DC again!

Dååå har man gått den där monument rundan ännu en gång! Jag åkte med Pilvi och Marina till DC för att gå på Spy museumet. Tyvärr fick man inte ta några bilder där inne, men det var riktigt kul! Hm, ska kanske ta och bli en spion? Nej usch! Detta är inte bra! Borde kanske kasta mig in i en utbildning snart så att det är gjort? Annars lär jag väl college kanske aldrig bli av?
 I alla fall... Efter museumet drog vi till Harrys och käkade. Nederländerna spelade mot Spanien i fotbollen, så det var smockat med folk och öl. Mycket härligt. Visste inte om jag skulle heja på Spanien eller Nederländerna, men mot slutet hejade jag nog på Spanien ;)

Efter det drog vi till Starbucks. Pilvi var sugen på caffe... Efter caffen förbjöd jag henne att ens lukta på caffe för våran nästan planerade långa knasresa om några veckor! Hyperaktiv och hattifnattig! Haha, men kul var det. Blev en monumenttur. Vita huset, såklart, world war 2, poolen, och Lincoln. 35 grader varmt. Lincoln har jag sett så många gånger att jag inte ens pallade gå upp för trapporna... Jag satte mig i skuggan och väntade på mina vänner innan vi traskade heeela vägen tillbaka till metron.
Kvällen avslutades på starbucks, en slags mötesmetropol för au pairer, och starbukcs avslutades med en disckussion om Europas största stad och hur man ska göra om man krockar med en älg...

Valde att bara ha fulis bilder idag!

Typ 10 minuter efter matchen så var stället tomt på folk



Haha! Detta var typ det bästa på hela dagen! ↓ :D
//Rebecca

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0