DC zoo

Kyrkogården tod inte så lång tid som vi hade trott, så vi tog metron in mot DC och gick på zoo. Förs så stannade vi för att käka en Fro-yo, för vi var halvt svultna.
Tydligen var det väldrigt kallt och lite sent på eftermiddagen, för de ända djur vi såg var en röd panda, en struts av något slag och några hästar. Pandorna och elefanterna var inne, och vi orkade inte gå genom hela zoot för att se ifall de andar djuren var ute eller inte. Tur att det är gratis att gå in!
Efteråt så tyckte Pilvi att vi skulle ta och hoppa på metron på en annan station, så vi slapp att gå i uppförsbacke, och vid den stationen skulle subway finnas, eftersom vi fortfarande vart hungriga. Jag vet inte vad för område vi hamnade i, men det var inte Dupond Cirkel, som var vårt mål! Aja, efter ett bra tag hittade vi en metrostation, en subway, käkade och åkte hem!
Och gissa vad vi spenderade kvällen med? Sleepover hos Pilvi, som börjades med tre timmar i bubbelpoolen i -6 grader och öl! :D Ja, poolen var väldigt mycket varmare än -6, så gissa hur det kändes när vi skulle kliva upp igenom och springa in!






//Rebecca

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0