Första jobb dagen

Idag är min första dag ensam med Ashley.
Igår så åkte vi hem till Randys mamma, i "Sleepy Hollow", låter det bekant alla ni skräckfilmsfantaster? I alla fall.. Alla husen var byggda i början och innan 50 - talet, så det var verkligen som att åka bakåt i tiden! Hans mamma ar hur trevlig som helst! Och alla pratat så americanskt! Inte alls som skolengelskan! Ashley, jag och Ashleys syter Lissie kollade runt i källaren och de hittade en massa kameror. Ashley hittade en sån gammal kamera som trycker ut bilden direkt och sen kommer bilden efter en stund. Hon tog en bild på Lissi och det var verkligen bilder kvar i den! Så vi fotade oss lite, de blev väldigt bruniga och såg gamla ut :) Haha fick en fin bild på mig och Ash :)
Sen satt vi och kollade på Disney Channel hela vägen hem, i deras bil! De har en stor, ny fin bil som man kan se tv och DVD i!
Så säger Ash att hon ska väcka mig idag då med hunden, och mycket riktigt... Halv nio kommer en hund hoppandes i min säng och väcker mig! Haha jag var helt trött! Men gick upp och segat lite framför datorn med Ash och ätit frukost... Sms:ade med Caroline igår (lugn mamma... Jag har en amerikans mobil nu) och vi ska kanske ses idag :) Hade varit najs och så kunde jag börja träna med tycker jag! Nåja, nu vi klä på oss och ut och kolla in området.
Ha det bäst alla!

Tack för alla kommentarer btw! :D
//Rebecca

Hos familjen

Hejsan alla!
Nu är jag hos familjen! Det var en sex timmar bussresa från skolan i NY till förorten till WDC där jag blev hämtad. Satt längst bak med Elena och AManda och pratade hela resan, nästan. Vi var sjukt trötta allihopa! Var inga härliga sängar alls!
Så kom vi dit vi skulle bli hämtade och bussen stannar, och där är allas familjer! NEVÖST! Jag ser min familj och jag vet inte, sjukt nervös! Första mötete, första intrycket ni vet... Vi kramades och hälsade och jag fick fina blommor i de amerikanska färgerna och en jätte gullig nalle! Handgjord! Sen så satte vi oss i deras stora nya  fina bil och de frågade mig när jag senast åt. Eftersom vi fick "lunch" i form av sallad och en lite torr bulle, räknade jag inte med det och svarade klockan sju, eftersom det var då jag åt frukost. Med andra ord var jag sjukt hungrig! Bra, sa de och så körde vi till en resturang.
Vi åt och jag drack upp min cola snabbt och servitrisen bara kom med en ny, och jag bara "what"? Så förklarade de att läsken är gratis i USA Och att de bara fyller på, ju mer jag dricker ju mer bär de ut till mig!
IAF, jag var blyg och Ashley var blyg i början. Men sen började hon prata. Mycket och snabbt! Visa mig sina dockor och de visade mig det STORA huset! Och så min säng! Stor, och mjuk! Och de har en hund, som är ett riktigt yrväder! Inte ett år ens, så det förstår man ju ;D
Idag så åkte vi och fixade ett bankkonto till mig. Sen åkte jag med Emelie och hennes vän Lauren till ett köpcenter, där jag köpte ett par shorts, sjukt varmt här alltså!! Köpte lite mer kläder, på Forever 21! Ny favorit affär! Och ett par converse! Gissa vad de kostade? Knappt 400 svenska kronor! Sjukt billigt! Sen åt vi på ett coolt Japanska ställe på kvällen, där de lagade maten på bordet. Eller man sitter typ runt spisen och de lagar maten åt en. Jätte gott! Och roligt, han slängde runt och gjorde konster med knivarna och maten och det var helt sjukt att kolla på! Haha.
Här kommer lite bilder från NYC. Inte alla, hehe


Simon, Nina och jag på bussen till NYC. .... Första skyskrapan vi körde förbi! Förstår vrf de heter "sky"skrapa!



Såklart en av alla miljoner taxibilar! Och något torg.



Många bilar! ....................................Jag och Nina Och i bakgrunden Empire State Building (stavning)?


Simon Samma ställe.


Denna byggnaden är hälften så hög som World tradecenter var. Alltså, worldtrade center var dubbelt så högt... Och jag kan säga att denna byggnad var väldigt hög! Och bilden bredvid, platsen där World trade center stod...
Jäkla terrorister! Hade varit häftigt att stå där!



En tjur. Lycka för pengakursen att ta på den eller nått... Tyska tjejen vars namn jag inte minns, bild 2 Nina Simon och jag.



Tre broar, Brookling Bridge, Sen minns jag inte de andra... Manhatan och en till tror jag.. Sen Nina, Brasilianska tjejer och mannen i mitten var våran guide, som var väldigt bra!



Och där är hon! Frihetsgudinnan!



Bild från färgan och sen en från The top of the rock! Empire state building och jag.


Central Park och NEW YORK! DET ÄR SANT!! JAG VAR DÄR!



Jag, Nina, Therese och Cherie innan det var dax att åka tillbaka till skolan. Min nya favoritstad är deffinitivt NY! Stockholm, släng dig i väggen! :D
//Rebecca

New York!

Idag Så började vi med att lyssa på  en polisman. Han var hur rolig som helst! Mycket skratt, hehe. Sen hade vi sista lektionen sen bar det av till NYC!!
Det var hur coolt som helst! Vi åkte först guidad tur med bussen och guid, sen tog vi färgan över till Statden Iland och tillbaka (endast för att se på Frihetsgudinnan!!!!!) Sen körde vi till en skyskrapa (kommer inte ihåg namnent) THe rock någonting och det var 67 våningar högt och man såg hela NY. Shit, enormt stort!
Sen gick jag, Simon, Nina och the germen girl och åt. Sjukt hungriga!! Buffe, hehe. Sen gick vi i affärer, tyvärr hade vi inte så lång tid, så vi shoppade inte så mkt. Jag kollade på en kamera och så köpte vi såklart I <3 NY t-shirts =D.
JAG ÄLSKAR FAKTISKT REDAN NY!! Kommer åka dit fler gånger! (bilder kommer).
Imorogn så bär det då av till WDC, där jag ska bo i ett år... Spännande! ÄNTLIGEN får jag träffa dem!! Slippa dessa obekväma sängar, dåliga mat, skumma toaletter och långa lektione! Men det har varit en kul tid. Hoppas jag kan träffa de nya kompisar jag skaffat... Några kommer jag säkert träffa igen, eftersom vi bor i närheten.
HA DET BÄST! Nu ska jag försöka sova!

(Är förkyld, så jag sover ännu sämre! Dessutom sitter det en massa brasilianare och ska "fira" sista natten...)
Ska även tacka Nina för att jag fått låna hennes dator idag och igår.... Tangentborden här är skumma! Jaja, jag får väl vänja mig från och med imorogn....
//Rebecca

Dag tre i USA

Hejsan alla hemma i Sverige!! Hoppas att ni har det lika bra som jag har det! HÄr är väl 30 grader varmt, kvavt ohc blå himmel. Vi går i skolan ca 11 timmar idag, sjukt drygt! Men imorogn är det dax för den efterlängtade NYC turen! En guidad tur runt Manhattan och sen ska jag upp i ett utkikstorn! Min världfamilj betalade ju för det :) Gillas mycket!
På fredag åker jag då till Familjen som bor i Bristow, VA och jag längtar! Blir lite skillnad mot hur det är här (bättre mat bla hoppas jag!) Men jag har skaffat nya vänner i min klass bl.a. som jag hoppas jag kan träffa igen :)
Nej här är hur bra som helst! HÄr kommer lite bilder ;D

Mina tyska FLygpolare! Blev engleska hela flygresan. Första synen över NY! Det var hur häftigt som helst! Vi såg parken och Frihetsgudinnan!



Nina På flygplatsen när vi steg av. Och dålig bild på NY från bussen.


Jag, Cherie, Camilla från Danmark och Nina på Campus. Amanda och jag i klassrummet. Americanska flaggan!



Anna (Från Ukraina) Och Elena (Tyskland) ..... Vanessa och Daniella (båda från tyskland)

Lunch i solen på terassen. Ser ni sjön långt borta? Internationall sing along... Alla länder sjöng, var roligt! Kul att Sverige körde "I ett hur i skogen, liten tomte tittar ut, haren skuttar fram så fort, knackar på hans dörr..."!!!!




Elena och Camilla under en av rasterna ute pp trappan i den varma solen



SVERIGE!

//Rebecca

Antligen!

Sa var man i USA!! Har er sa varmt! Och valdigt roligt. Resen gick jette bra! Jag traffade Cherie, Theres ocgh Nina po flygplatsen i Kastrup, vi skolade med vin innan flyget gick och sen flog vi i 1,5 timmar till Frankfurt. Sen forsokte vi fa platser nara varandra po det planet, men det gick inte sa bra. Jag hamnade bredvid tva tyskar som med skulle oka som au pairer! Jag pratade engelska hela flygresen, som tog 8,25 timmar... Over england, greenland and canada! So cool to fly! Landade ca halv fem lokal tid, halv elva i Sverige, sen tog det 2 timmar till Skolan, framme 2 svensk tid, eftersom det tog tid on the airport. So sjukt tierd when we got here men vi skulle samlas och get some information och eat first! Jag modde inte alls bra! Sen kom jag till rummet, som jag delar med en tjej som kommer fran Brasilien! Henes namn vagar jag inte stava! Idag har vi gatt i skolan! Och jag har ringt mamma och pappa, kopte ett telefonkort, 25 dollar men shit vad manga menuter man fick pa det! Har aven ringt min familj. Fick avnen en valkomstpresent! Biljettetrna till NY turen po torsdag betalade dom, 300 kr, och en tur upp i en hog buggnad med en utsikt over hela NY!! Plus lite anndra saker! Tack sa mkt, dar sparade jag lite dollar :D Ikv var det internationallt Sing Along, alla lander skulle sjunga en barnvisa po sitt sprak! Hehe var jatte roligt! Sen fyllde nogra ar, so vi sjon for dem po engelska, sen alla po sitt srpok, samtidigt!! Haha Thats sounds not god! Och jag pratar engelska och den kanns redan battre! Har aven traffat Amanda och skafaft manga nya vanner! Kanns som att halften har ar tyskar eller nott! ;D Nej, nu ska va go och forsoka ta ut pengar till Cherie. Ha det bra alla! My dream come true ;D
//Rebecca

Ett avslutat kapitell

Imorgon är det dax. Då lämnar jag Sverige i 13 månader. Jag avslutar nu del ett av min berättelse... Den första delen, om matchning, förväntan, kontakt med familjen, längtan och förberedelser. Imorgon börjar del två, den roliga delen! För nu är allting packat, allting är förberett och fixat. Allt är dubbelkollat och jag har sagt hejdå till alla.
Jag är sjukt nervös! Vem hade inte varit det? Jag ska träffa några tjejer på flygplatsen och sen bär det av mot vårat stora äventyr!
DESTINATION USA, AMERIKA!
Så jag säger HEJDÅ Till alla mina underbara vänner! Min underbara familj och Alla andra!
Vi ses om ett år!
MÅNGA KRAMAR Från er Rebecca

//Rebecca

Sömnlös

Var på 50 -års fest ikv och det var trevligt och kul! :D
Kom hem två och gick och la mig, någon timme senare kom Yasmin hem med något folk och väkte mig, så jag kunde inte somna om! Så sjukt nervös ju! Och jag kan ju säga att jag försökte somna om, men två tjejer och två killar i varsitt rum... nej det gick bara inte! Klockan är nu 05.26 och jag är pigg som en lärka (eller hur säger man?) p.g.a nervositet! Jag åker fan imorogn och jag har inte packat klart! Eller jo, jag har packat!  men det väger för mycket, och en släkting sa till mig ikväll att jag ska packa minder kläder, eftersom jag kommer köpa där! Så iaf ett par skor ryker nog ur väskan och en tröja... Varmt och så är där ju, så kanske bara behöver toppar, klänningar, kjolar och leggins? Nåja, fått hjälp av Bettina med en utrensning, sen hjälpte Lisbet mig igår, och nu ska mamma hjälpa mig ikväll!
//Rebecca

Tack för igår alla!

Festen igår blev riktigt bra! Jag hade hur kul som helst! Och jag fick säga hejdå till nästan alla kompisar! Lite synd inte alla kunde komma! Det var mycket tårar och skratt. Fick även lite fina avskedspresenter =) Bland annat en ... hrm!!
Stressad som fan nu! Packade om väskan idag. Lisbeth hjälpte mig att sortera bort ännu mer kläder och när vi hade fått i allt så vägde den 24.3 kg!!! Och den får bara väga max 23! Men handbagaget vägde bara 4 kg, så jag ska flytta över lite saker dit! Vill inte ha exakt heller, eftersom jag håller väskorna och samtidigt står på vågen!
Nu ska jag fixa mig klart, Farbror har 50 års fest!
//Rebecca

Panik och klump i magen!

Fick panik över packningen igår! Sms:ade Bettina tio, Hjälp kom hit! Så hon kom! Halv två var vi väll klara, då hade vi totalrensat bland sånt jag ville ha med och packat ner i väskan! Är lite kläder kvar som hänger på tork som ska med, sen är det klart!
Sen så skulle jag kolla vad det var för fel på mitt VISA kort... Och gissa vad? Hon på banken hade råkat spärra kortet!!! När hon skulle spärra det gamla... Hon bad om ursäkt flera gånger och jag ska maila henne min adress i USA så skickar hon det nya kortet dit! Tur jag har 2000 kr i dollar så att jag klarar mig de två första veckorna...
Sen så håller jag på att städa huset... Pust, och mitt rum ser fortfarande ut som fan! Men tanken är inte att vi ska var uppe, förutom för att använda toaletten, så jag stänger dörren och låtsas som ingenting!
Stressad! Hoppas att min Avskedsfest blir bra ikväll! Nu ska jag fixa mig och bära in alla lådorna på rummet... Svettig som en surikat är jag oxå!

//Rebecca

HJÄLP!!!

Var på banken och satte in pengarna jag hittat i rummet. Och aktiverade mitt VISA kort, trodde jag. Men när jag senare idag skulle handla f´ör det så FUNKAR fanskapet inte! Så det blir till att köra ner till banken imorogn fort som fan och fixa eländet innan jag ska börja städa och fixa inför festen!
Skulle packa väskan idag oxå, men det är hopplöst! Jag har slängt en hel del kläder, men sen har jag en del som jag vill ta med, men det blir ÄNDÅ för mycket!! Nåja, jag får rensa en gång till... Får tänka smart... Har jag en tunika så kan jag ta bort en t.shirt, eftersom tunikan täcker överkroppen... För jag VET ju att jag kommer att köpa nya kläder där! ÅÅhh!!! Vrf ska det vara så JOBBIGT!!!??
//Rebecca

So little time

Nu är det så nära! På måndag flyttar jag till USA! Alla mina lådor i rummet är tömda... Allt på mitt rum är tömt... Och gissa vad duktiga jag har hittade lite överallt i de oliak lådorna? PENGAR! Sammanlagt hittade jag 570 kr, som låg i kuvert från födelsedagar och julaftnar som jag slängt ner i lådaorna och sedan tagit pengar ur och tillslut glömt eller råkat lägga andra saker över... Så duktig jag känner mig! Men jag ska till banken nu och aktivera mitt VISA kort, så tänkte passa på att sätta in pengarna där då.
Senare i em ska jag till tandläkaren... Sista gången gratis! Sen ska jag ta fram alla kläder jag ska ta med till USA och se till att de tvättas, jag använder typ bara gamla sunk kläder numera för det är inte lönt att använda dem nu de sista dagarna, måste ju vara rena!
//Rebecca

Packar

Nu har jag mailat med några av dem som åker samma dag som jag. Mest med dem som ska åka samma flyg. Hade verkligen varit kul om vi alla kunde träffas innan och cheka in samtidigt, så man kanske hamnar i närheten av varandra! Och hittils verkar det bara vara Amanda som kommer att bo i närheten, vi satt och chattade igår igen. Är så skönt att ha en att prata med om allt detta, en som går igenom samma sak. Packning och alla papper och allt som måste fixas, menar jag då!
Nu har jag snart packat klart... Sen gäller det att städa hela huset. Och imorgon blir det tandläkaren, måste kolla så allting är okey.

Sen funderar jag på om jag ska färga håret... Eller om jag helt enkelt skiter i det?

//Rebecca

Ystad för sista gången

Nu är det så galet nära att jag fortfarande inte fattar någonting! Att packa ner hela rummet går väldigt segt, jag öppnar en låda, hittar något roligt som en tekning eller andra saker som jag kanske har skrivit när jag var liten och sitter och skrattar en stund. Vissa saker tar det emot att slänga, men jag kan inte spara på allt! Det ÄR skräp!
Jag ville bli författare när jag var liten, så jag har hittat en hel del halvfärdiga sagor i mina lådor. En del bara måste jag spara på, eftersom de är så roliga att läsa nu! Och inte för att skryta, men jag var rätt duktig på att skriva när jag var mindre, eftersom jag ofta skrev!

Idag var jag och syskonen i Ystad, där jag handlade det sista som behövdes (enligt mig). En minitandkräm, för jag tror inte att jag får det på Au Pair skolan, och nytt smink. Sen så hittade jag en fin Svensk väggalmanacka som jag köpta, bara för att liksom. En present såklart! En hårddisk köpte jag oxå, eftersom Jesper ska göra något med datorn jag lämnar efter mig och jag vill spara all min skit, så såklart är det bra.
När jag gick i Ystad så kom jag även att tänka på att det var sista gången som jag gick där, på gågatan och i alla affärer...
//Rebecca

Snabb inlägg

Igår var jag hela dagen med Lisbet, Miranda och Johanna på Tivoli i Köpenhamn. Vi hade riktigt roligt och fick ont i hela kroppen! Kom hem väldigt sent...

Fick även min almanacka igår och listan på de som flyger samma dag som jag. Verkar som att de flesta kommer att flyga från Stockholm eller Göteborg. Men jag kan ju alltid kolla var alla bor och kanske höra av mig till de som ska flyga från Kastrup.

Nu ska jag och syskonen in till Ystad, ska bland annat växla pengar till US Dollar, och köpa lite sista saker som jag behöver. Sen ska jag ta itu med det jäkla packandet, som tar sån TID! Så svårt, vad ska jag packa i vilka lådor och vad ska jag ta med mig? Kanske ska plocka undan allt som ska med och sen packa ner allting annat?
//Rebecca

Sista veckan...

Ja då var sista dagen på jobbet avslutat. Det var med ett tungt hjärta som jag vandrade hem ikväll... Jag har trivst så galet bra! Kommer verkligen sakna alla gamlingar och presonal. Har lärt mig massor!

Imorgon inleds sista veckan... Åker till Tivoli i Köpenhamn med Lisbet och några kompisar till henne. Ska verkligen bli roligt! Jag har planerat hela veckan så att jag inte tänker för mycket på USA, får en pirrande klump i magen varje gång jag gör det nu.
Sa ju hejdå till alla på jobbet, fick en massa lyckoönskningar och kramar av dem! Satte mig i bilen med tårar i ögonen många gånger! Kommer verkligen att sakna dem! Det var inte alls som jag trott! Kanske ses vi igen, någon dag...
Sen var det så fint väder idag. Blåste väldigt mycket men varmt var det! Så vi drog till stranden med våra Göteborgska gäster och badade i de stora vågorna! De små barnen gillade detta mycket!

Lite Halmstad pic... Först på stranden första kvällen. Sen stranden dagen efter tidigt (det ÄR faktiskt en tromb!) Sen i affären Buttrics, när vi shoppade, sen i stugan när vi köpt en Candyspray skum sak... Sen en bild från stranden på eftermiddagen/kvällen plus lite bilder från när vi var ute i fredags kväll och tillslut en bild på hemresan när vi stannade vid et flygplan som sålde godis... Jag köpte bara tre Äkta gränna polkagrisar gissa till vilka?





//Rebecca

Snabb uppdatering!

Hallå!
I torsdags så åkte pappa, jag, Yasmin och Anna till Halmstad och kom hem igår, lördag. Vi hade verkligen roligt! Mycket bilder, skriver om det senare och lägger upp bilder :)
Nu har jag varit på stranden och badat med våra gäster från Göteborg, mammas kompis Helen och hennes små barn. Roligt! Och nu ska jag gå till jobbet om tio minuter, sista dagen! Skriver mer ikväll!!

//Rebecca

Packar för fullt

Sädär, en halvfull låda till... Tro mig, mitt rum ser verkligen inte fins ut just nu... Och lådorna väger en hel del, så jag ska be mamma att INTE lyfta dem!! I alla fall inte i de små hålen i sidorna! Haha men vad trodde jag? Det är blöjlådor från jobbet, klart de är lite klenare... Men lyfter man under bottnen så går det säkert bra! Nej, jag får ta och städa upp på mitt rum. Jag börjar känna mig super stressad..! Ska packa klart allting, packa till USA, skicka in papperena om internationella körkortet, som jag har GLÖMT!! Och göra en massa saker nästa vecka! Usch ja! Olidligt nära nu.

Ska packa en väska och sticka till papap. Vi ska på en minisemseter nu...
//Rebecca

Mitt liv, mina minnen

Idag har jag varit flitig! Jag har både diskat, tvättat kläder och börjat packa! En hel låda full och några rensade skrivbordslådor. Sen fick jag nog av packande och hittade mitt halvfulla lilla fotoalbum, som jag började sätta in bilder i för några veckor sedan. Ah, tänkte jag och kom på att det är ju roligt och bra att ta med bilder och visa familjen! Så jag satte mig vid datorn och la in en massa bilder på mitt USB och körde in mot Simrishamn, lämnade Jesper på jobbet och körde till Expert. Framkallade 77 bilder och medan jag väntade på att de skulle framkallas träffade jag Sandra och Malin. Trevligt att snacka lite och träffa dom! Ses på fredag tjejer, om inte innan!
Hämtade bilderna och körde hem och blev obekvämt medveten om att alla dessa 77 bilder för nästan 300 kr inte skulle få plats i mitt lilla album! Men så kom jag på att jag ska resa bort imorogn med pappa och syskonen, vilket är lika med fler bilder! Plus, att jag ska rätt så säkert till Tivoli i Köpenhamn på måndag = bilder! Och kanske i nödfall (vilket jag inte tror jag hinner) bilder från Hejdå Festen. Hade ju dock varit kul att ha bilderna utskrivna, men jag får lägga in dem på Facebook. I alla fall, lite fler bilder betyder att jag kan köpa ett nytt litet fotoalbum och fylla det med...
Så ikv har jag klistrat bilder och små stjärnor! Blev riktigt nöjd och nu kan jag sitta och gråta och skratta och minnas när jag är i USA!

//Rebecca

Liftarens Guide och Lisbet

Jag läser "Liftarens Guid till Galaxen" så sjukt rolig bok! Jag har en bok, där alla fyra böcker är i samma... Så igår läste jag om hur man ska göra för att flyga. Man flyger, genom att missa marken... Jag bara "Aaa okey...? Haha jo men det låter ju rätt logiskt!" Jag skrattar så galet mycket när jag läser den! hehe roligt!

Efter jobbet idag åkte jag in till Ystad och träffade Lisbet i några timmar. Vi gick och fickade på Ecspressohous. Först en varm macka och Cola, sen efter en lång stunds babblande om precis allting så köpte vi muffins och någon drcika med massa grädde... Uff, mätt haha!


//Rebecca

Avskedet

Har precis varit hos Bettina ikväll. Hennes mamma hade Smyckeparty, eller vad det kallas, och jag hittade ett snyggt halsband. Mamma oxå för den delan. 
Bettina har kommit in i Växjö och flyttar dit den 24 Augusti. Lite ironiskt, att vi båda flyttar samma dag... Två veckor... Inte klokt. Nu sitter jag och kollat på en massa bilder, på oss genom åren som gått med varandra och kollar på Mamma Mia, som vi såg tillsammans förra sommaren och satt och skrattade åt.

Jag kommer såklart att gåta som fan när jag ska säga hejdå till alla! Fy fan, jag hatar avsked... kanske bara skulle åka.

//Rebecca

Två veckor kvar

Nu är det bara två veckor kvar tills jag åker! Känns som att jag borde börja packa eller något. Jag har tagit hem en massa lådor från jobbet, såna blöjlådor som ändå skulle slängas. Tänker packa ner saker på mitt rum, eftersom både jag och mamma anser att jag flyttar hemmifrån och jag har lite planer på när jag kommer hem, som innebär att jag inte behöver mitt rum.
Jag har funderat och tänker på hur galet detta är! Jag åker till ett land på andra sidan jorden, för att jobba! Jag känner ingen och jag har aldrig varit där! Men det kommer säkert att bli sjukt kul!
Fick ett mail igår från familjen och de vill att jag ringer dem när jag är frammer. Ska skriva ner nummret och ha det i min mapp med viktiga papper, så slipper jag logga in på en dator eller något sånt för att ta fram deras nr.
Sen så har jag bara två dagar kvar att jobba! Härligt! Tiden flyger iväg och jag känner att jag hade velat gjort så mycket mer i sommar!
Ska ut och springa nu så att jag kanska kan köra till Bettina sen ikv.
//Rebecca

Mitt nya mål!

Sitter och läser min kompis Filippas blogg. Det känns så tråkigt att jag kommer att vara på andra sidan jorden när det är dax... Men jag ska skicka lite gulliga fina presenter till henne, har jag tänkt! Sen så kommer jag ju hem efter några månader!
Igår var Sandra hemma hos mig. Det var roligt och vi åkte ner till stranden och badade. Vi försökte få ner hennes hund i vattnet, men den har inte fattat det roliga med vatten, och tvärnitatde i vattenbrynet! Det såg verkligen roligt ut! Sen så fanns där några unga killar som Kitesurfade! Det ser så sjukt roligt ut! Jag och Sandra ska lätt lära oss det! Så vi skickade bort Håkan och Mamma för att de skulle kolla vad de kostade och lite sånt, eftersom vi var lite fega av oss... Synd bara att jag inte såg det tidigare i sommar, eftersom jag inte kommer hinna lära mig det innan jag åker... MEN jag kanske kan lära mig i USA? Vem vet, haha. Lite synd är det att jag inte hamnade i Californien, nära havet, för då hade jag nog både kunnat lära mig surfa och Kitesurfa och allt vad man kan göra!



Bildkälla
//Rebecca

16 dagar kvar!

Usch, jag fick en klump i magen idag... Slutet närmar sig... Slutet på den här sommaren! Och känslan över att "snart börjar skolan" existerar inte... Det är slut. Jobbet har jag i en och en halv vecka, sen är det slut. Våra liv här, våran vardag som vi är så vana vid, är slut! Alla gör sin grej, en del flyttar till andra skolor för att plugga, en del (som jag) åker ivåg utomlands, andra vet inte vad de ska göra och några skaffar familj.
 Shit, verkligheten gav mig en smäll på käften tidigare imorse, när jag vaknade med ångestattacken över att jag snart befinner mig på andra sidan jordklotet!!








//Rebecca

Vem blev tröttast? Hunden eller jag...

Sådär, nu har jag sprungit 3 km. Tog med mig min hund Edda, och hon var väl glad i början över att inte behöva gå i min takt, (hon är en schäfer) men när hon förstod att jag skulle springa långt så blev hon mindre glad. Haha, så när vi kom hem igen var hon helt slutkörd och svettig och gick och la sig någonstans, medan jag fortsatte att träna.
Ska duscha nu och sen ska jag städa lite och baka kanelbullar. Sandra kommer hit idag oxå och eftersom det är så härligt väder ska vi nog till stranden! Funderar på vilken strand det kan bli, eftersom hon förmodligen tar med sig sin Rotweiler Ronja. Hemvärnsgården kanske?
Och ut i solen idag att lediga människor! Passa på, den kanske snart bestämmer sig för att gömma sig bakom molnen snart igen!

//Rebecca

On Da Beach med Elin

Idag när jag kom hem så hade jag fått lite post! Fick mitt VISA kort, så nu väntar jag bara på koden, sen så hade jag fått ett kuvert från Cultural Care. I detta kuvert så låg mitt Erika försäkringskort, tror jag, mitt schema till Au Pair skolan i NY, information om flygresan, packning och så och att jag hade betalat in allting.

Sen körde jag och Elin ner till stranden. Båda hade jobbat, hon till tolv och jag till ett! Så jag var iaf varm och svettig! Var rätt skönt att bada och att sitta på stranden och sola. Godis och bullar hade vi med oss, höhö. Så nu är jag röd igen!
Men efter, när vi skulle hem så frågade Elin om jag kunde köpa en sak åt henne, för hon vågade inte! Och jag bara haha ja okey! Men helst inte i Hammenhög då! Så vi körde till Simrishamn och sprang in i en affär och där var jätte mycket folK! Och vi bara neej inte här, för mycket folk!! Så vi sprang mest runt, jätte kissnödiga, och skrattade. Så vi provade en annan affär, men de hade inte sånt så vi gick bara på toa och körde tillbaka! Och då var allt folk borta!!! Yes! Så jag köpte den här grejen, röd som en tomat och försökte hålla inne fnisset! Sen rusade vi ut asgarvandes till bilen! Haha usch!!!


//Rebecca

Dessa presenter!

Jag har köpte en present nu till familjen. Och jag fick lite tips av Amanda till lite andra presenter. Ska bland annat köpa en bok om Österlen. Har funderat på det länge, men sen tänkte jag att Nej men det är väl inte så märkvärdigt? Men Amanda sa att det vad kulturbyte! Shit, jag är så fruktansvärt dålig på det här med presenter! Typiskt svenskt och så till folk jag inte känner... Ja, jag får hoppas att det blir bra!
Igår köpte jag till mig själv ny nagelsax + fil + kajalvässare. Och nu ikväll hade jag tänkt skriv en packlista.
Beställde förresten en egendesignad kalender igår! Jätte roligt, man kan bestämma själv vilken färg och design den ska ha och text på framsidan! Sen kunde man skriva in egna datum, alltså kompisars födelsedagar och så! Så jag satte dit alla Amerikanske högtider oxå! Kan ju vara lite kul att ha med, inte för att jag vet vad alla är för någonting och familjen berättar säkert om det är någonting som de firar.
Almanackan beställer du Här

Övrigt så har jag legat på stranden några timmar efter att jag slutat! Najs!

//Rebecca

4 Augusti

IDAG allihopa! så har jag haft mitt körkort i ett helt år! Och det har gått bra! Förutom några nerbackade brevlådor så har jag kört hur bra som helst! (Och de där brevlådorna är en lång historia, med en massa blåljusblinkande brandbilar och ambulanser som kört fel inblandade!)

Idag har jag iallafall varit ledig! Så jag körde in till Ystad och träffade Victoria. Gud det var längesedan! Och vi gick runder först och kollade i affärer och jag på vad en adapter kostar. Sen fikade vi på Snuggles, varsin STOR kladdkaka med massa grädde... Örk vad mätta vi blev! Sen satt vi och pratade en massa där. Sen satte vi oss på en bänk och käkade smältande glass i solen och pratade ännu mer.
Sen körde vi och träffade Sandra på hennes rast. Jätte kul! Gud vad jag kommer sakna ER!!! <3

Efter många timmar i Ystad så körde jag hem och städade klart mitt rum... Eller, plockade undan nästan allt. Ska damsuga med! Imorgon kommer kanske Sandra, vi vill träffas vi med ju!

Och just det ja! Jag är nog klar med att ha fixat Alexandras blogg!



//Rebecca

Malin och Rebecca dag

Igår körde jag in till Simrishamn och träffade Malin. Var en rolig kväll och först köpte vi glass av Jesper. Provade den Apelsin och Citron, den var jätte god!
Sen viste vi inte vad vi skulle göra så vi körde hem till Malin och tog en massa kläder, sen körde vi ut till klipporna och tog en massa fina bilder! Haha sen skulle vi ta kort med bilden!! men så kom det folk hela tiden, så vi körde iväg och gömde oss på industriområdet... Hehe vi hoppades på att alla hade slutat att jobba inne på i den byggnaden som vi parkerade utanför, så som vi flummade och höll på! Men kul hade vi.
Sen var vi hungriga och besökte Jesper och kiosken igen och köpte Thaimat! Åh, det var längesedan! Och guuud så gott det var med mat!





Usch där fanns humlor!!








Tog en massa fler bilder! Men vill inte lägga upp alla!
Efter vi ätit och kollat på någon skum serie på MTV så hämtade vi Jesper när han slutat, och så körde vi till Andre och träffade han och Jokke. Sen åkte vi i Andres fina bil, runt i Simrishamn. Så orättvist att han har sån fin bil! Men jag klagar inte! Jag har ju en bil som jag har det stora nöjet att äga i två månader! Eller, tre veckor till!
//Rebecca

3 veckor kvar

Det är lite smått galet att jag kommer att åka om tre veckor. Jag vet att jag tjatar, men liksom! Jag åker om tre veckor!!! Och nu har jag bara två veckor kvar att jobba oxå! Tiden går snabbt! Eller, när man har den bakom sig så har den gått snabbt, nu när jag väntar så segar den sig sjukt mycket! Men om tre veckor, vid den här tiden, sitter jag på flygplatsen i Frankfurt och väntar på nästa plan till NY. (nu är klockan 12.00)
Så nu idag ska jag till banken och sen kanske försöka fixa lite saker, presenter och så. Kan ju vara ganska skönt att ha det avklarat!

//Rebecca

Jag+träning-chips-läsk = lättare!

Fick för mig att jag skulle ut och springa idag. Kom tio meter från huset sen gav jag upp och traskade hem igen. Var ju så sjukt varmt! Vad trodde jag? Att jag skulle klara av attt springa 4 km i 26 grader värme? HAHA! Det fick bli så kallat "golvträning" i skuggan i trädgården i stället. Men det är ju bara bra, för nu har jag konditionstränat så mycket och hoppat styrketräningen så det var bara bra!
Sen stälde jag mig på vågen! Hjälp! Jag hade ju gått upp två kilon! Men så märkte jag att jag hölll något i handen, dumma jag hade två stycken tre kilos hantlar i handen! Ah, så istället hade jag gått ner några kilon! Hihi  inte konstigt egentligen! Jobbat nästan alla helger, inga chips, sprit, läsk på flera veckor, tränat lite extra, har ett jobb som jag rör mig på hela tiden... Till skillnad från skolan där man sitter stilla hela dagarna! Mitt mål är ju fem kilon till innan USA, och det är inte fullt så omöjligt ;). Imorogn är jag ledig, så ska antingen simma eller cykla en lååång runda... Eller kanske gym? Fast simma är nog härligast! Brun och avsvalkad på samma gång!



Jag kom ju på att jag har visst då festat några gånger, men oftast när jag kör iväg så kör jag ju som sagt och då dricker jag inte!

//Rebecca

Hurra hurra hurra för det var en solig dag!

Lugnt idag på jobbet, eftersom det är lördag, så jag kunde gå hem en timme tidigare, tolv! Härligt härligt. Sov en timme sen körde jag till Gyllebo och träffade Malin, Elin, Andreas och några andra. Jag badade faktiskt, hihi. Fast det tog ett tag innan jag kom i! Höhö men det var härligt! Nu är jag sjukt trött och lite solbränd! Men skönt var det!
Fattar inte att det snart är dax att åka bara. Det pirrar i magen varje gång som jag tänker på det och jag har även haft några skumme mardrömmar! Haha fast drömmar är ju roliga oxå på något sätt!
Usch nej jag har inte så mycket roligt att skriva om idag, mer än att det gick snabbt att jobba, vädret har varit kanon, ja har varit sjukt trött och jag var i Gyllebo. Ska kanske ut och välta en sovande ko, har alltid undrat om de verkligen bara ramlar... Hehe men nej, det ska jag inte göra ;)

Sitter och lyssnar på HIM och fixar till Alexandras header. Så trött, så kan lika gärna göra den :)
//Rebecca
RSS 2.0