessie! Really motivating! So I keept going on for 30 minutes.

//Rebecca

TIPS!

Jag sitter här och tänker... Vad vill jag egentligen se och göra nu i USA då... Jag vill såklart till västkusten, men det funderar jag ju på att göra i min resemånad... Hm. Chicago ska jag ju till nästa vecka. Funderar på Niagarafallen, men alla säger att Canada är finast, och då är frågan om jag kommer att kunna dra till Canada och komma tillbaka? Jag menar, eftersom att jag har förlängt mitt år kan man inte lämna landet, men jag ska kolla upp det. Annars kanske jag bara kan dra och se det på USA:s sida?

Men hallå!? Är det någon som kan ge lite förslag? Min kompis Sofia ska till New Orleans. Jag hade ingen aning om vad detta var, men nu när jag läst i hennes blogg var de ska göra, så verkar det lite roligt. Hm, jag känner nog inte till så många platser som är roligt att resa till ändå ;) Bara de "vanligaste".

Vi skulle se läskiga ut, jag tycker att jag är den enda som lyckades ;)


Sitting and thinking... What do I really want to se and do in USA now... Of course I will go to the west coust, but I was thinking about that for my travel month. Hm. I will go to Chicago next week. Thinking about the niagarafalls, but everybody says that the Canadian side will be nicest, and I can mayby not go there since I have an extended visa... I will check that. Or maybe I just go on the american side.

But hey! Can somebody give me some sugerstion were to go? My friend Sofia is going to New Orleans. I had no idea what this was for place, but now Im reading about what they are going to do in her blogg, and it seems pretty fun. Hm, I guess I dont know about so many places to go, more than the "usuall" stuff? ;)

//Rebecca

Oj!

Ett år i USA och nästan 10 000 bilder!!! Hm, någon som tycker att jag ska börja rensa ut lite dubletter och onödiga bilder eller? (Nu tänker ni "Åh herre gud!!) ;)

One year, and almodt 10 000 picures!!! Hm, anyone who thinks I should start to clean out dubbels and not nessesary picures now or what? (Now you are thinking "Oh My God!!) ;)


PS! Jag ska vara här i 8 månader till ;)
//Rebecca

Scrapbooking!

Vi gjorde lite scrapbooking igår. Blev en hel del gjort. Mitt mål är att hinna få in alla bilder från maj till nu innan pappa kommer :)
Fan, så ska jag ju till Chicaco 2 veckor innan! Hm, hinner kanske slänga in dom bilderna med.

Igår var det en massa folk ute och demonstrerade mot abort. Här är slutet av tåget, (var typ 50 framför) och det var verkligen i alla åldrar... Barn gick til och med med plakat om att "Gud Förlåter" Abort är Mord" etc... Va fan, det är väl ens eget val eller?! Knasiga katoliker....






MINA saker  ↑
//Rebecca

Haunted house

God morgon. Här sitter jag och tycker att vädret är tråkigt igen.
Vet ni vad vi gjorde i lördags? Vi drog till ett Spökande hus! Jätte roligt! Haha! :D Sen efter det drog vi hem till Antons hus, sådär mitt i natten. Vi hade ju fått stå och vänta i kö i över en timme först...


//Rebecca

Familyreunion

Nu ska jag snart iväg på en familje återförening med min värddfamilj! Gick up dötidigt! Halv åtta! Tänk då att jag var hos Natalina till halv två och när Sofia körde mig hem så satt vi och snackade en halvtimme utanför mitt hus! Så jag kom i säng halv tre! Funderar på att stoppa ipoden i öronen och sova de 2 timmar vi ska köra ;)

Bilden har inget med texten att göra, mer än att det är oktober, och snart Halloween! :D

//Rebecca

Faaaan

Det gör ont! Fy fan vad det gör ont! Jag och Elisa gjorde H.I.T. i dag på gymmet; High Intensive Training! 55 minuter senare kunde jag knappt gå längre! Och de där jäkla trapporna som de har mitt gymmet, eftersom allting är en vånig upp, är väl bara för att jävlas! "Haha, nu har du tränat hårt!  Nu måste du gå ner för en trappa, vilket känns som ett helvete för benen!" Jag lovar! Det är bara för att det ska svida lite extra! Kunde de tex inte lägga poolen på andra våningen istället?

WE(!!!) Did good ;)


It hurts! Shit it hurts so much! Me and Elisa did H.I.T. today at the gym; High Intensive Training. 55 minutes later and I wasnt abel to walk anymore! And the damn stairs in the middle of the gym, since everything is on the second floor, is probberbly just there to marking us! "Haha, you did a hard workout! Lets walk down the stairs., wich will be a hell for your leggs!" I promis, they are there just to make us suffer e little bit more! Couldn they put the swimming pool in the second floor instead?
//Rebecca

Regn

Hola amigos! Hur har dagen varit? Min har varit blöt, blöt blöt!! Kan även erkänna att jag sov till 12, försökte plugga, men det slutade med 20 sidor lästa och 3 rader skrivna...
Hade au pair möte och sen svalt jag och Marina halv ihjäl, så vi drog och käkade på UNO:s. Elisa drack 2 cocktails, varav jag åt två isbitar ur och blev halv berusad! Marina kom även på den lysande idén att frysa vodka, och så kan man låtsas att det är vanligt vatten xD (Hm, jag har för mig att man inte kan frysa alkohol...;) )





Hola amigos! How was you day? Mine was weat weat weat!! I admitting that I sleept to 12, tryed to studdy, but that ended up with 20 pages read and 3 sentece written...
Had an au pair meeting and after that, me and Marina was starving to death, so we went to eat at UNO:s. Elisa hade 2 cocktails, and I took 2 icecubes from the drink and got tippsy, since I´m not 21 yet! Marina also got the briliant idé to freeze vodka, so we could protend that it´s water xD (I have a feeling that you can´t freeze alkohole tho... ;) )
//Rebecca
RSS 2.0