Dag 3

Ja, vi tillbringade som sagt dagen på hotell, uåp tidigt som fan igen för att dra ner mot båten ännu en gång, fast idag har vi imigrationsvärket på vår sida! Reservplan ifall vi inte kommer med: Dra till miami och the Keys.
Vi går in, de kollar igenom och säger att det tyvärr inte går! Men de ringer imigrationsvärket som säger åt dem att släppa ombord oss!
Så de förklarar att när vi ska tillbaka så kommer  de stoppa Nina, ta hennes visa och så kommer hon att ha 30 dagar på sig att fylla i papper, skicka in till Cultural care och få påskrift etc och de kommer att ta in henne på förhör. Vi ringer CC och de säger åt oss att åka och ha kul, vi fixar allt när vi kommer tillbaka! Nina tvekar jätte mycket, men tillslut går vi på båten och åker.
KRYSSNING med gratis drinkar, dans, musik, casino och massa trevliga människor! Och vi är på väg  mot BAHAMAS!
Kommer fram och åker taxi, vänstertrafik! Trodde först hon var full, men så såg jag att alla körde på fel sida och fattade ;) Sen hade vi ett par jätte härliga dagar på Bahams, men dyra restauranger, markandsplats, snorkling, delfiner, stranden, havet och hela köret. Lite synd att vi missade en dag där faktiskt :( men vi kom iväg i alla fall! :D













//Rebecca

Kommentarer
Postat av: Marie

najs.....någonstans i florida - tur ni visste var ni var =)

2010-06-02 @ 17:02:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0