Dag 1 och 2

okey, nu hade jag tänkt berätta vad som egentligen hände på semestern! Ska försöka korta ner det jätte mycket!
Dag ett, fredag: Vi möts på flygplatsen, åker till vårat hostel, där kontoret inte öppnar förenst 5, så vi får sitta där i 2 timmar i stekheta solen och vänta. Sen kommer då värden, och det tar oss ca en timme att checka in, eftersom han är hög som ett hus. Sen äntligen får vi vårt rum, som vi delar med en annan tjej.
Letar upp buss, åker till stranden och badar och ser oss omkring.

Dag 2: Vi går upp halv sex, åker taxi till hamnen och går in där vi ska checka in till båten. Allting går bra tills vi kommer till pass och dokument kontrollen för ikke amerikaner. Jag får allting tillbaka men Ninas tant säger att hon inte får åka eftersom hon saknar en påskrift på sitt visum!!! Så vi ringer typ 700 samtal under två timmar, till våra värdföräldrar, till Cultural Care, till Svenska ambassaden etc, för vi förlorar ju jätte mkt på att inte åka! Tillslut ger vi upp och går ut, men innan vi går ut frågar någon vakt vart vi ska, så vi förklarar. Han säger åt oss att åka till imigrationsverket som ligger 15 minute bort. Vi går ut, letar upp en taxi, som vi för övrigt får dela med en man som hoppar av utanför ett jätte stort kryssningsfartyg till Caribien. Han är från Norge, och vi frågar vad en sådan kryssning kostar? Ingen aning, jag är kapten, säger han glatt :) jätte trevlig man!
I alla fall, vi åker till imigrationsverket, som bekräfrtar att det är inga som helst fel på Ninas papper! Jaha, så vi tänker prova nästa dag, eftersom båten bara går en gång om dagen.
Tar taxi till strandhotellen, åker till det som ser minst dyrast ut och ckeckar in på ett jättefint hotell över natten, äter frukost och badar i poolen hela dagen. Kändes lite bättre efter en eftermiddag i solen!
Fortsättning kommer!









//Rebecca

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0