Thanksgiving

Thanksgiving var jätte bra :) Jag lagade Svenska köttbullar och sen hade vi kalkon, fyllning, potatismos och massa pajer! Jätte gott! Åt för mkt givetvisst ;)
Sen igår så var det svarta fredagen... Jätte rea på typ allt sa de och det kommer vara smockfullt med folk i alla malen. Så jag Katti och Nina skulle till Potomic Mills och så bestämde vi att vi kör sex, eftersom de öppnade fyra på morognen. Och det var jag som skulle köra eftersom de andra inte hade någon bil. Så jag ställde klockan på fem när jag gick och la mig...
Sen vaknar jag morgonen efter av att någon knackar på mig dörr... Jag helt yrvaket, Hö, va? Så är det Randy: Skulle inte du hämta tjejerna klockan sex? Jag bara: Vilka tjejer? Och fattar ingenting... Tänker, shit! Skulle jag hämta Ashley någonstanns!? Han bara, Rebecca, jag kommer in. Jag bara ja okey och fattar fortfarande ingenting. Så kommer Randy in och säger: Rebecca, skulle inte du hämta Katti och Nina klockan sex och åka och shoppa? Tar två sekunder innan jag kopplar vad han menar, vänder på huvudet och stirrar på klockan som visar 7.20, flyger upp ur sången och skriker helvete, oh my good och massa andra saker! Ringer Nina som bara var är du!? Och jag bara sorry klockjäveln ringde aldrig! Som tur vad hämtade Katti upp Nina precis när jag ringer henne så de kommer hem till mig och jag byter om och gör mig klar på 10 minuter! Haha! Sen iväg till malen då en halvtimme... Köpte faktiskt bara en klänning, ett par leggins och en t-shirt :) Inte så mkt pengar. Hehe.

//Rebecca

9 månader kvar...

Suck det bara regnar... Men det är väl härligt väder det med om man inte orkar gå ut?
Igår fyllde iaf Carro år. Gjorde en fin tavla till henne och så fick hon en lite sak till. Blev riktigt nöjd med tavland iaf :) Dessutom är det en månad kvar till julafton och jag har varit i USA i tre månader!
Igår kväll efter att jag varit och ätit middag hos Carro, så satt jag och snackade på skype med Simon och Nina. Haha det är svårt att komma på vad, vart och hur man ska göra med sina två semesterveckor! Man måste bla spara, vilket är lite svårt eftersom man inte har någon större lust att spendera sina lediga helger i huset alltid! Man vill ju ut och se så mkt som möjligt när man är här! Tyvärr har det inte blivit allt för mkt resande, så nu ska jag spara ihop pengar så att jag kan resa lite mera... Tycker att jag har sett allting häromkring nu så dags att utvidga sina vyer, eller hur man nu säger :) Det blir iallafall New York med Kathi nästa helg! :D
´suck... dax för en snabb dusch, sen ut med hunden i regnet... Städerskan kommer om en timme, och jag hade gärna krypit ner i sängen igen, men går ju inte om hon ska städa... Kansk ska ta och spela lite Wii? :P


Detta är Carro som blev 20 igår :)
//Rebecca

Haha hemma i Sverige!

Ville bara lägga upp en till Video med Nina :)

//Rebecca

Batman

Jag besämde mig för att vara hemma och vila idag, eftersom jag vaknade och var lite dålig idag. Så jag la mig i soffan under en massa varma filtar och satte på en av de gamla Batmanfilmerna, tredje tror jag... Batman for ever, där han träffar Robin för första gången :) Haha Shit vilken skillnad det är mellan de äldre och de två nya! De nya är typ tragiska, mörka, seriösa och riktigt bra! De gamla är mer flummiga! De är inte lika mörka, mer lättare kanske jag kan beskriva dem som... Hehe Jim Carrie var hur skönt som helst som Gåtan och de båda skurkarna var ju hur flummiga som helst :P Ska kanske ta och se alla från början!
Sen bestämde jag mig för att jag mådde lite bättre, så jag körde och träffade Mirka. Vi körde till Starbucks och sen åkte vi och käkade lite på en italiensk restaurang. Blev grekisksallad, mums! Var hur kul som helst! Träffade lite söta killar med ;) Sen gick vi på supertarget och lekte taffat! Hehe vi sprang runt och fjantade oss och alla undrade väl vad vi höll på med ^^)
//Rebecca

Bio och svensk godis

Vi såg New Moon igår! Så jäkla bra! Haha det bästa var ju när Jacob sliter av sig tröjan när Bella slagit sig i huvudet! Inte bara för att han har så jäkla snygg kropp! Utan verkligen alla i den överfulla biosalen jublade, tjöt, aploderade och skrattade av glädje! Haha! Jag gillar verkligen filmer där killar med snygga kroppar springer runt utan tröjor ;) Kunde ju inte slita blicken :P
Hehe nog talat om det! Till alla er som inte sett filmen än! Enjoy!
Sen var det Au pair möte idag :) Upp tidigt som fan för att hämtas upp av Eveline och sen drog vi långt iväg för att ha ett möte på en brandstation. Fick släcka en eld osv. Eftersom jag varit sjuk och inte sovit så bra de senaste nätterna har jag varit halvt zoombie idag! Största glädjen idag var verkligen när jag var hem om för att byta skor och av en händelse öppnar bredlådan när jag rusar ut till Evelin och Katta i bilen, för där ligger ett paker till mig!
Sliter upp paket och finner en Hemmakväll påse med massa godis i! Och en lapp från min älskade mamma! Jag fick en påse lördagsgodis och en puss :) Så nu sitter jag här med min godispåse! Kände mig lite småtaskig och egoistisk, jag bjöd bara lite på Eveline och Katta, MEN det är inte varje dag som man får riktigt godis! Detta fick jag av min mamma, och det är mitt mitt mitt!!! JAG ska äta det, ingen annan! Moahahaha! Nej, men visst ska jag inte behöva bjuda bort allat godis som jag fått i present?! Åt såklart inte av det förrens jag kom hem.
Vi hade filmkväll och Eveline. Alla var trött, sen bio igår, säng halv ett, upp halv sju, sovit dåligt, sjuk... så jag orkade tillslut inte mer utan vi drog hem allihopa. Så kommer jag hem kvart i tio och så säger Randy att jag ska kolla vad som finns i kylskåpet. Då har de varit på IKEA idag och köpt bla glögg :) Hehe. De visste inte vad det var, men de köpte det till mig ändå för de trodde att jag kanske gillade det. Kunde ju varit matolja, sa de. Jag bara skrattade och sa att det är ngt vi dricker till jul! Så jag värmde lite, så att de fick smaka! Och jag gillar ju såklart glögg! :D Och de gillade det oxå.
Jag tror julen kommer kännas fruktansvärt! Jag såg andra avenyn i tisdags, och där hade de julstök och grejer... sånt som man gjort i alla år... firat jul med familjen, bakat, allt godis och hela stämmninge.... Denna julen kommer jag fira flera tusen mil hemmifrån!
//Rebecca

Äntligen fredag!

Och ni vet alla vad det innebär?! :D NEw Moon! Haha förmodligen kommer alla hemma i Sverige redan ha sett den när jag vandrar in i biosalongen ikväll, men det skiter jag i ;D Höhö jag kommer iaf att se den.
Ska proppa på mig ett paket pappersnäsdukar i väskan och jag ska faktistk poppa popcorn hemma och ta med, svindyrt att köpa där ju! 10 dollar för popcorn! Det är 70 kr! Nej, jag ska till NY om två helger så det gäller att spara ;)

//Rebecca

Em ja...

Hahahahahha när vi åkte rullskridskor förra veckan med Nina så skulle jag lära mig åka baklänges :)
Dessutom har jag vant mig vis rullskridskorna så nu kanjag inte åka vanliga xD

//Rebecca

Snörvel

Nu sitter jag här och snorar... och funderar på vad jag ska göra idag? Ska jag gå och sova en stund till? Kanske är lika bra eftersom jag kommer att vara sjukt trött annars idag. Ska väl ta en tur till Colleget och höra om hur det skulle fungera för mig att plugga där, sen ska jag nog till Starbucks och köpa en varmchokad på vägen hem, som jag kan dricka framför en bra film i soffan :)
Nej, jag ska duscha och lägga mig en stund till!
Och snart är det fredag! :D Jag är inte en av de lyckliga som kan se premiären av New Moon inatt, eftersom jag har curfew 11 när jag jobbar dagen efter, så jag ska se den imorogn :) Ah, kan inte vänta! :D Sen måste jag spara pengar! Det är svarta fredagen nästa fredag, dagen efter thanksgiving, vilket innebär att ALLA affärer har super rea! 2 am öppnar malen och då ska vi vara utanför och rusa in till våra favoritaffärer så vi hinner få saker vi vill ha! Sen helgen efter ska jag och Katti till New York, så jag kommer tyvärr inte att kunna handla för så mkt på rean, men skit samma bara kul ändå ju! :D

//Rebecca

Nästan

Nästan sjuk.
Blev smittat av ett barn igår, skyller på det iaf! Jag och Carro låg i parken och solade och svettades när Katti kom förbi med sina två små flickor. Jag tyckte det var så kul med en bebis, så jag ville hålla henne! Hon var såklart snorig och snorade ner hela min arm! Jag får panik, ger tillbaka ungen till Katti och rotar fram bakteriedödaren i min väska (sånt man har till händer på sjukhus och sånt) och tar på hela armen. Sen ger den andra lilla flickan mig en pretzel, som jag stoppar i munnen samtidigt som Carro säger åt mig att inte äta den, eftersom hon tagit på den! Haha jag bara åååh, men sväljer ändå... Sen igår kväll börjar min hals kännas konstig och min nästa, och imorse vaknar jag halvt förkyld! Kränger C-vitamin så att den försvinner istället för att bryta ut! Ingen lust att bli sjuk!


Kolla fötterna. (Har jag haft denna bild innan?) Iaf, Carro har 33 och jag 40... Haha Ser bara dumt ut när vi har våra fötter bredvid varandra
//Rebecca

Credits

Tänkte förklara detta med credits, eftersom några har undrat över det... Det är såhär att det finns olika visum för att komma till USA, turistvisum, studentvisum och jobbvisum. Sen finns det säkert en hel del andra med, men det är väl dessa jag får ta upp för att förklara vrf jag måste ha 6 credits. Ett turistvisum är rätt logistk, turist en begränsad tid... Ett arbetsvisum får man om man redan har ett jobb, där arbetsgivaren skriver på att du måste ha det jobbet, eller så får man söka efter ett green-card. Väldigt svårt att få i USA, och en au pair får det inte...
Så när man åker med en organisation, som jag har åkt med Cultural Care, så har de fått beviljat Au pair programmet på studentvisum, att vi kan åka och bo i USA i 12 månader om vi tar 6 credits, ca 10 högskolepoäng. Om vi inte tar dessa 6 credits, så har vi inte fullföljt vårat au pair program, får inget papper, diplom lr vad det är, som vi kan ha med i CV osv och man bryter mot sitt visum, som säger att jag ska plugga 6 credits. Alltså måste jag ta 6 credits. Cultural care annordnar varje helg en såkallat silverbay, för au pairer som kanske jobbar hela dagarna och har scheman som inte passa mad collegschemat. Då åker man till NY över en helg, träffar andra au pairer, har några klasser (inga seriösa) och har kul. Klasserna är liksom bara för au pairer så att man får sina credits. Man kan tex läsa americanskt slang etc. 3 credits för en helg, så man lär ju åka två helger.
Så jag funderar på att ta en collegeklass, naturvetenskap, för 4 credits. Då är det måndagar och onsdagar, 9.00 - 11.45, i klassrummet på måndagar och labb på onsadagar. Mitt collegeurval begränsas oxå utav mitt arbetsschema. Och så en helg på silverbay. Då har jag provat på college, utan att behöva plugga för mkt och jag får mina credits! Sen vet jag inte om någonting räknas i Sverige... Ni vet, läser jag fysik kanske det ändå ine räknas i Sverige när jag söker högskola... Men jag ska åka dit en dag och kolla :)

Jag är inte helt säker på detta med de olika visumen, men det finns inget speciellt au pair visum, det är någonting i denna stilen iaf, arbetsvisum funkar inte för au pair.
//Rebecca

College eller inte?

Jag har funderat en hel om det här med college... Jag måste plugga 6 credits, eftersom jag är här på ett studentVISA, men jag vet inte om jag ska ta en silverbaysak två helger och få det överstökat, eller köra på college och se hur det fungerar här på college? Jag skulle ju kunna göra båda. Den klassen som jag har kollat på om jag ska gå college och en silverbay är måndagar och onsdagar från 11 januari till 11 may, och den är väl från 9 - 11.45 am. Hmm... det är liksom jättemånga dagar! :O Fast samtidigt så har jag tre dagar där jag kan träna, sova eller bara göra vad jag vill när jag inte pluggar... Usch det är svårt, jag känner verkligen inte för att plugga igen!
Sen har min kompis Simon pratat om att åka till Montreal i Canada, där man åker runt i staden och gör saker över en helg och så får man 3 credits.  Men det får inte jag göra för min LCC! Kul va? Att vissa Au pairer får resa och få sina credits, medan andra måste sitta i en skolbänk!

//Rebecca

Grattis syster!

Grattis till min kära syster Anna som fyller 15 idag! Hoppas du fått en massa roliga presenter! ;D Själv är jag så snål så jag tänker inte skicka några födelsedagspresenter till någon! Funderar på julklappar, eftersom jag kan skicka allt i ett packet istället för en massa småpaket då och då...
Har lite tråkigt just nu... Var på gymmet med Nina i förmiddags, vi körde först en klass med stpe´n sculp, sen efter den körde vi en timme yoga. Det var hur skönt som helst! Haha fast den första klass sög vi på, de hoppade upp och ner på brädan hit och dit och vi hängde inte med särkskilt bra...


Har ingen bild på Anna, så får bli en knäppobild på mig istället!
//Rebecca

God morgon

Eller god eftermiddag ska jag kanske säga :P
Klockan är väl 12 nu, men jag har inte vaknat nu! Så tro inte det! Har faktiskt varit uppe ett tag.
Jag har ätit min frukost iaf med flingor och massa bär! Mums! Hehe så gott! Nu ska jag snart köra och hämta Katti tror jag, sen ska vi göra ngt allihopa... Fattade inte riktigt vad, de bestämde något igår när jag var med Rebecka. Men det blir säkert kul! Solen skiner iaf och jag vet inte om det är kallt eller varmt ute.

//Rebecca

Rebecca vs. Rebecka

Jag åkte långt iväg idag för att träffa en ny au pair, Rebecka, i Fort Belvoir, Springfield. Hon var hur trevlig som helst! Och vi åkte med metron in till DC och vandrade runder. Vi gick in på ett McDonalds och åt och där var det nästan bara blå människor... Inget fel med det, men man blir ju så medveten om hur Sverige ser ut, en massa turkar bara, och inte alls så mkt människor från resten av världen. Lite trist, kunde varit en mer blandning, mindre fördommar då kanske?
Köpte två cd-skivor idag med, höhö så nu har jag bra musik i min bil! Radion har ju spelat samma låtar sen jag kom hit! Kul, nej...
Och vi var även i Alexandria! Så mysigt där, hade ju redan ätit, så blev ingen god pizza, men hemmalagad glass!
Imorogn ska jag kanske baka drömmar, Randy fyller år så hade kanske varit lite kul. Eller så bakar jag dem på måndag, när jag ändå ska vara hemma och tvätta!
Var lite nervös att jag inte skulle hitta hem från Rebecka ikväll, hehe men vi skrev en mapquest och det gick hur bra som helst! Trotts mörkret och dimman. Och när jag kommer hem så öppnar Randy kylskåpet och visar vad han köpt idag, en mass bär! Vindruvor, björnbär, blåbär, hallon mm. Så längtar tills frukost då jag kan äta mina Cornflakes med bär! :D
 Förresten, berättade jag om min hemska natt igår? Kvar över fyra vaknar jag av en massa höga oväsen i mitt rum, riktigt högt och läskigt. Jag sätter mig yrvaket upp och är livrädd! Det var ingen mardröm och låter fortfarande så jag gömmer mig under täcket och tror det är jordbävning, tjuvar, monster eller jag vet inte vad! Vågar inte röra mig, men när Randy tänder lampan i hallen så vågar jag tända min lampa... Då ser jag vad som hänt... Min bokhylla som satt på väggen hade rasat ner, ner från väggen, på byrån, vält ner alla mina grejor från hyllan och de som stod på byrån och det var saker överallt! Inte konstigt det lät så mkt! Som tur var har jag ju en tjock, mjuk heltäckningsmatta på rummet, så ingenting hade gått sönder! Alla mina parfymfaskor var hela och inget vad sönder alls! Jag bara sitter och stirrar en stund och bara "neej jag orkar inte!" Sen går jag ut ur rummet, för Randy undrar väl vad fan det var som lät. Då hade både han och Sandi flygit upp ur sängen och trodde det var inbrott lr nått... Haha usch... Bra start på fredag den 13 igår då ;)


//Rebecca

NINA HELGEN!

Heeejsan! Jag vet att det var aslängesen som jag skrev! Men jag har faktiskt haft fullt upp hela helgen!
Det började med att jag i lördags morse fick gå upp jätte tidigt, inte lika tidigt som Nina, jag vet, men ändå... Halv sju, för att sen köra och hämta Nina på flygplatsen. Jag kör ju såklart bara till Metron, som jag missar och får vänta tio minuter på nästa. Sen när jag kommer till Rosslyn så ska jag byta till den Blåa linjen till flygplatsen, men då har de ett annat namn på blåa linjen, namnet på slutstationen på gula linjen, så jag missar den och får vänta i tio minuter igen. Då börjar jag prata med någon man som jag åker med hela vägen till flygplatsen med sen. Jätte trevlig! Han hade varit i Sverige jätte många gånger, inte riktigt säker på vad han jobbade med, men någon forskningssak iaf. Sen så kommer jag till Flygplatsen och möter Nina, jätte kram! Haha sen åker vi hem, dumpar av hennes väska och drar till Potomick mills och IKEA. Hon har ju inte varit på IKEA innana :P Så vi ska äta köttbullar, och jag ska vara lite rolig... Hehe, så jag går fram till han som serverar maten och ler glatt " Hej, I want köttbullar", han funderar en bråkdelssekund, som att han tänker "Jaha, en till svensk som tror hon är ngt" och lägger upp maten på tallriken... han var ju inte rolig alls! Vadå, han skulle ju "Jaaha, så ni är från Sverige! Gud vad kul! :D" Men neeej då... jaja haha. Sen köpte Nina en toalettborste, eftersom ingen har det här.
Behöver kanske inte dra allt. Snabbt, vi åkte till DC i söndags. Där träffade vi Cherie och hennes kompisar som vi var med hela dagen. Jätte kul! Åkte taxi, såg helikoptrar som lämnade av presidenten i vita huset, tog massor av foton och åt dyr kinesmat.
I måndags så åkte jag och Nina in till DC igen och gick på Naturhistoriska museet, åkte cykeltaxi och sprang till Metron, jobbade lite, åt pizza och åkte och Rullerskatade med Carro.
Idag så körde vi bara runt lite häromkring och sen när Ash kom hem från skolan, fick hon äta lite, och sen så körde vi till Metron och åkte till flygplatsen och kramades igen och sa hejdå! Sen fick jag stå i bilkö jätte länge när vi skulle hem från Metron... Liksom hallå!? Fyra, fem(!) filer och trafiken står still! Jaja, det släppte efter ett tag och vi kom hem :)

Måste säga att det var runt 25 grader varmt alla dagar. Jag menar, det var tex 9 november och vi gick i tshirt och kjol och svettades! Och jag har precis lagt upp 65 bilder på Facebook, så här är några iaf :)










TACK NINA FÖR ATT DU KOM OCH HÄLSADE PÅ!! JÄTTE ROLIGT OCH JAG SAKNAR DIG REDAN! Kommer till Cansas och hälsar på! <3
//Rebecca

R.I.P MJ

Imorgon kommer Nina och hälsar på mig :) Vi ska ha jätte kul! Haha jag vet faktiskt inte riktigt vad vi ska göra, men självklart en heldag i DC iaf, sen får jag höra med henne :). Så ska möta henne imorogn halv tio på flygplatsen.
Jag och Carro var och såg Michael Jackson´s This is it igår, den var faktiskt rätt bra :) Älskar hans låtar! Och shit, jag ville verkliken bara hoppa in i filmen och börja dansa med alla snygga dansare! Och egentligen... Så synd om alla, som har lagt ner så mkt tid på värdlsturnen som aldrig blev av... den hade varit så sjukt cool att se!
Så ja, vad säger man? R.I.P MJ!

Mongobild! Haha men iaf kom jag på en kul sak idag xD eller kul och kul, jag hade lite tråkigt. På bilden ser ni mig, Rebecca, Elena, Simon och Amanda. Och vad blir det om man tar första bokstaven i våra namn? RESA!! HAHAHAHAHAHA ... Okey nej det var inte kul... hehe som jag sa, jag hade tråkigt och har dålig humor! :D Men jag ska förklara poängen ;) Vi har ju alla gjort en RESA hit till USA :P

//Rebecca

Fina novembervädret

Hade picknick med Carro igår och idag. Haha vi körde på fruktsallad och glass igår och idag körde vi på popcorn och glass. Lilla Daisy var även med :D Haha vi skrattade, vi sitter ute och har pickning i november! Men det var ju inte alls särsklit kallt!
Var i malen igår kväll med Nina, Carro och Katti. Hehe jag skulle egentligen inte köpta ngt, men hittade lite saker jag ville ha. Ett par vantar, vilket jag känner är en sak som man behöver! En tröja från Fox, eftersom jag inte har så många, ett skärp och 2 nya väskor:) Köpte även ett halsband. Såg det hänga där så fint, ett hjärta i färg, men när jag skulle ta ner det hängde två andra med, tre stycken BFF halsband då. Hmm... får ge de två andra till några...


//Rebecca

Hejsan sholahoppsan

Heejsan! Idag var Ashley ledig från skolan igen, så jag har varit hemma med henne idag igen. Hon sov över hos sin kompis Morgan inatt, så jag vaknade klockan nio av tv:n där nere, och undrade om det var Ashley som kommit hem och sen funderade jag på vad sjukkton hon kollade på, för lät som en äldre vuxenfilm på språket... Då var det Randy som satt där nere och var hemma.
Ashley kom hem lite senare, lekte med Morgan och sånt. Sen spelade vi baseball, hehe lite grann iaf. Och ritade med sånta kritor på marken. Jag började rita av Ashley, vilket hon tyckte var jätte kul, sen fick jag lägga mig ner och bli avritat och sen fyllde vi i med färg. Så var ute och lekte rätt länge idag.
Sen kom Randy hem med en bil, som vi testkörde till Sandi så att hon fick se den innan han köpte den. Så nu är Randy iväg och köper bilen medan jag ska gå och byta om, rätt skitig, haha. Sen blir det ut på middag! Riktigt hungrig, eftersom jag glömde bort att äta lunch innan! Haha men Ashley fick lunch iaf! Jag var bara inte hungrig då eftersom jag hade en rätt sen frukost :)
Ha det bra!
Varma soliga hälsningar, eftersom det varit VARMT idag :D
//Rebecca

Molnigt, med chans för köttbullar

eller hur man nu har översatt det på svenska...
I alla fall så är Ashley ledig från skolan idag och imorogn. Så jag har varit hemma med henne idag. Hon lekte med Morgan och jag har tvättat. Jag var även med dem och lekte och lite så :)
Sen så åkte vi till bion kvart över tre för att se Cloudy, with a chance ogg meatbolls.... jag veeet... stavning på engelska är inte min bästa sida, än... Den filmen var hur kul som helst :P Haha eller så var det för at jag såg den med en 10 och en 9 åring? Filmen var i 3D, det var häftigt det med. Hehe nej men jag gillar såna animerade filmer, så det är kul att man kan utnytja tillfället och ta med de små barnen, höhö.
Ja Ash är med Morgan i kyrkan just nu och ska sova där inatt, så jag ska nog köra till banken och sätta in min lön, så det är gjort :)
//Rebecca

Halloween

Haha nu har man upplevt den riktiga Halloween i USA då. Det var hur kul som helst! Först så gick jag med Ashley och hennes syster och plastsyskon på Trick or Treat, shit! Hela kvarterat var fullt av utkädda barn, tånåringar och vuxna som gick bus eller godis! Och nästan alla hus var läskiga! En del hade dekorerat i garaget, så man var tvungen att gå in där, i ett mörkt garage, fullt av rök och konstiga ljus och kanske bli skrämd! Haha.
Sen efter det så kom Nina och resten av gänget och hämtade mig och så körde vi till Metron. Var disco i bilen på vägen dit! Sen väl på metron träffade jag min kompisa Daniella och sen satte v i oss på metron, och in kom hur mycket ungdomar som helst, utklädda till allt möjligt :) Det var jätte kul att åka metron! Vi pratade med andra och tog massa foton och det var hur kul som helst!
Sen väl innte i DC så vandrade vi mot georgetown, och alla var utklädda på gatorna! Massa foton hit och dit, hehe. Vi hittade en Jack Sparrow kopia som vi tog bild med. Sen blev det pizza på en pizzeria och sen fick vi för oss att åka till en husfest i Arlignton, någon Nina kände som var på en fest där. Eftersom det regnade ut, så tog vi metron ditoch sen taxi, men väl utanför så såg det inte så roligt ut, det var jätte sent och det verkade som att folk åkte därifrån, så vi hoppade in i taxin igen och åkte till en gata i Arlingotn och försökte komma in på en krog, bara för att komma undan regnet och dricka lite cocacola och lyssna på musik. Men det fick vi inte, så vi satte oss på Wendys istället. Då kom ett gäng killar och pratade med oss, så vi satte oss hos dem, och Nina och Katti började berätta vilka vi var, haha de ljög och hittade på och vi andra bara skrattade. Lou hade födelsedag den 1 november, så efter midnatt sjöng vi liksom för henne, men Katti sa att hon skulle gifta sig och sånt, haha! Sen trodde inte de på att vi inte var amerikaner! Vi sa att vi var från Tyskland, Sverige, Argentina, Sweitz, men de trodde inte på oss! Haha. Sen åkte vi med Metron hem, eller ja vi körde till, öh... En restaurang och åt pankakor, eller cheesburgare. Klockan var väl fyra ungefär. Så sjöng vi lite till för Lou, och hon fick en stor god glass av personalen, som btw var hur trevlig som helst :)
Klockan halv sex vandrar jag in genom dörren, eller vi drog ju bak klockan en timme, så halv fem, haha och vem kommer ut och säger hej till mig när jag håller på att ta av mig skorna om inte Randy. Hehe. Men jag hade en jätte kul Halloween, fast jag var sjukt trött i slutet och var som en zombie och så, men det var kul ändå att se alla glada människor! :D



Dekorationer på hus. Första bilden Ashley och två syskonen framför UVlju och andra är det pumpahuvud i övre fönstret och i det undre ljus, som var alltifrån människor som festade till, som det gröna ljuset är, spöken som flög rundor.

Jag och Lou




Nej nu pallar jag inte lägga ut fler bilder... Tar sån tid! Men ni som har Facebook kan ju kolla i mitt album där :P

Ha det bäst!

//Rebecca
RSS 2.0