Lördag

Ha en bra dag! :D Nu ska jag dra till banken, sen ska jag träffa Sofia, en svensk au piar som bor typ 10 minuter från mig i Sverige, hehe. BLir väl Georgetown eller Alexandria.
Ha det fint!

//Rebecca

LCC möte

"There´s nothing like a funeral to make you feel alive"
Ah vad jag känner mig på topp idag! Även om en del av mina fina nya vänner åker hem nu dessa veckor, så har jag ju faktiskt lärt känna nya au pairer, så som Pilvi och Marina. Och idag på au pairmötet så träffade jag tre andra au pairer i min grupp, (faktiskt! Au pairer i MIN egna grupp!!!) en ny som varit här i någon månad och två från Manassas gruppen som varit här ett tag. Vi var två grupper som blev en för några månader sedan.
Det var ett smyckeparty, givetvis råkade jag köpa två smycken! xD haha. Jätte trevliga tjejer i alla fall :)

Tillbringade några timmar på UNO: s efter mötet.

//Rebecca

HEEELG!

En held dag på Splashdown waterpark med Marina. Som en dag på stranden utan körningen, säger dom. Nåja, det kan diskuteras! Men kul hade vi! Åkte vi inte vattenkanorna så låg vi i varsin gummiring och slöade i "lazy river". Så nu är man lite solbrun och trött.
Gör mig i ording för LCC mötet och efter det, ingen aning faktiskt... Det är lite olika förslag!

//Rebecca

Lilla pappa

Blev väckt halv åtta imorse av att pappa ringde.

Pappa: Äh är du inte uppe än?! (flinar)
Jag: Du! Klockan är bara tidigt här vettu!
Pappa: Ja men fan upp och träna vetja.
Jag: Jag ska faktsikt simma senare idag.
Pappa: Ja jag ringde bara för att kolla ifall det fungerade nu. Jag la till 001 istället för bara 1 framför ditt nummer!
Jag: Du är smart du pappa ;)


(Landsnumret till USA är 001, till Sverige är det 0046 ;) )
Syster och Pappa i Halmstad förra augusti
//Rebecca

Byebye

Hejdå till Maria.
Vi satt på Starbucks i fyra timmar ikväll. Några tjejer och så serietecknaren Danken, eller om det stavas Donken? I alla fall så var det lika trevligt som alltid. Ingen tänkte på att det är sista kvällen med Maria, att Lisa och Lena åker nästa vecka osv. Danken hade ritat en massa fina tecknigar till hennne, självportträtt, en kul bild när vi alla sitter utanför starbucks och lite sånt. Han har lovat teckningar till oss alla som minnen. Han ritade ju några till Mexico Maria som åkte för nån vecka sen.
Imorogn är Marina ledig. Så vi tänkte hitta på något kul. Åka till stranden tyckte jag! :D men vi har ett idiotiskt Au Pair möte som börjar 6.30, så det hade vi inte hunnit. Och eftersom det är Marinas första så tyckte vi att hon borde gå på det. Nåja, jag åker till South Carolina om en och en halv vecka! Ska bli kul! Och på söndag kommer äääntligen Ash hem! Yey! :D

Over and out!



//Rebecca

Juli 29, 2010

Det är lite tråkigt just nu... Alla åker hem nu dessa veckor :(. Ikväll ska vi säga hejdå till tyska Maria, nästa vecka Lisa. Sen åker Kristin och i September Julia. Det kommer förstås en massa nu au pairer, men dom känner jag ju inte än, så jag har ingen aning alls om de är roliga eller inte! Hehe, de borde de ju förstås vara, men ändå. Tycker att mina kompisar just nu är hur sköna som helst att hänga med. Tråkigt att de ska åka hem!

//Rebecca

Back to school?

Ett beslut att ta... Ska jag börja plugga lite mer "heltids" eller ska jag bara skit i det? Hade ju varit lite kul att komma igång med ett ett lite mer "normalt" liv igen, men 12 timmars plugg i veckan plus läxa plus jobba plus hinna gymma och träffa kompisar... Haha! Jag lär ju knappast hinna klaga över att jag inte har någonting att göra under dagarna xD Kan ju faktiskt välja en idrotts klass, lite träning. Läxa på den? Ööh.. se till att jogga 4 miles till nästa vecka ;)


//Rebecca

Nyklippt

Nu har jag varit och klippt mig. Någon annan som hatar att gå till frisören? För det första så bör man ju gå dit med ofixat hår, inget hårspray! Så man ser ut som något katten släpat in... Sen sitter man i den där stolen med en stor spegel framför sig! Med blött hår uppsatt på konstiga vis. Känner mig aldrig så ful som när jag går och klipper mig xD Men... När jag kommer hem igen med nyklippt hår så känns det så mkt bättre! Speciellt när jag tupperar upp volymen i hårbottnen och fixar det på mitt sätt igen! :D

//Rebecca

Tisdag morgon

Nyss varit och käkat frukost på starbucks med Julia och Lisa. Det var trevligt, förrutom att jag höll på att somna hela tiden. Så  trött!
Nu ska jag snart dra och klippa håret! Verkligen på tiden! Provar en ny frisör, de sa att hon var jätte duktig, så jag håller tummarna! :D
//Rebecca

Splash Down waterpark

Vi åkte till en vattenpark idag. Hänge lite i the lazy river ett tag, så mysigt att bara flyta runt!
Sen så åkte vi vattensliderna. Första så blev badvakterna sura på mig! En tjej åkte innan mig, så när hon var på stegen och började gå ur poolen så åkte jag. Tydligen var det fel eftersom badvakten skulle säga "Go" innan jag fick åka xD Haha skit samma! Jag åker ju knappast på tjejen som är 5 meter bort? Sen skulle vi åka en annan, sån man sitter i en ring och åker i en stor fors ner... Men plötsligt så förvann solen, det började blåsa och hela himlen blev svart! Så de fick stänga hela parken... Men vi fick fribiljetter till en annan dag, haha. Så vi sa att vi ska åka varje gång det ska regna, så får vi nya biljetter xD. Hehe.

//Rebecca

Girlie night

Vi hade en liten tjejkväll igår, endast för att spara pengar till annat. (Undrar när Pilvi ska få tummarna ur röven så att vi kan boka den där bussresan! I värsta fall får jag väl åka själv?)
Men vi hade kul. Åkte även och shoppade lite på dagen med Marina. Vi drog till Potomac Mills outletmal. Köpte två skor till mamma, och givetvis kunde jag inte låta bli att lämna Off Brodway shoestore utan ett par åt mig med!

Två bilder, sen började internet kludda... fler sen kanske? Mion middag och jag och Marina som flummar på Pilvis biljardbord.

//Rebecca

Awesome! Haha

Jag vill såååå se denna! :D

//Rebecca

American Idol

Jag var på Amrican Idol igår. Top 10 live tour, var det.  Vi hade köpt gräsplatser. Men det kom en vakt och sa att grässectionen var avstängd, och gav oss nya biljetter som var typ i mitten! Snacka om tur, va? Vi fick varsin stol och fick sitta mycket närmare scenen! :D
Det var riktigt idol anda! Skrikande småtjejer! Pappor som funderade över vad dom gjorde där, mammor som dansade! Och hög musik! Själv så gillade jag top 4! Speciellt en kille som spelade grymt på gitarr, hade lite längre, lockig blont hår och ett leende som... åh! Jag tror jag blev kär! Haha.

Lite middag innan, hehe. Varmt var det, så man svettades ju en del!

Jag och Maria


//Rebecca

Svim

Städerskan svimmade nästan när jag berättade att jag har varit på East Coast, en latinoamerikansk nattklubb (som hon brukar gå på). Hon fattade inte att jag hade varit där. Det gjorde inte jag heller...
//Rebecca

Den jäääkla glassen!!

Jag tänkte att jag skulle sluta käka onyttig idag. Så jag åt nöjt min sallad till middag och drog till Starbucks för att träffa lite friends. Marina hade aldrig varit på Cold Stone, super gott glasställe med typ all sorts of topping! Så både jag och Pilvi blev chockade! Så Pilvio och Marina rusade över för att köpa glass, medan jag och de andra satt kvar, jag ska inte ha! Men så kommer då Pilvi med sin jätte goda glass med brownies i, kommer på att hon måste lämna tillbaka några filmer och kör iväg... och lämnar den där glassen mitt framör min mun i 30 grader... Den smäääälter! Sa jag och käkade upp hennes glass! Haha! Givetvis köpte jag en ny glass åt henne, hihi.




//Rebecca

Halleluja! Simmade idag!

Jag kommer att ta död på mig själv nästa vecka...
Vi åkte till innomhuspoolen på gymmet idag, eftersom den är roligare med rutchkana och trampoliner. Jag lät Morgan och Ashley leka i poolen medan jag simmade i en sån bana, tar alla tillfällen jag kan till att träna! I alla fall, så var det sjukt längesedan jag tränade! Eftersom jag inte haft tid etc. Så nästa vecka ska Ash till sin mamma, så då har jag planerat in ca 2 träningspass om dagen. Måndag: Boot Camp och step´n Sculp, Tisdag: Kickboxning, Onsdag: Boot Camp och Power sculp, Torsdag: Step´n Sculp, Fredag Boot Camp och (High Intensive Traning) H.I.T. Jag veet att jag inte kommer bli fit efter en vecka, men bränna ett dussin calorier sådär mitt i sommaren kan ju aldrig vara fel ;) Sen ska jag verkligen försöka ut och springa någon runda ibland när jag har tid lite oftare :)

Så rolig var jag idag! Haha! Har ni haft en bra dag annars?

//Rebecca

Vill ha frukost nu!

Sleepover inatt, så jag lovade scrambled eggs och pankakor till frukost imorgon (längtar redan till frukost:) ). Hörde hur de började viska om hur de ska väcka mig imorgonbitt efter att jag stängde dörren. Sen kommer de in och frågar om jag gillar bustrick... Suck! Vad ska de nu hitta på med? Tur är väl att hunden väcker mig runt halv åtta och att jag typ halvsover efter det, höhö, så jag slipper bli kittlad i ansiktet och klia tillbaka med grädde i handen!
Nej nu ska jag sova! God natt sweethearts!

//Rebecca

Nina dansar i bilen!

Knasigt Kansasfolk!


//Rebecca

Onsdag

Hm, står i mitt horoskop att jag är ovillig att kompromissa, vilket kan leda till ett bråk. Jaa... När man har en 11 åring som tror hon kan göra allt och inte accepterar ett nej, så blir det lätt ett litet bråk ^^ Tror horoskopet har rätt! Haha!

//Rebecca

Byebye

Vi åkte till bion idag. Såg Despicebl Me , hur det nu stavas. Det var en rätt gullig film! :) Men det roligaste var nog på vägen hem. Det finns två filer för att svänge höger från affärsområdet där bion ligger, den högraste om man ska till motorvägen och den vanstra om man ska in mot Manassas. Jamie som körde låg i den högra filen, den som man ska ligga i om man ska till motorvägen. Men han svänger ut i mittfilen för att köra in i Manassas, det är likosm 3 filer. Men de som ligger i vänstra filen svänger ju ut i mittfilen, så bilen bredvid tutar argt på Jamie, som väjer, och gasar på, tutar tillbaka och räcker fingret. Sen ska vi svänga höger, varpå denna bilen kör förbi oss och en förbannad svartkvinna skriker "FUCK U 2!!!!!" Haha, ja Jamie gjorde fel, men fan... ilska bilförare finns det överallt här! xD 

Och så har jag nyss sagt hejdå till Maria! Usch, hatar att säga hejdå! Gråter inte heller... Tänker att vi ses snart igen, men det gör vi inte. Vem vet om vi ens ses igen!?  

//Rebecca

Kansas

Jag blev smärtsamt påmind om hur dåligt jag har tränat de senste ¤host¤ månaderna... Vi åkte till en pool, dök från trampoliner och åkte vatten slide. Och simmade. Idag har jag träningsvärk!!! Öh, ok dax att börja med armhävningarna igen!
Vi var även i Kansas City och käkade middag och drog runder. Sen åkte vi till ett jätte mysigt utomhusshopping ställe, där de bland annat hade en outlet för converse, 20 dollar för ett par... Mer säger jag inte!
Idag har jag spenderat hela dagen i Atlanta, Georgia! Flög dit rätt snabbt från Kansas, pga av väder var planet mot D.C försenat, eller, ALLA plan var försenade!! 5 och en halv timme senare sitter jag äntligen på planet, och när vi flyger tittar jag ut på allt grått omkring mig. Ångest tankar, så tvingas stänga fönstret och låtsas att det är en bil på en guppig väg en solig dag! Lyckas somna och hoppas att jag ska vakna upp igen! Hatar att flyga! Samtidigt som det är väldigt häftigt!



//Rebecca

Kansas

Vi såg Knight and Day igår. Den var bra! Lite rolig sådär. Rekomenderar er oxå att se filmen i Kansas, eftersom biosalongen och stolarna var jätte härliga!
Efter bion så sprang vi runt och flippade i shopping området. Allt var stäng, såklart, eftersom det var mitt i natten. Några ungdomar tyckte vi var roliga som kastade vatten på varandra.
//Rebecca

Kansas

Kansas är faktiskt jätte mysigt! Det varierar mellan gamla västern hus, gamla 50-tals hus och slum. Men för det mesta är det fint. I alla fall på militärbasen som Nina bor på. Och gud vad stor den är, trodde det skulle vara något litet ute i öknen typ!
Idag drog vi till Kansas zoo med hennes hostbarn. Det måste helt seriöst vara ett av de största zoona i USA! Och vi var verkligen på safari i Afrika! Hela afrika delan var hur stort som helst, och med de små savannerna och värmen (40+) så kunde vi lika gärna varit i afrika!
Efter 5 och en halv timme på zoo, så kör vi hem och möts av ett jäkla åskväder. Det har vräkt ner och åkskat i snart en halvtimme och hela huset skakade nästan! Haha! Och jag som tyckte att åskstormarna i Virginia var bad! Detta var några gånger värre ^^

Lite bilder från idag.



Sjölejon, om ni undrar ;)





//Rebecca

Kansas, here I come!

Imorgon flyger jag till Kansas. Det börjar ta slut på majsen här hemma, så det är dax att åka och skörde lite ny! Hoppas även på att det kommer en stor tornado, så kanske man kan få träffa Dorothy och den elaka häxan från väst? Har alltid velat hoppa på en gul väg och sjunga med en fågelskrämma utan hjärna, en robot utan hjärta och ett fegt lejon! Om jag har tur, så kanske jag får uppleva det i helgen?

Blir i alla fall ännu en stat att pricka av på min lista!

Inte vackraste bilden... Men det är lite såhär jag föreställer mig Kansas. Majs överallt och lite lejon och plåtmän och fågelskrämmor som springer runt och sjunger :) Bilder från en höstfestival jag var med min familj på i höstas.


//Rebecca

Skype is the shit!

Ringde mormor och morfar idag. Det var trevligt att prata med dom! Var ju evigheter sen jag pratade med dem sist! Julafton, tror jag. Saknar dom! Saknar kusinerna. Saknar Göteborg och Floda och hade velat åka dit och hälsa på! Men det är ju lite för långt! Lovade att jag ska köra upp och hälsa på när jag kommit hem nästa år!
Nu ska jag åka till Colleget och se hur mitt engelska test gick. Gjorde ju ett test på vilken nivå jag ligger på! Har jag tur kanske jag får läsa vanlig engelska, och inte engelska som andra språk. Hamnar jag i andraspråk så hoppas jag i alla fall på en av de högre grupperna! Jag har faktiskt läst engelska i 10 år, och har ingen lust att hamna i en nybörjar grupp med en massa mexikanare som inte kan ett skit! Så pass dålig är jag ju faktiskt inte!

//Rebecca

Onsdag

Det är verkligen varmt i Sverige i år, hör jag. Min bror skyller på mig. "Rebecca! Bara för att du lämnade Sverige så blev det en riktigt vinter och värsta sommaren! Du får inte komma hem!!" säger han. Haha! Men eller hur! När jag kommer nästa sommar kommer det väl bara regna hela tiden, som vanligt!
Nu har det sjunkigt här till 26 grader, så ska kanske passa på att ta och springa lite? Sen ska jag packa och köra till colleget och se vad jag fick på placerings testet. Och sen hämta upp Ashley. Mycket att göra idag, höhö! xD

//Rebecca

Det rednade igår

Vad hände med de varma kvällarna och heta soliga dagarna? Mulet, kvavt, regn och åska. Hade det inte varit 30 grader eller varmare hade jag nästan tott att jag var i Sverige igen ;)



//Rebecca

DC again!

Dååå har man gått den där monument rundan ännu en gång! Jag åkte med Pilvi och Marina till DC för att gå på Spy museumet. Tyvärr fick man inte ta några bilder där inne, men det var riktigt kul! Hm, ska kanske ta och bli en spion? Nej usch! Detta är inte bra! Borde kanske kasta mig in i en utbildning snart så att det är gjort? Annars lär jag väl college kanske aldrig bli av?
 I alla fall... Efter museumet drog vi till Harrys och käkade. Nederländerna spelade mot Spanien i fotbollen, så det var smockat med folk och öl. Mycket härligt. Visste inte om jag skulle heja på Spanien eller Nederländerna, men mot slutet hejade jag nog på Spanien ;)

Efter det drog vi till Starbucks. Pilvi var sugen på caffe... Efter caffen förbjöd jag henne att ens lukta på caffe för våran nästan planerade långa knasresa om några veckor! Hyperaktiv och hattifnattig! Haha, men kul var det. Blev en monumenttur. Vita huset, såklart, world war 2, poolen, och Lincoln. 35 grader varmt. Lincoln har jag sett så många gånger att jag inte ens pallade gå upp för trapporna... Jag satte mig i skuggan och väntade på mina vänner innan vi traskade heeela vägen tillbaka till metron.
Kvällen avslutades på starbucks, en slags mötesmetropol för au pairer, och starbukcs avslutades med en disckussion om Europas största stad och hur man ska göra om man krockar med en älg...

Valde att bara ha fulis bilder idag!

Typ 10 minuter efter matchen så var stället tomt på folk



Haha! Detta var typ det bästa på hela dagen! ↓ :D
//Rebecca

Mamma Mia

Vi såg Mamma Mia på Wolf Trap Idag. Det var fullproppat med folk och musikalen var superbra! Inte alls som filmen, såklart. Ah, jag vill sjunga, dansa och stå på scen! Kanske ska joina min lillasyster i teater karriären?



//Rebecca

Grown ups

Jag och Maria hade en riktigt mysig fredagskväll. Först satt vi i två timmar på UNOS och käkadde, sen drog vi och såg "Grown Ups". Den var skitkul! Vi satt och skrattade hela tiden! Om det har kommit ut i Sverig än, så gå och se den! :D Riktigt härlig film, hehe.

//Rebecca

Öh?



Öh? Nu har hon väl allt tappat det? Tänker ni säkert nu... Men nej! Dessa skor är presenter som ska skickas till Sverige. De vita skorna med smalare sulor kostar nästan 1000 kr i Sverige, har jag förstått. Jag gav ca 400 här. Resen, 500 eller 700 i Sverige? Här kostar de 250-300, plus/minus. Beros på vilken affär man hittar. :)
//Rebecca

Förlänga

Min värld är så mycket större än många andras. För jag är en av dom som vågade ta steget över Svenska gränsen, lämna Sverige och flytta till ett land långt borta, flytta in hos främmande människor och se världen genom andras ögon. Att lämna hem, familj och kompisar och helt själv kasta sig ut i världen... Det är starkt gjort. Många undrade om jag var riktigt klok; Ska du verkligen åka till USA!? Det jäkla skitlandet! Och bo hos folk du inte känner!? Tro mig... Min syn på USA har ändrats så sjuuukt mkt! I min lilla au  pair-bubbla har jag upplevt otroligt mycket! Träffat otroligt många människor och diskuterat så sjukt många saker! Jag har ändrats! Min värld har ändrats. Och nu när jag har varit här i 11 månader, är jag glad att jag förlänger. För det finns så mkt mer att lära och uppleva. Och jag har fortfarande inte gjort hälften av alla dessa resor jag ville göra!

Med dessa orden säger jag att min förlägningsansökan är igårn, Cultural Care jobbar med att förlänga mitt visum  och jag måste börja spara till nya försäkringar. Byebye dom reseplanerna!
//Rebecca

Onsdag

Idag tog jag Ashley och hennes kusin för att se Toy Story 3. Den var bra! Vi satt och småskrattade hela tiden. Nu ska jag sova, fick någon konstig förkylning i halsen inatt när jag låg i mitt 30 gradiga varma rum, med en fläkt rakt i ansiktet, som inte gjorde någon bättre nytta än att blåsa runt den varma luften i mitt ansikte... Godnatt
//Rebecca

Tisdag.

Vaknade idag, huset var tyst och kändes stort. Fick lite panik över vart Ash kunde vara, ingenstanns uppe, inte på nedervåningen heller. Som tur var hittade jag henne i källaren, hon hade sovit hos sin pappa.
Sen ringde grannen och bad mig undersöka några skumma hundar som hade smitit in i henne trädgård, eftersom barnvakten var tvungen att hämta upp några barn. Så jag och Ash traskade ner där och där var 2 vilsna hunder. Barnvakten kom hem, och vi ringde Animal shelter, som skulle komma och hämta hundarna. En av barnvaktens ungar började ringa sin mamma om att behålla en av hundarna (Notera, en av hundarna har ett halsband på sig) När de kom för att hämta hundarna så hade den ena hunden ett ship, men inte den andra. Den med ship var typ 1 år. Då vill ungen ha den utan ship! Men hundarna kände ju varandra och de tillhör ju förmodligen samma ägare, bara att de inte chippat den äldre hunden!? Detta förstod inte ungen och skrek och grät och hatade sin mamma. Stackars liten, jag vet... det är svårt att föreställa sig att ägaren kanske vill ha tillbaka SINA hundar igen!?
Sen bowlade jag, Ash och Ash kusin i några timmar, och kusinens mamma blev galet orolig när vi var borta i 3 timmar...

//Rebecca

Hetta

Man tycker ju att AC är det bästa som finns en sommar då det inte blir lägra än 30 grader ute. När sen denna jäkla AC i huset pajar, då är det inte lika kul... Det är 30 grader på ovanvåningen och jag funderar starkt på att gå ner i källaren och sno Jamies säng över natten... Jamie sover i ett annat hus, så ni vet!
//Rebecca

4th July weekend

Vad ska jag säga om helgen? Galen, snurrig och helt knasig! :D Feest i lördags, galet kul! Slutade lite dimmigt i en allt för skön säng! Vaknade upp och Lisa sov bredvis mig, nästa gång jag vaknade låg Rob där och sov, och tredje gången Amar... Men jag orkade inte bry mig, haha! Sova gjorde man väl inte så mkt ändå, var ju typ morgon när man la sig!
Söndagen var helsnurrig! Vi var väl 11 pers som var kvar dagen efter och låg i en hög i en soffa och funderade över dagen. Vi tjejer ville såklart till DC, men killarna tycker ju inte att 4th July är någonting speciellt, så de ville bara hem och sova. Så vi bestämde, efter en runda till sjön, att vi drar ut och käkar allihopga på T.G.I Fridays, så det gjorde vi. Klockan fyra vandrar alla 11 in på restaurangen, och jag borde kanske nämna att jag var smått döende? Åt kanske klockan 4 dagen innan, lite chips under kvällen och thats it! Ett dygns fastande, plus allkoholintag, not good! Så jag sa åt servitrisen att jag ville ha en Cola och bread sticks, fort som fan! Efter 5 minuter kom han in med varma, goda brödpinnar som jag mumsade i mig! Sen satt vi där i 2 och en halv timme. Efteråt drog vi tjejer downtown till DC medan killarna drog hem. Trötta, huvudvärk och helt slut vandrar vi in på Smithsonian ca en halvtimme innan fyrverkeriet börjar. Jätte vacker var det och vi var jätte glada att vi åkte in! Tills vi kom tillbaka till metron! Jag skojar inte att det stod tusen människor i kö UTANFÖR rulltrappan ner!!! Tog oss en timme att komma ombord på tåget! Men tillslut, runt ett tiden, kom vi hem.













//Rebecca

Lööööördag

För det första: Mitt ansikte byter skinn...
För det andra: Man får inte vara så dum att man målar fingernaglarna innan man tar bort nagellacket på tårna!!

Ha en trevlig helg! Nu drar jag till Julias party och imorgon drar vi downtown till 4 july festivalen i DC!

//Rebecca

Twilight - Eclipse

Igår slutade alla jobba klockan 2, förutom jag som inte jobbade alls! Så vi drog ut och shoppade lite, käkade middag och fixade naglarna. Sen gick vi och såg Eclipse. Den var väl helt okey, fast jag tycker ju alltid att böckerna är bättre. Har dock inte läst sista boken. Men filmer var bra, och rolig! :D


//Rebecca

Jej, helg!

När jag körde hem från Starbucks ikv efter att skrattat med kompisarna, så såg jag en massa fyrverkerier! Åh, jag bara längter tills helgen! Den kommer att bli awsome! Ledig hela dagen, eftersom Ash åkte till sin mamma idag, hänga med Julia hela dagen. Eclipse på kvällen med några kompisar, fest på lördag(!! :D) Och dra in till DC och fira 4 july på söndag! Kommer vara en massa fierwork och konserter och grejer, så det kommer att bli grymt! :D

//Rebecca

Sommarlov är uttröttande!

Puuuh... Inte konstigt att man är TRÖTT inte! Flänger ju bara runder hela dagarna! Idag drog vi till Kings Dominion, kom hem halv nio, då drog jag iväg till Julia, där vi hade ett litet pool part. Lisa, Pilvi, Julia och jag. Och så kom Lloyd och Rob och joinade. Jätte härligt! :D Fast jag glömde bort tiden och blev lite sen, men skulle vara hemma typ 5, 10 minuter sent. Men såklart är bommarna nere när jag kommer till spåret... Tänker, jaha, men tåget kommer väl snart. Sådanna där långa "Cross country" tåg som kan ta upp till 10 minuter att passera!! I alla fall så väntade jag, och väntade... men där kom inget jäkla tåg! Efter 20 minuter fick jag väl ringa Randy och säga att jag var sen, så han berättade en annan väg som jag kunde ta... Eftersom bommarna hade fastnat eller något. Var långa köer på båda hållen och det kom två polisbilar för att fixa det på något vänster :)

Lite bilder av min dag!

Jag vet, suger på att fota på Kings Dominion, men la av mig väskan i bilen sen! Och tog tyvärr inga roliga bilder från poolen ^^
Och som vanligt avslutar jag dagen med lite Avatar - The last airbender




//Rebecca
RSS 2.0