Miami dag 5

Söndagen var lite roligare. Vi spenderade några timmar på stranden, gav upp i värmen och släpade oss in på en beachbar och drack kalla blåa drinkar och käkade lunch. Sedan gav vi oss ut på jack efter en dator till Aly. Som backpackers kände hon att det nu var dax att köpa en liten mini laptop så att hon lättare skulle kunna boka och kolla upp saker, då alla hosteldatorer överallt är sjukt sega. Så vi utforskade shopping distriktet i South Beach. Kan ju säga att det kliade fruktansvärt i fingrarna, men jag köpte ingenting!
Vi hittade ingen jäkla dator, och gick tillbaka till hostelt. Käkade middag med allt roligt folk igen och började med drickandet igen och begav oss sedan med hostlet till Nikki Beach club. En klubb som låg på stranden. Två våningar med dansgolv, plus stranden. Sjukt kul hade vi!
När vi övergav klubben sådär halv sex på morgonen tog vi en sväng förbi stranden och tyckte att det var lagom för ett morgondopp! Efter det gick vi tillbaka till hostlet med droppande kläder och kurrande magar, men nej, de tyckte inte att vi skulle få använda köket, så vi gav oss ut på pizza jakt. Det fanns ett pizza ställe öppet sådär 6 på morgonen! Sedan kom jag på den hysteriskt roliga ideen att Ero skulle sms:a Pilvi på finska, bara för att. Ja, hon blev lite förvånad över att få finska sms som handlade om blöta byxor och mackor eller något, men hon var inte lika glad över att få sms halv sju på morgonen ^^
Sen sov vi väl fem timmar till klockan 11.























//Rebecca

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0