Ingen snö här inte

 
 
Ville bara hälsa fran Carribiean och säga att vi har det skönt och bra. Det var ju snöstorm i New York när vi skulle flyga och manga flyg ställdes in. Men ag antar att vi kom iväg precis i rätt tid innan den blev som värst! Vi hade förövrigt kanonväder i NYC! Kallt som tusan, men kanon väder. 
//Rebecca

Lämnar USA ett tag

Efter två kalla men härliga dagar i New york så åker vi nu mot Punta Cana i caribien. Måste säga att det vart den kkonstigaste bordningen jag varit med om. Först släppte de in oss förbi biljettkontrollen och stänger dörren (rad 1-5) och där frågar de hur mycket pengar vi har med oss och vi får inte ha mer än 10 000 dollar. Står liksom rätt många vaktkontrollanter och costums controlanter. När de kollat pass o försäkrat sig om att vi inte har för mycket pengar med oss, får vi gå vidare. Rundar hörnet på den rampen som man går på till planet, och där står en stor svart vakt med en jätte schäferhund mitt i gången! 'Gå mot höger sida' säger han och typ bussar hunden på oss. Vi hade såklart inga droger på oss och får gå på planet. 
//Rebecca

Back to New York city

Sitter just nu på bussen påväg till New York. Vi sitter längst fram på andra våningen, så det känns lite läskigt varje gång vi passerar under en bro. Det var ju dessutom tur att vi körde klockan sex imorse, för det tog oss en och en halv timme in till DC. Hörde även igår att Washington DC har den värsta trafiken i landet. Andra och tredje platsen tog New York och Los Angeles. Så nu vet ni det, (alla som inte trodde på mig) 
//Rebecca

Me and my Doggies

 
//Rebecca

Washington DC

Idag vart vi i DC. Vi gick mest runder och kollade pa alla Monumenten och tog en massa knasiga bilder. Vi kakade middag i Chinatown och hade verkligen en kanonbra dag! Helt enkelt.
Dagens basta bild kommer jag att lagga upp en annan dag, eftersom Natalina har den pa sin kamera. Men folk stirrade och skrattade nar vi tog den, och mannen som tog bilden at oss vart tvungen att ta en med sin egna kamera oxa!
Imorgon aker vi till NYC. Ha det sa bra hemma! :D
 
 
 
 
 
//Rebecca

Super Bowl Sondagen

Sondagen var lite lungare an lordagen. Jag menar, for det forsta vart jag sjuukt bakiis under hela dagen. Jag tog liksom en dusch efter att jag kommit hem fran baren och sen sova jag kanske i fem och en halv timme innan jag steg upp igen.
De ska ju kopa en ny liten hundvalp har, sa vi akte och kollade pa dem. Super soooota! Jag vill ha en! Jag glomde saklart kameran, och ville inte ritkgit stta och ta en massa bilder inne i nagon annans hus!
Efter det sa akte vi till ett Vinprovningsstalle, fikade och drack vin. Det var ritkgit mysigt och nagonting som jag aldrig har gjort forrut. Forresten, det kanns super bra att inte vara under 21 langre!
 
Eftersom det var Superbowl Sondag, sa akte jag, Marina och Natalina pa BBQ hos vara kompisar. Jag skojar inte nar jag sager att det var minst 30 pers i huset! Och mat overallt. De flesta hejjade pa Baltimores lag, the Ravens. Som jag tror vann? Darfor hade de aven lila muggar och dekoration.
Vi var alla tre lite trotta, sa vi korde hem innan matchen vart slut, lite for att ingen av oss ar sarskilt intresserade av idrott 'what so ever'.
 
Trotta tjejer : )
//Rebecca

Back to 2010

Jetlagen sitter i ett litet tag till, kanner jag. Vaknade halv 8 imorse igen och blir trott tidigare pa kallarna.
 
Helgen ar avklara och vi har haft fullt upp!
I lordags vart vi till Panera Bread och kakade lunch. Oh, saknade mat! Jag drack saklart lemonade till det.
Shoppade lite pa Super Target och kollade i lite andra affarer. Sedan foljde jag med familjen till The Japanease Steakhouse och at middag. Hem igen och ivag for att traffa vara gamla vanner pa en bar.
Det kandes verkligen som 2010 igen och jag trodde verkligen att jag tog dod pa Jetlagen da vi kom hem fyra pa morgonen. Da hade vi bade hunnit dansa i timmar, kramat om alla gamla polare, svept 4 long iland drinkar (eftersom de kostar typ 70 spann har) och deckat pa Ihop restaurangen. 

 
//Rebecca

It does even smell the same!

Vad är klockan i Sverige nu? Fyra på morgonen? Två timmar till och jag dygnar, men jag ska sova mu. Här är klockan bara tio, men efter 16 timmars resande är man rätt slut i kroppen. Det känns förresten som att det bara vart igår som jag var här, duschade i min dusch och käkade på restaurant med Familjen. Och att träffa Natalina och Marina igen var toppen! Var det nästan två pr sedan vi sågs sist? Tur facebook och "whatsapp" finns. :)
//Rebecca
RSS 2.0