Blåsfredag

Jag var ute i skogen och sprang med min hund för en stund sedan. Det var varmt och härligt. Nu ligger hunden helt utslagen på golvet här. Hon har så roligt i skogen. Sen fotade jag en massa bilder på fööölen, de är så söta :)
Ikväll blir det Ystadfestival med kompisar. Jag har egentligen inga pengar, men det får gå ändå. Har ju lite cder som jag kan dricka och sen kan man ha kul ändå. Men jag skulle nog inte kalla Ystad festivalen för festival. Var där med Lina och Emma i förrgår och kollade läget, verkade dött men det var oandra sidan onsdag. Blir säkert roigare ikv plus att jag inte har min migrän idag.

Nu (halv tolv) Har min lilla syster vaknat. Tror att vi ska åka och handla lite kläder. Får se:) Alla kompisar jobbar som vanligt, men jag träffar ju dom ikv!

Ha det bra.

//Rebecca

Money just fly aways

Okey, nu har jag ringd till Cultural Care och kollat vad jag har kvar att skicka in och vad jag ska betala in till dem. Eftersom jag slippper Deppositionen betalar jag 7370 kr för försäkringar och flygresan till NYC. Hade fått betala 9865 kr annars... Rätt så mycket. Sen ska jag bara till läkaren på en Hälsoundersökning och skicka in, sen är allt klart! Läkarbesöket går på runt 700 kr och ska göras på tisdag tio över åtta. Det var min sovmorgon innan jag börjar jobba kl 14.oo.

Nej, nu ska jag baka goda kanelbullar. Jag känner för det :) Saft och bullar och kanske en liten picknick senare.

//Rebecca

USA, here I come... About 2 month...

By the way! Jag glömde att skriva att idag så är det EXAKT två månader tills jag åker till USA!!!!



Wille Salle Vicky Rebbe (jag) Lärarmiddag.

//Rebecca

Knäpp och knäppis

Hejsan.
Jag tror att jag gjorde något dumt igår. Förlåt isåfall. Jag skyller på pms:en. Jag får det ibland. Då är jag dum...

Sen så har lilla Rebecca oxå börjat med att jobba. Har tjänat över 1000 kr idag! Så det blir ändå liiite pengar som jag får nästa månad. Sen ringde jag och bokade mitt läkarbesök, på tisdag 8.10 på morgonen. Shit vad dyrt det var! Okey, inte hemskt dyrt, men ändå dyrt....  

GRATTIS till Jokke och Malin som klarade teorin idag! Lycka till med uppkörningen!!

//Rebecca

Sola i solen

Hejsan Bloggen!
Då är detta den väldigt sista dagen på mitt lilla sommarlov. Imorgon börjar "allvaret". Eller jag skulle inte kalla det allvar, jag måste såklart vara allvarlig och seriös, men det är bara för en kort period. Jag ska jobba jobba jobba i några veckor sedan börjar det RIKTIGT roliga! Mitt år i USA! Look out USA for here I come! Om sådär två månader bara....
I alla fall, imorgon ska jag jobba i hemtjänsten och köra bil hela sommaren. Roliiigt. Har i alla fall fångat några dagars sol och blivit mini plutte lite brun!

Dagens citat:
- Jag är emo och gravid i halsen...
// Anna

Circus Saga
Min blivande arbetskamrat.
Elin, Min blivande arbetskamrat
//Rebecca

Knäpp dag?

Detta har varit en knäpp dag. Inte helt knäpp, bara knäpp. Kanske för att denna dagen inte var som igår eller som i förrgår... Därför är den knäpp. I alla fall så har denna knäppa dagen gått ut på att det varit klar blå himmel och väldigt varmt. Jag har bränt mig och städat en pool. Att städa en pool i 25 grader solsken är väldigt knäppt för mig.

Sen kom Jessica och vi låg i skuggan och snackade en massa skit om typ allting. Nu är det kväll och jag ska försöka förstå mig på den här bloggen och fixa den. Tyvär existerar inte Photoshop på denna dator, men det ska jag hämta hos mamma senare ikväll.
//Rebecca

Mamma och lilla fölet

//Rebecca

Dagar som kryper

Suck suck och SUCK! Jag trodde att det skulle bli skönt att sluta skolan! Men denna tid mellan studenten och dagen jag börjar jobba bara segar sig fram! Var är alla kompisar? DE jobbar och är aldrig lediga! Och rär de lediga så har de fullt upp med annat. Jaja jag börjar ju jobba på onsdag, och idag skiner solen, så jag ska nog dra ut och sola och glo lite på Fölet utan namn. Något förslag? Stor häst, hingst.
//Rebecca

Jag oxå

Sådär, nu har även lilla jag skapat en blogg. I syte att hålla alla friends i Sverige uppdaterade när jag åker till USA i ett år!
Ja vad ska jag skriva här nu då? Jag har precis tagit studenten, för en vecka sedan. Jag är luspank och har för tillfället inte råd till att roa mig och jag börjar jobba på onsdag.

Den 24 augusti kommer jag att lämna Sverige för att åka över Atlanten till USA! Där jag kommer att tillbringa 13 månader som Au Pair hos en familj, som bor i Bristow utanför Washington D.C.
Jag längtar som fan dit! Ska bli så skönt att lämna Sverige och äntligen få uppleva någonting helt nytt! Men det känns ändå lite skumt, att bo i en främmande familj. Men familjen verkar hel skön! De ringde mig över Skype för några månader sedan och de verkar verkligen förstå hur det är att åka som Au Pair. Jag fick dessutom ett blommbud av dom på min student! Shit, jag känner mig iaf välkommen! :D
//Rebecca

Välkommen till min nya blogg!

//Rebecca
RSS 2.0