Time to leave, again.

I'm not nervous in a bad way, I'm excited nervous.

Snart ska vi köra mot Svågertorp! Och min mage, som inte har hängt med riktigt idag, kommer väl att börja må bättre snart! Spännande är vad detta är och jag kan knappt vänta tills jag får se alperna!
Kollade igenom papperena som jag fick hemskickade när jag anmälde mig, och där stor att man kunde packa med badkläder(!?) Huh, är det redan badsäsong? Men det är klart, Bad Gastein är ju känt för sina helande varma källor och badanlägning, så klart att vi ska bada! Jag får köra på att slänga handduken samtidigt som jag slinker ned i vattnet, elller så skiter jag bara i att jag inte äger ett 6 pack och njuter av badet.

//Rebecca

Back in your head

Jag har ridigt idag. Och igår. Jo jag har väl ridigt några felr dagar innan dess med. Det är roligt, och lite läskigt. Hästen är stor och pigg och jag är väldigt ovan.
Igår trampade hon mig på tårna, men efter att ha skrikit ut alla fula ord jag kan och hyperventlierat något, så konstaterade jag att tårna hade överlevt, något blåslagna, och jag hoppade upp och red i höstdimman i nästan en timme. Härliga höst.
Imorgon ska jag packa färdigt, för sedan bli det minsan en veckas semester! Ja, semester från jobbet då, jag ska väl lära mig en massa saker! Och få titta på de vackra alperna lite. Kanske åka skidor oxå, och med min kondis lär jag väl stupa mitt i backen.
 
 Säg hej till Lina, Yasmins hästen som jag rider på!
 
//Rebecca

Det bästa för mig

Längesedan jag skrev här nu. Kollar besökarantalet och det är ju fortfarande folk som går in och kikar, så ni vill kanske ha något nytt att läsa då oxå?
 
Ja vad ska jag skriva? På fredag tar jag, mitt pass och kanske Twig, och adderar ännu ett land på listan! Österrike! That´s right, jag ska till Österrike! Bad Gastein. Och jag åker själv, eller nåja, jag åker inte med några kända människor precis. Men jag är ju rätt van vid nya miljöer och nya människor, så detta ska väl oxå gå bra?
Ja vad händer i Österrike då? Jag ska på en reseledarkurs som pågår i tio dagar. Och förhoppningsvis leder det till ett nytt jobb, drömjobbet, som STS så bra beskriver det. Men det ska bli superkul att prova på och vem vet, kanske jag får ett jobb inom resebranshen? Det blir i alla fall något annat än hemtjänsten och jag är verkligen redo för att prova på någonting nytt!
 
 
//Rebecca
RSS 2.0