Solar och badar

Nu var det ett tag sedan jag skrev, men det har ju varit sommar sol och massa fint väder! Svensk sommar, släng dig i väggen, för nu har vi tropisk värme!

Igår var jag på fest hos Malin. Det var så varmt att vi kunde sitta ute hela kvällen. Härligt härligt :) Sen idag drog vi ner till stranden och skulle bada. Men det blev ett dopp. För först blev jag och Malin avsläppta i Tobisvik, men det var så sjukt mycket alger att vi gick hela vägen bort till klipporna, där det inte var alger. Men när vi stod i vattnet och skulle bada kom algerna, sakta men säkert, guppandes på vågorna och bara HAHA ni ska inte få bada idag! Så det blev ett snabb dopp sen brände vi oss i solen i några timmar.
Malins kompis kom oxå, lite osäker på hennes namn, så vågar inte skriva det. Vi snackade och hade det trevligt, något sega efter igår :)

Ja nu sitter jag hemma hos pappa. Vi har badat en massa i poolen och nu har vi alla duschat. Ska snart gå mot Kronovall genom skogen och äta mat. Tar med legget, kanske kan få någon god cider.

Just det ja! Jag måste berätta om jobbet! Jag storm trivs! Eller ja, jag har precis börjar själv (gått bredvid innan) Men jag tyckte att det gick rätt bra :)
En sak som jag kommer på mig själv med att göra när jag kommer hem till the ols people är att jag letar efter bilder. Bilder på dem när de var unga. Jag vet inte varför egentligen, inget taskigt eller så! Bara att jag är så himla nyfiken på hur de såg ut innan och så. Inget fel med det väl?

Ha det bra i sommarsolen!
Rebecca


Hehe innan jul, på Tingvalla!

//Rebecca

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0