30 grader ute

Har precis kommit in efter att ha smält bort ute i solen. Det är nästan 30 grader varmt ute och jag bestämde mig för att dra med mig min bok, Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann. Så nu har jag efter en timmes skrattande bestämt mig för att kliva in i det svala huset och kolla på ett avsnitt av The Vampire diaries och dricka en masa vatten (som förmodligen leder till ett antal toabesök) och vänta på Ashley :)

//Rebecca

Post på väg hem

Jag skojar inte när jag säger att jag köpte upp hela lagret på Wegmans när jag var ute och handlade kex åt Ninnie igår... Jag och min kompis gick och vek oss av skratt, där kom vi med en vagn full av Wheat Thins, smak Ranch lixom... Skulle sett minen på hon i kassan, det är lixom 20 paket. Sen när jag kommer hem så släpar jag in påsarna och Jamie glor undrande på mig och undrar vad fan jag ska med allt det till? Så jag berättar och han börjar asgarva han med. Hehe, ENJOY NINNIE! :D

//Rebecca

Kex åt Ninnie!

En av min mammas kompisar har skickat en beställning till mig. Så en stooor låda har köpt, som nu ska fyllas av amerikanska kex. Köpte 5 paket först för att se ungefär hur många som får plats. Så ni ser själva, jag får köpa en hel del till.
Haha sen är jag så jäkla korkad att jag öppnar ett av paketen! Mamma köpte med sig sånna här kex när hon hälsade på, de är slut nu, så jag var ju bara tvungen att kolla varför mammas kompis är så galen i desssa kex att hon betalar sjukt mkt pengar för att jag ska skicka över dom till Sverige. Tyvärr så var dom goda att det paketet som jag öppnade... Ja, det sitter jag och mumsar på just nu... Suck, tänker på  min och Ninas deal på "no snaks eller efterrätt" tills Florida... NINA! Dessa är jätte kalorisnåla och inget fett i! Så jag tycker gott att jag kan få mumsa i mig ett paket, blir en extra runda imorgon ;)
Nej, nu ska jag glo lite på "The vampires diaries" Och sedan sova.
Gott natt!

//Rebecca

Drar hemmifrån lite

Näe, nu är jag trött på att sitta inne och uggla! Snabb dusch sen så drar jag iväg och hittar på ngt kul :P Shoppa lite saker, eller ska iaf se om jag hittar EN sak. Kom på att jag förmodligen borde köpa en strandväska som jag kan ha i Florida. Det är väl rätt bra, eller ;) Hehe.

Där ska vi bo! Haha nej skojade bara ;) Men det ser trevligt ut! Åh! Längtar!

//Rebecca

Vampyr beroende

Ligger i sängen ocb drogar vampyrer. Kollar på "The Vampire Diaries" på icefilms. Hyfsat bra faktiskt, tycker det är lite skoj att de dissar Twilight :P Hehe. Men åh, jag tycker att alla skådespelare är så sjukt snygga! Vad är det med vissa tv serier? Klarar man inte av att ha "fula" människor med eller? Klart det är roligare att titta på snygga människor, men jag gillar tv serier där det är lite mer normal blandning mellan skådespelarna :)
Jag var ute med Mirka ikv. Käkade middag på Red Robins, mums! Ett gourmet hamburgerställe, hehe. Men det var gott i alla fall!
Nej, nu ska jag fortsätta kolla klart på mitt avsnitt och sedan sova! God natt, sov gott! (Eller, GOD MORGON!)


//Rebecca

Duktiga jag!

Ahhh... Precis tagit en dusch efter en lååång joggingrunda. Jag släpade såklart med Daisy, och jag tror faktiskt att hon tycker det är riktigt roligt att vara ute och röra på sig! Någon sa till mig en gång att en hund behöver minst en långpromenad per dag för att må bra, så jag försöker gå med henne en lång runda varje dag, eller springa. Men jäklar var högt gräset har blivit runt spåret... Värsta djungeln! Hunden måste fästingkontrolleras! Huh, jag hatar fästingar! Värsta jag vet... Blev skrämd som liten, 8 år kanske, när jag hade min första fästing i hårbottnen. Trodde det var en sårskorpa, så pillade på den hela tiden... tillslut så lossnade den när jag pillade på den i huvudet, men det var ingen sårskorpa jag drog ut ur håret, det var en stor, rund gråbrun sak och när jag vände på den så satt där någonting litet och svart med massa sprattlande ben! Jag skrek, slängde det hemska monstret från mig och satt i soffan och bara grät... Usch!
Nej, nu ska jag käka lunch och gratta pappa på hand födelsedag!

//Rebecca

Grattis pappa!

Godmorgon :) Eller god middag för er ;)
Har precis gått upp, ute lyser solen på klarblå himmel, inte som igår då det bara ösregnade. Så blir nog en joggingrunda idag!
Nej, nu ska jag väcka Ash så hon kommer iväg till skolan.
Förresten, glöm inte att gratta mig pappa! Som fyller år idag!

GRATTIS PAPPA! 49 år idag! :D

//Rebecca

Godnatt

Tjena mitt bena!
Just nu sitter jag, dötrött som jag är, och leker i photoshop! Vill ha en ny design på min blogg, speciellt headern. Så i brist på bra bilder på mig själv, eller, normala bilder på mig själv så tog jag en tråkig och provade lite. TIPSA gäran! Vad tycker ni om denna? Fast med en anna bild på mig ;)
Nej nu ska jag sätta på icefilm, det har inte fungerat som det ska i helgen, så om det inte funkat för er så prova lite till.. annars vet jag inte vad som är fel, tyvär :/

Flaggan är inte min ide, min mammas pojkvän gjorde en liknande flagga till mitt studentplakat, så jag snor iden lite ;)

//Rebecca

Läxa

Sitter med min evighets läxa, som jag för övrigt tror att jag gjort helt fel... Well, jag har en och en halv sida kvar, sen skickas eländet in! ;D
Körde Sandi till hennes jobb för en stund sedan. Jag bara, shit det är snart maj! Så säger hon, Ja, hade du inte förlängt så hade du åkt hem om fyra månader. Fick en klump i magen... Shit! Har jag redan varit här i 8 månader? Tiden går så fort! Jag är verkligen glad att jag valde att stanna :)

Visst är det fint med långa naglar? Jag kunde inte låta bli igår när jag var med Carro.
//Rebecca

Måndag

Hejsan alla! Allt bra idag? Själv mår jag prima och bara för det så öser det ner ute... Fast som jag hörde någonstanns, regn är bara ett annat fint väder.
Ash är hemma idag. Hon var hos tandläkaren och drog ut en tand, stackarn... Men det gjorde tydligen inte ont och den har varit jobbig ett tag, så var väl lika bra :) Så hon ligger framför tv:n med en skål nudelsoppa!
Och ja, det är måndag... Tvättdag!!! Tvättmaskinen och torktummlaren är i full gång! Visste ni det? Här torktumlar man alla kläder, fast jag hängtorkar mina... Hänger de blöta kläderna på galgar i garderoben. Många av mina kläder tål inte torktummling...
Haha, shit jag har verkligen inget kul att skriva just nu... Mer än att jag LÄNGTAR till Bahamas och Florida! :D Sol, bikinis och tunna tunikor med solskyddsfaktor 50+! Oh yes :P
Ha det bra idag,
Tjao!

Mirka dansar loss. OBS! Jag dricker inte öl! Bara så ni vet ;)

//Rebecca

Earth day

Idag har det varit earth day firande i DC. Dock glömde jag totalt bort det, så jag åkte inte dit! Får bli nästa år istället. Ja, jag ska förlänga! Älskar USA för myckey för att åka hem.
 Jag hade faktiskt en jätte hemsk mardröm inatt. Kommer inte ihåg vad den handlade om, men jag kommer ihåg en sak, och det var att jag var tvungen att åka hem till Sverige och bara lämna allting här i USA. Detta är mitt hem nu, och jag var så förtvivlad och ledsen och bara skrek, (i drömmen då alltså) Sen var där en massa annat jag inte kommer ihåg... Men att jag var så upprörd över att åka hem... Hem? Detta är mitt hem nu... Eller är båda mitt hem? Faan! Hur ska jag klara av att lämna Amerika om ett år? :O
Sitter här i min topp med amerikanska flaggan, haft en jätte bra dag! Sov lääänge, gick upp, träffade Mirka en snabbis, åkte till Carro i väldigt tung trafik så tog en evighet! Hängde med henne och fixade naglarna. Sen åkte vi till Hooters och joinade hennes pojkvän och kompisar i några timmar och satt och jämförde Sverige mot Amerika. Funderar på att göra en lista på olikheterna, från mitt och Carros syn ;)

//Rebecca

Vår resa

Jag lovar att jag kommer att ta med mig solskyddsfaktor 50+ när jag åker till Florida/Bahamas. ;)
Fick en fråga om hur mycket vi betalat för resan. Hittils har vi betalat 750 dollar för boende. Vi ska bo på ett hostel på fredagen, HÄR hittar ni det. Detta ligger nära färgan som vi ska ta på lördagen. Detta kostar ca 25 dollar för en natt, om man bor i ett delat rum med andra (Vi kör så billigt som möjligt ;)) Sen har vi betalat 500 dollar för ett hotel 3 nätter på Grand Bahamas. Då ingåt frukost och färga från Fort Lauderdale till Grand Bahamas och tillbaka. Ett erbjudande som min kompis Nina hittade! 500 dollar, det är  alltså 250 vars, ca 1800 svenska kr. (OBS! Flyga till Bahamas är svindyrt!) Färgan är inte så dyr, ca 70 dollar kanske, med den ingår som sagt i erbjudandet.
Så från lördag till tisdag är vi på Bahams. På tisdagen åker vi tillbaka til Fort Lauderdale och ska bo på det HÄR hostlet, lite närmare stranden ;) 20 dollar vars per natt, då betalar 220 för 5 nätter där.
Flygbiljett hittade jag jätte billigt! 261 dollar gick min på, för att det var bara en plats kvar osv, så sparade 100 dollar minst på detta. HÄR bokade jag min flygbiljett, en sida som hittar billigare flyg. Så alltså har vi sammalnlagt lagt ut 1000 dollar på boende och flyg, 500 dollar vars.
Sen kommer det väl att läggas ut en förmögenhet på mat, resa till Miami, saker som man vill göra osv. Men när man som au pair får ca 200 dollar i veckan så ska väl det inte vara några problem att spara ihop till ;)
Kram på er! Nu ska jag duscha och käka frukost, lunch?


Fort Lauderdale, ca 50 km över Miami. Ett mycket säkrare område än Miami och bussar går hela tiden. Sen en bit ut på havet ligger Grand Bahamas!
//Rebecca

Florida och Bahamas

Tänkte berätta vart jag ska resa någonstanns, för er som inte vet det ;) Jag och min kompis Nina har bokat en resa till Florida och Bahamas! Härligt va? Den 21 maj flyger jag ner till Florida, Fort Lauderdale heter stan vi ska till, ca 30 min över Miami. Vi kommer sova där en natt och sedan tar vi en färga över till Grand Bahams på lördagen. Sen ska vi på hotell i tre nätter och sedan tar vi en färga tillbaka till Fort Lauderdale och stannar där fem nätter, och sedan flyger vi hem igen :) Jag hoppas på snorkling, massor av sol, bad och delfiner! Spa har vi tydligen oxå bokat in, hehe. Men detta ska bli härligt! Så nu ska jag spara pengar! Tycker att jag behöver mer sommarkläder, men samtidigt kommer jag ju använda bikini jäkligt mkt, så jag tränar och försöker äta bra!

Ser det inte härligt ut? Där är jag om en månad! :D

//Rebecca

Kate Beckinsale

Vilken film passar hon bäst i?
Som vampyrjägare? Som vampyr eller som söt sjuksköterksa under 40 talet?
(Bara för att jag sitter med läxa och dör och har inget vettigare för mig) xD


//Rebecca

Pearl Harbor

Har precis suttit och gråtit mig genom Pearl Harbor som går på HBO. Och jag känner mig så fjuttig och världelös... Jag vill oxå göra någonting stort och minnesvärt, jag vill oxå vara med och hjälpa! Kanske inte i krig, men det finns så mycket hemska, dåliga saker i världen, som för många inte låtsas om.
Vi i Sverige tror att vi är någonting, med våra vackra blondiner, förredetta ägare av volo, prinskorvar och IKEA. I själva verket är vi ingenting. Vi sträcker upp händerna över huvudet och ger oss så fort det blir krig. Vi Låtsas som att allt är bra i världen och sparar in försvaret, vi ger oss ju ändå om det skulle bli krig, så varför slösa pengar på någonting vi inte ens kommer behöva?
Jag känner mig ofta stolt över att vara svensk, för det är ett bra land för de flesta som bor där... Men när det handlar om stora saker, som andra världskriget, då skämmer jag ihjäl mig... Jag håller med många amerikaner: Vi var världelösa och kassa, VI GAV JU UPP! eller, Vi STRED INTE ENS!! Vad fan Sverige? Låta Europa falla och låta tusentals människor dö, och vi ska inte ens kämpa för dem? Svarta ner fönstrena och låta Tysklan använda våra järnvägar? Jag skäms... Men jag tröstar mig med att det var då... Nästa gång hoppas jag att vi kämpar starkare! För nästa gång vill inte jag vara del av ett hjälplöst, skrämt land...

//Rebecca

Hejdå

Hos frisören och klipper håret. Färgar det kanske oxå om det finns tid :)
PS, var tvungen att köpa ett linna med amerikanska flaggan! Bara för att lixom, Forever 21

//Rebecca

Drar hemmifrån lite

Fick ingenting gjort idag. Ashley var sjuk och hemma idag med, så jag får vänta med allt tills imorgon och på fredag. Nu ska jag iaf sticka iväg på dansklass, sen efter det får jag ta itu med min stupid läxa! Ah orkar inte... Varför är det så drygt att sätta sig ner och skriva en 5 sidor uppsats och göra en journal över vad man gjort varje dag i tre veckor för!? Jag går ju inte direkt i skolan, så när jag har 4 veckor på mig att göra detta så känns det som en evighet, sen sitter man här med inget gjort och har tre dagar på sig xD

//Rebecca

Avatar 2

Läste precis om att det ska komma en uppföljare till Avatar, fast att den andra filmen ska utspela sig på haven. Han som har gjort Avatar funderar tydligen även på att göra en tredje film...
Jag som verkligen älskade Avatar första gången jag såg den tycker att detta verkar jätte kul :P Men samtidigt är jag lite rädd att en uppföljare skulle kunna förstöra första filmen, eller inte bli lika bra. Som med Pirates of the Carabien, jag tycker att första filmen är hur bra som hels, andra och tredje filmen var dock inte lika bra... De var bra, men inte riktigt lika bra som ettan ;). Well, vi får väl vänta och se :) Kanske blir nästa Avatar ännu bättre! Jag har någon onaturlig kärlek mot havet, så om filmen utspelas under ytan kommer jag lätt sitta på premiären med 3D glasögonen på, med en stor poppcorn i famnen. (Har ju för mig att jag kommer se även denna på iMax, men förmodligen har jag hunnit hem till Sverige innan den är klar:( ) Källa

//Rebecca

Lite av vad jag ska göra idag...

Här är lite av de saker som jag ska sysselsätta mig med idag. Får se vad jag hinner med ;) Prioriterar nog att jogga efter att Ash åkt till skolan, sen får jag väl ta doctor och håret :P Fast... håret kan krisa liiiite till kanske ;)

//Rebecca

Ma, ba, ta! Sömn, sleeeeeepy!

Nu ligger väl större delen av Sveriges befolkning och snarkar högt, hårt invirade i täcken och mardrömmar! Vilket jag med snart ska göra, efter lite icefilms tittande.  
Imorgon har jag en hel del att göra, busy busy! 
Kvällen spenderades iaf med Mirka, Orlando, Hanna och en till tjej jag inte minns namnet på. Vi lirade frisbee, av någon anledning. Men tillslut blev det för mörk, så vi drog till BWW och satt där och skrek på varandra. Jag surplade i mig lemonade, medan mina gamlingar till kompisar satt och drack öl, mohitos etc... Hög musik, massa tvapparater som visade olika sporter och mycket folk, gillas ;) 
Nej nu ligger lilla Doggen i sängen och snarkar hon med, jag ska sova så jag orkar och hinner med allt imorgon! Har ju inte riktigt ALL tid i välrden ;) 

Skönheten och odjuret... Dessa två hundar bredvid varandra, den ena är väldigt "feminim", den andre bara en drummel... Som jag och ...? Hmm?! Ja jag och jag :P

 
//Rebecca

Guide till filmsajten

Hejsan! Jag tänkte göra en lite guide till sidan där man kan kolla på tv serier, filmer osv, för er som inte vet hur man gör :) Det är inte svårt alls! Sidan hittar ni HÄR och jag älskar den! Nu behöver jag inte ladda ner eller hyra filmer över huvud taget!

Okey, när du klickar in på sidan så kommer det se ut ungefär sähär. Ni ser de olika länkarna, ni kan välja att söka bland serier, filmer, A-Z, och öven bara söka på själva namnet. När ni hittat filmen ni vill se, så klickar ni på namnet. Jag har t.ex. valt Avatar.



Nu kommer ni förmodligen få upp en ruta som ber er att ladda ner någonting, ladda ner det! Detta är ett prigram som tillåter datorn att visa filmerna etc! Detta är det enda ni behöver ladda ner! Eftersom jag redan laddat ner det så kommer jag inte ihåg när denna ruta kommer upp, så den kaske kommer senare. Fortsätt följ min guid, så ska den komma!

När ni har klickat på namnet och laddat ner programmet, så kommer en lista (som jag har ringat in) att visas. Klicka på en av dom, det har någonting att föra med var datorn ska buffra/hämta filmen (tror jag ;) )



Nu kommer det att visas tre olika alternativ till att spela upp filmen i. De två blåa, och den röda rutan. Klicka i dem röda rutan, där jag ringat in. Jag vet att det står ej rekomenderat, men det är denna man ska ta! Kommer inte ihåg riktigt varför, men det är ingen som helst fara!



Klicka på Play



Slå in koden i rutan som datorn ber dig om



Acceptera inte! Detta medelande kommer komma upp varje gång, om ni klickar på "upgrade now" kommer nu inte kunna spela upp filmerna längre.



Klart! Nu är det bara till att börja titta! :D

//Rebecca

The lionking

Gissa vilken film jag glor på, på datorn och gissa vem som sjunger en sång jag aldrig hört förut :P "This is the morning report" Haha Sazoo sjunger väl inte i svenska verisionen? :P Åh, btw! Jag kollar ju på film från en hemsida, jag vet inte om alla vet om den, men det är gratis, man behöver inte ladda ner och i stort sett alla filme oh tv serier finns på denna sidan :) HÄR hittar ni den! Man behöver ladda ner ett program bara, tror det gör så att datorn tar emot filerna lr ngt, sen är det bara att köra :)



Här är den jag har sett :) Vilken gillar ni bäst? :P

//Rebecca

Godmorgon, god middag, god kväll...

Idag är det 12 grader varmt, soligt och lite blåsigt. Bara så ni vet... Själv passar jag tre ungar och tvättar.
Ha en bra dag alla!

//Rebecca

Kings Dominion

Idag var jag och Jamie på Kings Dominion. Det har öppnat en ny häftig berg och dal bana som vi var tvugna att provas! Intiminator 305. Ascool! Först åker man upp 100 meter i luften, fart ca 30 km/h, sen kommer stupet på 80 grader vinkel, i fart på 150 km/h, svänger in i en kurva 2 meter över marken i 5 G krafter. När kurvan planades ut och går uppåt och man är inne i dessa 5 Gkragfter så svartnar det för ögonen! Ser ingenting fast man har ögonen helöppna! Tårar och saliv sprutar, eftersom man bara skriker och skrattar. Sen fortsätter turen med svängar hit och dit! Vi stod i kö i en timme för att sitta längst fram, vilket var det bästa vi gjort! För guuud! Det kändes som att man flög! Andra gången stod vi i kö i max 5 minuter... ;) Haha, så kön var ju inte så farlig, om man inte tvunget skulle sitta längst fram.
Åkte lite andra banor och sedan hem. Har ju säsongspass, så vi gick mest runt och slöade och fördrev tiden, istället för att kuta runt för att hinna med precis alla coola turer, som vissa småhöwings brukar göra på Liseberg ;)



Haha kolla in den ;)  Det är jag som har filmat ;) Ps, ni ser några av de andra häftiga bergbanorna i bakgrunden ;)

//Rebecca

IKEA, himmelriket i staterna

Haha det var så kul! :D Mirka blev stoppad av polisen ikväll!
Vi var typ sena till vårat LCC möte, så Mirka köra 70 miles/hour på en 55 väg. Jag ser hur en bil i diket mellan vägarna starta och slår på ljusen, precis när vi passerar. Jag vänder mig om och ser hur bilen svänger ut på vägen och säger till Mirka att sakta ner!! Hon fattar först inte så jag bara SAKTA NER! Så hon saktar ner och polisbilen kör upp bakom henne och blinkar med rött och blått att hon ska stanna. Så hon stannar och polisen är trevlig, frågar om hon visste hur fort hon körde, körkort osv. Hon säger att hon missade fartskylten och inte visste hyr fort hon körde och han bara, ja kör inte så fort, det är bättre att du kommer fram helskinnad... Och hon får ingen böter eller någonting!! Hahas fast det var askul :P Hehe

var förövrigt på IKEA och handlad på mig lite saker idag ;) Svensk ost, kaviar, bröd och lite annat... Goooodis, höhö :P

//Rebecca

Godmorgon

Godmorgon! Hoppas att allt är bra idag! Jag har precis vaknat och ska ner och käka frukost, funderar på kanske scrambeld eggs och pankakor, höhö ska ju dansa så kan behöva lite protein ocb sockerkick. Sen ska jag åka och träffa Carro, så får se vad vi hittar på med ;)
Och ikväll, lördag! Så har vår nya LCC varit så vänlig och anordnat ett au pairmöte, kl 8! Eller nej, då kan vi träffas för att käka mat, men kl 9.30 så börjar det någon kareoke, och det är DÅ man ska vara där!? Liksom palla möten en helg! Har väl vettigare saker för sig?
Sen igår sp var det så drygt... En kille som sms mig typ tolv och frågade vad jag gjorde (låg och kollade på film på datorn, osminkad och i pyjamas) Och han bara, kan jag komma och hämta dig? Vi har fest i mitt hus... Och så sa jag nej, trött, migrän och som man såg ut! Men han fortsätter tjata och bara, jag är där om 10 min, kom ut då... Jag bara, jaja kom du, men ha så kul och stå utanför mitt hus mitt i natten! Fattar folk inte när man säger nej? Eller betyder NO kanske ja? har jag missuppfattar hela Yes/No grejern och fått dem helt om bakfoten kanske? :S

Ful bild, men tester datorkameran! Ååååh! :D ÄLSKAR min dator! ^^
//Rebecca

Jej! Datorägare!

Hejsan! Gissa vad jag har köpt idag? En egen dator! (som jag för övrigt sitter och skriver på just nu ;)) Jag har funderat på det ett bra tag nu! Så idag åkte jag av trisstes till Berst buy för att kolla på en dator, fick hjälp och hittade en rätt bra dator fr 500 dollar, ca 4000 kr, som jag köpte! Kan ju knappast få en så bra dator i Sverige för det priset! Så varför inte? Håller i tre år och sedan så köper jag en ny i sverige med svenskt tangentbort. Så glad!
Jag frågade om en som är bra för photoshop runt 500 dollar, så voila! Ah! :D  Nu kan jag sitta ute och sola och skypa, jag kan titta på filmer på någon random buss, ha vilka program jag vill osv. Nej, jag tycker att jag har gjort en bra deal!
Inga bilder ikv, har precis startat datorn så ;) Nu ska jag boka flygbiljet!

Peace out!
//Rebecca

Skrattifnattarna!

En katt har flyttat in... En katt, som äter kattmat och bajsar i en låda... En katt!
Med katten kom Jamie och en massa trummor, plus en massa andra saker. Mitt i natten flyttade dom in, då jag låg och sov med Daisy, som glatt började skälla och inte brydde sig om att jag sov...
Det var inte detta mitt inlägg skulle handla om! För idag åker Lisbeth till Spanien och ska jobba i ett halvår! HA DET SÅ KUL LISBETH! :D Och lycka till!  

(Bild: Från Lisbeth facebook)

//Rebecca

Lite nytt och lite snyggt

Titta vad jag har gjort idag :) Ändrat bakgrundfärg, haha! Nej men jag var ute och gick en lååååån runda med Daisy, powerwalk ni vet ;) Måste sett för jävla rolig ut.. Går man inte och svänger lite extra på tex magen och höfterna?
Dessutom så sitter jag och snackar skit med Bettina (oj sorry, Alexandra)Pappa, sorry vi får snacka en annan dag. Fredag kanske? Men jag och Bettandra har faktiskt inte snackat på ett tag, så jag tycker att det inte gör någonting!  
Vad tycker ni om blått förresten? Jag har bestämt mig för att bli lite vårig, så jag har köpt lite blåa plagg, tycker det passar bra på mig. Så blått är det nya i min svart&vita stil ;)


Lite härliga bilder på mig och Anna, när Anna trodde hon var mindre än vad hon egentligen är

//Rebecca

Ute och springer i 3 timmar, birst på vettiga saker att sysselsätta sig med!

Jag tror helt seriöst att jag får panik snart... Jag har absolut inget vettigt att göra om dagarna numera! Om någon skulle fråga mig och jag skulle vilja bli hemmafru, så skulle jag vika mig dubbel av skratta och förmodligen ramla ihop i en hög på golvet och inte kunna ta mig upp på ett tag av skrattanfall... Det kliar i fingrarna och huvudet skriker efter någonting kreativt att syssesätta sig med. Jag är rastlös och uttråkad.. Jag sätter mig med min scrapbook, fungerar ett tag. Blir uttråkad. Jag går och springer långa runder med hunden, blir tråkigt i längden. Gymkortet har gått ut, och förnya det är onödigt, eftersom Ash slutar skolan om 2 månader och i sommar kommer jag inte ha tid att åka och gymma.
Caroline bor numera 30 minuter härifrån, så det är inte lika lätt att träffa henne, men jag dör av trisstes snart, så jag kanske pallrar mig ut och kör och möter upp henne någonstanns? Behöver ändå shoppa lite mer.
Det är om kvällarna som jag har roligt, då mina "heldagars-jobbande" kompisar är lediga och kan träffas :) Dessutom längtar jag som fan till då jag och Nina sak på våran första semestervecka! :D

Vad tycker ni förresten om de här kläderna? Funderar på att köpa kanske den första vita tunikan och den sista klänningen? :P
//Rebecca

Tråkar

Det ösregnar ute. Vad hände med den varma solen som var här igår? Och jag som har börjat shoppa sommarkläder, åker ju som sagt på en varm resa om en och en halv månad ;)
Sen så vill alla skypa, men när man väl loggar in så är dom inte online!? Oh well, jag ska kanske börja med min Baltimoreläxa då... Hm, så slipper jag sitta i sista minuten som förra gången ;)


Ja jag vet inte. Jag, Mirka och Lenny var på BWW i lördags. Andrews pappa var oxå där, (som by the way vi besökte i söndags. Stora boaormar som jag fick hålla och klappa ;) Well, vi hade kamera krig och en massa skoj :P
//Rebecca

Bara för att jag inte har ngt bättre för mig

Hej :) Rösta på mitt bidrag, haha! Bara för att Sverige behöver lite amerikanska bikinis ;)
Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!

//Rebecca

Shoppar

Shoppade lite idag. Hittade lite olika klänningar och ett par shorts och en halv bikini. Hittade en snygg underdel, men ingen snygg passande topp :/ Men jag ska shoppa lite mer. Det är ju trots allt dax för vår/sommar kläder nu, och jag åker snart utomlands, höll jag på att säga, (fast lite ;) Men jag åker ju till varma hav, så då måste man ju vara förberedd. Det är dessutom nu alla snygga saker har kommit ut, så måste passa på innan allt är slut!
 Visar kläderna senare :)


Såhär ser det ut framför vårt hus


Försökte fota en simmande orm, men den var för snabb :P Följ vattenspåret och kolla noga mellan grenarna så kanske ni ser den ;) Jag zoomade in och såg den :P


//Rebecca

Aaaaaj

Sitter här hemma och gråter över mitt onda öra... Åkte till doktorn igår kväll för att konstatera att det var en öroninfektion, så jag behövde köpa örondroppar som medicin. Just nu hör jag ingenting i örat och det bara susar. Smärtan dödar jag med smärtstillande.
Nu har det mulnat på lite, så ska traska ut på långpromenad med hunden. Tänker inte jogga med mitt sjuka öra, så det får vänta tills örat är friskt!

//Rebecca

Hejsan sommar :D

Det är helt seriöst 31 grader varmt idag! Jag gick ut med hunden i 40 minuter och kom tillbaka röd! Glömde såklart solkrämen! Såg simmande ormar i floden :P
Dessutom har en resa bokats i slutet av maj, till soligare bredgrader... Just nu går jag och funderar över hur jag ska överleva sommaren i 45 grader värme? Men att åka dit jag ska sista veckan i maj, ja.. Jag kommer att avlida! Men som Nina sa, "Jag hoppas på att det är så varmt att vi smälter bort! Jag vill bli neger!" Ja, vill ju jag med :D Nej, nu ska jag kolla runt på lite olika saker som vi kanske kan göra dit vi ska :)


//Rebecca

New York city Darling!

Då är det tisdag morgon. Mamma och Anna åkte hem till Sverige igår och jag sitter här med en öroninfektion... SUCK! Jag som hade en massa planer idag, men neeej doktron och betala för en massa dyra mediciner...
Men vi har haft det bra iaf. Vi var ju i New York, och det var hur överbefolkat och kul som helst. Jag kom ju upp på fredagen, så då var vi ute och käkade, trängdes med en massa, massa människor på Time squere och blev uppraggade och nerdragna i en källare som var en komediklubb. Det var rätt roligt faktiskt. En komiker var hur jäkla klockren som helst!
På lördagen så vandrade vi runt i Soho, Chinatow och områdena på Lower Manhattan. Mycket folk! Försökte shoppa lite, men det var sjukt dyrt! Samma affär här i DC har nästan HALVA priset jämfört med i NY!
Sen när vi kom tillbaka till hotellet så somnade jag till en stund. tjugo över sju frågar mamma om vi skulle se om vi kunde få en biljett till Brodway på kvällen, som vi snackat om. Jag och Anna bara, ja spring du bort dit så byter vi snabbt om och kommer! Så vi sprang efter mamma som lyckades få 3 biljetter till musikalen Hair klockan åtta! Så det blev Brodwaymusikal! Sjukt bra musikal, med snygga, vältränade unga killar, bra sångare/sångerskor och absolut ingen direkt handling! Förutom musiken och musiklen i sig, så var den bästa delen då när de chockade mig och Anna och klädde av sig nakna på scenen!


NEW YORK M&M:S!




Mamma blir förtjust över alla fiskäffärer



Vi väntar på mamma på Time Squere



//Rebecca

Going to NY!

Igår körde jag, Mirka och Lenny till en bio i Fairfax. Vi såg FLickan som lekte med elden. Hade aldrig varit där förut, så jag skrev ut mitt älskade mapquest så att vi skulle hitta. Jag är en sån underbart bra kartläsare, så vi körde fel, och vi körde fel, och bara för skojs skull så körde vi lite mer fel... Tillslut tog Lenny upp sin mobil som hade ett rödblinkande batteri och startade GPS:n. Så nu var vi på rätt spår, tills hennes mobil dog... Lyckliga oss så såg Mirka bioskylten, så vi kom fram! Tio minuter efter att filmen startat flåser vi in i biosalen... Och ja, jag håller med! Jätte bra film! Fast jag blev lite knäpp, för är det subtitels så läser man ju den, så när de snackade svenska satt jag och läste den engelska texten och det blev jätte snurrigt i huvudet... Fast jag vande bort texten och satt och lyssnade istället! Mirka och Lenny tyckte med att den var bra!
Nej, nu ska jag åkte till tunnelbanan och ta bussen upp till New York! Höres på söndag kväll med FLER bilder!

Åker ju faktiskt till NY för TREDJE gången ;D

//Rebecca

Fina naglar

Idag jobbade jag inte länge. Ashley och hennes syster kom över imorse medan hennes pappa var i skolan. Vi körde till Starbucks så att de fick varsin vad det nu var de drack och sen så kom Jamie och hämtade dom vid 11 tiden. Efter det drog jag och fixade mina naglar. Fixade dom för 3 veckorsedan och de blev jätta fula! Genomskinliga och krockiga och klumpiga... Nu hade en ramlat av och jag tyckte att jag måste hinna få dem fixade innan New York! Så jag körde till ett annat nagelställe. Hon som skulle fixa mina naglar blev riktigt chockad över hur de såg ut och lovade mig att de skulle bli mycket snyggare nu! Och det blev dom! Fransk manikyr med ROSA och inte genomskinligt! Inga klumpar och de är så fina!
Nej, nu ska jag packa. Så är det gjort. Ska ju på bio ikv med Lenny och Mirka, ska se "The girl with the dragoon tatoo" på svenska: "Flickan som lekte med elden". Randy visade mig en hemsida med en bio som visade denna svenska film! Och jag har velat se filmen i evigheter! :D
Ni som har sett den, är den bra?

//Rebecca

Mom and sister!

Hallå! Sorry för dåligt uppdaterande, men jag har ju faktiskt haft min mamma och syster här, så då tyckte jag att jag inte borde blogga :)
I söndags tog jag dem till Potomac Mills och shoppade. Köpte såklart converse, alla tre! 270 svenska kronor för ett par vanliga converse, vad kostar dom i Sverige? 600?
I måndags körde vi upp i bergen till Lurays Caverns, gruvorna och gick där. Igår så åkte vi till Zoo i Washington. Jag har ju jobbat måndag och tisdag, så fick ju göra saker som Ashley oxå skulle tycka var kul. Hehe, stackars Anna fick en tioåring hängandes runt halsen båda dagarna!
Sen idag så åkte jag med dem och lämnade av dem vid bussen som går till New York. Sen käkade jag och Ash på Mcedonkan och åkte hem. På fredag åker jag upp med bussen till New York och det ska vara runt 26 grader varmt, så SOMMAR KLÄDER! :D Hehe, tror knappast att mamam och Anna har så mkt sommarkläder ;)

NJUUUUT AV LITE BILDER!












Mina små apor! Jag hoppas ni gillar bilderna!

//Rebecca
RSS 2.0