Chicago natten

FULL TJEJ KISSAR NER SÄNG!

Jag måste bara berätta vad som hände första natten! Det var askul! Eller, nä haha! Nu efteråt är det i alla fall jätte kul!
Sara har en kompis som bor i Chincinati, Ohio, som hade en kompis på besök från Tyskland. Så de skulle till Chicago denna helgen och frågade om de kunde bo på vårat hostel. Klart att de kunde! Vi hade ju bokat ett privatrum med 6 sängar, så det blev ju bara billigare för oss ju ;)
De körde bil, och pga trafiken kom de in rätt sent. Så vi träffade inte dem förrens de kom tillbaka på fredagkvällen, notera; Rätt fulla, efter att ha varit ute på någon krog. Klockan var väl 12 eller 1 och vi hade varit tillbaka en stund och skulle sova. Saras kompis däckar i sängen, kräker på kudden och somnar sedan. Hon ligger i sängen över Sofia. Aja, vi alla somnar väl efter mycket snack och skratt, och byte av örngott.
Ca fyra på morgonen vacknar vi alla av något konstigt ljud. Först låter det som vatten som rinner någonstanns, sen fattar vi att det är från hennes säng! Spyr hon, undrade Marina. Jag bara, nä! Det låter mer som att hon kissar på sig! HAha! Sofia flyger ur sängen! Springer och tänder lampan och både hon och jag stirrar på kompisens nakna rumpa i sängen! Alltså, hon har alltså vaknat och dragit ner byxorna så att hon kan kissa, men hon lyckades inte ta sig ur sängen och sprnga till toaletten?!
Sofia är skitförbannad. Står och skriker på henne att hon får fan ta och lämna rummet, etcetc. (Jag håller med! Här låter vi dom sova i vårat rum, så kommer de tillbaka skitfulla och spyr och har sig!)
Det slutar med att den andra kompisen och Sofia byter säng och hon som kissade på sig får ligga kvar i sin nerkissade säng. Tror inte att hon var särkilt vaken faktiskt... Men dagen efter, på eftermiddagen någon gång, så har vi bara skrattat hysteriskt åt hela situationen!!


//Rebecca

Kommentarer
Postat av: alexandra (B)

Fan vad fräck bild, ser ut som du står i himmlen nästan :P puss

2010-10-21 @ 23:05:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0