Jag vann!!!

Ikväll så gick jag med Randy och spelade lite i kasinot. Han pekade på en slotmaskin och sa att den vinner man på. Jag satte mig vid den och skulle stoppa i min 20 dollar sedel, men så sa Randy att vi kunde spela hans kvitto på 70 dollar. Så ja, jag satsade fullpot, eller alla rader eller vad man ska säga. Man kan alltså spela en rad, två rader eller i detta fallet 20 rader, vilet betyder att man vinner mer. Det var dessutom en pennymaskin, så man spelade typ 20 pennyes, vilket är en fjärdedels dollar.
Ja jag satsade lite, van tillbaka några dollar och helt plötsligt började alla symboler att lysa och siffrorna räknade snabbt upp. Både jag och Randy trodde väl att det skulle stanna på 20 dollar, men när siffrorna steg över 20, 50, 100, 150 och 200 så undrade vi vad fan jag hade fått för en jackpot! 470 dollar stannade den på! Haha! Fan vad kul det var, även fast jag visste att det var Randy pengar jag spelade ;)
Jag fick 100 dollar, glad åt det, men han kunde ha fått sina 70 och jag resten, höhö! Nej men kul var det! Sen tog jag min ny vunna 100 lapp och en Long Ilans isthe och gick upp på rummet. Nu var jag ju mega plus med pengarna igen!

Uppdaterar om Grand Canyon och Hoover dam imorgon! Grand canyon var hur häftigt som helst! Alla borde uppleva det under sitt liv!

Jag och Hooverdammen! Fan vad högt det var! Och fint och varmt. Älskar detta landskap!
//Rebecca

Kommentarer
Postat av: pappa

Nice....:)

2011-04-23 @ 18:07:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0