God dag

Det är lustigt hur man träffar au pairer lite överallt! Jag och Marina var duktiga igår och åkte till gymmet. Och medan vi vandrade runt och snackade om helgens galenheter i poolen, så kom det en tjej fram till oss och frågade om vi var au pairer. Hon bor tydligen 5 minuter från mig och har varit här ungefär lika länge! Där ser man!

Gay street!

//Rebecca

Äntligen!

Nu fungerar min blogg igen! Hela dagen har gått och jag har inte kunnat logga in! Damp!
Aja i alla fall så har det väl inte hänt så särskilt mycket. JAg har pluggat som vanligt ;) Förresten, jag ska skriva en liten novell till en av mina klasser, någon som har en ide? Inget kärlekstrams, för det kan jag inte skriva om!
Här kommer lite bilder från helgens fest! Och vad ska jag säga? Nästan alla mina kompisar slutade med en kille... Ja som det kan gå! Själv satt jag vid ett bord med ett gäng killar och spelade ashole, ett drinkspel, typ.





Vi hade våran egna DJ! Tack Fez! :D Även fastän jag sa att han inte behövde ;)



//Rebecca

Dumma mig

Jag kände mig så himla duktig, då jag lyckades glömma både allt mitt smink och min tandborste i Sofias car igår! Tur att man har munskölj, då jag inte har orkat köra och hämta upp sakerna hos Sofia idag. Får bli en visit imorgon tror jag ;) Sminket klarar jag mig nog utan ett tag, jag har ju lite kvar här. Men tandborsten! Nåja, kanske dax att köpa en ny i alla fall?

Det roliga var ju att Fabian har lyckats glömma sin plånbok i min bil 3 gånger. Han har lagt den i fickan som är på baksidan av framsätet. Han har blivit mobbad och kallad dum tysk ett x antal gånger, eftersom han lyckades göra det mer än en gång.
Igår la jag snyggt ner mitt smink i den där jäkla fickan, och som Fabian skrattade innan idag när jag förtvivlat utbrast att min tandborste och smink var kvar i Sofias bil!
//Rebecca

Jeeffree Star

Jag, Sofia och Marina drog till Baltimore igår för att kolla på Jeefree Star.
Jag funderade först på vad det var för en jäkla Hardcore clubb vi hamnat på! Mörka lokaler och människor med rosa, grönt och blått hår etc. Men det var kul! När han väl började spela! Det var lite mer hårdrocksmusik än vad jag hade hört på Sofias cd skiva.
Efter att han uppträtt så stälde han upp på bilder. Så det tog vi oxå. Sen körde vi vidare till Leesburg för att gå på fest i Carins och Katyas lakehouse! Tja, vad kan man säga? Gick och la mig 7 i morse, sov en timme typ och mådde skit när jag kom hem runt 2...


//Rebecca

Dagens planer...

Dagens planer dårå!

1. Sova länge!
2. Städa mitt rum
3. Plugga!
4. Konsert i Baltimore
5. Fest i lakehuset (Sjö hus á la Sofia & Rebecca översättning)
6. Bli full.

//Rebecca

Denna lååånga dag!

Min dag har varit lång. Jag och Marina byter lite bilder just nu, sen måste jag köra hem henne innan klockan ett. Jag kunde inte somna om efter att vi kom hem imorse, så jag satt vid datorn. Ingen var inne på Skype heller. När Marina slutade drog hon, jag och Fabian till Fair Oaks mall. Som vanligt sa jag att vi ska till den lilla malen, Fabian har inte varit på något mall än, så han undrade hur stora de andra malen kommer att vara.
  Fyndade i alla fall lite på Macys. Resten av malet var överdrivet överbefolkat och i affärerna låg allting slängt huller om buller! Så man orkar ju inte gå runt!
Sen körde jag och Marina hem till mig och fick en Österrikisk kaka av Randy, och scrapbookade.

Fulaste bilden som någonsin tagits på mig! Men helt seriöst... Hur hade ni sett ut om ni sovit 4 timmar, gått upp tidigt som fan för att hysterie shoppa i en datoraffär!? Frukost på Donkan iaf! Någon gång då solen börjar gå upp.


Lite julsaker på Macys (Dit vi åkte efter dusch och sminkning och försök till vila)



//Rebecca

Kön

Vi kom en halvtimme innan dom öppnade. Kön blev dubbelt så lång, eller mer, under tiden. Lykliga Carin och Katya kom 5 minuter innan de öppnade, såg oss och hoppade in i kön hos oss ;) Vi hade ingen aning om att dom skulle komma, de bara kom liksom :)
Gillar Marinas komentar i slutet, "Kön är bara till DSW, det är inte så farligt!" Och det var det inte heller. Som sagt, det var inget folk i affären när vi kom ;)
//Rebecca

Mellanlandar lite

Jag kom precis hem. Klockan är 8... Jag ska sova lite igen, sen måste jag fan upp och plugga. Jag lägger upp en video senare om hur det var på best buy etc. Jag köpte nästan en systemkamera för hälften av mina redan ihopsparade resepengar. Men jag tog mitt förnuft tillfånga, stängde ögonen och vandrade ut ur affären! Kameran kan vänta några veckor, flygbiljetterna kan inte! Californiaturen måste betalas senast sista januari och så har vi fortfarande inte betalat för New Orleans. Kameran kan jag köpa senare, eller som Randy sa... Om jag inte köper den här, så kan jag bara ringa honom från Sverige och så kan han skicka över den åt mig. Låter bra, då jag hoppas på att få sommarjobb och kunna jobba ihop lite pengar ;)
En systemkamera här går på typ 3500 kr. Hur billigt?
Vi var även på Michaels och handlade scrapbooking prylar. Eftersom det var 50 % på allt i affären, så köpte jag ett nytt album och lite saker, som annars är svindyrt! Sparade över 30 dollar! :D
Ska förmodligen ut i eftermiddag igen och leta jacka :)
//Rebecca

Klockan är för tidig!

Jag vill bara medela välrden om att jag är vaken! Jag kom upp och nu ska jag köra och hämta upp Marina. Jag vet inte vilket dom är värst, att sova och gå upp 4 (speciellt när man inte kunde sova så bra) eller att vara vaken till 4.... Jag tror nog att gå upp 4.
Hejdå
//Rebecca

Black Friday

Nedräkningen har börjat! The Black Friday startar om två timmar! Jag och Randy körde runt lite för att se vad de olika affärerna erbjuder. Utanför Best Buy, motsvarande svenska Elgiganten lr ngt, så CAMPADE helt seriöst folk utanför! Inte konstigt dock, eftersom de första 10 får en dator för 10 dollar.
På Walmart, som var den enda affären som hade öppet, var det fullt av saker inpackade i plast, men framme. Vi såg vad de kostar. Se bild nedan! Den ljudanläggningen kostar nästan 300 dollar (2100 kr) och är på sale för 90 dollar ( ca 630 kr) Och så finns det ca 10 st av dem totalt. Folk smög redan runt som varjar, i väntan på att anfalla ett byte. När klockan slåt tolv, kommer folk att rusa för platscream tv, steroes etc och bara slita åt sig! Haha hade varit kul att vara där!
Själv ska jag upp 4 för att köra till best buy, som öppnar 5 am, där kön startade redan klockan 8, och försöka komma in. Marina vill ha en iPod, jag vill väl inte ha något direkt, men jag kan köra. Sen ska vi kanske till klädaffärerna. Som sagt, shopping förbud! MEN idrottskläder och vinterjacka behövs! Till mamma: Jag kommer att sätta ett max! Jag kommer bara ta med mig X antal dollar ;)
Let the SALE Begin!

Detta är en bild tagen utanför Best Buy, google


Utanför Target...



Ljudsystemet. Man kommer åt det kl 5 am. De nästa 2 bilderna är priserna! Inte konstigt det ser ut som ovan ;)





10 stycken för 90 dollar!



//Rebecca

Happy Thanksgiving!

Idag är det kalkon dag! Jag sitter nyduschad och ska göra mig i ordning, för snart ska vi köra till Alexandria och gå på någon restaurang. De orkade inte laga mat i år, vilket jag förstår eftersom det är en del ;)
Så idag är jag ledig, och imorgon med. Det är ju förresten Svarta fredagen imorgon, vilket jag inte ska utnytja! För er som inte vet, så är "The black friday" en rea-dag. Alla affärer öppnar typ 2, 3 eller 4 på natten och har (vi snackar STOR) utförsäljning på allt i affären! För den 1 januari, tror jag, så måste de betala extra skatt för allt som de har kvar i affärerna sen förra året, vilket är bra, för vill man ha en sjukt stor platsma tv, så kan man få den för halva priset, kanske ävne 70 %. Nåja, jag har satt shopping förbud på mig själv, och det har fungerat bra de senaste två veckorna, så låt inte förstöra det nu ;)

(Visst ni förresten att presidenten får in typ 100 kalkoner, som han benådar, varje år?! :) )



Today is the turkey dag! I just took a shower and will soon get ready, becasue we are going to Alexandria to some restaurant. They didnt wanna cook dinner today, wich I understand sice it is a lot to cook.
To I´m off today, and tomorrow. Btw, its the black Friday tomorrow, wich I not use :(
For you that not know it, the black Friday is a huge sale day. All the stores are opening at 2, 3 or 4 am and have (we talking huge) sale on everything in the store! Becasue the 1 january, the stores have to pay taxes for everything that they have left in the sotres from last year. Wich is good, since if you want at new, bigg TV, you can get it for the half price this day ;)
But I decided to save my money and not shopp anything for a while, so I will not go to any mall ;)
//Rebecca

Happy Birthday Natalina!

Idag var det Natalinas födelsesag! :D Eller, imorgon ;) Men vi firade den idag! Fast, just nu är det imorgon, så idag är det hennes födelsedag! Eftersom klockan är 2.
I alla fall så åker hon med sin familj till New Jersey, så vi fick fira henne idag.
   Först vart det tårta och pizza hemma hos henne. Sen efter en del fjantande där så drog vi till kareokebaren. Klockan tolv sa DJ:n att Natalina fyller 21, så alla sjöng och DJ:n, vår kompis John, gav Nataina hennes första lagliga shot i amerika ;)
Sen var det en massa dans och kassa kareokeuppträdanden, eller nja, bara några av oss sjöng dåligt! Men kul hade vi! :D Och jag fick till och med ha bilen till halv två istället för två! Shit! Det saknar jag mest! Att få ha en bil som man kan ha hur länge man vill ;)
Puss och godnatt. Imorgon är det thanksgiving! :D










Första drinken då! GRATTIS!

Today it was Natalinas birthday! :D Or, tomorrow :) But we celebrated her today. Well, now it is tomorrow, so today is her birthday! Since the time is past midnight ;)
Anyway so is she going with her family to New Jersey over Thanksgiving, so we celebrated her today.
  First we had cake and pizza at her house. After that, we went to the kareokeybar. At midnight, the DJ told us all that it was Natalinas 21:th birthday, so we all sang for her, and the DJ, our friend John, gave Natalina her first, legal shot in america ;)
 The rest of the time it was dans and bad karokeysongs, or... some was bas, like me and my firends! But we had fun! :D And I even got the car till 1.30 instead of 1 tonight! Dam, that is wat I miss the most! To have my own car for how long I want to ;)
Well, kisses and goodnight. Tomorrow its thanksgiing ! :D
//Rebecca

I väntans tider...

Ashley är ute och leker just nu. Jag sitter med min svenskabok och pluggar, (ni som missat så använder jag mig av google translate, eftersom jag har glömt bort min svenska under året jag varit i USA!)
Funderar på att pause svenska pluggandet lite och köra på "Lära dig tyska" - youtube klippen istället. Just nu känns det lite roligare att lära mig tyska, jag menar... Större delen av min umgängeskrets snackar ju tyska! I min au apir grupp är väl alla från Tyskland, Swetsh,(vet fortfarande inte hur det stavas) och Österrike. Haha ojdå! I den andra gruppen har vi iaf Finland, Mexico etc, men dom räknas inte ;) Höhö.

Det jag vill komma fram till är att jag är den enda som inte snackar tyska i min grupp ;) Men tyskar är konstiga... Titta bara vad Österrike och Schwets gjorde mot min nalle!

//Rebecca

Cristmas times are expensive times

Jag kom på en sak idag :) Det är en månad kvar till julafton! :D Ja, den svenska då! Här i USA är det en månad och en dag.
Så jag antar att det är nu julklappsproblemet börjar på riktigt! VAD ska jag köpta till mina värdföräldrar och Ashley? De har ju typ redan allt. Hm, Ash önskade sig en symasking, tydligen. Så nål och tråd kanske?
  I alla fall så kommer jag inte att skicka hem några julklappar. Det är aldeles för dyrt! Kan ju köpa minde paket, men frakten lär väl gå på 50 - 70 dollar eller mer. Det är för mycket! Så, kära alla ni där hemma! NÄSTA år kommer jag att köpa fina paket :) Särskilt eftersom jag inte har firat jul hemma på två år.

Bilder från förra året

//Rebecca

Träning

Jag och Marina kom på en sak idag medan vi var på gymmet. Det var ju tisdag! Och tisdagar på gymmet innebär ett helg gäng killar som har basketträning! SNYGGA är dom oxå! Mest svarta, men några vita oxå, men herre gud så heta vissa var då! När vi såg denna svettiga, svarta sammankomst, så bestämde vi oss genast för att ta ett par varv på löparbanan som går runt om basketplanerna, typ en våning upp, om man säger så.
   När vi var klara så tog vi en bild för att skicka och retas med Natalina, som fick stanna hemma. Heeheee!!!

Denna bilden är dock från google, eftersom min dumma mobil inte kan föra över bilder!
//Rebecca

Party party

Jag måste vara jäkligt roligt enligt folk! Här går jag och frågar Katya om hon kan fråga sin mamma om hon kan ha en fest i sjöhuset, eller ja, om vi kan ha en fest. Sen går jag och gör ett sånt evanemangs inbjudan till alla människor på facebook ;) Haha! Nåja, jag tänkte ju mer att jag känner de flesta sen innan och att jag redan har alla på facebook. Dessutom är ju jag den anda av oss au pairer som redan har varit på ett antal fester där ;)



//Rebecca

Snö?

Jag tänkte retas lite med Sverige. Eller, nä det tänker jag inte ;) Men snö har vi inte i USA iaf och det är inte under 10 grader under dagarna heller ;) Kvällarna är väl lite annorlunda, men skit i dom! Roligare att vara ute på dagarna ändå :)

Jag vet inte varför, men här är en bild på en bebis i mexikan hatt!

//Rebecca

Garage fest

Mamma undrade varför vi befann oss i ett förråd när vi var hos Anton i torsdags och fredags. Det är deras garage, och vi var inne i huset med, men eftersom deras rum är så små så var vi mest i garaget. Garaget är smalt, men långt ;) Och så har de ett rum bredvid och sen kommer man typ in i huset. Men på lördag blir det (förhoppningsvis) storparty i Julias gamla lakehouse (Nämde jag att jag och Sofia inte kom på hur man översätter Lake House? Sjö hus sa vi...) Jag frågade Julias ersättare Katya, om hon kunde fråga sin hostmamma om vi kunde låna huset. Jag pratade såklart med henne och berättade om sommarens fester och hon var på! Så hon frågade och nu är det party i ett riktigt hus på lördag! :D Men först så ska jag Sofia och Marina på konsert i Baltimore ;)

//Rebecca

Sov gott!

Fan vad man känner sig ur form om man inte tränar på en vecka! Nej, nu ska det fan bli ändring på detta! Mindre chips och kanske bara eeen liter cola om dagen!
Nej skämt osido! Det var skönt att få träna lite och nu är jag nyduchad och fräsh! Tog på mig min hudlotion från  Bath & Body Works, en aromatherapy sak som ska göra att man slappnar av. Jag har även en bodywash. Så man duschar först och smörjer in sig efteråt och så luktar den gott och så ska man slappna av och sova gott :) Verkligen någonting jag behöver i mitt stressiga au pairliv ;)


//Rebecca

Träning

Nu ska jag snart dra till gymmet. Det har inte hänt alltför mycket här idag. Pluggplugg och plugg. Och tvättande etc. Nåja, på torsdag så är det thanksgiving! :D Vi ska tydligen på restaurang i år. Men det är ne restaurang där man betäller in en tallrik med kalkon middagen. Blir säkert trevligt.
Nej, dax att svettas!

Liten smådum bild på mig och Marina ;)
//Rebecca

Kommunikation?

Det kom en man och knackade på dörren imorse och sa att han skulle måla i Ashleys rum idag. Jag hade inte hört någonting om det och försökte ringa min välrdpappa som inte svarade. Jag menar? Hur gör man då? Han sa förstås att det var ok och att han hade ett jobb hos grannen, så jag får väl säga till Randy ikv. Men jag menar, hur ska jag veta att han ska komma och vart färgen är om ingen säger det till mig? Dessutom kanske jag inte hade varit hemma?

//Rebecca

In love

Och helgens kärlekspar blir... Dam Dam Daaaaam....

Lloyd och Lucia! :D

//Rebecca

Harry Potter

Harry Potter filmen var jätte bra! Vissa tyckte att den var lite händelselös emellanåt, men så var det ju i boken med. Allting kommer ju att hända i nästa del! Och som jag hoppades så följde dom boken rätt bra! Jag hoppas verkligen att de lyckas avsluta nästa film som boken! Nu längtar jag ihjäl mig! Det sordliga var att vi alla insåg att vi inte kommer att få se den tillsammans och inte i USA! Jag tyckte att jag kunde hälsa på mina tysk/österrikiska/schwetsiska kompisar och så kunde vi se den, men sen kom jag ju på att det är mycket bättre om de kom till Sverige, eftersom jag inte snackar tyska! Vi i Sverige är i alla fall vettiga med att texta våra filmer.
Titta Sofia så snäll jag är och inte lägger ut Harry Potter bilder ;) (Hon har sin bild av hur alla ser ut i böckerna och vill inte förstöra den ;) )
//Rebecca

Helg!

Vad hände då på festen i fredags? En mexicanare blev för full och deckade, nämner inga namna. *host*Cristina.
Alla andra hade jätte roligt, och många hade druckit lite mycket. En fick en vis "sak" ritad i ansiktet med en penna, han blev skitförbannad och gick och slog på saker. Tillslut lugnade han dock ner sig och bad om ursäkt. Gissa vem som målade dit dicken liksom? Men jag fick en kram och sa förlåt ;)
Igår bestämde vi oss för att vi var för trötta för att göra någonting. Så vi invaderade Sarahs hus och kollade på den 6:de Harry Potter filmen, som var dålig, sa jag kanske? Sen såg vi på en annan film.

Bilden på Fabian med apan är ett litet internskämt ;) Och sista bilden på Sarah tycker jag är rätt cool!





//Rebecca

Fredagens middag





 När vi var på Cheascake i fredags så fick vi först vänta i 2 timmar på ett bord, även om de sa 1 timme. Sen fick vi ett för litet bord och fick vänta längre på ett större. Sen hade världens slöaste servitris, så det tog oss ytterligare 2 timmar för mat etc. Sen tog det en evighet att betala, för hon slängde åt oss notan och gick, och vi ville dela upp notan per person. Blalbalba... Så vi ville inte tippa så mycket! Spana in Pilvis tip på en cent ;)
Efteråt stod vi säkert i 1 timmer och snackade, tillslut stod jag och Sofia kvar och snackade, och efter en halvtimme frågade vi varandra varför vi fortfarande snackade engelska ;)
//Rebecca

God natt

Nu har vi sett alla Harry Potterfilmerna! Eller, inte den som går på bio! Den ska vi snart se ;)
 I alla fall så har vi alla konstaterat att den 6:de filmen är den tråkigaste. Det händer ingenting, ingen action och bara en massa snack och musik. Boken var mycket bättre. Aja, nu är vi redo att se bion och jag har fått förklara en hel del för mina kompisar som inte har läst böckerna. De fattade inte vad horucruxen är för något och vad han ska med dem till. Aja, nu fattar dom iaf en hel del :)
Bilder får komma imorgon. Det är sent nu, så jag ska sova! God natt
//Rebecca

TRÖTT!

Usch. Jag kom hem 5 imorse... Sov till tolv, då jag vaknade och var svin hungrig! Nu ska jag sova lite till, förmodligen drar vi över till Sarah senare och kollar på den sista Harry Potter filmen. Vi funderar på att se den på bio imorogn :)
Igår så vad jag i alla fall med några på Cheascake Factory, och efter det drog vi hem tilll en kompis. Berättar mer om det senare och lägger upp lite bilder ;)
//Rebecca

Lugn fredagkväll

Som vanligt är jag en sådan multikompis som har kompisar lite överallt. Vilket betyder att om några ska göra en sak, så betyder det inte att alla ska göra det, utan några andra gör tex något annat.
Ikväll var det tänkt att vi skulle ut och klubba i DC. Men jag har verkligen inte varit på humör för att gå ut till en klubb, trängas med en massa svettiga personer, bli full och hörselskadad. Nej, jag sms:ade Sofia och frågade vad hon skulle göra. Så nu ska jag och Pilvi snart köra till Cheescake Factory och möta upp henne och hennes kompisar och äta middag och kanske gå på bio, jag vet inte. Huvudsaken är att jag och Sofia inte har setts på ett tag nu, så det ska bli roligt! :)



As usuall, I´m the multifriend person, with friends here and there. Wich means that if one group is doing something, it doesnt mean that the others are doing the same, they can in fact do something complete different.
The plan for tonight was that we werre suposed to go out clubbing, finally after sevrall weeks. But I havn´t been in the right mood at all to go out and dance woth a bunch of sweaty persons, get drunk and deaf. No, so I texted Sofia and asked her what she is doing tonight. So soon will me and Pivli drive and meet her and her friends at the Cheescake Factory, for dinner and maybe some movie later, I don´t know. The point is that I haven´t meet Sofia since like forever, so this will be fun! :)

//Rebecca

Macarone and cheas

Ashley var på sitt vanliga "åka-till-mamma-fredags-humör" idag. Behöver jag nämna att hon inte tycker om det?
Men vi målade lite på hennes poster, som hon ska göra till skolans köruppvisning och sen lagade jag Mac&chees, så det var en rätt lugn eftermiddag.
Jag måste bara fråga, är det någon som tycker att macaroner och ost är gott? Varje gång jag lagar det, så smakar jag lite. Kanske tror jag att om jag smakar tillräckligt många gånger, så kommer jag att komma på tjusningen med dessa macaroner och ost! Alla amerikaner älskar det i alla fall. Fast, jag har ju å andra sidan aldrig varit ett så stor fan av macaroner...



Ashley was on her normal mood today after school. And she was going to her mom, so I didnt have to work so much. We painted a little on her poster, that she has to do for her schools singing preformence and after that I cooked Macarone and chees.
I just have to ask, are there anyone that likes this? Every time I doing this Mac&Chees, I try a little from it, just to se if I this time like it. All the americans seems to like it, at least. But not me. Well, I have never been suga bigg fan of macarones anyway...

//Rebecca

Att säga adjö

En kompis ringde till mig i morse. Hon bara grät. Hennes morfar ligger för döden, sa hon. Och jag kände mig så dum och långt borta. Hur tröstar man någon över telefonen!?
Dessutom känner jag hennes morfar. Jag har träffat honom rätt många gånger och jag var till och med där och sa hejdå innan jag drog till USA. Fan, inte lätt alltså. Min farfar hade ändå varit sjuk rätt länge när han gick bort, men det var fortfarande sorgligt. Sen gick min pappas frus pappa bort, men det var en olycka på sjukhuset från klantiga läkare, så det var vi inte beredda på alls! Usch.
Som jag har skrivit tidigare, så är det aldrig lätt att säga adjö. Inte till vänner och familj som man vet att man ändå kommer se om ett, två år, inte till kompisar som man har skaffat sig under de där två åren och som man inte vet om man kommer att se, och speciellt inte till ens äldre släktingar som man vet att man aldrig mer kommer att kunna sitta och skratta eller krama igen.

Nej. Nu ska jag släpa ut hunden på en lååång promenad i den värmande höstsolen! Lätta upp tankarna lite.

//Rebecca

Nigels B-day

Ikväll, eller idag, så var det Nigels födelsedag. Så vi drog hem till honom efter att vi alla hade slutat! Ja, vi vet att det är torsdag, men festa lite kan man väl göra för det? Nu körde jag... bilen alltså.

1. På vägen dit köpte vi ett dussin munkar som vi satt och krängde i oss
2. På vägen hem fick vi köra en lång omväg för att hitta en mack, eftersom Natalina höll på att kissa på sig
3. Jag fick så ont i magen efter för många vindruvor, så fönstren åkte ner...
4. Försök att säga "Shit sausege" snabbt några gånger
5. Jag har ont i magen efter allt skrattande! :D

Friends! I love you sooo much! <3




//Rebecca

Frukost

Frukost på ihop. Tyckte att Fabian och Natalina såg så söta ut tillsammans med bebin mellan sig. Typ som två föräldrar! Och ni som undrar, nej de är inte tillsammans!
Dessutom delade Cristina ut fler Mexico hattar, så snart kan vi alla säga att vi har varit i Mexico :) Men jag ska faktiskt dit på riktigt någon gång, så att jag kan köpa några fler! As snyggt att hänga upp på väggen ju! Predvid mina masker som jag ska köpa i New Orleans och andra saker som jag samlat på mig i världen :)






//Rebecca

IHOP

Nu ska jag möte upp gänget på ihop för lite frukost! :) Lite amerikanska pankakor eller någonting annat!
 Ha en bra dag

//Rebecca

Höst

Höst. Denna vackra årstid. Jag vet att ni redan har vinter i Sverige, med is och snö etc etc. Här är det fortfarande hyfsat varmt, så idag tog jag en långpromenad med hunden. I t-shirt, så ni vet.
Ikväll hade vi filmkväll. Sarah, Sarah, Natalina och Marina kom över. Vi satt och skrattade så att vi kissade på oss till Grown ups. Asskön! Även fast jag sett den några gånger redan ;)





Fall. This beautiful time of the year. I know that you already have winter back in Sweden, with ice and snow etc etc. Here it´s still warm, so today I took a walk around the neighborhood with my dog. Inly in t-shirt, just so you know.
And tonight we had a movienight. Sarah, Sarah, Natalina and Marina came over. We sat and laught so much that we almost pied on ourself, watching Grown ups! Awsome! Even thou I already seen it a couple of times ;)
//Rebecca

Peacock

Denna videon är jätte bra gjort! :) Katy Perry - Peacock

//Rebecca

New Orleans

Jag har blivit sugen på att åka till New Orleans. Det började när Sofia snackade om att hon ska dit under Mardi Gras, och sen när min hostmamma började snacka om hur fint det är där och hur massa coola masker som de har. Så jag bestämde mig för att fråga om kompisarna vill dra dit efter den 9 mars, eftersom detta ändå är en av USA:s största feststäder, tro det eller ej! De sa jag, över en helg dock.
Men Sarah, min kompis, vill dit under Mardi Gras, och det slutar den 8 mars!!! Men, så har både hon och jag alla våra semester dagar kvar, och eftersom de andra bara vill dra fredag till söndag, så snackar jag och Sara om att dra dit tidigare! Dessutom, på tisdagen den 8, efter midnatt, så är väl jag laglit myndig här i USA? Och jag har läst att de inte är så hårda där heller. Sarah, som är 22, kan lätt köpa drinken åt mig, och det kommer inte vara vakter där som tar den ifrån mig, vad jag har hört i alla fall. Och i bästa fall hoppas jag att vissa bartenders inte är så petiga på två dagar, jag menar... hur mycket kan min hjärna hinna utvecklas från den 6, 7 mars till den 9? Helt ärligt nu?

Sis and me på Halloween, i masker från New Orleans! Jag personligen gillar den röda mest, men den passade bättre till hennes outfit!

//Rebecca

Presenter!





Titta vad vi fick av Cristina när hon kom tillbaka från Mexico! Nu kan jag ju låtsas att jag har varit där, om någon skulle fråga i framtiden lixom ;)

Look what we got from Cristian, when she got back from Mexico! Now I can pretend that I been there to, if someone would ask in the future ;)

//Rebecca

Barnhjälte

Vad är det som pågår på facebook egentligen? Varje dag när jag loggar in så har x antal kompisar ändrat sina profilbidler till en tecknad figur...
 Oh well, hm... vilken var min teckande barndomshjälte? Jag älskade ju en hel del Disney och Sailor Moon... Ah nu vet jag ;)



Tydligen så älskade jag den här lille skiten när jag var typ 2, så mormor köpte till och med en leksak i julklapp. Mamma sa att mormor tyckt det var den fulaste leksaken hon någonsin köpt! Haha!
//Rebecca

Varje dag

Day 13: A List of All The Places You’ve Lived

1. Hammenhög
2. Onslunda
3. Washington DC

(På semester)
4. Floda
5. Stockholm
6. Kreta
7. Sälen
8. Kläppern
9. Stöten
10. Polen
11. Chicago
12. New York
13. Florida
14. Bahamas
15. Philadelphia

Glömt något? Hm säkert...

//Rebecca

Blöt hund



Gissa vilken tränings acctivitet jag bestämde mig för idag? Powerwalk i regnet, av någon anledning...

//Rebecca

Bloglovin

Följ min blogg med bloglovin

//Rebecca

Om vädret ändå vore gladare

Det är skittråkigt väder ute! Men jag fick en rolig sak idag :) Skickade in ett skolarbete igår som jag fick mvg på! Sånt gör mig glad! Nu ska jag sova en liten stund, sen ska jag nog dra en snabbis till gymmet, ska bara småträna lite idag, och sen ska jag fortsätta att plugga.
Ha en bra dag! :)

//Rebecca

Varje dag

Day 12: A Photo Of Me Taken Recently

En trött Rebecca i en stor labyrint. Vi har i alla fall (efter ett lååångt sökande) hittat alla fyra målen ;)
//Rebecca

Träning!

Fy fan vad det värker i hela min kropp just nu! Vi körde hårdpass idag på gymmet, Sarah, Marina och jag. Först 10 minuter på trappan, sen sprang jag i en halvtimme och sen cyklade jag i 20 minuter. Efter det körde vi styrka i en timme. Usch, känns redan i kroppen!
Dessutom regnar det, så ni vet.

Bjuder på en söt bild på "The dog in the hat" en sånhär regning kväll
//Rebecca

Ge mig...

Jag tror helt ärligt att Hösten/vintern är den tråkigaste tiden att vara au pair på. Jag menar, man kan inte vara ute lika mycket, det finns inte lika mycket saker att göra osv. I somras gjorde vi saker varje helg, festade, reste runt, gjorde saker... GAH! GE MIG SOMMAR IGEN! Saknar den :(
Dessa sista veckorna har varit astråkiga! Bara samma samma samma, filmkväll och bio liksom.
Vi bestämde oss för att vi måste försöka dra och ut i helgen som kommer! Och sen måste vi komma på vart man kan dra över en weekend! Fööörslag?

I think that the fall/winter is the boriest time for au pairs. I mena, we can´t be outside anymore, there is not as many things to do and so on... This summer we did stuff every weekend, party, traveling, did things... GAH! GIVE ME SUMMER AGAIN! Miss it :(
This last few weeks has been so broing. Just the same old same old, movienights and theaters.
We decided to go out to DC next weekend. And then we will figure out were to go over a weekend! Sugestions?









//Rebecca

God morgon

Godmorgon! Här är hösten fortfarande vacker och det är hyfsat varmt på dagarna! Man kan ibland fortfarande gå ut i t-shirt på dagarna om man känner för det.



Good morning! Here is the fall still beautiful and it´s still nice heet during the days. Sometimes I can still walk around in my t-shirt, if I feel for that.

//Rebecca

Ehm?

Harry Potter kommer som sagt på fredag! Då hade vi tänkt att sitta bänkade i biosalongen! Och för att förbereda oss så har vi läst alla sju böckerna och kollat igenom alla filmerna. Vi har en film kvar att se, Halvblodsprinsen, och sen är vi redo för fredag!
Men efter att ha kollat på en massa Harry Potter filmer så hände det någonting i våra huvuden... Ja, om ni bestämmer er för att kolla på filmen nedan så förstår ni nog... Detta är ett filmklipp av en många! Natalina goes crazy with my teddybear!!

//Rebecca

IKEA

Vi vart så sugna på köttbullar igår, så det fick bli en sväng in på IKEA för att käka lite. Är det inte lite roligt? I Sverige åkte jag nästan aldrig till IKEA, nu för tiden drar jag dit med jämna mellanrum för att fylla på mitt förråd med svenskt godis och mat?
Och käka köttbullar ibland :)




//Rebecca

Shopping

Det blev lite shopping igår i malet. Budget shopping! Väskan hittade jag på Off Brodway shoe store. Jag hade nämligen två kuponger som gav mig 30 dollar av, väskan var redan på lite rea, så från 70 dollar till 50, minus de 30 jag hade. Sen vet jag inte om hon drog en kupong två gånger eller vad som hände, för det slutade med att jag betalade 7 dollar för väskan!
Så på svenska gick den från 500 kr till 50. Inte illa va?
Sen hade jag bonuskort på Victoria´s secret, som gav mig en gratis trosa plus rabatt på en BH. Jag behöve en ny Bh, så klart att jag köpte en då! Så nu vet alla att jag bl.a. äger en lila bh ;) Dessutom älskar jag deras hudlotion! Luktar så gott!


//Rebecca

Varje dag

Day 10: A Silly Photo Of Me

//Rebecca

Woodbridge

Nu ska jag slänga i mig lite fukost och sen ska jag dra till Malen med Carin, Marina och Pilvi. Jag fick kuponger från Kattis och Yasmin, som de fick när de handlade, i en skoaffär, så tänkte att jag måste ju använda dem ;) Jag menar, 38 dollar billigare, då behöver jag ju kanske inte betala mer än 10 dollar själv :)

Puss hej ha en bra dag!

//Rebecca

Varje dag

Day 9: A Photo I Took

Pappa och Kattid
//Rebecca

Nytt örhänge



Försöker ta foto på mitt nya örhänge. Eller ja, det är ju faktiskt ett par! Snyggt är det i alla fall.
Jag har även hört att det är poppulärt i Sverige att ha ett långt örhänge i ena örat bara... Ska kanske prova det. Folk tycker jag är lite lusig ibland som kör på svenska trender, som tillexempelt idag hade jag tre ringar på mig, varav två var stora... Jag hade genast för många ringar på mig. Lucia tyckte faktiskt att det såg snyggt ut!
Jag råkar gilla att ha stora ringar på mig, men jag kan hålla med om att ha för många inte är snyggt. Men tre ringar? Näe, det tyckte jag inte var någon fara ;) KOnstigt att de aldrig reagerat innan bara...
Nåja, god natt!
//Rebecca

Suntrek

Jag blev såld idag! Killen som berättade om Suntrek resorna var så rolig, så intygande och så snygg! I en och en halv timme berättade han om de olika turerna de har genom USA, hur alla grupperna verkligen fungerar tillsammans och att alla är från olika länder, inte bara Au Pairer. Jag, Natalina och Marina bestämde oss genast för att ta Californa dreamin turen, det är en tur på 15 dagar, och man åker LA, San Diego, Joshya Tree Naonal Park/Lake Havasu, Grand Canyon, Las Vegas, Death Valley, lite andra nationalparker och så San Fransisco, Santa Barbara/Malibu och så tillbaka till LA. Intensivt på 15 dagar, men vafan! Man är en stor grupp människor och hur kul är inte det? Dessutom, sa han, så i Las Vegas hur de en limousinbuss och kör runt och är man en större grupp som festar tillsammans, så är ju det faktiskt roliogare.
De har även en annan som jag hade velat ta, den går från San Fransisco, genom södern och upp till New York. Men eftersom jag förhoppningsvis redan kommer att ha besökt New Orleand och Memphis, så känner jag att jag ser fler platser på att åka i Californien :)
De åker 13 persone, plus gruppledaren, i små 15 persons bil/bussar. Vissa resor är camping resor och andra är några man bor på billiga hostel, hotell osv. Campa blir ju billigast. Dessutom, som Au Pair får man 30 % rabatt om man bokar innan 31 Januari, och då måste man lägga en 250 dollar deposit. Så vi tre kommer förmodligen att boka en tur snart! Måste bara boka New Orlens först!

Obs! Alla de blåa orden är länkar till olika bilder på ställena ;)



//Rebecca

New York to China

Alla har väl inte missat de nya Google skämten? Gå även in på Google Maps och skriv in Japan till Kina, "Ta vattenscooter över stilla havet", pfft? Vem har varit rolig?

//Rebecca

Håret?

En fin bild på mig, pappa och Anna när de var här. Nåja, Anna blundar lite. Men jag tycker om den ändå :) Just nu skiner solen fortfarande ute och jag sitter och funderar på hur jag ska fixa håret. Jag tror faktistk att jag ska prova min nya locktång, det är ju ändå fredag, så då får man vara lite extra snygg i håret! ;)

 
//Rebecca

It´s friday



Detta är precis vad jag känner för att göra just nu.
Idag är det fredag och jag har inte så många planer. Ikväll efter jobbet har jag, eller vi, ett möte med vår LCC. De ska prata om några bussresor som man kan ta i USA medan man är här. Bussresor så att man kan åka igenom till exempel Californien och andra platser. Det är ju egentligen rätt bra, en bussresa på en, två eller tre veckor och så får man se stora delar av landet. Men det känns ju jätte roligt att sitt och lyssna på det en fredagkväll.
//Rebecca

Dött

Jag har äntligen insett hur besatt jag är av internetet. Igår var det nere i hela kvarteret, och jag fick damp! Här sitter jag och ska hetsplugga, internetet dör och jag kommer inte åt mina uppgifter, som jag inte har sparat ner på datorn! GAAAH! Som tur var så kunde jag avsluta en uppgift på psykologin och så hade jag mot min lycka skrivit ut studieguiden till Naturkunskapen, så jag satt och pluggade instuderingsfrågor etc.
Förresten, är det någon som är bra på kemi? Det periodiska systemet, jobner osv? Jag fattar noll och så frågar de hur man vet om en jon är possitivt eller negativt laddad...? Va? Står det inte bara +- då? Nej det ska man tydligen kunna de i det periodiska systemet... suck. Tror att jag ska ringa min Naturvetenskapare Lisbeth och få hjälp ;)

//Rebecca

Varje dag

Day 8: Picture Of The Last Place You Visited

NYC!

//Rebecca

Detta pluggande

Avatar går på HBO2, så jag sitter och har den på i bakgrunden medan jag pluggar. Eller, pluggar, jag skriver en massa, fast det är väl att plugga?
Det är Veterans day idag, jag har ingen aning om vad det är, men någon militärdag och alla är lediga. Så Ashley är ledig från skolan. Skönt, lite sovmorgon! Hon och hennes kompis ska ha ansiksmask och spadag senare, och hon frågade om jag ville vara med... Hm, let´s se how far I get with my schoolwork ;)

Lite energishots kanske?
//Rebecca

Varje dag

Day 7: Your Favorite Recipe

Tacos! :D

//Rebecca

Öh, gå ner i vikt?

Vi var på gymmet ikväll igen. Efter gymmet drog vi till McDonals, såklart! Jag hade glömt min plånbok, så jag åt ingenting :) Eller jo, en glass bara som Sara så snällt köpte ;)
//Rebecca

Harry kommer snart!

Hej här sitter jag och analyserar Detet, Jaget och Överjaget. Tänker inte prata så mkt mer om mitt pluggande... I alla fall så planerar jag och mina kompisar ett Harry Potter marathon i helgen. SÅÅ töntiga  är vi ;) Dessutom måste vi göra det i helgen, så att vi kan se den nya filmen nästa helg! Ah, so exited! Jag menar, i två delar, då måste den ju lixom bli som i böckerna :P
Och Sofia, bli inte ledsen om vi inte bjuder in dig! Vi vet hur lite du vill se filmerna :) Men du är alltid välkommen ändå! :D

Två bilder som pappa tog på sitt besök. Folk skrattade lite när vi kom vandrandes på ett led och stälde oss och gjorde YMCA!

//Rebecca

Plugg

Måste bara säga att jag är jävligt stålt över mig själv just nu... Psykologi uppdraget skulle vara inskickat förra veckan, och Svenskan och naturkunskpapen till igår. Just nu håller jag på att avsluta psykologin, inte så mycket kvar, och sen ska jag börja med svenska och naturkunskapen. Mitt mål är att ha allting inskickat på lördag!
Har ju börjat på allt, men ändå... kan jag skylla på att papppa varit här?!

Choklad, ruffsigt hår, mjukisbyxos och en cider! Dax att starta då!
//Rebecca

Varje dag

Day 6: Your Favorite Quote

Vänskap är som att kissa på sig själv, alla kan se den! Men det är bara du som känner den varma känslan som den medför!

//Rebecca

Jeffree Star

Vet ni vad jag ska göra 27 november? Jag ska se Jeffree Star! Vem, undrar säkert ni... Det är en B-kändis som Sofia är helt galen i, men som faktiskt har en hel del bra låtar. Så jag, Marina och Sofia ska dra till Baltimore :) Ska faktiskt bli riktigt kul!
Och angående mitt inlägg om New Orleans... Japp! Verkar vara en helcool stad! Sofia är skurken som fick mig sugen på det hela, och jag ska ju faktiskt till Vegas med min hostfamily!
Vegas funderar vi även på sista månaden

Ja, det är en transa!

//Rebecca

Schnitzel

Ikväll var jag minsan duktig och lagade mat! Det ni ;) Det blev snitzel, klyftpotatis och bea-sås :) Mums! Och till min förvåning så tog Ashley TVÅ portioner... TVÅ!!! Hur galet är inte det när hon för ett halvår sedan inte ens hade velat smaka? Min lilla tjej börjar bli stor! Högstadiet påverkar henne väldigt possitivt på alla sätt ;)

Ja okey, denna bilden snodde jag från google ;)
//Rebecca

Resa snart?

Jag sitter här och mumsar på mina svenska ostbågar och pluggar. Jag är ju rätt sen, som sagt! Men det går frammåt, och ikväll tror jag att jag kommer att stanna hemma och avsluta det uppdrag som jag håller på med i psykologin.
Jätte roligt att läsa om? Nej eller hur.
Jag kan ju berätta att jag och mina kompisar hade tänkt att åka till Las Vegas i Mars, efter min födesedag! Men vi ska nog inte göra det längre, utan vi åker kanske till New Orleans iställlet. Anledningen till att vi böt destination? Tja, jag kan väl säga såhär att jag nog inte har råd att åka till Vegas både i Mars OCH april ;) Dum dum dum!!!

New Orleans eller Las Vegas?



(Obs! Inga biljetter bokade än! Fortfarande ett antingen elller;) )
//Rebecca

Varje dag

Day 5: Ideal Future Career

Okey... Hm! Bra fråga, listan är lång.

Läkare, arkitekt, fotograf, rik, sophämtare, avloppsrengörare, tånagelklippare, filmressisör i USA, Hollywoodstjärna (obs, det var visst syrrans dröm!)
//Rebecca

Resa, ja tack!

//Rebecca

Måndag

Tvätten är igång igen... Suck, det är måndag! Varför är alltid måndagarna så dryga? Det är alltid dessa dagar som man är extra trött och inte riktigt vill plugga/jobba. Oh well, dax att sätta igång med det jäkla pluggandet! Jag har gjort ett litet shema för mig själv denna veckan! Så jag har en hel del att hinna med, om jag säger så! Blev ju lite efter nu när pappa var och hälsade på!


//Rebecca

Mega Minde

Vi såg Mega minde igår! Den var bra, inte bästa filmen, men inte dålig heller. Lite söt och småkul sådär. :)
Handlar ju om han Megamind som hela tiden slåss mot MetroMan, som är Metrocitys hjälte. Tillslut så lyckas Megamind att döda honom, och tar över staden. Men efter en tid så blir han uttråkad och tar Metromans DNA för att skapa en ny superhjälte att slåss mot... Ja, ni fattar? :P

//Rebecca

Varje dag

Day 4: A Song You Want Played At Your Wedding





Nä men helt ärligt? Sånt tänker väl inte jag på nu?
//Rebecca

Ta det med en nya salt

Nu ska jag intruducera er till mina vänner! Tror inte att jag har gjort det förut ;)


Först ut är Pilvi! Min europeiska granne från Finland! Vi träffades i Maj, då hon anlände till staterna. Hon är väldigt pratglad... VÄLDIGT pratglad! Men det är det vi gillar med henne :) Hon pratar alltid om precis allting. Hon är även lika kasig som jag, så vi har sjukt kul tillsammans!


Natalina, min långa, roliga Sweitchiska porrstjärna! Tycker om att ta "Dirty picures of me", (henne alltså! Hennes mening!) gillar ciggaretter och har Bra musiksmak! Vi bor 5 minuter ifrån varandra och brukar ses nästan varje dag. Jätte härlig tjej och hon är minst lika knäpp som alla andra! Lite dryg just nu, eftersom hon bara retas om att hon blir 21 om 19 dagar och inte jag xD ... jag överlever ;)


Marina, Min sjukt härliga tjej från Österrike, som inte backar för någonting! (utom läskiga "spökande skogar")
Har bilder i sitt rum på hennes kvarlämnade bil i Österrike, (som hon ibland gråtandes berätta hur mkt hon saknar)  tycker det är äckligt när jag rapar, men har annars skön humor. Galen hon med, annars hade hon väl inte passat i gänget?


Sarah, eller Lil Fart som vi kallar henne (efter registreringskylten på bilen) är en helt störd tjej! Jag skulle lätta kunna fråga henne om hon nästa dag vill hoppa ur ett flygplan, och hon skulle säga ja. Hon är bland annat min Gym kompis. Skrattar åt allt gör hon och hon verkar alltid vara på toppenhumör! Är hon en glad tjej eller är det hennes sätt att avreagera sig efter jobbiga barndagar?


Sofia! Bor 30 minuter från mig i USA, 10 minuter från mig i Sverige. STORT Tokio Hotell fan och jag kommer absolut intuducera henne för Sandra, en annan kompis som gillar TH, när jag kommer hem.
Oxå alltid glad. Flippar dock rätt lätt ut ifall någon kissar på sig i sängen över henne, så gör inte det om ni sover över henne i en våningssäng, kissa alltså.


Sist, men inte minst, denna gången är Fabian! Våran nyanlände KILLaupair! Honom har jag känt i två veckor, ca. Rolig kille som lätt bjuder på sig själv (vidoe när han sjunger California girls kommer upp snart ;) )
Efter en liten mobil olycka á la Anna panna, så har jag hittat en ny sida hos honom! Så numera när jag har tråkigt och känner för att sms:a konstiga, ibland störda, saker så är han på! Speciellt om det handlar om att bli våldtagen av rakade orangutanger!
//Rebecca

Söndag

Vi hade tjejkväll igår! Vi krängde i oss en massa pizza, chips, coke, vin och smirnoff! Vi var ju så roliga oxå, så vi lät Marina springa in i affären medan vi väntade i bilen... Sist fick hon nämligen inte köpa vin etc eftersom att vi var med, och inte visade ID. Då skyllde dom på att de inte accepterar icke Virginia ID... Eh, hm... Hur korkat låter inte det? Nåja, denna gången var vi smartare och fick våran sprit! :P
Sen hyrde vi film, körde ut i skogen till Cristina och drack, spelade wii, såg film och var glada!


TV:n satt fast i väggen, så vi kunde inte nå till uttagen på baksidan och vi hade bara datorn som DVD. Men den ramlade inte ner ;)


Vin är tillåtet att dricka om man är 20 år och från Sverige! Så länge man inte är "ute på klubben och blir tagen" ;)

(Har ju inte lagt ut bilder förr med sprit i, men jag tror alla fattar ändå vad som händer? ;) Alla har väl varit 17? :P) Sverige då...

Inte snyggaste bilden på mig direkt, men vafan!

//Rebecca

Varje dag

Day 3: A YouTube Video

//Rebecca

Ladiesnight

Vi har tjejkväll! Pilvi, Jag, Natalina och Marina och Cristina. Nyss kakade vi pizza, nu ska vi dra och köpa vin och lite snaks ;)




//Rebecca

Träning!

Lördagen började duktigt, tycker jag! Jag och Marina drog till gymmet klockan tio och tränade till 12. Nu sitter jag i dusch handuken och ska snart klä på mig, jag Natalina och Marina ska nämligen till en affär i Fairfax, som ska sälja Svensk, Norsk, Tysk, Österrikisk och Sweitchis mat :D Ja, ursäkta stavning! Men Schwitzerland stavas så konstigt! 
//Rebecca

Varje dag

Day 2: A Picture Of Your Favorite Animal

Tiger! Jag tycker att dom är så vackra! Måste till Indien och se en IRL innan alla skjuts ihjäl

//Rebecca

Due Date

Ikväll blev det bio! Ja, igen! För när folk ska upp tidigt dagen efter och jobbar/gå i skola så blir det lite lättare saker. Men vem älskar liksom inte att gå på bio? Popcorn, sköna stolar, stå och frysa utanför efter filmen i en timme för att man vill umgås en stund.
I alla fall. Vi såg Due Date. Riktigt rolig film! Det är från skaparna av Hangover, och det är  han "Not you, fat Jesus" som är med i den, plus en annan. Den har väl lite samma story, en man ska hem med ett flyg till sin gravida fru, denna klumpige, korkade man med skägg kommer och får dem utkastade ut planet och tvingas köra tillsammans genom landet medan det händer en massa saker.
Jag vet inte hur mycket vi skrattade! Men rolig var den! :P

Oh, btw! Detta var första gången som jag behövde visa legg på en bio! Den var rated R, alltså att åldersgränsen var 17. Känns ju kul att man ser ut att vara 17!! Haha, well... alla fick i stort sett visa legitimation ;)

//Rebecca

Victoria´s Secret

De tyckte att jag ska laga mat ikväll. Jaha? Vadå för något, undrar jag. Jag som har sämst fantasi när det gäller mat! I alla fall när det ska gå snabbt... Tror att jag ska köra på spagetti och kötfärssås ;)

Titta förresten vad jag fick hem idag från Victoria´s Secret. 10 dollar rabatt på en bh plus en gratis trosa! Måste jag ju utnutja ;)

//Rebecca

Varje dag

Ett mail från Pilvi med en lista på att man ska lägga upp något i sin bligg varje dag i en månad. Första är en bild på staden man är född i. Hm, jätte intressant, men okey!

Okey nåja, det FANNS inga bilder på hela byn, så jag kör på denna istället ;) Det är iaf en liten del av Hammenhög.
//Rebecca

Dumma amerikanska lagar

Jag har lagt upp denna listan förut, men tänkte att jag kan ju lägga upp den igen för lite nya läsare ;)

DUMMA AMERIKANSKA LAGAR!

I Virginia får man bara ha sex i missionärsstälningen

I Nevada är det förbjudet att ha sex utan kondom.

I staten Washington är det förbjudet enligt lag, under alla omständigheter, att ha sex med en oskuld - även på bröllopsnatten.

I Cleveland, Ohio är det förbjudet för kvinnor att ha lackskor.

I Florida är det förbjudet enligt lag att ha sex med ett piggsvin.

I Norfolk, Virginia är det förbjudet för kvinnor att vistas offentligt utan korsett.

I Kingsville, Texas finns det en lag som förbjuder grisar att ha sex på stadens flygplatsområde.

I Connorsville, Wisconsin får en man inte skjuta med ett vapen samtidigt som hans kvinnliga partner får orgasm.

Namnet på bergskedjan Grand Teton i Wyoming betyder bokstavligen "stora pattar".

Det finns en lag i Illinois som förbjuder en hel rad saker. En är att få erektion offentligt, en annan är att dansa naken.

Enligt lag i Alexandra, Minnesota får en man inte älska med sin fru om han luktar vitlök, sardiner eller lök. Om hans fru så önskar, kräver lagen att han måste borsta tänderna.

I Indiana är det förbjudet att ha mustasch om man "tenderar att vanemässigt kyssa andra människor". 

I Horny, en liten stad i North Carolina, har man förbjudit alla massageinstitut. 

I staten Utah räknas sex med djur, så länge det inte är i vinstsyfte, inte som sodomi och är därför inte olagligt. 

I Romboch, Virginia är det förbjudet att vara involverad i en sexuell aktivitet om ljuset är tänt. 

I Minnesota är det olagligt för en man att ha sex med en levande fisk (hurvida det är okej för kvinnor framgår inte).

Par som hånglar så kraftigt i bilen att tutan går på av misstag, kan få fängelse enligt lag i Liberty Corner, New Jersey.

//Rebecca

Fredag

Ja nu har familjen åkt. Var lite ensamt att gå och lägga sig igårkväll... Men fan vad skönt det var att sova i sin egen säng igen! ENSAM! :D
Nu kommer jag inte se dom på 8 månader. Lite snarare än nu, när vi inte hade setts på ett år. Jag hade tänkt att åka hem någon dag innan Yasmins student. Haha! Jag kommer att vara Jetlagd som fan, men skit samma ;) lika bra att åka hem och på festandet direkt, med svenska spriten, tycker ni inte? :P
Nu ska jag ut och springa i alla fall!

Det finnd en sminkaffär här som heter Sephora, utala det engelskt. Men är man svensk så kan man ju skoja till namnet lite: Se P Hora = Cp Hora
//Rebecca

Shopping

Här är lite shopping. Jag vet inte hur mycket jag har shoppat denna veckan (okey kanske inte så mycket då) Men resten av familjen har i alla fall shoppat loss! Jag bor ju här, så jag behöver inte känna tvånget att köpa upp två lager kläder från Forever 21, ett dussin skor och tio flaskor med billigt märkes shampo!



Pappa köpte spöket! Vi tänkte att det passade, eftersom det varit Halloween ;)


//Rebecca

New York

Igår var vi ju i NY. Vi åkte hemifrån klockan 7, körde 4 timmar och parkerade på andra sidan floden och tog färgan över. 10 dollar för parkeringen och 17 dollar för färgan. Jätte billigt och smidigt. Väl inne på Manhattan så gick vi runt på Time Square, Ground Zero etc. De hade även ett jätte Forever 21, på 4 våningar! Gud vad avundsjuk jag blev! Funderar på att ta en helg och dra och shoppa i NY!
Sen var det ju dax att köra hem... 9 tog vi färgan över, tio i bilen och sen var vi hemma två! Snacka om att vi var trötta! Stackars pappa körde ju. Okey, jag körde både upp och ner i ca en och en halv timme, men han körde mest. Jag får ju egentligen inte köra hans hyrbil ;)






//Rebecca

Pappa veckan

Idag så körde vi upp i bergen och kollade på naturen. Vi körde en Skyline drive genom bergen och efter det så körde vi till Östkustens största labyrint och gick i den :) Mysigt.
Imorogn ska vi dock upp jätte tidigt och köra till New York!

Lägger upp fler bilder senare. Nu är jag sjukt trött och ska sova! Måste ju orka NY imorgon!




Fråga inte varför jag har fotat en död skunk...

//Rebecca

Nuts

I mat affären. Ja jag vet, jag ska skaffa ett filmredigeringsprogram!

 
//Rebecca

Scary!

Måste bara bjuda på dessa bilderna ;)


//Rebecca

Skor

Det blir ju en hel del extra shopping när man har besök. De vill ju hinna shoppa så mycket som möjligt medan de är här, jag tycker bara det är kul att shoppa. Billigt är ju allt oxå!
Här är i alla fall lite av inköpen. Tre par olika skor, eller ja fyra par, men två par är likadana. Mina är dom svarta längst till höger, de har en klack. Jätte snygga! Och ja... Vi har shoppat ett X antal fler skor och kläder ;) Mest dom då!



//Rebecca

Halloween!

Idag var det ju Halloween! :D Och Svensk mat ;)
Vi körde och handlade, så att Kattis kunde laga mat till kvällen. Det blev lövbiff som lindas runt grönmögelost, gräddsås och potatis, sen äppelpaj! Gud! Jag har saknat svensk mat! Eller, svenska tilllagnings sättet då ;)
Sen på kvällen så gick vi Trick or Treat. Först trodde jag att vi skulle gå med Ashley, men hon ville gå med sin kompis. Så jag, Yasmin och Anna gick för oss själva. Fast först gick Jamie och Kim med en gata. (Kim är Jamies flickvän)
Kändes ju lite dumt att komma där, 20 år, och tigga godis! Men vafan! Det är ju Halloween i USA!
Men jäääklar vad med godis vi fick! Och alla husen var så häftigt puntade! Det gick inte så bra att fota dock, men jag lägger upp en bild på ett någorlunda bra hus ;)



Och nej, jag hade inte köpt en Halloween kostym... Tänkte att jag skulle köra på kjolen som Anna har, men sen tänkte jag att en svart kläning passade bra det med. Med dessa snygga masker ;)





//Rebecca
RSS 2.0