How to train your dragon

Vi var på bio igår och såg "How to train your dragon". Ville ju att vi skulle gå på en iMax bio, så jag sprang fram till luckan och frågade vad de hade för iMax föreställningar på kvällen. Så det blev den. 
Den handlade om en kille som är viking och bor i en by där man dödar drakar, eftersom drakarna snor deras saker. Han vill bli poppulär, så han har byggt en maskin för att fånga den enda draken som ingen har varken sett eller dödat. Han lyckas fånga den, ingen tror honom så han letar upp draken, klarar itne av att döda den.. Draken kan inte flyga, eftersom den är skadad på svansen, så han blir vän med draken och bygger en ny vinge till svansen. Så med hans hjälp kan draken flyga igen.
Riktigt söt och rolig film :)

//Rebecca

Lördag

Hej. Vi har jätte kul och allting går hur bra som helst! Igår var vi ute allihopa på en Japanesisk restaurang och käkade middag. Idag tillbringade vi hela dagen i Washington DC. De japanska körsbärsträden blommade, så det var festival och drakflygning och massor av folk och vackra träd! Så finns :)
Anna han döda både Lincon och Tiger Woods. Och jag har konstaterat att hon är lite knäpp ;)











//Rebecca

Besök från Sverige

Hej!
Nu är min mamma och min lilla syster äntligen här! Gud, känns så konstigt! Som att ha två främlingar eller bekanta på besök, samtidigt känns det som att vi inte varit ifrån varandra alls! Men jag har missat så mkt och de med...
Idag tog jag dem till iHop, så att de skulle få smaka på amerikanska pankakor, och vi alla vet att de svenska är godast i världen!
Sen blev det lite shopping... Saker till folk hemma är handlat, samt något på VIctoria secrets och lite andra affärer. Ja, nu väntar vi på att Ashley ska komma hem. Mamma är trött och ligger och sover och Anna slöar i soffan framför en av alla Disney kanaler.

Ibland kan man behöva någon utifrån som man inte träffat på länge för att upptäcka problemen, hur det verkligen ligger till!

//Rebecca

Solen kom på att det är Mars och försvan...

Igår kväll så åkte jag och Mirka hem till Jared. Blä, jag var verkligen trött! Solen suger energin ur mig, haha! I alla fall så satt var vi där och kollade på någon skum film, ingen fattade vad den handlade om!
Sen så visade han oss runt i huset. Han bor i ett stort hus och har haft rumskamrater, men nu har alal flyttat så han har hela huset för sig själv. Huset är stort och över 200 år gammalt! Jag tyckte att det var bra material för att spela in en skräckfilm och hade aldrig vågat bo där själv! :S Men hans rum är iaf fint, och låser man dörren ut till hallen så går det nog bra, han har ju toalett, tv och allting utom kök på sitt rum liksom!
Mirka börjar ju inte jobba förrens 2.30 idag, så nu ska jag springa och ta en snabbdusch och möta henne. Skyp  får det väl bli senare,

Mamma och Anna... Ni behöver knappast packa sommarkläder för de första dagarna! Men vinter jacka behövs inte, vanlig jacka och tjocktröja funkar bättre!
//Rebecca

Helg

Skrev jag igår? Ja jag antar att jag kanske gjorde det. Det hände ju lite saker igår... Väldigt tråkiga saker... Det som hände handlar inte om mig, men det kommre såklart att påverka mig. Har redan varit en massa tjafs om det! Tyvär kommer jag inte att kunna skriva det här av olika skäl. Får se vad som händer, kanske blir det bra, eller värre... vem vet?
Idag kan jag däremot berätta vad jag gjort! Jag och Mirka åke till en park med Daisy och låg och solade och gick promenader osv. När solen försvan i molen så åkte vi och hälsade på en kompis som är brandman. Brandmännen visade oss då runt på stationen, och en av killarna frågade ifall vi ville åka upp i brandstegen på den stora brandbilen. Haha vi bara vissst! Så fick vi ta på oss varsin stor tung hjälm och så fick vi ett bäte runt oss som vi knäppte fast oss med inne i korgen. Sen åkte vi 40 meter upp i luften och hade utsikt över hela Manassas! Hur coolt var inte det? :P
Har precis kommit hem nu, Mirka ska lära en unge att dansa, sen ska jag plocka upp M igen och så ska vi förmodligen möta en annan kompis.
Glömde ju kameran i bilen när vi hälsade på på brandstationen, trodde ju inte vi skulle få åka stege :P


Ser ni något fel i första bilden? Mirka står bokstavligen och svettas i hettan, men träden är kala, gråa och tråkiga... hm? Ljuger vi eller är träden bara lite sena? ;)

//Rebecca

Ett förhållande?

Jag har två kompisar som är tillsammans med två amerikanare, eller den enas pojkvän är från centralamerika. I alla fall... Dessa killar är så grymt avundsjuka av sig! Och vad jag uppfattat så är det inte bara dessa, utan rätt många. Nu ska jag förklara vad jag menar:
Min ena kompis ringer mig igår. Hon är på malen och shoppar, det är 22 grader varmt ute så hon har på sig korta shorts och Linne och en kavaj över. Någon fara med det? Nej sådär går ju alla i Sverige på sommaren, tycker jag. Hennes kille sms och frågar vad hon gör, sen frågar han vad hon har på sig när hon är själv i malen. Så blir han sur och undrar varför hon är så finkläd när inte han är med. Min kompis stil är att klä sig snyggt, i höga klackar, kavajer och urringat, även när hon inte har kille! Nu har hon kille, så då ska hon tydligen klä sig i mjukisbrallor och t-shirts och kofta när hon inte är med honom...?
Detta är bara en av många saker. Min andra kompis skickar bred till sin kille i militären. Så sa hon att hon skrivit 30 sidor nu som svar på alla hans brev. Shit sa jag, hade det varit jag så skulle jag skrivit allt det där på datorn och skrivit ut! Då tycker både min kompis och killen jag nämne innan att jag är jätte oromantisk, de hade aldrig viljat vara min pojkvän o.s.v. Alltså? Det är väl självklart att jag hade skrivit bred för hand om jag haft en kille i lumpen och han skrev till mig, men om jag fick för mig att skriva mer än en sida och berätta jätte mycket, då skulle jag ha skrivit det på datorn kanske? Jag vet ju själv hur glad jag blir när jag får handskrivna brev och kort! Ja, det är mer pesonligt, men orka skriva 30 sidor för hand? Stackars människa som ska läsa alla dom sidorna, men dålig handstil och halvkass engelska!

//Rebecca

Hejsvejs :)

Jobbade länge idag. Mina hostparents skulle på en middag så jag har jobbat till nio ikväll. Sen gick Ash för att sova över hos Morgan. Tänker sätta på en film tror jag och gosa ner mig i den nya soffan. Kollade förresten väderprognosen på CNN, och det kommer vara 10 -12 plusgrader nästa helg..:/ typiskt va, när mamma och Anna kommer. Jaja sen hoppas jag att det blir varmare igen!

Mina nya skor :) Kom på att jag måste måla naglarna igen ;)


//Rebecca

Mars 19, och jag har 23 grader varmt!

Jag har köpt ett par nya skor! Rotade igenom garderoben och upptäckte att jag tyvärr inte har så himla mycket vår och sommar kläder/skor... Jag ska ju åka och shoppa med mamma och Anna nästa söndag, och jag har så att jag klarar mig tills dess, men skor var det värre med... Inte många sandaler alls! Så jag drog till DSW och kika runt lite, och hittade ett par som jag tyckte var jätte fina! Lägger upp bild senare! Sen köpte jag även 2 flipfloppisar för 5 dollar, billigt och bra ;)
Sen när jag kom hem la jag mig ute i solen och stekte... Haha, alltså jag kände mig som en överklass brats... Inne i huset går städerskan och städar. När hon kom så låg jag och sov, sen gick jag en lång runda med Daisy. Sen kör jag och käkar lunch och shoppar lite, kommer hem och ligger och steker i solen. Jag har verkligen inget vettigt att göra om dagarna! Jag bara är och gör vad jag vill liksom :P Love it! Sen i sommar kommer jag såklart att jobba mkt mer, men då har jag ett så pass stort barn så jag kommer åka mycket till poolen, Kings Dominian (den stora karusellparken) och en massa annat skoj! Inget fel liv, eller hur! Ska fan gifta mig med någon rik snubbe i Hollywood, så kan jag bli en rik hemmafru som bara ligger och solar medan andra städar huset ;D
Och jag undrar hur det kommer vara i sommar! Om det är 25 grader i Mars, shit 45 i sommar! :D



//Rebecca

Den "svarta" amerikanen

Har ni någonsin funderat över varför de svarta amerikanerna inte är svarta? De är ju faktiskt bruna! Ljusare än afrikanerna och sydamerikanerna. Vad tror ni att det beror på? Slavhandeln kanske?
De slavar som fraktades över Atlanten till Amerika behandlades som djur... Både kvinnor, barn och män. Och de vita männen hade såklart "kul" med deras slavkvinnor, som sedan födde barn... Det var väl ungefär så det började.
Efteråt så har det ju såklart kommit in mer folk i USA, från sydamerika och andra länder, som är mycket mörkare. Carolines pojkvän Tony tex, som är från central amerika, han är riktigt mörk.
Helt ointressant kanske? Men det kan ju alltid vara kul att veta lite saker, om ni nu inte redan visste detta ;)

Någon skillnad mellan Will Smith, född i Philladelphia, eller Tony, född i Panama

//Rebecca

St. Patricks day

Igår så var det st patricks day. Då ska man ha någonting grönt på sig, annars nyper folk en. Jag hade inget grönt på mig! Men det var så gulligt att se alla barnen på gatan springa runt i gröna kläder efter skolan när de lekte. Jag fick mitt paket från mamma igår, med en ny bok! Så jag satte mig i stolen framför huset och läste medan alla barn lekte i varma solen. Batteriet på kameran tog slut, annars hade jag tänkt att ta en bra bild!
Sen när jag åkte till min dansklass så hade alla där något grönt på sig, förutom jag då! Så min danslärare bara "Åh, inget grönt!" Och så nöp hon mig i armen xD.
Nej men nu tänkte jag i alla fall ut på min långrunda med hunden. Både hon och jag är jätte slöa idag, så jag fundarar på att ta en "vilodag" och bara göra halva?

//Rebecca

Haaahahahaha!

Idag lyser solen så härligt och jag har både hunnit träna och bränna mig. Brun börjar man ju bli. Inte ofta man kan ligga ute och sola och svettas den 17 mars ;)
Sen trodde jag att jag skulle skypa med mamma och pappa, men tydligen inte...
Körde runt och fixade lite saker oxå. Började i jeans, men när jag kom hem blev det shorts och bikinitopp ute på altanen.



//Rebecca

Fiiiina vääädret!!

Jag fick något ryck imorse om att gå ut och springa. Och eftersom Sandi sa igår att hunden börjar bli tjock, så fick hon hänga på! Var ute i 45 minuter och körde någon slags gång, löp runda. Tror jag sprang 4 km och så hadejag gå pauser. När vi kom hem ran svetten av både mig och Daisy, gudars så varmt! Solen lyser ju från klarblåhimmel! Så jag gick ut och verandan och solade, vilket jag ska göra nu igen ;) Tänkte kika in om 40 minuter och se ifall någon har lust att skypa! Vi i USA har ju dragit fram klockan, så nu klockan 2 är den bara 7 i Sverige, istället för 8. Tror inte alla vet det, så därför är folk inte inne!

Gammal bild på Daisy, när jag kom ungefär! Och ja shit! Vi ska ut fler gånger!

//Rebecca

Solen letar sig sakta fram bakom molnen...

God morgon solstrålar! Ser ut till att bli en bra dag idag!
Än har jag inga planer idag, men det löser sig väl som vanligt ;) Ska ju till gymmet, tror dock att mitt gymkort går ut när som helst, så kanske lika bra att börja köra hemmaträning istället? Och nästa vecka kommer mamma och Anna! Så, hm... Jag borde kanske göra klart mitt fotoalbum så att jag får hem det i alla fall :P

GRATTIS TILL YASMIN SOM FYLLER 18 IDAG!

//Rebecca

Tråååkigt!

Jag gick upp imorse och började på tvätten. När Ashley åkt till skolan så tänkte jag fortsätta sova till tio och sen dra till gymmet... Men så blev det inte! När klockan ringde slog jag av den igen och sov till halv tolv... Haha jag känner mig så lat!
Inget intressant alls har hänt idag! Bara suttit hemma och ugglat och funderat över mina pengar, resot och shopping... Ångest! Varför jobbade jag inte ett år innan jag åkte hit? Varför har jag inga rika föräldrar? Borde det inte vara föräldrarnas skyldignhetn att skämma bort sina barn när de är på "en upplevelse för livet" grej? Skit i mina syskon! De klarar sig! Deras tid kommer snart ju! De är hemma och går i skolan medan jag sitter här och knaprar på naglarna för att jag bara måste spara!! Orättvist? Jag menar, de har alla sina kompisar hemma, de kan göra saker utan att betala... Jag  måste nästan spendera pengar lite varje dag för att inte gå under...
Längtar och hoppas att Malin kommer hit snart!
Förresten... Vi ställde fram klockan en timme i lördags... så vill ni skypa så får ni allt logga in vid sju er tid!

//Rebecca

Philladelphia

Tjena alla coolingar! Tänkte berätta lite om min helg i Philly! Den var kanon! Jag åkte med Carro och Tony i tre timmar mot Philladephia, träffade min kompis Cherie och hängde med henne hem. Vi fixade lite saker hemma hos henne och gjorde oss i ordning, sen så tog vi tåget in to the city... Det var jag, Cherie, Sanna och Caroline.
Vi gick till ett uteställe som de brukade gå till, med liveband! Vi hade så jäkla kul!
Vi träffade bland annat på ett gäng Canadensare som hade svensexa, som vi hängde med hela kvällen! Åh vad avundsjuk jag är just nu på mina kompisar i Philly, hela området där de bor var så fint!
Sen dagen efter... Ja vi sov ju rätt länge! Sen blev det lunch med Carro och Tony och Carros vän Marre, efter det drog vi till en stor mal. Och sen så åkte vi hem. Det regnade hela helgen, så ingen ide att gå på sightsing i Philly, det tar vi en annan gång ;)


//Rebecca

God natt

Ni vet han killen jag nämt tidigare som jag snackat med i affären? Jag var hemma hos honom idag...
Det började med att Mirka, Hana och Talienka kom hem till mig. Vi hade ingen aning om vad vi skulle göra riktigt... Så vi bestämde oss för att börja med att käka middag. Mirka behöve tuggumi och lite saker så vi körde till Safeway och handlade och gick till kilens kassa. Vi snackar lite och så och han säger att han fick mitt mail med mitt nr och så frågar han om vi vill komma hem till han senare, han ska ha några kompisar över. Så vi bara, ja...
Så vi drar och käkar och sen så möter vi honom och hans kompisar och så åker vi hem till hans place.
Det var riktigt kul faktiskt. Vi satt och skrattade och flummade oss i några timmar innan vi behövde köra hem! SÅ u sitter jag här rätt trött och måste gå och sova, ska upp tidigt imorgon och åka till Philladelphia.
//Rebecca

Sommar

Men shiiiit vad varmt det är! Seriöst, det är 20 grader i skuggan! Och så är det så jäkla kvavt! Regn på  ingång? Kanske åska? Jaja. Jag har i alla fall varit ute idag :D
Först måste jag säga att jag dansade igår, körde extremt hårt på benen. Så idag var jag rätt seg... Men jag och Carro slängde oss ut på en långpromenad på en timme, i solen! Tror att vi svettade av oss 5 kg minst!
Sen spenderade jag min kväll med Mirka :) Hon lagade jätte god mat som vi käkade och sen låg vi och slöade framför Family guy!
Nu ska jag sova, har tänk att gå upp sex och ut och jogga, hehe får se hur det blir med det ;)
//Rebecca

Svensk sommar värme! I mars

Hej alla!
Här är 16 grader varmt i skuggan (20 i solen) och jag och Carro har precis varit ute och gått i en timme. Skriver mer sen, ska ut och njuta av värmen och solen!
Två veckor tills mamma och Anna kommer! Kommer vara super fint och varmt då! :D

//Rebecca

Zzzz Jag har tråkigt och väntar på att Nina ska komma hem så hon kan ringa mig!

1. Hur gammal är du om fem år? 25
2. Vem tillbringade du minst två timmar med i dag? Daisy ;)
3. Hur lång är du? 1.72
4. Vem ringde du senast?  Lisbeth
5. Vem ringde dig senast? Nina
6. Hur löd det senaste sms:et du fick? It´s a thunderstorm here and I will drive home from the school now! Will b a little late, when r u going to bed?
7. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Beros på. Sms är helt ok om man bara vill småsnacka lite, ringer gör jag om det är viktigare
8. Är dina föräldrar gifta eller skilda? Skilda
9. När såg du senast din pappa? 23 augusti 2009
10. Vilken ögonfärg har du? Blå/grön
11. När vaknade du i dag? 07.15 
12. Vilken är din favoritjulsång? Julen är här
13. Var tror du att du befinner dig om tio år? På rymmen med Lisbeth ;D
14. Vad skrämde dig om natten som barn? Monster under sängen
15. Vad fick dig verkligen att skratta senast? Lisbeth
16. Hur stor är din säng? 140cm nånting
17. Har du stationär eller bärbar dator? stationär och bärbar!
18. Sover du med eller utan kläder på dig? pyjamas
19. Hur många kuddar har du i sängen? 2
20. Vilka städer har du bott i? Hammenhög, Onslunda, Washington DC
21. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Barfota. Är det kallt ås strumpor!
22. Är du social? Ja, fast ibland blyg!
23. Vilken är din favoritglass? Regnbågsglass :P
24. Vilken är din favoritefterrätt? Vanilj glass med varma hallon!
25. Tycker du om kinamat? Ja! Och japanesmat!
26. Tycker du om kaffe? Nej
27. Vad dricker du till frukost? Vatten eller juice. 
28. Sover du på någon särskild sida? Magen, sidan, ryggen lite hur som
29. Kan du spela poker? Ja några spel

30. Känner du någon med samma födelsedagsdatum som dig?
 Ja, Johanna och Krull, samma år oxå!
31. Kan du några andra språk än svenska? Räknas Danska? Nej men lite tyskta, engelska
32. Har du någonsin åkt ambulans? Ja 
33. Föredrar du havet eller en bassäng? Havet såklart! Som jag saknar så mkt just nu! :(
34. Vad spenderar du helst pengar på?  Shoppa, äta och ha kul
35. Äger du dyrbara smycken? Ja
36. Vilket är ditt favoritprogram på teven? Öhm... Jag vet inte, Greys Anatomy? Nej men jag kollar inte på tv så mkt, Disney Channel med Ashley, och då tycker jag bäst om Jonas och Wizards of wawerlyplace
37. Sover du med gosedjur? Har en hund i sängen, räknas det? Hon tar halva sängen av någon anledning!
38. Vad har du för ringsignal? Old fuzzy donky, lr nått sånt
39. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? Nej.
40. Vad har du närmast dig just nu som är rött? En hatt.
41. Kan du byta olja på bilen? Haha nja... Har aldrig gjort, men jag skulle nog kunna googla och klura ut det xD
42. Har du fått fortkörningsböter någon gång? Nope
43. Läser du dagstidningen? Nej vi premunerar inte, men jag kollar på "Godmorning America" varje morogn

44. Vilken radiostation lyssnade du till senast?
 99.5
45. När var du i kyrkan senast? När Anna komfirmerades, typ maj förra året
46. Hur länge har du campat som längst i ett tält? En vecka?
//Rebecca

Da daaam!

Eftersom jag har äran att få vara kompis till en av mina kompisar, Lisbeth, som jag har skrattat så sjukt mycket med under åren, så har jag lite roliga bilder som jag tänkte roa folk med! Eftersom den här dagen har varit så sjuuukt händelselös hittils! Fast jag har inte dirket haft något Go, så jag skyller mig själv ;)

Ja alltså, jag snodde dessa bilder från Lisbeth som själv har snott dom från någonstanns ;)








//Rebecca

En amerikansk födelsedag.

Herre gud vad jag har svarat på grattulationer på facebook idag! :D Men jag blir så glad! Tack alla!

Carro kom och hämtade upp mig idag. Runt 11 tiden. Vi gick en runda med min hund Daisy innan vi körade till Malen. Shit, det var så varmt! Klar blå himmel och ca 18 plus grader! Har aldrig varit med om en födelsedag utan snö och kyla, hehe.
I alla fall så åkte vi till malen. När vi sitter i bilen på väg så ringer min telefon. Ett nr som börjar på 4, och jag tänker att det är säkert någon försäljare, eftersom försäljare börjar på 3, 4 eller 888 här... Men så ser jag 46 och tänker att någon kanske ringer från Sverige, eftersom vi har 46 som landsnr. Så jag svarar och så är det en kort paus och så hör jag min morfars röst :D "Heeeej Beccis! Ha den äran på födelsedagen!" Haha åh så glad jag blev! :D Så jag pratade lite med honom och sen så tog mormor över telefonen och jag fick prata med henne oxå! Det är inte klokt hur glad man blir när någon hemmifrån ringer eller när man får någonting på posten. Som jag fick ett gratualtionskort från farmor och farbröderna igår! Så glad!
Sen ikväll vad jag ute med min familj och åt middag. Vi åkte till ett Japaneskt stekhus, där de har super god mat! Jag åt räckor, ris och en fin biff jag inte tänker försöka stava till ;) Filet minioun lr ngt, hehe. Proppmätt! Men åh så gott! :D
Fick även en hel del scrapbooking grejer utav dem och så fick jag pandora berlocker och så fick jag lite choklad ;D
När vi kom hem så hade de köpt en Choklad tårta från Cold stone som var super god! så nu ska jag bosätta mig på gymmet! ;D Haha

P.S. Jag hittade inget på malen...

Bild: När jag träffade Obama ;)

//Rebecca

20 åring

IDAG så lämnar jag tonåren och kliver in i en ny ålderkategori! Ung vuxen! Jag loggar in på min facebook efter att Ashley åkt till skolan och vad hittar jag där? 46 nya händelser! TACK alla som gratuler mig idag! :D Blir så glad i hjärtat här på andra sidan Atlanten! Igår fick jag även ett fins gratulationskort från min Farmr, Ulf, Håkan och Marianne. Blir så glad när jag får post från Sverige! ♥
På väderkartan imorse så var det en stor SOL över Virginia och hela D.C. Så jag ska verkligen njuta av en varm, solig födelsedag! Brukar ju annars vara kallt och snöigt, har till och med varit med om snöstorm!
Ha en underbar dag! Det ska jag i alla fall ha!





//Rebecca

Glassbomber och hysteriskt jordgubbsintag! Helgen var faaaarligt god!

Sitter här och är dötrött efter helgen. Fick för mig att ändra min blogg design medan tvätten är igång. Ute lyser solen! Det är fortfarande varmt, så jag hoppas verkligen att våren tänker stanna och att det är varmt och fint när mamma och syster kommer! Nu är det bara två och en halv vecka kvar tills jag kan krama om min älskade syster och mamma! ♥
Hade annars tänkt att ta det lugnt idag, efter den "intensiva" helgen i Baltimore. Haha! Nu har jag gjort hälften av mina credits! Alla ni au pairer som funderar över klasser eller 2 helger; Vad jag har hört från kompisar som har valt college, så måste de åka en eller två dagar varje vecka och de får läxa varje vecka. Beroende på vilken kurs du har så har du olika mycket läxa. En del har en stor uppsatts varje vecka, medan andra bara får lätta uppgifter i en bok... Jag valde helger. Fick skriva en uppsatts om mig själv på 5 sidor, fick även 6 punkter som jag skulle utgå från. plus en journal om vad jag ätit under tre veckor. Mycket enkelt och sen var det ju bara till att sitta två dagar och lyssan på olika saker, bland annat amerikanska slang och roliga fraser.
NU ska jag i alla fall ta på mig jogginkläderna och ut och springa! :D

Här kommer lite bilder från i Fredags, när vi var ute på T.G.I Fridays och käkade middag med våra vänner:


//Rebecca

Baltimore

Nu är jag äntligen hemma igen efter en helg i Baltimore. Igår, lördag, så gick jag upp vid fem för att sedan hämta upp Caroline och köra mot en helgskola i Baltimore. Tog ca en timme och vi var där vid halv åtta, då vi trodde att vi var tvugna att checka in, men det var incheckning till nio... I alla fall så träffade vi Cherie och Ulrikke där, mina kompisar från Philladelphia.
Nu kommer vi till en av de roligaste sakerna på hela helgen... Jag visste att Cherie skulle komma...
Först hade vi information i en havltimme, sedan blir vi uppdelade i åtta olika grupper, vi är rätt många på skolan! Så kommer jag och Carro ut från aulan och går mot vår grupp. Då ser jag min tyska kompis Daniella stå och vinka på mig. Vi känner varandra från Au Pair skolan och hon bor ca 20 minuter bort. Så vi kramas och hälsar och pratar lite. I ögonvrån ser jag Denise Neal komma skrattande fram till mig och ger mig en stor kram. Jag blir helt chockad och bara skrattar jag med! Va fan!? Denise som jag inte träffat sedan studentent!? Haha! Jag trodde lixom att hon skulle på helgklass i Washington DC, men det var tydligen Baltimore för henne oxå! Sen så var det en tjej som bara kom fram till mig, som jag snackat med på facebook, så jag träffade en massa au pairer från Au pair skolan, jtte kul. Sen har vi en klass och sen var det lunch. Och gud vilken mat! Det var typ stor salladsbuffe med massor av frukter, olika matbuffeér och efterrättsbuffe... Och när man ätit klart kom de och plockade undan tallriken för en. Och våra rum sen, två stora sängar och ett eget badrum. Hela stället var hur fräsht som helst! Jag hade ju förväntat mig någonting i stil med Au Pair skolan i New York. Tack och lov att det inte alls var som det! Och klasserna var helt okey. Vissa mer intressanta än andra. Sen avslutades gårdagen med filmkväll. De visade "The Box" med Cameron Diaz. Carro gick och la sig och Ulrikke hade redan sett den så hon drog oxå, så jag och Cherie satt kvar och när filmen var slut fattade vi ingenting... Konstigare film får man ju leta efter... Ja, hon tryckte på den jävla knappen och de fick en miljon dollar och någon dog... Men det var inte alls det som den handlade om! För detta hände i fårsta halvtimmen, resten hände efteråt och den var ju hur jäkla skum som helst...





//Rebecca

Fredagsfilosofi

Nu är det fredag och vad hände med veckan egentligen? Den flög förbi när jag tittade åt andra hållet... Haha nej så illa är det faktiskt inte... Det har varit en bra och lugn vecka. Och som jag sagt, det blir en fullbokad helg med massor av, huuuuh, pluggande. Fast, plugg och plugg... Haha det är lite småroliga, oviktiga kurser bara för att få credits. Det kostar ju flera tusen för 6 credits på college, eller så får man ta ceu vilket är engelska som andra språk och lite tråkiga kurser. Så Au pair förmedlingarna har dessa helgkurser så att man sitter i skolbänken några timmar och så har man sina 6 credits. Har ingen aning om hur mkt 1 cred är, men jag får 4 för hela lördagen och hela söndagen. Vill ni veta vad jag ska läsa? Jag ska läsa;

  • Amerikanska slang och roliga fraser 1 och 2
  • Kvinnohälsa
  • Hur man bäst planerar sin tid

Sen kommer jag tyvär inte riktigt ihåg vad jag mer valde, men det lär jag väl uppdatera senare ♥
Så imorgon väldigt tidigt, runt halv sex med andra ord, ska jag hämta upp Carro och så drar vi till Baltimore.

Lite bilder från ett snöigt DC, dock taget för några veckor sedan. Sen jag och Carro från när vi spelade biljard i lördags med Antonio och hans bror. Sen så var vi på china buffe i söndags, och Mirka orkade inte sin glass, och jag har ju som sagt slutat med sånt onyttig, så jag hälde salt på och så proppade vi glassen full med lyckokakorna som vi fick, plus min spådom eller vad det är man får ;)
"A golden egg of oppertunity falls into your lap this month" vad det nu ska betyda :) Eller ah! Jag vet! :D Jamie frågade om jag ville med på en sak igår... Kanske är det? Men det får bli nästa helg eftersom jag inte är hemma denna helgen!
Peace out! Nu drar jag ut med Dog och sen till gymmet!
PussPuss


//Rebecca

Torsdags äventyr

Denna veckan har varit så otroligt seg! Har inte gjort någonting vettigt och jag har bara tränat och sovit, känns det som... På dagarna alltså. Jag har ju varit ute på kvällarna och träffat kompisar. Men det kanske behövs? Med tanke på att i helgen kommer det att vara fullt upp.
Idag åkte i alla fall jag och Carro till Arlington. Hennes kompis, Nicklas Bäckström som spelar ishockey i Washington Capitals, skulle skriva en autograf på en tröja, som hennes host familj ska sälja för kyrkan på någon audution... Så nu är den värld en hel del!
Efter det så drog vi till Tysons Corner och gick runt lite i affärerna. Vi köpte på Victoria Secrets lite olika krämer, det var typ 6 för 30, jätte billigt, så vi tog tre vars. Blev två body lotions och en dusch tvål.
Vi hade tänkt käka sushi till lunch, men det var för dyrt så det blev kina mat istället. Alltså, annan kina mat...

Hm, ja till helgen drar vi till Baltimore då! :D Lära sig amerikanska slang osv, hehe. Men skönt att åka en helg och få det överstökat... Jag anmälde mig ju först till en klass varje fredag. Sen ångrade jag mig lite, liksom varje fredag i några veckor... Och så kanske man har lust att resa bort över en helg lr någonting annat.. Så jag hoppades lite att klassen skulel bli inställd och så blev den det! :D
Min kompis Mirka tex har ju klass varje lördag, måste ju vara ännu drygare för hon kommer verkligen inte att kunna åka iväg över någon helg :/

Nej, nu ska detta inte bli lika meterlångt som mina mail till Aishat! ;D
Pusspuss och god natt!


//Rebecca

Hallå

Sorry för dålig uppdatering :P Men jag spenderade hela helgen med Carro, Mirka och Tony i Woodbridge. Var helt okey och jag sparade alla mina pengar! Eller, jag köpte nya Pandora berlocker för lite pengar, men det är allt :)
Igår så åkte jag med Mirka till Fair oaks Mal och träffade Loulou och Hana. Loulou köpte lite nya kläder, men sen stängde malen 9.30 så vi gick till Cheescake factory och tog varsin drink i en timme. Jag drack en fruktsmoothie, super god och de hade riktiga jordgubbar som dekoration i galset! :D Och nej, det var ingen alkohololdrink om ni nu skulle få för er det, men drink säger man ju här när man ska dricka någonting :)
Sen tog det jäkligt lång tid innan de kom med notan, så jag och Mirka rusade till bilen och Mirka körde som en galning hem, eftersom vi båda ska vara hemma 11 och hon måste tanka... Nåja, fem, tio minuter efter 11 tror jag inte är så farligt ;)
Och imorse var jag så trött, så när Ashley åkt till skolan gick jag och la mig igen och sov til halv tolv... Bör kanske säga att jag har hårdtränat måndag och tisdag, så jag var helt slut i kroppen idag! Och så har jag dans ikväll, så jag tänker att jag tränar då, så jag orkade inte med gymmet idag.
Till helgen ska jag och Carro till Baltimore på en helgkurs, eller kurser. Så hela lördag och söndag kommer vi sitta och plugga... Haha usch! Men vi får 4 credits, så vi ska boka en helg till så är vi klara! :D
//Rebecca
RSS 2.0