Lite halla fran mig

tankte att jag skulle uppdatera lite snabbt. Sitter just nu i Las Vegas och mar praima med en Margaritas i ena handen och 20 vunna dollar i den andra. I veckan har vi campat i grand Canyon, varit pa lite andra stallen och jag dog lite av lycka igar nar jag oppnade hotellrummet och fan en stor, mjuk sang med en massa kuddar! Lycka!
Tva natter stannar vi i LS, imorogn drar vi vidare mot annu nagra camping platser. Livet leker, och jag kan ju stolt saga att jag har hikat Grand Canyon, och overlevde med nod och nape! Jag har badat i Stilla havet, upptackt att det finns en massa konstiga sjovaxter i dessa hav, jag har sett roliga trad ute i okenlandskap, sett nagra kandisar pa roda mattan, jag har simmat i Colorado floden, dansat runder och varit full pa en party buss, blivit mugg biten, gjort nagonting valdigt dyrt, men sa fantastiskt roligt och haftig upplevelse! Ja, listan kan bli lang, men jag har inte tid! Nu ska vi ivag och avnjuta en Las Vegas size All you can eat buffe. Ni anar inte hur galet Las Vegas ar! Ett kasino hotell ar fan lika stort som 5 kvarter!
Ha det bra alla! Bilder far komma nar jag har mer tid och lust for att ladda upp ;)
Vi ska snart campa i bjornland, och jag har hort en hel del laskiga historier om bjornatacker. Lyckligtvis sa kommer det inte att finnas Grizly bjornar pa detta stalle, dock svartbjornar. Och svartbjorn historien var inte lika laskig so Grizly bjorns historien! Men dessa storrys kommer jag att skriva om senare! Kan ju iaf medela till alla kvinnor; Campa INTE ute i vildmarken om det finns grizly bjornar nar ni har er mens! De kan kanna lyckten av en o oppnad tonfiskburk en meter under marken! Och de ar ofta ute efter blod... Ja, ni kan ju kanske gissa vad som hande nar en man och kvinna kampade, och hon hade sin mens... En grizly sniffade sig till taltet och ja... Hon blev dodad och uppaten! Och ni kan ju kanske gissa var bjornen borjade att kaka?
//Rebecca

Sun Trek

Igar sa borjade varan Campin tour med Sun Trek. Vi akte till vackra San Diego, dar vi reste vara talt. Avslutade dagen med en  Bon Fier. Ni sag ju vad som hande igar, men vi sag aven Hollywoodskylten och lite annat av LA.
Tyckte det var jatte kul nar ledaren sa att vi sover tva och tva i talten och Marina och Natalina genast kramar om varandra och ska sova tsm. Ibland kanner jag mig som trede hjulet! Suck. Aja, det fungerar annars jatte bra, so far...
Jag har inte sa mkt tillgang til internet och det ar ratt sa segt. Vi  ska till lite stallen nu innan Las Vegas, utan internet alls. Men vi ska till Grand Canyon och Joshua national tree park.

Nagra bilder lyckades jag iaf att ladda  upp



Venice Beach


Santa Monica


Snorkleing Key West

//Rebecca

On the road

Vi har lamnat LA:s storstadsliv och begett oss till vackra San Diego! Men innan vi lamnade LA sa fick vi annu en guidad tour fran varan Suntrek ledare. Vi Stannade vid Hollywood boulevard, dar det var nagonting som var pa gang. Det var premiaren av Kung Fu Panda 2! Sa gissa vem jag sag idag!

Jack Black


Lousi Lou


Han i The Green Hornet och Knocked up


Angelina Jolie och Brad Pitt var oxa dar, men jag fick ingen bild av dem eftersom folk hela tiden kom ivagen! :P 
//Rebecca

Sa ni inte missuppfattar!

Det dar med att jag skrev att de tva bogarna sponade, alltsa vi umgick redan med en av dem sedan dagen innan, andra dagen, pa eftermiddagen, kom han till rummet over exalterad over en kille han hade spanat pa gatan, och sedan upptackt att han bodde pa rummet. Ungefar sahar:
Heeej tjejer! Alltsa, idag nar jag gick pa gatan sa sag jag denna kille med den perfekta rumpan och laren.. etc. Sedan sa han att han hade kommit tillbaka till rummet och sag att han bodde i samma som vi. Han pekade pa sangen och jag sa att han sitter bakom en av sangarna med sin dator... Ni kan fatta som vi garvade nar han sag efter och Josh sitter dar! Haha! Sen, sa borjade dom att sancka och vi gick ut tillsammans. Kyle sa oga mot oga att han tyckte Josh var super sexig med fin kropp etc. De strulade pa dansgolvet och hade det trevligt och vi tyckte att det var hur kul som helst att vara med de. Vi gick tidigare, sa nar de kom hem halv sex sa sov vi alla. Lite overraskade over att se dem ligga i samma sang, inget fel med, bara lite kul ;) hehe.

//Rebecca

Lite uppdatering

I skrivande stunds sa sitter jag pa ett hotelrum i Key West. Igar (mandag) sa hyrde vi en bil och drog soderut. Nu har jag varit mer soder an vad jag nagonsin varit forrut, aven vid USAs sydligaste punkt.
Innanvi drog ner hit sa var vi 2 dagar i Miami, det var jatteroligt! Som vanligt ;) Hinner inte beratta mera nu, men kan ju beratta att vi sov i ett rum for 12 personer, och vi hade 2 bogar i varat rum. Tja, vi alla i rummet gick ut i sondags, och igar sa vaknade  jag upp med att de tva bogarna spoonade varandra. Hm...? Haha!
Imorgon ska vi ut och snorkla och sedan kora upp mot Miami beach.


//Rebecca

Time to go!

Då var det dax att åka. Om en kvart så kommer Marina för att hämta upp mig och Sarah och så ska vi ta oss till Baltimores flygplats!
Det känns rätt bra, specielt nu när det regnar! Haha! Hoppas att Miami har bättre väder ;)
Nej, nu måste jag dra!
Puss hej!
//Rebecca

Jag kan inte städa... Inte bra i alla fall!

Haha! Jag dog nästa lite när jag kom upp efter att städerskan hade åkt hem! Mitt rum såg ut som Japan efter översvämninen, så jag typ panikstädade hela mitt rum i förmiddags. Allt hamnade i sängen, i soppåsar och i garderoben! Nu när jag kom upp på mitt rum så undrar jag lite över vad hon tänker om mig och mitt sätt att städa! Och det tragiska är att allt detta kommer att hamna på golvet igen! Nej, jag ska nog ta och fortsätta att städa lite till! EN väska är i alla fall full med kläder, men den dära vinterjacka som jag fick i julklapp tar en jävla plats! Det slutar nog med att jag går igenom Security kontrollen i UGGs och en tjock vinterjacka...
Allt för att få hem så mycket saker som möjligt...

Det ser värre ut i verkligheten!
//Rebecca

Dan före dan

Imorgon åker jag. Efter nästan två år i Virginia så jobbar jag nu min sista dag som au pair. Eller nja, inte helt kanske. Jag har fortfarande fyra dagar kvar sen när jag kommer tillbaka efter min resemånad, men jag ser inte de dagarna som att jobba, snarare som min absolut sista tid i landet, familjen och med Ashley. Och sista chansen att packa!
Imorgon börjar min tre och en halv veckas resande i landet. Vi börjar med att dra till den sydligaste punkten i hela USA, nämligen Key West, Florida. Efter det flyger vi västerut mot Los Angeles kända gator och kvarter. Där kommer vi att spendera några dagar innan vi möter upp en grupp som vi kommer att resa med. Med denna grupp kommer vi att ta oss från LA, ner mot San Diego, vidare mot Öknen och lite nationalparker, jag kommer bla. att få se Mohave öknen igen. Jag kommer åter att få uppleva "The famous strip of Las Vegas", denna gången med folk i min egna ålder. Vidare mot mer camping runt om i vildmarkerna, mot Grand Canyon, där det förväntas Hicking! Förhoppningsvis ramlar vi inte ner för några stup den här gången heller!
   Vi kommer sedan att åka uppåt mot Yosmeit National Park och se The Redwood threes, de där enormt höga träden som jag har drömt om att få se ända sedan jag kom hit!
  Resan avslutas med någon dag i San Fransisco och en tur ner längst Kustvägen, mot Mailbou. Sedan kommer vi att bli avsläppta i LA igen, där vi säger adjö till Natalina och stannar i två nätter innan det är dax för mig att dra hemmåt.
Jag känner mig redo! Jag har en sovsäck, kläder, alla nödvändigheter så som Första hjälpen kit, kläder, gympaskor, smink, pengar, handdukar, en nackkudde, dock ingen riktig kudde! Jag har även inget underlag, så jag hoppas att vi inte sover på någon stenig mark! 
  Men kudde och underlag är inte så viktigt tycker jag! Jag kan ta en av handdukarna och sova på och använda min ryggsäck som kudde!

Hejsan nack och ryggskott!

//Rebecca

Getting ready for departure!

Igår kväll kom Marina över. Vi skulle skriva ut ett ton papper som vi måste ha inför vår resemånad. Det vi behövde var flygbiljetterna, hotelreservationer, papper att skriva under inför våran Cali tour, bilhyrningspapper och lite fler "skriva under" saker. Nu ligger alla papper i en fin mapp som jag har, tillsammans med försäkring och pass. Ja, jag tar med passet ifall mitt Svenska körkort inte godkänns som ID. Sen är jag även lite orolig över mitt Svenska ID, eftersom jag är född 9 mars 1990, så står det på mitt Svenska ID 09.03.1990, (9 mars 1990) i USA så har de på andra hållet; 03.09.1990 (Mars 9 1990). Så riksen finns att de tror att jag är född i September! Men jag har med mitt Virginia körkort utifall att, även fast det går ut den 23 maj, så får de väl fatta att jag är från Sverige där vi gör saker på rätt sätt!

//Rebecca

Packar

Jag gav upp mitt tappra försök av att städa/packa ur rummet och gav mig istället på att packa inför min resemånad. Just nu ser det ut såhär;



Två par shorts, lite toppar, 2 tröjor, underkläder, bikinis och tre par skor. Flipflpos, sandaler och sneakers.
Nu hoppas vi bara på att detta får plats i 1 ryggsäck och en lite rulväska. Ryggsäcken är redan halvt fyllt med en sovsäck och en dushhandduk! Hur jag ska göra med en beach handduk är fortfarande ett frågetecken, men det tänker jag lösa senare. Jag och Marina har tappert letat efter en stor sjal, som folk i Sydamerika använder på stranden, men utan någon tur alls! Bara vanliga sjalar, som är för små.
//Rebecca

Svenskan är vackert!

Idag har jag fått reda på att mamma längtar tills jag kommer hem, men vill inte att jag ska bo hemma för länge. Det vill inte jag heller, och förhoppningsvis flyttar jag till hösten! Jag har även insett att jag kommer att avlida lite smått hemma, då jag de senaste två åren har haft nästintill obegränsad tillgång till en egen bil. Hemma kommer vi att vara fyra personer som delar på en moped och en bil. Då bara tre av oss har körkort, varav två jobbar i byn, så tar väl Anna moppen och Mamma bilen till sina jobb, medan jag och Jesper är stuck in Town!
Jag såg även "Flickan som lekte med elden" ikväll, då jag fick jobba sent, väldigt sent, och insåg att svenska språket är mycket vackert! Jag insåg sedan att det kommer att vara väldigt konstigt att gå på en gata och bara höra svenska! Det har även Simon konstaterat att det är! Huh! Nu är det minsan bara 5 veckor kvar!

//Rebecca

Mitt uppe i allt.

Idag har jag rört om ännu mer i mitt rum! Det går knappt att gå här längra och jag vet inte vart jag ska bli av! Känns mer som att jag drar fram alla prylar för att sedan dumpa dem på bästa lediga plats på golvet. Sen ligger de bara där och tar plats. Jag kan liksom inte bestämma mig för om jag ska ta hem det eller slänga det eller vad jag ska göra med det. Men Randy sa åt mig att jag skulle tänkta såhär; Är det värt 250 dollar för att ta hem det? Och nej, många saker är inte värda så mycket pengar för att jag ska packa dem i en tredje resväska. Så jag antar att jag får dela upp alla saker i "Ja" "kanske" och "Nej" högar istället och se vad som får plats. Dessutom, mina termobyxor som kostade 20 dollar får nog ta och hamna i kanske-högen. Jag menar, 20 dollar är ingenting och jag kan ju alltid köpa nya :)

Sen så har jag varit till IKEA idag och köpt lite saker till middagen som jag ska ha imorgon. Det är Natalinas sista kväll, så vi ska ha en köttbullemiddag hemma hos mig med massa annat tillbehör. Blir säkert jätte trevligt! :D Sen åker hon minsan till Chicago på onsdag, den fubbisen! Hade jätte gärna velat åka dit en gång till! Min Chicago resa kan ni läsa om HÄR, HÄR, Kiss-tjejen ---> HÄR, HÄR, och HÄR


//Rebecca

Min (näst) sista helg i VA!

Imorgon är det första dagen på min sista vecka. Det känns lite sådär. Veckan består av en del roliga kvällsplaner, en massa städande och en massa packande.
Helgen har däremot varit riktigt trevlig!
I fredags åkte jag, Sofia och Carin för att rullerskata. Jag har ju åkt förut, så jag var ju kanske lite mer stabil än vad Carin och Sofia var i början. Men de hittade balanses tillslut och tog sig fram riktigt bra. Inga blåmärken här inte!
I lördags så drog vi några stycken till Great Falls, en natur park med en stor fors. Varmt och soligt och vi hade alla en trevlig stund. Jag och Anton var lite mer våghalsiga av oss och klättrade ner för klipporna mot själva forsen.
   Idag, söndag, så drog vi mot DC för förmodligen sista gången. Planen var att se monumenten en sista gång och sedan åka till Alexandria. Det slutade med att vi åkte till en marknad och vandrade runder i evigheter, gick sedan upp mot The Capitals baksida, där jag och Anton av någon anledning sprang nija style upp mott byggnaden. De som sett Naruto fattar vad Ninja style är! Man har typ armarna sträckta bakåt. Det var rätt roligt att spring så, men måste ha sett jätte töntingt ut! Men Anton började, så jag kunde ju lika gärna haka på!
Sen vandrade vi monumenten, och sträckan mellan The Capitol och Washington Monument har aldrig känts längre! (1 km?)
  Vi avslutade dagen med att jag och Sofia tar ett varv runt World War 2 memorial och fotar alla stater som vi har varit i!













//Rebecca

Mer pengar åt ingenting!

Jag skulle tanka bilen igår, och i min lilla stressiga tillvaro så glömde jag nog att stänga av motorn till bilen när jag parkerade bredvid pumpen.
   Eftersom jag tänkte fulla hela tanken full, så satte jag bara i handtaget i hålet och lämnade det åt sig själv, medan jag hoppade tillbaka in i bilen för att trixa med GPS:n, jag menar... Pumpen kommer ju att stanna när den når fullt ändå.
  Jag hör hur det klickar till, ett tecken på att tanken är full, men fortsätter med GPS:n, då jag vet att pumpen ska ha stannat. Plötsligt kommer mannnen som står vid pumpen framför mig kutandes mot min bild och stänger av min pump. En förrivrad mig öppnar dörren och mannen säger att det rann över. På marken ser jag en sjö av bensin och med lite vemod lyfter jag blicken mot pristavlan för att konstatera att jag är mannen evigt tacksam!
45 dollar i bensin, då jag skulle ha betalat ca 30 eller mindre...
Detta var första gången jag tankar med motorn igång och lämnar pumpen åt att sköta sig själv! Hmpf!

//Rebecca

Jag och min Nano

Jag älskar min iPod Nano och jag älskar ljud böcker!
Igårkväll så fick jag stanna hemma och "jobba", då det hände någonting och Sandi och Randy fick spendera halva natten på sjukhuset. Inget alvarligt, Sandis mamma blev sjuk och som gammal är man lite besvärlig på sjukhus.
I alla fall så satt jag i köket och jobbade med min scrapbook, samtidigt som jag lyssnade på min bok som jag har letat efter i år och dar! Den där jäkla boken finns ju bara i hårt omslag, och jag vill ha i pocketform!
Ljudbok, har jag kommit på, är nog ändå bättre för mig. Dels för att jag slipper betala 11 dollar mer för att köpa en i hårt omslag, och dels för att jag slipper besväret med att dumpa boken i någon secondhand butik, då jag inte tänker släpa med mig mina böcker hem. Ja. Jag kommer att överge mina böcker här! Men då resväskorna blir fyllda, eller kommer så att bli, så finns det helt enkelt inte plats för dem. Och jag tror aldrig att jag kommer att läsa dem igen heller, för den delen.

Älskar den! Den är liten, rosa och har svenska språket i sig! Musik, bilder och ljudböcker, inga spel och inga filmer. Men det anvädner jag min gamla Samsung mp3 till. Filmer alltså. Om jag nu tvunget måste ha det ;)

//Rebecca

Torsdag.

Igår blev jag minsan ovän med en man som jobbade på 7eleven. Jag skulle tanka, och så hade jag en skraplott där det var 25 dollar på, så jag gav mannen den och sa att jag ville ha bensin i pump 7. Jaja, sa han. Jag hade även en 20 lapp i handen som jag skulle köpa cigg åt Natalina för, så jag sa att för den här 20an ska jag ha ett paket ciggaretter.
  Jag får ett paket cigg och en lottosedel och en tia tillbaka. Då är det tydligen en tavla med lotterna på, och så trodde han att jag skulle ha lott nummer 7. Jag lyckades förklara att jag skulle ha 25 dollar i pumpen, och för 20 i min hand ett paket cigg för 4 dollar! Så jag ger tillbaka lotten och tian, av någon anledning. Sen får jag då 20 dollar i handen, vilket var lite konstigt, och så går jag ut och får bara 10 dollar bensin! Nu saknar jag liksom 10 dollar, så jag går in igen och försöker förklara för mannen (notera, han = urkass på engelska) att han gav mig 10 dollar för lite. Säkert i missförståndet med lottosedeln, då jag gav tillbaka min 10 igen.
Efter att ha argumenterat i tio minuter, avbryter en man som står i kö bakom mig, och hjälper oss reda ut det.
  Han skriver ner på en lapp och konstaterar att jag har rätt, han är skyldig mig tio dollar. Mannen fattade tydligen inte vad jag menade när jag förklarade att jag skulle ha 25 i pumpen, och bara fick 10 istället. Han pekade på min hand och sa att jag hade 20 dollar där! Ja, men de 20, plus ciggen plus bensinen är 35, och jag hade 45! Pfft! Aja, jag fick tillbaka mina pengar och fick några sura blickar från den där mannen. Inte konstigt, jag praktiskt taget dumförklarade honom ett antal gånger i mitt försök att få tillbaka mina 10 dollar!
Jätte intressant, ja jag vet! Men efteråt så åkte vi till House of Wings och sjöng Kareoke
//Rebecca

Slutet.

Nu har jag sagt hejdå till Pilvi. Nu vet jag inte när jag kommer att se henne igen, eller om jag någonsin kommer att se henne igen.
  Jag funderade igår på vilka jag kommer ihåg hur vi träffades, och jag minns de flesta faktiskt. Är inte det lustigt? En del människor kommer smygandes in i ens liv utan att man vet om det och helt plötsligt sitter man där och fundera på hur i hela friden man lärde känna varandra, medan andra kommer in på ett sådant sätt att det bräns fast i ens hjärna för vem vet hur länge?
   Pilvi träffade jag förra året i maj eller juni, vi skulle till ett av våra au pair möten. Det var under den tiden då jag slutade umgås med folket i min grupp och mailade med personer i en annan au pair grupp. Pilvi var den konstigaste personen som jag mailade med, hon skrev nämligen att hon hade varit i USA i en månad och skulle hem för att ta studenten. Jag fattade ingenting! Tydligen hade hon inget kvar att göra i skolan den sista månaden, så hon åkte till USA, sen åkte hon hem en vecka för att ta och fira studenten och sen kom hon tillbaka till USA igen.
  Jag och en annan kompis plockade upp henne utanför starbucks och körde till vårat möte vid Woolftrap, och hon pratade hela tiden. Inte först, men efter ett tag. Och hon har pratat hela tiden sedan dess. Hon och jag har barn i samma åler, så det är oftast henne jag sms:ar med om problem, för hon har samma problem med sina barn.
   Nu åker hon snart hem och jag vet inte när jag kommer att få se henne igen. Jag tror att jag börjar inse vad riktig saknar är... Saknaden av folket i Sverige är den sortens saknar som inte är så jobbig, för jag vet att vi ses snart igen.
   Den här sortens saknar, att säga hejdå till en nära vän, som man har umgåtts med varje vecka i ett år och gjort så många saker med, som man sen aldrig vet om vi någonsin kommer att ses igen... Den sortens saknad är nog den värsta som finns. 

  Och det värsta är nog ändå kvar... Att säga hejdå till mina BFF:s Natalina och Marina, som jag har umgåts varje, jävla dag med under det här året! Hur i hela friden kommer det att gå?

//Rebecca

Bye Dear friend!

Igår kväll var sista kvällen för Pilvi, som åker hem ikväll. Vi träffades på Starbucks, men jag sa inte hejdå på riktigt, eftersom vi skulle alla mötas på ihop för frukost idag. Men vad tror ni händer? Kvart över sex knackar dom på dörren och säger att Ashley är SJUK! Fan va arg jag vart, är! Fast här hemma liksom!
Jag sms:ade Pilvi och frågade om hon inte kunde komma förbi mitt hus så att vi kunde få säga hejdå, så får se om hon kommer, hon hade tydligen mycket att göra. Men jag längtar så sjukt mycket nu efter ett jobb med fasta tider, där det inte bara dyker upp en liten surprise när man har planerat att göra någonting annat, då man annars brukar vara ledig!



Vi satt utanför Starbucks varje kväll, så vi har rätt att göra sånthär! :D Permanent Marker!

//Rebecca

Rasseskåning? Eh?

Eeehh...? Jag fick detta skickat till mig på en sida som jag tydligen var medlem på, som jag nu ikväll loggade in på för att avsluta medlemskapet. JAG har inte skrivit nedanstående! Haha! Men hur fan ska man tolka det?! :P

Så är du en RASSESKÅNING du Skåneländare?

Kom ihåg att om du är Skåning tillhör du ingen folkgrupp och har en helsvensk dialekt som är ful och påminner om de ”rasistiska svinen” på andra sidan Öresund! Du ljuger om den skånska historien med påstådda grymheter ifrån uppsvenskt håll. Du ska hålla käften om mångkultur och låta regeringen i Stockholm byta ut dig emot de nya berikarna.

Karl X misslyckades med att byta ut Skåningarna, detta historiska misslyckande upprepar man inte igen, nu ska den vidriga skånska dialekten bort och de uppkäftiga bonjävlarna ska bytas ut emot fredsälskande muslimer en gång för alla! Sug på den ni ”rasseskåningar”. Karl X kallas i skåningars folkmun för Måns Bock..denne skall ej förknippas med Landskronas Socialdemokrat Måns Back Nilsson! (ironiinlägg för de som inte har förstått det)
//Rebecca

6 dagar kvar...

En note till migsjälv; Börja inte att städa rummet genom att dumpa allt på sängen... Det leder bara till sura miner mitt i natten när det är dax att sova!

Ikväll så möttes vi alla på starbucks igen. Det var varmt ute och mycket trevligt. Jag fick mig en omgång av alla, eller mest av Natalina och Marina. De har nämligen kommit på meningar och ord som jag regelbundet säger, som de nu de senaste dagarna mobbar mig för! Som "What do you mean" (när någon säger något som jag tycker de borde förklara vidare på) "Right", (Jag ställer en fråga eller säger ett påstående som oftast slutar på Right, eller hur) "I´m just kidding" när jag är ironiskt eller med flit säger något dumt, så lägger jag till den meningen. Bara för att vara säker på att ingen tar illa upp eller något. Jag vet inte, tänker inte på det!! "Hehehe", när jag säger något, igen ironiskt eller småelakt på skoj, så kommer mitt evil laugh i slutet. Jamie älskar det! ;) Ja, det var en hel drös med saker... och grejen var att jag inte kunde sluta säge dom heller, så resten av gänget skrattade gott varje gång Natalina påpekade det. Men jag är ju inte den som är den, utan jag kan allt bjuda på mig själv, hehehe. 
Övrigt så hade Natalina med sig en full låda med massa "skänka bort saker" och Pilvi har bara en kväll kvar i Virginia, och jag har börjat säda. Urk!

Bild från i sommras. Ack! Minnen ♥


//Rebecca

Så börjar även jag att packa!

Med tio dagar kvar i Virginia (borträknar de sista 6 dagarna efter min resemånad) påbörjar jag härmed min packning. Det ska sorteras ut, och det ska sorteras ut igen! Aldrig att jag kommer att ta hem allt som jag har i mitt rum just nu! Dock vill jag ju ha hem alla minnes saker!
Kläder däremot är någonting som jag kan gallra bort en hel del bland! Det kommer bli tufft och svårt, då jag tillhör dessa människor som har svårt att slänga bort saker. Jag har svårt att slänga bort kläder, med tankar i huvudet som "Jag kommer ju att gå ner i vikt igen och då kommer jag att använda det", eller, "När jag jobbar med annat och går i skolan kommer jag att använde detta mer" ,, Sista meningen betyder att när man sitter hemma i ett hus hela dagarna så klär man gärna inte upp sig. Mjukisbyxos och thirt känns bättre. Men hemma, då jag kanske är ute lite mer och börjar skola och annat jobb, så klär man sig kanske lite bättre.
Men, jag har i mitt bakhuvud den där insikten av att betala 250 dollar för tre väskor, och det går bara inte! Nejnej! Här ska slängas och skänkas bort! Jag menar, jag kommer aldrig att använda vissa saker igen, även fast jag vill tro det ;)
//Rebecca

Inget nytt.

Denna helgen har varit lika slö som resten av veckan. I lördags så bestämde sig jag, Marina och Natalina oss för att åka till en bar och träffa typ alla andra. Men jag vet inte vad som hände, för det slutade med att vi inte pallade och hade sleepover i mitt hus med en massa bra filmer, vin, cider och nachos. Ja okey, cider har dom inte i USA, men någon alkoläsk då.
Det var trevligt!
På söndagen vaknade vi runt 1, beställde pizza och fortsatte med filmtittandet till halv nio, då jag körde hem dem! Ja, vi är lata och lever på pizza! Men denna helgen som kommer är fan våran sista helg i VA tsm, och vi måste ju spara våra pengar ;)
Dessutom, ibland är det helt enkelt bara skönt att ligga och göra ingenting med sina kompisar! ;)

//Rebecca
RSS 2.0