Malin och Rebecca dag

Igår körde jag in till Simrishamn och träffade Malin. Var en rolig kväll och först köpte vi glass av Jesper. Provade den Apelsin och Citron, den var jätte god!
Sen viste vi inte vad vi skulle göra så vi körde hem till Malin och tog en massa kläder, sen körde vi ut till klipporna och tog en massa fina bilder! Haha sen skulle vi ta kort med bilden!! men så kom det folk hela tiden, så vi körde iväg och gömde oss på industriområdet... Hehe vi hoppades på att alla hade slutat att jobba inne på i den byggnaden som vi parkerade utanför, så som vi flummade och höll på! Men kul hade vi.
Sen var vi hungriga och besökte Jesper och kiosken igen och köpte Thaimat! Åh, det var längesedan! Och guuud så gott det var med mat!





Usch där fanns humlor!!








Tog en massa fler bilder! Men vill inte lägga upp alla!
Efter vi ätit och kollat på någon skum serie på MTV så hämtade vi Jesper när han slutat, och så körde vi till Andre och träffade han och Jokke. Sen åkte vi i Andres fina bil, runt i Simrishamn. Så orättvist att han har sån fin bil! Men jag klagar inte! Jag har ju en bil som jag har det stora nöjet att äga i två månader! Eller, tre veckor till!
//Rebecca

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0