Min (näst) sista helg i VA!

Imorgon är det första dagen på min sista vecka. Det känns lite sådär. Veckan består av en del roliga kvällsplaner, en massa städande och en massa packande.
Helgen har däremot varit riktigt trevlig!
I fredags åkte jag, Sofia och Carin för att rullerskata. Jag har ju åkt förut, så jag var ju kanske lite mer stabil än vad Carin och Sofia var i början. Men de hittade balanses tillslut och tog sig fram riktigt bra. Inga blåmärken här inte!
I lördags så drog vi några stycken till Great Falls, en natur park med en stor fors. Varmt och soligt och vi hade alla en trevlig stund. Jag och Anton var lite mer våghalsiga av oss och klättrade ner för klipporna mot själva forsen.
   Idag, söndag, så drog vi mot DC för förmodligen sista gången. Planen var att se monumenten en sista gång och sedan åka till Alexandria. Det slutade med att vi åkte till en marknad och vandrade runder i evigheter, gick sedan upp mot The Capitals baksida, där jag och Anton av någon anledning sprang nija style upp mott byggnaden. De som sett Naruto fattar vad Ninja style är! Man har typ armarna sträckta bakåt. Det var rätt roligt att spring så, men måste ha sett jätte töntingt ut! Men Anton började, så jag kunde ju lika gärna haka på!
Sen vandrade vi monumenten, och sträckan mellan The Capitol och Washington Monument har aldrig känts längre! (1 km?)
  Vi avslutade dagen med att jag och Sofia tar ett varv runt World War 2 memorial och fotar alla stater som vi har varit i!













//Rebecca

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0