Lite halla fran mig

tankte att jag skulle uppdatera lite snabbt. Sitter just nu i Las Vegas och mar praima med en Margaritas i ena handen och 20 vunna dollar i den andra. I veckan har vi campat i grand Canyon, varit pa lite andra stallen och jag dog lite av lycka igar nar jag oppnade hotellrummet och fan en stor, mjuk sang med en massa kuddar! Lycka!
Tva natter stannar vi i LS, imorogn drar vi vidare mot annu nagra camping platser. Livet leker, och jag kan ju stolt saga att jag har hikat Grand Canyon, och overlevde med nod och nape! Jag har badat i Stilla havet, upptackt att det finns en massa konstiga sjovaxter i dessa hav, jag har sett roliga trad ute i okenlandskap, sett nagra kandisar pa roda mattan, jag har simmat i Colorado floden, dansat runder och varit full pa en party buss, blivit mugg biten, gjort nagonting valdigt dyrt, men sa fantastiskt roligt och haftig upplevelse! Ja, listan kan bli lang, men jag har inte tid! Nu ska vi ivag och avnjuta en Las Vegas size All you can eat buffe. Ni anar inte hur galet Las Vegas ar! Ett kasino hotell ar fan lika stort som 5 kvarter!
Ha det bra alla! Bilder far komma nar jag har mer tid och lust for att ladda upp ;)
Vi ska snart campa i bjornland, och jag har hort en hel del laskiga historier om bjornatacker. Lyckligtvis sa kommer det inte att finnas Grizly bjornar pa detta stalle, dock svartbjornar. Och svartbjorn historien var inte lika laskig so Grizly bjorns historien! Men dessa storrys kommer jag att skriva om senare! Kan ju iaf medela till alla kvinnor; Campa INTE ute i vildmarken om det finns grizly bjornar nar ni har er mens! De kan kanna lyckten av en o oppnad tonfiskburk en meter under marken! Och de ar ofta ute efter blod... Ja, ni kan ju kanske gissa vad som hande nar en man och kvinna kampade, och hon hade sin mens... En grizly sniffade sig till taltet och ja... Hon blev dodad och uppaten! Och ni kan ju kanske gissa var bjornen borjade att kaka?
//Rebecca

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0