Kansas

Jag blev smärtsamt påmind om hur dåligt jag har tränat de senste ¤host¤ månaderna... Vi åkte till en pool, dök från trampoliner och åkte vatten slide. Och simmade. Idag har jag träningsvärk!!! Öh, ok dax att börja med armhävningarna igen!
Vi var även i Kansas City och käkade middag och drog runder. Sen åkte vi till ett jätte mysigt utomhusshopping ställe, där de bland annat hade en outlet för converse, 20 dollar för ett par... Mer säger jag inte!
Idag har jag spenderat hela dagen i Atlanta, Georgia! Flög dit rätt snabbt från Kansas, pga av väder var planet mot D.C försenat, eller, ALLA plan var försenade!! 5 och en halv timme senare sitter jag äntligen på planet, och när vi flyger tittar jag ut på allt grått omkring mig. Ångest tankar, så tvingas stänga fönstret och låtsas att det är en bil på en guppig väg en solig dag! Lyckas somna och hoppas att jag ska vakna upp igen! Hatar att flyga! Samtidigt som det är väldigt häftigt!



//Rebecca

Kommentarer
Postat av: Mamma

Ser ut som du haft det bra där borta i Kansas. Härligt med Afrika. :) Du shoppade väl inte för många skor? Kunde ju köpt ett par eller två till mig istället......

Själv var jag ute och seglade med boder mats och Mariana i helgen. Det var skönt. Att få bada i det härliga havet i Bohuslän. En härlig kväll där ute i båte bland klipporna. Ha det gott och kram på dig.

2010-07-19 @ 16:10:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0