Vegas Baby!

That´s right! Jag är i Las Vegas! Och jag överlevde den 5,5 timmar långa flygresan hit mot västsidan och sitter just nu på vårat hotel, New York New York. Hade jag varit här med mina kompisar hade vi gått ner till kasinot och barerna, men nu är jag här med min hostfamil och klockan är midnatt våran tid, så det är väl dax att sova!
Det roligaste med flygturen var väl hur landskapet skiftade. Från hus, skogar och berg så blev det öken, raviner och såna coola klippformationer! Ja, nu var jag ju upp bland molnen, men jag kunde ändå urskilja lite vad det var jag spanade på från ovan.

Låt mig intruducera Twig! Min nya resekompis! Ni kommer ihåg Sarahs gnom från New Orleans? Tja, jag tyckte att det var en kul ideé, så jag tog min lilla nalle som jag köpte förra vintern i det kända Björn landet i Pensylvenia. Han ska även vara lyckosam, vilket jag tycker kan behövas i Las Vegas ;)


Ni får nöja er med dessa bilder, så vi kom rätt sent. Klockan var åtta här, kanske inte så sent, men den var 11 för oss, sen åkte vi till hotellet och packade upp och checkade in osv, sen vart klockan halv ett för oss, så dax för att sova lite.


Klippiga bergen, eller The rocky mountain



//Rebecca

Kommentarer
Postat av: mum

ha så kul

2011-04-18 @ 19:20:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0