Cause one of us is gonna die young

Död. Fattar ni vilket fult ord det är? Död. Finns inte mera, slutat att existera, borta... Död. Jag kan inte fatta det.. Det är så overkligt. I början av livet och allting.
Dagen har tillbringats i chock, sorg och tårar. Börjar med att Victoria skriver till mig, "Han dog imorse", "Vadå dog imorse?" "Ja, han ramlade ner från en trappa och bröt nacken... Jag vet inte vad jag ska tro, jag är jätte chockad"
Så loggar man in på facebook och in på hans sida och en massa hjärtan och vila i frid, så ringer Denise och gråter och berättar vad hon vet... Vad fan det är inte sant... Så overkligt... Kännt varandra och gått i skola med varandra sen barnsben.
Vila i frid, många kommer att sakna dig!

//Rebecca

Safewaykillen

Alltså jag vet inte hur mycket jag har skrattat idag alltså! Eller ikväll! haha! Jaja, vad gjorde jag då? Inget särskilt faktiskt, jag åkte med Mirka och Andrew och hämtade upp Mirkas kompis på Dulles airport och sen åkte vi vidare till en restaurang för de ville äta. Där satt vi i några timmar och fjantade oss... Sen så innan vi åkte hem skulle Mirka handla luch till hennes klass imorgon, som hon har hela dagen! Och såklart jobbar ju han killen där, och Andrew och Mirka bara "Prata med honom, ge han ditt nr!" Jag bara, men pinsamma! Och går iväg med Mirkas kompis. Men när vi ska betala, vem står inte i den kassan som vi går till om inte han?! Haha den första tanken jag får är såklart att Mirka ska säga något dumt. Men de säger ingenting utan Andrew retas med mig som han brukar och slänger ner mina schampofalskor på golvet hela tiden. Och så börjar han killen prata med mig :P Han kom ihåg att jag var där med Randy, Han bara "Du är den där utbytesstudenten som var här med någon snubbe va?" Jag bara ja... Haha sen när jag betalat och är klar så har Andrew snott min påse och slängt upp den på en hylla, och jag når inte... Så han killen slutade efter att jag var klar, så han bara kommer fram och tar ner påsen till mig, hehe. Sen går han med oss ut och sen går han till sin bil, och Mirka bara kör efter honom! Haha, vi bara skrattade! Men nästa gång ska jag fråga hur gammal han är och om han är i en bra ålder så kanske efter något nr ;)
//Rebecca

Dagens träning...

Uff! Nu har jag plågat mig själv på gymmet i två timmar! Först skulle jag bara köra caridoboxning, men så satt jag och pratade med Malin på facebook och jag klagade över att jag gått upp några kilon sen jag kom hit, har gått upp fem!! Så jag bara, näe, nu ska jag fan gå ner! Så jag släpade ut hunden i - 7 grader på en snabbrunda, sen körde jag till gymmet och gick in... Först körde jag yoga! Alltså, ni anar inte hur fruktansvärt jobbigt och ansträngande det är! Mina muskler bara skrek "SLUUTA! VI DÖÖÖR!!!" Och min tå gjorde så förbaskat ont! Jag övervägde lite om jag skulle dra hem efter yogan, men fan! Det var ju bara en timmes cardioboxning kvar nu! Så jag körde på... Så halv ett kröp jag ut till bilen med blödande fötter och skrikande armar... Nu ska jag unna mig en lååååååång, varm duch och sen en lunch... Och så ska jag dumpa mitt Coca cola beroende i närmaste sophög!

Bilden har väl inget med detta att göra mer än att det är svinkallt ute..:S
//Rebecca

M.O.B

Money over Bitches! Haha, ni ser! Man lär sig nya saker varje dag... ^^ Nej men jag lever och mår bra. Jag dansade Jazz i onsdags kväll, vilket gjorde mig medveten om att det var nästan ett år sedan jag dansade sist... Men nu har jag kommit igån med både Hiphop och Jazz, så mina rostiga dansmuskler kommer snart igång igen, hoppas jag. Har missat två gånger på jazzen, men jag lär mig snabbt! Dessutom blev jag lite smått sur... Hon som sitter i där, jag vet inte reception? Som man anmäler sig hos och sådär... Hon frågade om jag ville vara med på föreställningen, Visst svarar jag, det är ju jättekul att uppträda! Så hon tar mått och allt sånt, sen springer jag in på klassen, sen kommer Randy och Ashley och tittar på, när jag flummar runder och inte fattar någonting... Hehe. I alla fall så säger Randy sen att hon som sitter i reseptionen agt till honom att jag sagt ja till att vara med på föreställningen, och att jag måste betala 80 dollar för EN kostym!!!!?? Och eftersom han gissade på att jag inte hade tagit pengar med mig, så betalade han för den ENA kostymen för showen... Den andra vet dom inte vad den ska kosta... Men vadå 80 dollar!? Är dom dumma i huvudet eller!? På Studio Danza fixade dom i alla fall gratis kostymer, eller så fick man betala lite grann.. men 80 dollar!? Det är ca 560 svenska kronor! FÖR EN KOSTYM! Och så ska jag betala för 2! Det hade jag ingen aning om, men nu har ju han redan betalat och kostymen är beställd säkert... Vad fan ska jag göra? Hoppa föreställningen? Eftersom jag måste spara mina jävla pengar... Hoppas i så fall att jag får tillbaka pengarna...

//Rebecca

Så klockren!

Haha! Kommer detta att vara jag om åtta år? :P

//Rebecca

Wzz up?

Fick hem en ny laddning foton från Snapfish igår... Så nu lär jag ha fyllt upp med att göra klart scrapbooks så att mamma kan ta med dem hem när de hälsar på :) 191 vilder!! MEN... det är bilder från september till januari, 5 månader... och med tanke  på hur mycket bilder jag egentligen tagit, så är jag väldigt stolt över att jag lyckats skala ner det till så lite :)
Kom på värsta bästa iden igår! Eftersom jag ganska säkert kommer att stanna, så är det rätt idiotiskt om mamma tar med sig alla mina vinterkläder hem, som jag första hade tänkt att hon skulle göra... Så hur ska jag lyckas få hem allting som jag köpt, om jag nu ska stanna längre än ett år. Mer än ett år, det innebär ju en hel del grejor... Men så vill ju pappa, Kattis och Yasmin komma över oxå... De kan ju komma nästa påsklov! Och eftersom en person får ta två väskor, som väger 22 vars, så innebär det att jag kan frakta hem hela garderoben, nästan... De lär inte ta med sig 22 kilo hit ens, så de packar sina väskor och så köper jag 3 väskor som jag fyller till maxvikt, och så får jag hem nästan allt :D Sentar jag 2 väskor själv när jag flyger hem... Låter inte det bra? Då lär jag ju bara spara lite sommarkläder, någon tjocktröja och så... Och så kan Yasmin köpa sin studentklänning på Forever 21 eller något sådant och vara garanderad att ingen annan har en likadan ;)
Nej, nu ska jag dra till gymmet!
Puss hej

//Rebecca

Lyxiga mig!

Randy var hemma och sjuk idag, så han tog med mig till skjutranchen och lät mig sjuka med hans pistoler. Det var kul! Fast en pistol var lite läskig, den small högt och mina armar flög tillbaka när jag tryckte av skottet. Annars var det hur kul som helst! Är det lagligt att äga en pistol i Sverige som man kan åka och skjuta med?
Imorse innan vi åkte så låg jag och kollade på en film. Mad Money hette den, var rätt bra och handlade om tre kvinnor som jobbade på ett ställe där de tar hand om gamla, slitna pengar och bestämmer sig för att börja sno pengarna. Sova lite innan jag såg på filmen oxå... Hehe visst har jag ett härligt jobb? Jag menar, jobbar lite grann på morgonen, Ashley är i skolan hela dagen då jag kan göra vad jag vill, hon kommer hem på eftermiddagen och jag jobbar lite till. Är ledig alla kvällar och helger och har en jätte bra familj! Kunde inte bli bättre! Och som en annan au pair så snällt påpekar med jämna mellanrum: Jag är här på semester! Jag klagar då inte! Dessutom när Ashley har skollov så är hon gammal nog att jag kan åka iväg och göra saker, som i sommar... Åka till vattenland, till nöjesfält och en massa sådanna saker! Yes... Livet kunde inte vara bättre. Samma lön som de som jobbar sju till fyra, samma lön som de som jobbar på helgerna. Klart jag kommer stanna, orka åka hem till ett 40 timmar i veckans jobb?! Nej tack! Det får gärna vänta!

//Rebecca

Gah!

Det är en sak som jag stör mig jäääkligt mycket på! Det är så irriterande och störande att jag ibland inte vet vad jag ska göra... Jag vet inte heller hur jag ska fixa det! Visst, jag har försökt, men det funkade inte... Jag försökte igen men det funkade inte då heller.  Så nu sitter jag och funderar på om jag bara ska skita i det och låta det vara... Men jag saknar mitt photoshop och vill kunna installera det igen så att jag kan leka med bilder! Ah! Är det bara för att det är ett svenskt PS som jag har eller? Nu håller jag tummarna för att mamma hittar en bra och billig dator som hon kan köpa åt mig och ta med när hon hälsar på!!! Så kan jag göra en ny header oxå, börjar tröttna på den gamla jag har...
Alla som en gång skaffat PS, visst blir man lite beroende av att kunna tixa med bilder? ;D
Kram på er :)

//Rebecca

Skadeglädje

Haha! Pratar med Bettina, och de har någon meter snö och minus... Här sitter jag i t-shirt och går ut med hunden i tjocktröja, som jag tar av! Det är seriöst 20 plusgrader, varma vindar och strålande sol här! :D Moahahaha!
Ni stackare hemma i Sverige! Är det inte orättvist? När jag åkte iväg så kommer all snö... Pappa åker skidor var och varannan dag, det är kallt och vackert säger alla. Ja... ingen vidare vinter för mig, men så blir det väl när man flyttar närmare ekvatorn ;)



Saknar mina syskon :(  Och alla andra ;)
//Rebecca

Helgen

Hejsan. Jag lever och mår bra :)
Helgen skulle spenderas snålt, haha hur nu det gick xD Nej men det gick väl hur bra som helst egentligen :) I lördags så åkte jag och dansade. Skulle skriva in mig till klassen, men när jag kommer dit så har Randy och Sandi redan åkt, för de skulle skriva in Ashley till hennes klass, och så säger de att de skrivit in mig på en Jazzklass oxå, eftersom om man bor i samma hushåll och har tre klasser eller mer så får man någon rabatt, så de kom ihåg att jag funderade lite på Jazz klassen oxå, så nu har de anmält mig till den med. Jag sparar 15 dollar på min hiphopklass och de betalar den andra. Snällt va? :P
Efter det så åkte jag och Mirka till Malen, hehe det var rätt roligt faktiskt! Träffade ytterligare en kille där, som är 20. Han jobbar i en av affärerna, så vi ska nog åka dit igen och snacka med honom. Mirka köpte lite kläder och så köpte jag en fin ring och en parfym på rea, och så funkade inte kassan när jag drog mitt kort, så vi stod väl där i 20 minuter och provade innan det fungerade... Så då lär väl vi ha snackat en heeel del med honom ;) Moahaha nu vet jag var jag ska åka varje dag ;D Mihihi. Vi sa att vi ska åka dit om några dagar igen och prata med honom och kanske fråga efter hans nr :)
Och igår så var vi på Udvar Hazy air and space museum. 20 minuter bort, nära Dullas air port, där jag, by the way, ska hämta upp min mamma och syster om exakt 2 månader! :D


Alla ni som sett Transformers 2, flygplanet bakom oss är det flygplan som förvanldas till han gamla roboten.
//Rebecca

Grattis Filippa och André

Ville bara säga grattis till Filippa och Andre som fick en bebs inatt! :D Äntligen, Filippa, så slipper du den där stora fula magen och kan äntligen sitta och gosa med en liten bebis :)
Lycka till nu med allt, och som de tjatade om till oss på Au Pair skolan, Don´t shake a baby! Men det är väl självklart att man inte gör för de flesta ;)

//Rebecca

Hard Rock cafe

Det började med en, sedan blev det två och nu är dom tre. Hur många kommer det att bli tro? Fyra? Åtta? Tio, 20? Allting började med att jag, Amanda och Elena klampade in på Hard rock i Washington DC. Jag hittar en snygg tröja, tar upp kortet för att betala och blir pålurad ett samlarglas. Pålurad och lurad, men jag tycker det är kul att samla på någonting, glasen ser olika ut och de har alla namnen från städerna på sig. Roligt minne. Ett från alla städer jag besöker, men... Var ska jag sätta gränsen? Eller ska jag ha en gräns överhuvud taget? Förmodligen besöker jag inte 20 städer med ett Hard Rock cafe...

Washington D.C, Baltimore, New York


Och yes... Alla bilder från Baltimore och gruvor är tagna av mig.
//Rebecca

Baltimore

Jag har återigen varit ute och flängt runder. Fick ett ryck igår om att jag inte ville sitta hemma hela helgen, så det blev en sms runda till alla om de ville åka till akvariumet i Baltimore. Ett svar, ja, och idag drog bilen två timmar norrut till staten Maryland och hamnstaden Baltimore. I ösregn sprang vi från ett dyrt parkeringshus, in på Panera för att fylla magarna innan vi drog in på det stora akvariumhuset. Det börjades med en 4D bioshow, där man skrek högt och studsade ur stolen, blev biten av en orm och spottad i ansiktet.
Bion följdes utav en vandring runt om i hela byggnaden, började med småfiskar och avslutades med hajar och stimrockor... Apor, fåglar och sköldpaddor...
Sen irrade vi oss in till Delfinshowen och betrakdade dessa vackra varelser, leendes dyka runder i polen och skvätta ner publiken. En kännsla väcktes innom mig, är marinbiolog någonting för mig?
Efter att vi sagt adjö till de leende småvalarna så blev vi uppslukade av manetinvationen... Ett mörk rum fyllt av upplysta akvarium med farliga och farligt vackra varelser, som har funnits på våran jord i flera miljarder år...
Tillbaka ut i spöregnet, in på Hard Rock café för att köpa mitt samlar glas och tillbaka till bilen. Kör vilse och lyckas tillslut hitta tillbaka till den fyra filiga motorvägen hem till Bristow and Virginia...










Maneten var upp och ner... Så vi kände för att vara upp och ner vi oxå!

//Rebecca

Dear Sweden...

Kära alla hemma i Sverige... USA är fantastiskt med all sin natur, sevärdheter och stora städer. Så mycket att se, så lite tid... Tur att man ändå bor här så man hinner med de saker man inte tänker på som turist. Igår var jag i underbart vackra gruvor, idag blir det delfinshow! USA äger, jag kommer inte åka hem i första taget!
Till min mamma som kommer snart, vi får prata om vad vi ska göra och vad vi hinner ;) Ash är kanske på :P

//Rebecca

Luray Caverns

Dansen idag var jätte kul! Ska lätt fortsätta!
Efter dansen hade jag ingen aning om vad jag skulle göra... De andra tjejerna var iväg och åkte skridskor en bra bit härifrån och Mirka var med sin kille. Men Mirka ringde och undrade om jag ville göra något, och jag bara ja, men vad? Hon sa att hon hade några broshyrer från våran LCC, så vi bestämde oss för att åka till Luray Caverns, saltstensgruvor, tror jag det är... Hm, sandsten? Det är liksom vatten som har runnit med sand och bildat en massa formationer... Jätte häftigt och jätte vackert! Bered er på överdrivet många bilder ;P




En dam, taket speglas i vattenet, haftigt va?


Detta är inget vatten, bara jäkligt högt upp



The lovers

Lägg huvudet på sned på höger...



Önskedam där de samlar in flera tusen dollar per år. Till höger Stekta ägg...

Ute igen efter en timme nere i fuktiga, varma gruvor. Men fint var det! Och jag är så glad över min nya kamera! Tog över 100 fina bilder! :D Synd att upplösningen blir sämre när man laddar upp dem :/
//Rebecca

Dans

Igår var det fredag :) Spenderades med några kompisar. Vi åkte och bowlade och sedan åkte vi till en krogrestaurang och satt där och lyssnade på musik och snackade och hade det trevligt. Fast jag var så jäääkla trött hela kvällen, av någon anledning!
Måste bara klaga lite, men jag känner mig som 17 igen! Det suger rejält att gå från myndig till underårig bara över en 10 timmars lång flygresa... I Sverige hann jag vara myndig i ett och ett halvt år innan jag komer till "21 års gräns" USA! Det är så jobbigt! Och varför just 21? Vad är det för fel på 20?! Och sen hemma så var man ju lite mer fri, kunde komma hem, säga till mamma, Hej! Jag stickker till en kompis, och så gick man ut och tog biilen och drog iväg, och så var man botra hur lägne man ville, här har jag ändå tiedr som jag msåte vara hmema med blien... Det är oxå ltie jobibgt... Fast det funkar och man löser det på andra sätt :P
Ska snart åka och prova på en dansklass... Äntligen ska jag få dansa igen! Hoppas att det är kul och att där finns kul människor, men det är en så dum tid... halv tolv till halv ett... Mitt på dagen liksom, man blir ju låst. Ska man göra saker så brukar man oftast ha åkt iväg då, fast halv ett är ju inte så sent, så om man ska göra något någon gång och jag är klart halv ett så är ju itne det hela världen, kan jag tycka...

Och så en Daisy bild, eftersom min hund är världens finaste!

//Rebecca

Ny frisyr

Jag var och klippte mig! :D Lycka! Och det är rätt kul, haha jag är inte alls van vid vissa saker i USA. Hon skom skulle klippa mig sa att jag skulle gå coh tvätta håret, så jag gick och satte mig i en stol. Så kommer en annan tjej och bara vill du ha upp fötterna? Jag bara javisst. Så jag ligger nästan helt rak och jätte bekvämt medan hon tvättar mitt hår. Så jäkla skönt det är när någon annan tvättar ens hår! Och stolen som jag låg i, den hade ryggmassage oxå, :P Sen så fick jag gå och sätta mig i en annan stol där den första tjejen klippte mitt hår och hade i lite dyra saker gjorde mitt håret mjukt och fint. Lycka! Mitt trash på huvudet är återigen härligt luftigt och bukbart! :D
Nu väntar jag på att Randy kommer hem så att vi kan åka och käka, är rätt hungrig!

//Rebecca

YES!

Jag har varit väldigt lat och snål den senaste tiden och struntat i att klippa håret för att spara pengar, men nu har det verkligen gått utför, så jag greppar telefonen i panik och ringer salongen jag var på sist och hoppas på att få en tid! Idag, halv ett! Yes! Nu ska oredan bort! Sen nästa vecka kanske jag kan färga det, så slipper det bli 200 dollar på gång ;D

Nej helvete jag får inte tag på Colleget! Får väl ta och köra dit då... Men orka betala P-avgift xD

//Rebecca

Våga eller inte våga

Hej på er :) Nu är jag vaken och jag har en hel del att hinna med idag. Hade tänk köra en klass på gymmet halv tolv, men jag tror att jag får ta och hoppa den, annars kommer jag aldrig hinna! Haha låter ju som att jag har jätte mkt att göra, men jag måste till colleget och skriva in mig på en klass och eftersom jag är från Sverige så får väl jag göra något slags test på att jag kan engelska...
Haha igår i alla fall så skulle jag och Carro ut och käka middag tsm. Så när vi var på väg mot Fair Oaks mal så ringer Mirka, och hennes kille Andrew vill snacka med mig... Det är såklart om denna killa som jag träffat ^^. Iaf så säger Andrew till mig att jag ska åka till affären, gå fram till honom och säga ungefär såhär: Hej, Jag heter Rebecca, här är mitt nr, ring mig någon dag :), och så gå iväg igen... Haha shiiit! Det hade jag aldrig vågat göra! :O hehe... Eller kanske? hm...
Men faaan jag måste tuffa till mig :P

//Rebecca

Hallåå! :P

Haha fy fan xD Igår var så jäääkla pinsamt! Snabbt vad som hänt: Jag träffar en kille i mataffären som är jätte trevlig och vi pratar lite och så... Jätte söt ;P Så igårkväll efter att jag slutat, jag jobbade rätt sent igår, så kom Mirka och Carro förbi och hämtade upp mig och så körde vi till affären för att "handla" lite. Jag har berättat hur killen ser ut och så... Haha och så när vi kommer in genom dörrarna så står han typ 10 meter bort därman kan köpa blommor! Och Carro och Mirka går genast på om att "är det han? Visst är det han? Gå fram och prata med honom..." och så skrattar de högt och håller på, han tittar ju såklart och jag bara tysy han hör ju er! Och han fattade säkert vad det handlade om... Så där förstördes mina chanser den dagen xD. Grejen är att om de INTE hade gjort så, utan bara gått normalt in i affären och inte hållit på i evigheter och sprungit och glott och hållt på utan sagt åt mig, gå och köp typ en blomma, så hade jag kunnat göra det! Men nej, nu hade de sabbat allt så han skulle ju fatta vrf jag kom fram och bara, öööh kan jag få ditt nr? :P Hehe så neeej jag ska nog vänta några dagar och sen gå dit igen :) Och Carro, Jag HADE kunnat köpa en blomma om ni hade stöttat mig lite! :O
(Mirka är från Tjeckien så vi var ju tvygna att prata på engelska dessutom!)

//Rebecca

Skype

Ja! Biljetten är bokad! :D Mamma och Anna kommer den 25 mars! :D Hehe så skoj :P Är kul.
Sen var vi och kickboxades idag, jag och Carro :) Var kul idag igen, blir nog träningsvärk imorogn igen ;D

//Rebecca

Snowtubing

I söndags så åkte Katta, Lou, Mirka jag och Katti och snowtubade. Vi körde och körde och körde och efter två och en halv timme så var vi framme... Tog tid eftersom vi fick hämta upp Lou, men det gör vi ju så gärna :)
Sen tubade vi i två timmar. Katti tyckte inte alls om det, så stackarn satt i två timmar och väntade på oss... Men vi andra hade iaf jäkligt kul! Vi kopplade ihopa våra tuber och åkte alla fyra, haha så snabbt och det var riktigt "kittlas i magen" moument! :D Dit åker vi säkert igen!
Sen har de även en skidanläggning där med, så det hade varit jätte kul att åka dit och åka skidor en dag! Och liksom, Vångabacken i Skåne, släng dig i väggen ;D Detta påminer lite mer om de svenska fjällen :P De är fårstås bättre och så, men detta lär ju duga :) Så hoppas nu att vi kommer iväg, vi pratade iaf om det :)





Haha ursäkta min dåliga hårdag/mössa ;)

Varning! Småskumm video.. ^^ Vi hade lite tråkigt på rullbandet ;P

//Rebecca

eviga tvätt måndag

Wow! Nästan helt klar med tvätten och klockan är bara tio! (mitt ständiga tjat om denna tvätt på måndagar xD) Men jag ska iaf dra till gymmet nu, yoga klass! Hemma igen om en och en halv timme, får se vad om händer då! :)
//Rebecca

Dagens beslutsångest...

Nu har jag ett svårt beslut att fatta... eller jag behöver inte bestämma än, men snart. I mars... I alla fall... Ska jag stanna längre i USA eller ska jag åka hem i september? Alt: Åka hem i september, missa skolstarten, förmodligen svårt att få jobb. Sitta pank, arbetslös och depprimerad och sakna allting i USA hela vintern,
ELLER
stanna 9 månader till, komma hem i Maj/juni, sökt sommar jobb, som förmodligen är lättare att få! Skulle kunna börja på skola till hösten, det är lite bättre väder, inte depprimerande mörker, utan ljust som hjälper mig komma över "sakna amerika sorgen"... Eller om inte skola, spara pengar och ut och resa igen... ;) Lär ju iaf ha ett jobb under vintern om jag stannar här!
Baaaah men jag saknar ju alla hemma i Sverige så sjukt mkt oxå! Men samtidigt... Sverige, människorna, regnet, ödelandskapen, småhålorna, allting finns kvar... Hur många gånger får man chansen att leva och bo i USA egentligen?
//Rebecca

Downtown

Idag åkte jag med Mirka, Mirkas pojkvän och Mirkas kompis Katja till DC. Det var isande kallt, ni vet, en sån kyla som går rakt igenom en oavsett hur mkt kläder man tar på sig... Så vi tog metron in och gick till Naturhistoriska museumet. (Vet att jag varit där en gång innan, men det är så sjukt stort att jag fortfarande inte sett allt!) Först gick vi och åt eftersom vi var så jäkla hungriga! Dyrt var det! Men klart att de passar på på sånna ställen... Sen såg vi en av iMax-filmerna de har där, om havet, "Afrika möter havet" hette den, tror jag. Men det var ju hur kul som helst! Sjukt stor bildskärm, 3D... När de flög med helikopter över slätterna så kändes det som att man flög själv och när de filmade alla djuren trodde jag verkligen att jag skulle kunna röra vid dem om jag sträckte fram handen! Så fint! :D
Sen när vi kom hem så åkte jag med familjen ut och åt middag. Var jätte gott! :D Sen har jag inte gjort så mkt mer, är rätt trött, gick upp tidigt imorse och ska upp tidigt imorogn med, vi ska åka och göre en sak då ;D
Byebye!



Bara för att min kamera är bästaste bäst!! :D
//Rebecca

Svårt

Hej.
Igår åkte vi och såg på Festival of lights, man kör genom en park med massa lampor. Var rätt fint faktiskt :)
Jag pratade även med mina hosts om att utöka mitt år... Det är så jäkla svårt! Jag menar, när jag kommer hem så har jag missat skolstarten, det lär säkert inte finnas några jobb, allting kommer kännas jätte litet och tråkigt... Så jag kommer sitta på mitt rum pank, arbetslös och depprimerad...! :O Så då skulle jag lika gärna kunna stanna några extra månader, typ 9. Då är mitt år slut i slutet av maj. Dock kommer jag ju inte få resa min sista månad, eftersom Yasmin har sin student då, och det vill man ju kanske inte missa... Eller så vill jag det? Haha det behöver jag ju förstås inte fundera på nu... Men det är ju jätte svårt! Åh..:(

//Rebecca

Dagens bild!

Dagens bild tillägnas Simon, en typiskt turist/backpackare med kartan i högsta hugg och packningen på ryggen!

//Rebecca

Träningsvärk

Det snöade inatt igen, fast det snöade inte så mkt, så skolorna började två timmar senare bara. Så det är ju skönt, att man slipper sitta insnöad alltså! Och nu så har solen varit framme hela dagen så allt smälter bort igen.
Jag var och tränade i förmiddags... Boxning compat eller vad det hette... Fy faaan vad jobbigt det var! :P Haha trodde jag skulle dö eller nått... men nu känns det bra iaf ;) 
Funderar på om jag skulle göra en klasskaka? :P Så gott och så lite glass till det! Mums mums ;) Hehe.
Nej nu ska jag ringa och prata med Colleget och höra lite om kurserna... Jag har fortfarande inte bestämt mig hur jag ska göra :/

Såhär såg det i alla fall ut sist det snöade... I natt kom det bara 2 cm...
//Rebecca

Torsdag

God morgon! Sovit gott? Jag har i alla fall drömt en massa om Avatar filmen! Jag har fortfarande inte kommit över den kännslan jag fick :P
Ashley är ivåg till skolbussen och jag ska lägga mig och se på en film innan Carro hämtar upp mig. Vi ska simma idag... Sägs ju att det är bra träning och jag har fortfarande träningsvärk sen jag kickboxades i tisdag.
Usch, Randy kom och väckte mig idag och frågade efter nycklarna till min bil, den fyrhjulsdrivna, eftersom de säger att det ska börja snöa ikväll, i natt... Jag har verkligen ingen lust med en massa mer snö...

//Rebecca

Avatar

Oh my good!! Jag vet inte var jag ska börja! Jag har äntligen fått se den efterlängtade filmen Avatar! Jag och Jamie bokade biljetterna innan idag, så att vi inte skulle köra dit en tredje gång när det var utsålt! Vi var där i tid, så att vi fick bra platser, på med 3D glasögonen och igång med filmen... Breath taking! Den var helt underbart bra! Redan från första början! Åh! Det var magi! Jag ska lätt gå och se den igen! Kommer aldrig att få uppleva samma känsla på vanlig DVD hemma i soffan! NEJ! Storskärm och 3D ska det vara! Jag grät nästan, den var vacker och lätt topp ett av alla filmer jag någonsin sätt! När den slutade började alla applodera och det tog ett tag innan varken jag eller Jamie kunde prata! Så... GÅ OCH SE DEN I 3D!!! :D
Jag önskar nästan att Pandora fanns på riktigt och att jag kunde få en egen Avatarkropp och leva där!

(Måste bara skriva detta! ;D Påminnde lite om hur Britterna och Spanjorerna invaderar amerika och slogs mot indianerna för att ta över deras land... Om det var någon annan film jag tänkte på när jag såg den så var det Pocahontas!)

//Rebecca

The princess and the frog

Jag, Mirka och Carro åkte och såg prinsessan och grodan igår :) Haha jag och Mirka asgarvade nästan hela tiden! I alla fall, här är en lite snabb recension:

Handling:
Som säkert alla redan vet, så handlar filmen om Tiana, en tjej som jobbar hårt för att uppfylla sin dröm om att öppna en egen restaurang. Filmen handlar oxå om prins Naveen, som spenderat aldeles för mkt pengar på nöjen, så hans föräldrar har stängt av honom och säger att han måste jobba eller gifta sig för att få tillgång till pengarna igen. Naveen träffar på en Voodyman som förvandar honom till en groda, han lyckas fly från voodymannen och träffar på Tiana, som är på en maskeradbal utklädd till en prinsessa, och Naveen ber henne kyssa honom så att han förvandlas tillbaka till människa igen... Men eftersom Tiana inte är någon prinsessa så förvandlas istället hon till en groda, och nu måste de hitta ett sätt att bryta förtrollningen på.

Jag gillade filmen! Bra, härlig jazzmusik, härliga dialekter, bra story och bra tecknat :P Väldigt rolig oxå! Jag är väldigt glad att jag såg denna på engelska... Kan föreställa mig hur det kommer vara när man kommer hem och allting är på svenska igen xD. Tur det finns DVD... ^^

//Rebecca

Vissa med deras julbelysning

Haha detta är bara lite för roligt ^^ Kolla, :P
Pappa! Kan vi inte ha detta nästa år? :P

Hittade detta huset, eller ja folk berättade om det... Det är rätt kul faktiskt :P

//Rebecca

Dagens nöt...

Häromdagen kom Randy hem med en påse nötter, pistagenötter... Så sjukt goda! Kan inte sluta äta dem! :P


Nej nu ska jag gå och käka lunch. Kyklingpaj och en massa sallad! Mums! Var ju på gymet med Carro och körde Kikcboxning, så kul! Måste hålla igång nu rejält innan gymkortet går ut, har ingen aning om när det är, men jag kännder att jag kommer inte kunna skaffa ett nytt på 6 månader... :S Hoppas att jag kan ha någon special fram till sommaren iaf :P

//Rebecca

God Morgon...

... Eller god eftermiddag som det blir för alla i Sverige ;)
Så jäääkla trött idag! Uff... Märks att det varit lov, att man fått sova lite längre och inte varit på gymmet på ett tag. Efter den långa dagen igår, inkluderat det långa och hårda träningspasset, känner jag mig rätt trött idag... Ska gå och sova en liten stund innan jag drar till gymmet, (Eftersom jag kan!) sen ska jag seriöst ta tag i vilken kurs jag vill ha! Börjar ju bli dax snart, fast jag är rätt säker på vad jag tänker ta :)

Min underbarat sköna, stora säng... Som Daisy alltid sover i när jag är uppe någonstanns :P

//Rebecca

Dagens åsikt!

Okey att man inte ska behöva bry sig så mkt om hur man ser ut när man går till gymmet, men lite kan man väl ändå tänka på, hur man klär sig, tex... Jag klagar inte på vad för kläder folk har, men kläderna ska ju passa oxå! Var en kvinna, som var rätt storr, som kom i korta, korta tajta shorts och så ett tajt linne på det... Ursäkta? Lite längre byxor kunde du väl tatt på dig och en anna tröja? Alla glodde ju...
 Har varit med förr om folk som klär sig i mindre storlekar än vad de har... Det ser inte bra ut! Varför envisas en del människor med att framhäva fel saker?

(Ursäkta detta lite stötande inlägg, men jag tycker inte det ser bra ut när folk, som är lite mer än smala, har på sig överdrivet tajta jeans och en kortkort tröja, så magen sticker ut på sidorna...!)

//Rebecca

Gymmet

Drar till gymmet en sväng... Nu jäklar ska här verkligen hård tränas! Tydligen så öppnar poolen i slutet av april, början av maj, så då gäller det att träna bort jullasagen ^^... Lär ju hänga vid poolen hela sommaren med Ash.

//Rebecca

Kyla :S

Skypar med mamma :) Det är svin kallt ute, höhö. så jag håller mig nog inne idag xD.

//Rebecca

Skjuuuut mig någon...

Usch, jag har sån ångest...! Eller egentligen inte ^^) Men jag ahde varit så duktig och sparat pengar, men så kommer mellandagsrean och allting blir ju superbilligt, speciellt i en Outletmal... Sen var det bara skorna som saknades så dem köpte jag idag, för !! dollar!!! Men nu behöver jag verkligen inte shoppa på ett bra tag! Måste ju verkligen börja spara pengar till mina kommande resor och allt som man vill göra. Men hur ska jag klara av att spara ihop pengar till en veckas resa när det finns en hel del saker att göra över helgerna?
Jag går och hoppas på ett mirakel, att mamma eller pappa vinner på lotto eller något, så att jag får en massa pengar överskickade... Eller att bara en snäll människa känner för att skänka en slant till lilla mig långt borta i Amerika ;)


Gullig piercing jag köpta, plus en sko... Den ser finare ut u normalt ljus och PÅ foten ;)

Julklapp från pappa, digital fotoram. Tur att jag hade en adapter som Emelie lämnade kvar åt mig :)

Haha! Måste bara visa dessa bilder från när vi spelade Picturenary! Detta är mitt försök till "Die hard"... HUR FN ritar man hard!? Ett berg där någon åker skidor? Den döda snubben fattar man ju, men ett berg? xD


Och detta är Kattas försök till "Lord off the ring"... :P Haha wtf?

Och, eh, Ninas räv? Okey, jag borde nämna att hon var tvungen att blunda ;P Hehe!



Sista bilderna tillägnas denna lilla sötnosen ^^ (Leker Katten i Hatten i min säng, suck)
//Rebecca

2010

Haha ja nyår nu då... :P Vi hade det jätte trevligt, fem tjejer :) Var en väldigt annorluna och konstig nyår, men helt okey :) Vi lagade god mat och spelare picturnary... Sen på tolvslaget stod vi ute på alltanen och räknade ner med tv på direkt från NY Time squere och sedan såg vi TVÅ raketer, några kvarter bort... xD Haha shit, saknade allt smällande som de har i Sverige... Nej, raketer har de visst bara 4 juli! Gick och la oss fyra och sov till halv ett... Sen satt vi i pyjamas till fyra då vi åkte hem. Jag fyllde badkaret med bubblor och badade i en timme, var så trött... Låg och läste min bok, Eclipse... SÅ BRA! Börjar komma till slutet, typ fem kapitel kvar! Åh, sen måste jag köpta sista boken, men jag har så mkt böcker att läsa just nu ^^) 

Ett stort Grattis till Martina och Johan! :D Som ska ha ett till barn i år! :D



Har glömt min kamera i bilen, orkar inte hämta den just nu så bilder kommer sen ;)

//Rebecca
RSS 2.0