The Riddle

Min mamma är bäst! Så är det bara! Kanske bara bäst för mig, då andras mammor är bäst för sina barn, men min mamma är ändå bäst!

Nu står jag inför två val. Nu när jag börjar halvblogga igen har en del läsare hittat tillbaka, eller så är det nya? I alla fall. Antingen fortsätter jag att blogga här, och byter ut designen lite. Eller så gör jag en ny blogg och har denna som min "Au pair" blogg? Mest för mig själv. Men arkivet kommer ju såklart alltid att vara kvar!

Hjälp mig lite! En liten gullig kommentar om huruvida jag ska göra? Kanske lika bra att bara byta headern och lite bilder och ha kvar denna?


En katt som softar i snön. Kelgrisen! Hoppas han inte suckar för mycket över att våren är här!
//Rebecca

Kommentarer
Postat av: sofia

Jag gjorde ju personligen så att jag lät min au pair blogg bara vara nu. Så gjrode jag en ny. jag tycker det är lättare att gå tillbaka i arkiven och läsa om man har den separat stående. Men det är väl en smaksak. Jag vet många som bara fortsatt med sitt "vanliga" liv på sin au pair blogg. Så detta är ju bara vad jag tycker.

2012-03-19 @ 01:02:02
URL: http://lettersfromsofia.blogg.se/
Postat av: Lisbeth

Ja jag fortsätter bara skriva på min blogg, såg det enklast så. Men din är ju väldigt specialiserad på aupair och du har ju fin header och allt, så kanske roligare att starta ny? Och då kan den gamla vara kvar som speciell blogg:-)

2012-03-19 @ 11:44:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0